Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele lidi!
Mě by teda zajímalo,kdy jsou u Vás ty prožitky po hulení lepší. Jestli v létě, nebo v zimě.
U mě je to tak.
Na podzim po sklizni je to paráda,ale člověk uz cítí,že ty noci jsou chladný a blíží se zima. V zimě je člověk většinou zalezlej a pořád klepe kosu.Jaro a léto je u mě asi nejlepší,protože můžeš vypadnout třeba někam na kopec s pěkným výhledem na krajinu,roztáhnout deku a na pohodu se vykašit a pak se kochat,nebo s někým jen tak kecat.Samozrějmě všechny vychytávky jako něco na pití a jídlo mít pokuď možno co nejvíce na dosah ruky.
Dívat se třeba na západ slunce,na mraky,válet sudy či dělat různý vypáply věci.
Je super,že ta letní sezóna právě začíná.
Tak lidi, vzhůru za ůůůlety a na ůůůlety.
ja raci hulim v zime...nevim proc ale pride mi to obdobi takove pochmurne tagze sem celou zimu pekne spalena...a v lete f tom vedru ani nemam chut, nehlede na to, ze nechci po zbytek krasneho dne tuhnout....nicmene letni vecery...to je jina....na zahradce u pifka...nebo jen na prochazce v lese...je to zajimavy ale vecer gdyz se stmiva tag sem mnohem lip zhulena nez gdyz dam speka dopoledne ci odpoledne...letni vecery se spickem sou super.....
jojo kdyz se dá sedět venku,tek je to větší pohoda...akorat mívám nedostatek ganji, o proti podzimu a zimě...nejlepši je to při východu nebo západu slunce
Na podzim je to fakt vyborny.A navic pri zapadu slunce je vsechno krasne do zlata a do toho pomaly vanek.Proste tak aby se dalo speka ubalit a pak nasledne zhulit.A cumet do prazdna(myslenky prijdou sami od sebe)
V lete ale jedine pri zapadu kdyz uz to neskvari ale je krasne teplo.A zase nejaky ten mirny vanek.Proste pohoda.
Ja to reknu asi takhle - mam rad, kdyz je zima zimou a leto letem - takze ne, ze v zime je vsude jen blato teploty kolem nuly a ne, ze v lete je zima...
Nejlepsi je pro me asi leto a rannej podzim i kdyz takova zima na horach, to je taky neco - neco, co clovek z mesta skoro vubec nezna .
Docela souhlasím s caravell a s Windem. Zahulit v létě uprostřed dne při 30 st.C je fakt o infarkt , takže taky spíš navečer. (kromě toho u mě většinou tyhle starosti odpadaj, protože ještě není hulení ). V zimě je to sice venku dost psycho, ale zato se výborně hulí doma u tv kolem vánoc, když tam dávaj ty hezoučký pohádky .
he he, ale pamatuju si, když sem se poprvý skouřil (už to budou štyry roky), tak byla zima... ale já měl léto: bylo krásně, teplo (zima) a hřejivej (studenej) větřík mi profukoval mezi prsty na rukou... pohoda!
taky bych chtěl něco dodat k těm infarktovejm příspěvkům: zahulit si ve 30 stupních nemusí bejt zas tak špatný... zvlášť pokud je po ruce rybník, kde se dá zaplavat, protože plavat high je prostě extáze!
JARO!
nesnasim kdyz je nekde vic nez 30 stupnu, to se dusim. takze zcela jasne vede obdobi ktery bylo tak pred mesicem, kdy muzu jit ven v tricku, ale neni me strasny vedro jak tedka v posledni dobe. ale je naprosto suprovy kdyz je hustej slejvak. to se razem jindy plny ulice vyklidi se skryt pred destem a vy si vykracujete uprostred, durch mokri, ale krasne cisti... nadhera... uz aby zase lilo! nejlepsi v desti!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash