Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář

 
Přesun z Outdooru do Indooru - rady? - Klikni zde pro originální téma
infrastellar
Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenosti s presunom rastliny (so siskami) z vonku pod lampu. Ma uz dost vyvinute sisky a zacala pomaly vysychat. Koren poskodeny nebol a ujala sa dobre, ale odhora vysycha.

Dakujem a prajem dnes dobru chut :)

infrastellar
FRONTERASER
Zda sa ze nam asi nikto neporadi
maslox
ja jsem to testoval presne vopracene mel jsem pod lampou ganju a gdyz zacala bej na vobtiz tag jsem ji soupnul ven..no nedopadlo to nejhur akotat mela tag metr a vykvetla hned po presunu ven akorat asi tag 3x nebo vic...takovej malej hybrid:)
Vobracene to asi pujde vo hodne lip=> taky jsem premejsle soupnou skunka ven a na podzim ho dojet doma...ale nevim
Walhalla2000
zkus napsat, jak je tvoje kytka velika. protoze muze byt malinka, pulmetrova a te bude pod lampou celkem dobre, nebo metr a pul a te uz tak dobre nebude. protoze lampa osviti jen horni cast a dole ji nepomuze...

Taky zalezi pod jakou lampu ji strkas a osycha... neni u lampy moc teplo?
Lampiu
Zdravím. Měl jsem venku nějaký kyti, ale byly nedozrálé, tak jsem je šoupnul do pěstírničky, protože bylo venku už hnusně- pršelo a zima. Teď jsou pod lampou (sodík),
a daří se jim parádně- chytly se všechny. Jo a určitě si vyřeš odtah od lampy- něco jako rourové stínítko Aquaplant nebo něco podobného- hodně to vyřeší teplotu a nespalujou se ti špičky- lepší efektivita,výkon, výsledek... Pěstění zdar!
t3
jasan to je kewl napad dopestovat kyti doma.. am par malinkejch kyticek a ty ne a ne poradne dozrat.. tak s nema je to v poho.. ale taky mam jednu vetsi cca 1,7 metru a z te bych musel nadelat rizky.. myslite ze to ma cenu.. je to venkovni skanourek :)))
Lampiu
Zdravim. Pokud chceš přesadit 1,7m kytku, tak to z velkou pravděpodobností nedá. No a udělat z ní spoustu řízků se mi taky nezdá moc vhodné. Jenom pokud si nechceš zachovat rod, tak to bych si třeba nějakej řízek udělal, ale šance na přežití v tak pokročilé vegetační době jsou malé. Čus.
yTUmama
JÁ JSEM MĚL LETOS NĚJAKÉ INDICY VENKU ASI MĚSÍC A 10 DNÍ,MĚLY ASI 45CM A TRVALO JIM POD LAMPOU 2-3TÝDNY PŘI REŽIMU 12/12 ,NEŽ ZAČALY KVÉST.
to bude tim ze tam byly tak kratkou dobu(venku) potrebujou energii na kwet... txenediff ze to trvalo tak dlouho, mel si to hodit na vegetaci este tak min. 1,5 mesice, a paq to teprwe kwetovat... no taQ, QWoczna ti taQy neWygeneruje Qilo vajec hned!:-D
bioafgan
treba si davat pozor na periodu, aby sme sa potom nedivili z hermousov a taktiez na teplotu. Od toho sa potom vyvijaju dalsie faktory.
robos
ked nieje vysoka nevidim problem, len aby nedostala peckovy sok:(
kel
Zdravim, cu rozjet round 2 a nemam ani floka na seminka ci rizky. Tak me tak napadlo zda-li muzu dat seminka, ktere jsem vymlatil z wenkowni kytky(docela moc skuruje), do skrine. skrin je 2m vysoka a swetelko ma silu 500W(2x250W tesla). Myslite ze by se to dalo? Nepokurwi se nejak ty kytky? ze by treba neskurowaly, nebo tak neco..............
elanius
Nazdar, neviem si predstavit ako by sa mohli pokurvyt :D Ak nemas na vyber tak kludne zasad aj out seeds, mozno budes musiet trochu zastipovat a skorej prepnut (out ma tendenciu sa viac tahat), ale to je asi vse. Bude 50 na 50, mozno ta vysledok prijemne prekvapi. Ja som urcite za.
Pan Ker
Podle mě by se to pokurvit dalo. Teda pokud danou genetiku neznáš. Může se jednat o nějakou sativku, která je zvyklá na úplně jiný podmínky a mohlo by ti to taky pěkně přerůst přes hlavu...
kel
diky za ohlasy. tyto kytky jedu druhym rokem a letos sem je mel na balkonku a jedna neskurowala a druha strasne moooc. tagze to bude 50/50........... myslite ze to bude wzhledowe pripominat skunk???
mrak xXx
já bych asi spíš souhlasil s Pan Kerem, má pravdu, jestli je to nějaká vyložená sativa, tak ta se ti bude hafec tahat, ještě když bde mít blízko sebe 500W, když už to budeš dělat, doporučil bych ti hodně zaštipovat, aby si z toho neměl nějakej sekvoj :D, ale jinak myslim že bys to mohl zkusit, zkušenosti se vždycky hoděj ;)
Quilp
dej to tam a uvidis. Zastipni to, a maximalne to prepnes driv. Lepsi nez aby skrin "stala" ne? ;)
myslim ze to bude brutalni hydroskero!
To jak vypadaji paldy je dano predevsim genetikou. Neco tak unstable bych do skrine nikdy nedal!
PAKYN
sem zvedavej jak to poroste...nezapominej hazet dokumentaci:)
Quilp
2praxer: muj 1.obycGrow byly sazenice z balkonu urcene pro venkovni sazeni. Sry za kvalitu fota
Quilp >
ja jsem to myslel spis jako takove upozorneni na tvrdost palic a to jestli to bude vypadat jako skunk :D
jinak nice kytky, Kplus!
paepek
cawes pestitele..
predem se omlouvam jestli zakladam tema nekde kde nemam nebo se ptam na to na co se ptali zastupy lidi predemnou ale hledani neprineslo zadne vysledky to bych tu musel stravit hodiny a hodiny jenze chodim do prace a nemam na to cas tak se na me snad nebudete zlobyt:) tak tet uz k tematu
takze venku mam od zacatku prazdnin v byvalem parenisti 7kytek.. ty mensi a vetsinou pochybneho puvodu uz delaji docela slusny palice s tema sem spokojenej docela i kdyz je delaji pozde ale asi je to tim ze sem je pozde sazel..:(
ale tet to hlavni,sou tam dve krasny holky cca 1.5metru vysoky a asi 2-2.5metru siroky(z delsi strany pze me srostli sem necekal ze budou tak velky) a z druhy asi metr v prumeru.. jsou to nejaky skerka nevim druh ale skerka to sou urcite vypadaji na to voni na hony daleko jenze me nechteji kvest:( zacali asi pred dvouma tydnama a pak zacalo bejt hnusne a myslim si ze dozrat nemaji sanci..uz jsou na nich malicky palicky..
ja nez se vymacknu:D ale snazim se o nich napsat co nejvic..
takze to nejhlavnejsi z nejhlavnejsiho:

chtel bych je presadit z venku dovnitr,postavil bych skrin a krasne by dozrali.. napsany to vypada vcelku jedoduse ale jak o tom premyslim tak me to prijde cimdal vic slozity... svitil bych na ne sodikem 400W
takze na co bych se zkusenych pestitelu chtel zeptat??
1: to hlavni,pujde to vubec??
2: co koreny? je mi jasny ze takovyhle kytky maji asi obri koreny takze jak je dostat ven ze zemne aby jich zbylo co nejvic a co kdyz jich zas tak moc nezustane?jakou maji kyti sanci na prezity? a jak dlouhy by meli minimalne zustat? pze to bestak bude aspon dva metry do hloubky a to se me urcite nepovede hlavne kuli tem ostatnim kytickam.. jeste info ke hline,je to smes hliny z kompostu s koupenou na pokojove kvetiny ph 5.5-6.5tak nejak.. rostli v ni nadherne(pred tydnem sem oholil spodni vetvicky ze kterejch by stejne nic nebylo a zasypal to pod nima asi 10-15cm hoblin..nekde sem cetl ze je to dobry proti omrzani)
3: skrin,pestirensky box.. mel by asi byt hodne velky ze?? 400W je asi moc neprosviti ale kdyby aspon ty vrsky tak me to bohate staci. pak by tam meli bejt nejaky vetraky..spravna teplota(na tu bych se taky chtel zeptat)
4: hlina,truhlik,kvetinac.. jelikoz tech korenu bude asi opravdu hodne,ubec netusim do ceho to dat..rikal sem si zebych zbouchal nejakej truhlik z prken a do toho nejakou folii aby neprosakovala voda.. hlinu asi koupim na pokojovy rostliny a hodneji tam asi bud emuset zustat pze by se hodne ponicili koreny..
5:daji se na presun nejak pripravit? pze urcite utrpi velky sok:(
6: cim hnojit?? mam kristalon na kvet ale to asi neni to prave orechove..v ramci moznosti bych i priplatil ale zase ne celou vyplatu
urcite to neni jeste vsechno ale tak nejak me toho uz moc nenapada a sem ospalej.. kdyz vas neco napadne tak se ptejte hned jak to bude mozne tak odepisu..nejspis zase vecer..

je to velice vycerpavajici info a asi i dobry orisek..nebo me to tak prijde a budu moc rad kdyz si to nekdo precte a stastny kdyz mi nekdo pomuze a vyusti to sklizni pze si fakt docela nevim rady a nechci tem kyti neco udelat..

moc dekuji za odpovedi a navrhy,postrehy..
jestli nekdo uz neco takovyho delal tak by bylo super kdyby se podelil se zkusenostma
a na zaver se omlouvam za gramatiku pze chyb tam asi bude hodne
tak tohle je teda dsot velky level:D
no jak je popisujes tak se mi zdaji dost velke a do skrine, s tim presazenim bude vazne problem ony budou mit mega koreny ale kdyby jsi kopal hluboko a siroko nejak by to slo po presazeni prolivat nejakym korenovym stimulatorem ale vazne je to moc velke ty kytky ale par vrsku by z toho bylo kdyby jsi ostrihal vsechny spodky a nechal jen vrchni palice. Hlavne popremyslej jestli ti nebude stacit to co ti kvete a treba z techle tuk/mliko. No pristi tejden ma byt hezky tak pockej jak nejvic bude moct mozna ze bude delsi dobu pekne a aspon z pulky dozrajou.....

no a misto truhliku bych dal velky kybel od primalexu.....
jo tak kristalonem byz jim po prezaseni nejak extra neprilepsil. Tak treba at se dobre koreny vzpamatuji muze byt treba Roots, kdyby este enzymes at se maj ty koreny v cem rochnit

:bath:
paepek
porad(te all) pls nejaky stimulant potrebuju radu od nekoho kdo ma zkusenosti s indoor ja mel dycky jen venky.. nebo dycky..tohle bude 3sklizen..na jak dlouhy by ste ty koreny odhadovali? no praveze vrku to ma uplne luxusni chci aby z nich byly poradny palice..zacli rasit asi pred dvouma tydnama,na jak dlouho je donutim aby dali sisky pod lampou jeste? myslim si ze venku by z toho vynos nebyl skoro zadnej ze uz to nema cenu..
az to vyfotim dam sem foto..
tady je foto minule sklizne.. bohuzel jen z mobilu:( asi 2tydny pred sklizni..nebyly jeste uplne zraly pak zfialovely.. ta vetsi cca 2.2metru..
paepek
neni kybl od primalexu malo? sem myslel neco vetsiho..;) proste jakoby na 2/3 podlahy tej skrine a tak 30cisel vysoky nebo tak nejakproste neco velkyho.. aby meli koreny dost mista..
hej takhle hod si kilowatu a potom neco res:D :D
na to se vyser, vykopes tak ctvrtku korenu podle me to nema cenu
paepek
no jenze nemam moznost sehnat vic nez 400W pze si to budu pucovat bude to jednorazova akce takze kupovat nema cenu.. taky si myslim ze je to hodne malo ale co mam delat zj..

kdyby se nasel nejaky hodny clen kdo si to tu precet a byl by ochotnej me nejaky svetlo pucit tak bych jim tam pridal slunicko jeste jedno jenze ja tet nemam ani to prvni tak doufam ze dopadne aspon neco,kdyby me ho nekdo zapujcil tak samozrejme zaplatim i nejakou adekvatni sumu za pujceni..

jj ve dvouch lidech minimalne to budem kopat jinak by to bylo marny.. kolik si toho musel vykopat okolo kdyz si je dostaval ven? asi hodne ze.. tam sou stisneny podminky kuli kytkam z druhej strany ale musi se to nejak povist sme preci cesi my vymyslime vsechno ne? a slovaci sou nase krev samozrejmne to je to samy.
to tam mam lejt ten stimulant na koreny i hnojivo? nebude se to nejak prat?
diky za prispevky doufam ze se to tu rozroste trosku a pomuzete me to poradne vyresit pze az to bude ve skrini tak taky urcite budou nejaky problemy kdyz sem jeste nikdy nesvitil..
paepek
hned jak se me to podari vyfotit tak sem dam foto.. tet sem tam par dni bohuzel nebyl tak nevim jak to vypda:( ale jedna mela nemocnou jednu vetev tak sem ostipal vsechny listy na kterejch to bylo(nejak zloutly),snad se to zlepsilo.. myslite ze je mam dat do nejdej nadopy a kopat obe naraz nebo je rozdelit? pze sou urcite srostly do sebe:(:( sou cca 30-40cm od sebe..
Zedy
Docela chápu tvůj problém, loni sem měl stejný trable taky se dvouma mocně rostlýma kytkama (2x Church), neměli šanci dokvést a tak sem je skosil předčasně a i přes to celkem zkuřovaly.

A teď k tvému počinu, myslím si, že je to celý blbost přesazovat 1,5m vysoký a takle široký kytky do skříně, aby si je prosvítil 400w, tak by si je musel tak obrat, že by si přišel minimálně o 3/4 z výnosu, radši si v klidu postav skříň, naházej do ní krásný zdravý klony a než budou hotový, tak máš to co ti roste venku. Je to kravina je přesazovat.;)
jj zedy mas recht
paepek: musis si uvedomit ze takove 4kilo prosviti cca pul metru, tak tet si predstav od vrchu pul metru a co bude ze zbytkem, no kdyby jsi ostrihal vrchy a nechal dozrat spodky tak to by bylo lepsi, ale s tim kopanim fakt jim das dost zahul!
dvojka-trojka
srát na to, míň než litr na takovýhle kytky nemá cenu a celý je to strašně náročný, takže já bych je tam nechal, třeba z nich něco bude. Podle mě nebude zas takovej rozdíl v tom co bys z toho dostal po týhle anabázi a ještě pod 4 kilem :).......

23
paepek
jo chapu vas ale jeste na nich nejsou sisky skoro zadny a bohuzel vic svetla bejt nemuze.. podle me to nema sanci dozrat..a kdyz se povedou aspon ty vrchy(vic si ani neslibuju) tak to bude stejne dobra uroda.. ale venku z toho nebude nic tak proc to nezkusit ne? cekal sem trosku otimistictejsi uvazovani..chapu ze vy jste asi zvykli na mnohem lepsi vybaveni a vse okolo ale ja nemam jinou moznost pze je to narychlo a omezeny prostredky.. navic vecer tam byli corky a vzali nejaky vetve kurvy.. aspon ze ne vsechno takze je to cimdal akutnejsi
Zedy
Dobře, vykopeš kytky ze země, přetrháš jim hromadu kořenů, obereš minimálně polovinu všech větví po obvodu na každý kytce, aby si je obě nacpal do skříně a od spoda přijdeš minimálně o ten metr co tam máš, takle vysoký kytky nacpeš do skříně a budeš doufat, že si je obral dostatečně, ať už kvůli plísni, nebo tomu prosvícení, tvoje skříň bude muset bejt minimálně ty dva metry vysoká, lampu budeš mít úplně u stropu, aby si nespálil vršky a budeš rád že z toho teda aspoň to něco bude.

Nebo, seženeš do skříně klony a venku to něcháš nějak dojet, říkal si že už tam máš něco na sklizení, tak s tím vyjdeš, než ti dojedou kytky pod lampou a todle je sakra řešení ;) :teef:
to neni tim ze jsme zvykli na lepsi vybaveni. ti rikame ze by jsme do toho nesli my... :D divej te jedna je vetsi takze kdybys tam hodil obe tak svetlo dosahne jen na tu vyssi a este jen na vrchy a zbytek bude v tom samem svetle jako tet. taky mam venku dve co maji pidipaldy ale co pristi tejden ma byt pekne tak se uvidi mozna bude este babi leto 14dni a aspon se na nich neco obevi........ co uz fakt to nema cenu skusit to muzes ale moc kladne to nebude
Zedy
Víš co je to na tobě, nějaký názory tady máš a když to zkusíš, tak se na to každopádně rád podívám:D
jaming: nefim jak chces pokladat kytku ktera bude zasazena ve stejne vysce. Jestli bude teda to delat tak jak psal a bude hazat bez kvetinace primo jen hlinu... tak to pujde ztezka, jestli je da do kbeliku tak proc ne ale stejne na pulku kytky pujde dost malo svetla. Kdyby orezal vrchy.....


paepek: tet uz je to jen na tobe a tvych dovednostech popremyslej par napadu tady je tak cekuj a uvidi se co a jak....
opovaz se potom napsat ze po tydnu chcipla:) mensi joke;)
smogerrr
sojte. ja som tiez presadzal zo zeme do bedniciek koli tomu,ze ked som sadil,tak som si neuvedomil,ze slnko pojde az tak nizko a rastliny boli akurat v kvete cele v tieni co je dost nanic. sme ich najprv rylom co najhlbsie podryli asi 35x35 cm stvorec okolo stonky,postupne vypacovali dookola a potom jak uz bola volna rastlina,tak jeden chytil za stonku hned pri zemi a z oboch stran z rylmi sme ju dali do prepravky. zatial vyzeraju dobre,ale myslim ze v priebehu par dni sa ukaze ci to na sto pero rozdychaju. su asi v polovici kvetu... v priebehu par dni napisem jak sa ujali. zdar!
smogerrr
zdar. tak sa tie deti chytili a valia dalej pod lampou... treba len podryt korene dost hlboko a dat dost velku nadobu na nich.
Arthurs
nějaký nový info?
Aninka
Zdravím lidi :)


Chtěla bych se Vás zeptat na pár věciček. Kamarád jednou přišel a že mi podaruje kytičku která vyrostla do výšky cca 20 cm venku. Dal mi ji v malém pudlu, v takovém, jak se v něm dá koupit 500g vlašského salátu. Vzala jsem větší truhlík, nasypala čerstvou hlínu přesadila - hlína kde byla kytička dočasně zasazena byla hodně písčitá - kyti nevypadala zrovna moc dobře , po 2 dnech se ale vzchopila ...

Chtěla bych to mít na balkoně, popř. při nízkých teplotách vevnitř.

Chtěla sem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tovýmhle přesazení.
Dále by mě zajímalo hnojivo ... bylo mi řečeno že to není žádná extra odruda, ale že ten kámoš používal Kristalon gold. Kdy je vhodné začít hnojit?

Bylo mi řečeno že už je docela pozdě, proto bych chtěla využít slunečního světla co nejvíce, plus při špatném počasí chci dosvicovat vevnitř. Jsem ženská, proto je pro mne obtížnější sehnat nějakou sodíkovou výbojku :D bude stačit světlo lampy ? Je to více méně takový pokus, nečekám od toho nějaké zázraky.

No tak se do mě puste, ale prosím pamatujte že to je moje první kitíí :D Díky moc :)

Mír
hellping
S tím přesazením jsi udělala dobře, jinak pokuď to je tvůj první pěst a nemáš potřebné info co a jak (je to plevel takže se toho moc pokazit nedá, i když ... :) ) tak ti doporučuju to nechat bejt a pozorovat co to bude dělat a učit se z toho. Když bude venku hezky tak to dej na balkón a jinak bych to nechal dozrát za oknem doma.
Hnojit začni tak za 14-20 dní od přesazení, a ze začátku menší dávku než doporučuje výrobce 1x týdně.
A až nasbíráš potřebné vědomosti tak začni příští rok dříve a s lepší genetikou (jukni se do bazaru na řezy a nebo seedbanky pro semena)
JabaDuba
Zdarec, mám takové dilema, z venku mám 3 kytky co by nestíhaly dozrát.
Tak je dávám domů pod lampu. Bohužel jen 250W(ale s lumatek super lumen ^^ či co :D) a o co mi jde... jde mi o to, jak je rozmístit nebo ostříhat tak, aby toho dozrálo co jak nejvíc..

<< Fotka nynějšího stavu.

1. napadlo mě odmontovat stinítko, lampu dát vertikálně a kytí kolem ní do "kruhu"
2. nechat více méně tak jak je jen ostříhat spodní vetvičky

ad. v každém případě je budu ještě prostříhávat


Co myslíte bude lepší volba? Jak by jste to řešili ?
sailinder
zdarec,jak vis,ze ti venku kiti nedozraju,sak sa ti uz krasne palicati,podla teho jak vizeraju ich budes mat v polke oktobra(řijen) hotove,to ja ani zdaleka este nemam take paldy nakvitle jak ty,a verim ze dozraju,dva roky dozadu byla daleko horsi zima o takemto case,a krasne dojeli,sice na konci oktobra,a s trochu plesne,ale s tym musi kazdy pocitat ked je horsie pocasie,hlavne ke koncu leta,ale ked si rozhodnuty jej svitit,tak bych asi urcite volil vertikal,alebo ked sa rozhodnes na horizontal,tak zdvihni boky stinitka,a zalom tu najvyssi paldu,nech mozes ist ze stinitkem cim najniz...
JabaDuba
práávě ta plíseň mě odradila. opět jako předminulý rok začínaly i teď tak jsem je postříkal přípravkem a přesunul dom.
navíc pod deset stupňů co je teď venku těm kytkám taky moc nepřidávalo, začínaly z toho fialovět :D (což u tohoto modelu moc normální nebude)... jako jo je možné že by tam dozrály, ale raději je nechám dozrát doma, již ze zkušenosti minuly rok, když mi krásně bez problémů co nastávaly venku kytí dozrály.
jenže to jsem pro ně měl doma 600w takže to bylo o něčem jiném...

a teď už k tomu.. stinítko už sem trochu rovnal oproti origo ale můžu ještě přihnout, zalomit myslíš fakt zlomit stonek, to už v této fázi asi ne, ne?
přitahoval jsem je zatím jen drátky k sobě aby byly pod lampou, ty vyšší buď ohnu nebo podložím nižší..
ohledně toho vertikálu mám strach že ta lampa by měla svítit v horizontalni poloze, co mi rikal typek jak jsem jí bral, tak aby se s ní nic nestalo, kdyz bude hlavou dolu, co?
JabaDuba
a ještě co ohledně spodních menších větví? dát je uplně pryč??
sailinder
citace:
a teď už k tomu.. stinítko už sem trochu rovnal oproti origo ale můžu ještě přihnout, zalomit myslíš fakt zlomit stonek, to už v této fázi asi ne, ne?
přitahoval jsem je zatím jen drátky k sobě aby byly pod lampou, ty vyšší buď ohnu nebo podložím nižší..
ohledně toho vertikálu mám strach že ta lampa by měla svítit v horizontalni poloze, co mi rikal typek jak jsem jí bral, tak aby se s ní nic nestalo, kdyz bude hlavou dolu, co?



no aj v tejto fazi sa da vrchol zalomit,ale musis ist na to straslivo opatrne,a ked tak ju po drteni a zalomeni mozes zafixovat nejaku dlahu,teho stinitka sa neboj,a radne tie hlinikove kridla vyrovnaj,a ten co ti rikal,ze lampa nemoze byt vertikal,tak pekne kecal,je pravda,ze z hps sa siry svetlo po dlzke,ale ked das kiti pekne do kruhu a vlozis medzi ne vertikal hps,tak presvitis kiti vic jak horizontal,samoska tu lampu musis nejak chladit,abys ju mohel dat cim nizsi,a blizsi kiticek...
KOSMEJ
citace:
Původní příspěvek od JabaDuba
práávě ta plíseň mě odradila. opět jako předminulý rok začínaly i teď tak jsem je postříkal přípravkem a přesunul dom.
navíc pod deset stupňů co je teď venku těm kytkám taky moc nepřidávalo, začínaly z toho fialovět :D (což u tohoto modelu moc normální nebude)... jako jo je možné že by tam dozrály, ale raději je nechám dozrát doma, již ze zkušenosti minuly rok, když mi krásně bez problémů co nastávaly venku kytí dozrály.


Člověče, udělej kompromis: Nech je přes den venku - a na noc je vem dovnitř.
Mr. Vajgl
Hello,
má někdo tady s tímhle experimentem ještě nějaké zkušenosti a chtěl by se o ně podělit? Mám v plánu letos dojet pod světlem 4 kytky a dát je v půlce září pod světlo a nechat dojet. Světlo by bylo 3 x 250w a odtah aspoň Vent TT 150 (snad by mohlo stačit na prostor 3,5 x 1,2 x 2 m ?). Nemůže ten přechod pod světlo kytkám ublížit ? Třeba spálení ?
Ahoj,mam venku v květináči white widow a chci pořizovat box tak mě napadlo co kdybych na květ hodil tu kytku pod lampu? Je to blbost? Kytka je rozrostla tak akorát aby vyplnila prostor velký jaký chci box,buď tam dam 150 hps nebo 250 cfl,myslíte ze to ma smysl nebo slunce zatim odvede lepsi práci?Diky.
koles
Do boxu bych to dával jen v případě, že by v říjnu už nebylo venku hezky anebo by hrozilo, že venku ten model nedozraje. Takže až na konci květu na poslední jeden dva tři týdny (podle potřeby).

Říká se, že slunce má sílu obdobnou 1000 W výbojce, navíc ti kytku líp prosvítí díky pohybu po obloze, tak proč zbytečně utrácet za elektriku a statický zdroj světla (navíc mnohem slabší)? S tímhle setupem bys měl výnos o dost menší než venku...
stalada
souhlasím s kolesem.odepsal bych stejnou věc.určitě to neni blbost to dat dosvitit ale jen když to bude nutne kvůli počasí až bys viděl že to mela šanci venku dozrat .
Diky,s tim sluncem mi to stačí,necham ji teda pekne dozrát na sluníčku (snad bude hezkej podzim) :-)
Celica
Zdravím .. Chtěl sem se zeptat jak z venku do vnitř mám asi tak pul metrovi keříky a květou mi asi tak už mesís de o dvě kytky světlo 500w zářivka .. Stačí skříň o něco veči než jsou kytky?a svítit 12h a 12 tmu? Jde o první pokus díky za nějakou radu.. Jo a jedna se o critical plus a ta druha je klasicky wudučko ;) serus
Celica
Zdravím .. Chtěl sem se zeptat jak z venku do vnitř mám asi tak pul metrovi keříky a květou mi asi tak už mesís de o dvě kytky světlo 500w zářivka .. Stačí skříň o něco veči než jsou kytky?a svítit 12h a 12 tmu? Jde o první pokus díky za nějakou radu.. Jo a jedna se o critical plus a ta druha je klasicky wudučko ;) serus
Pítr90
Nech to dozrát venku a pokud máš nějaký uzpůsobený prostor in, tak si rozjeď klasický pěst


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma