Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 
Podivne kyticky -piste co divnyho vam vylezlo - Klikni zde pro originální téma
k/-\pr
heh,tak ja tedy pridam tzaky neco takoveho... PS: je stary cca 2 mesice!!! a to vedel neni 10ti litrova nadrz na vodu ale 0.5 litrova PETka
MiMi
k/-\pr: Tak já mám ůplně stejný listy taky 7cípí a nad nima tedy z druhý strany mi roste etě jedna řada..:D
fukokuko
uz sa vam stalo to ze ked ste davali klicit seminka a kez uz vyklicili ze rastlinka mala 3 klicne listy, mne sa to stalo , rastlinka bola pekna len skoda ze to bol samec
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od MiMi
k/-\pr: Tak já mám ůplně stejný listy taky 7cípí a nad nima tedy z druhý strany mi roste etě jedna řada..:D
prispevek č. 99?! neco takoveho?
paepek
letos se nam vydarilo strasne moc haluznich kytek....kamosova ma misto dvoum listkum naproti 3...ted sme to zastiply pa valej 3 stonky...logicky.....(z tej bude dobrej kerik)...sem akorat zvedavej jestli bude kytka v tech trojcatech po zatipnuti pokracovat...

nafotim vsechno co me podivnyho roste a poslu...mam toho dost nato ze nemam moc kyticek

tot nase mutantisko

dole pod příspěvkem je tlačítečko edit/delete, zkus ho občas využít ;)
Jedule
dvojka-trojka
2paepek: a co je na týhle kytce tak zvláštního?

23
paepek
nemas oci?
Rhino
citace:
Původní příspěvek od paepek
nemas oci?

No já tam nic zlváštního nevidím.. Myslíš ty 3-čepelový listy? To je normální..
Rhino
A jo :) Zvláštní... To sem ještě neviděl.
paepek
toho sis mel vsimnout uz trochu driv ne?:D
jednocypatka :D
Mr.haze
No tak to se mi stal stejný problém!! Jedu svuj první balkon a kytku má tak 80cm a taky mi teď začali růst jednocípé a zakulacené listy,zdá se mi že to je nedostatkem světla ale teďka sem fakt jelem protože se mi to zase vrací do normálu..takže nevíte čím t může být?????
taky mi rostou jednocípatky.... je to nedostatkem světla - amatérismus :D
paepek
to xerthon.....ale mas to dobrej kericek;) myslim ze z toho bude slusna kyti
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od MEDwjet
taky mi rostou jednocípatky.... je to nedostatkem světla - amatérismus :D
nn,to neni ani tak nedostatkem svetla jako tim ze us jednou kvetla a byla z5 prepnuta na rust...a bude to chvili trvat nez bude zase normal....
Lowrider
me ted nedavno vyklicila jedna Hashberry, delozni listky normalni a ty dalsi sou tkovy skoro uplne kulaty, no a jeden je asi 2x vetsi nez ten druhej,sem zvedavej co to bude za priseru :D
Homer Jay
Tak mě vyrostla kytka se srostlíma řapíkama na vrcholku.
Foto tady: http://grower.cz/forum/showthread....6135#post676135
Specnaz
Myslím,že k temuto neni co dodat asi budu pjestovat trojlístky pro štestí
Specnaz
Tak znovu nejak to nevyšlo
chorohrontochor
citace:
Původní příspěvek od paepek
....kamosova ma misto dvoum listkum naproti 3...[/i]

tak toto nám presne rastie zo semena Safari mix ( od Mandala seeds ) je to žlté, pomaly to rastie a tie listy... no malý šroťák :D
Ortaniel
Tak mě z mojeho oprcu (WWxJHxAK47XIce) vylezla kytka ze semínka, nicméně měla úplně žluté děložní listy a hněděj stoneček, jenže do druhého dne už se normálně dozelenala a už to není vidět :)

Tak nevím co to bylo:)
kamarád měl jednou zasazenou kytku přímo vedle žebříčku a docela haluzově mu to zmutovalo ... listy byli málo vroubkované až hladké a chud přesně jako žebříček ... lahoda !! :-D
_Dr.Skunk_
kouknete se na moje poteseni 08 na posledni kytku to je pekknej mutant ... kazdej rok mam neco takoviho ..docela by me zajimalo cim to ze se kazdej rok najde nakej takovejdle zmutovanec.. kdyz je to maly to vypada spis jako nakej salat:D
HERBSMAN
Mě vyrostla kytka jen s jedním děložním lístkem a dál vůbec nerostla. Prostě zakrněla, čuměla a nakonec jsem ji dal eutanasii.
fiilo.punk
mne sa stava ze ju zastrihnem a ona rastie stale tak ako keby som ani nezastrihil proste rovno ale to sa mi stalo tak max 2x...
FaLda
Stalo se mi toho hodne:D...to je teda reklama na faldovo zmutovane ganjos!! Treba vyrostly jen delozni a pak nic, dal se mi taky povedlo, ze listy rostly po trojicich v patre, tri delozni, tri v prvnim patre a takto az do asi pateho doked jsem je nedorazil:D
Vikuk
Mno mě z celkem normal vypadajiciho seminka akorat bylo nejaky zeleny vylezlo tohle :-) jeste me teda napadlo ze seminko nevylezlo a nekde u nej byl nejaky plevel ale nevím :-)
crackonos
vikuk: to vypadá jak akát :-))
kaktusx
Zdravím:)
Mne toho roku zmutovali zo začiatku 2 rastlinky.
Jednej rastli zo začiatku 3 lístky vedľa seba až po štvrté poschodie a druhej narástli prvé(tie oblé)listky zrastené do kopy a ďalej sa s ňou nedeje nič:teef:
2Vikuk:čo je na tej rastline čudné?...klasicka konope:teef: :D

PEACEandLOVE
Vikuk
no jako akát to vypadá :-) tak uvidíme jak moc vyroste+ jeste jedna fotoz :-)
hulibrcko
citace:
Původní příspěvek od labakan
Zasadil jsem WW, skoro všechny kytky rostly normálně, ale jedné po zaštípnutí rostou 3, 4 nebo 5 listů naproti sobě a místo blizen (nebo květu) po přepnutí na květ vylejzají další větvičky. (V místě záštipu se kytka nejdříve rozdvojila a potom vylezli ještě asi 2 větve).

Nekdy kytka po zastipnuti trpi sokem, ale to bych rekl ze pises o FIM zastrihu kamo,tudis nic noveho;) aspon tak jsem to pochopil, mozna se pletu ale fotku jsem nevidel.
hulibrcko
citace:
Původní příspěvek od Bazosh
Hoja.
Tak tendle prcek i roste na políčku. Celkem už má tak dva měsíce a v zemi je tři týdny. Nějak se mu nechce růst, páč je jen deset čísel veliký :D

Neslo mi to spojit v jeden tak to napisu takle do dvou :D
Prave to ze je uz tak starej je odpovedi na jeho ,, mutantnost ,, (he takovy slovo si nekam zapisu). Klasika brzkyho zasazeni nekdy zacatkem dubna kdyz ne driv, u takovejch kousku se stane ze ti prechazi do kvetu mnohem mnohem drive --- ne-li hned ;)
Proto tolik pater na tak male vysce a temer nulovy rust....Kytka se bud srovna a prejde opet do rustu, nebo uz tak zustane a kdyz budes mit stesti neco z ni i bude...Loni jsem si timto stylem vypestoval peknou bonsay. Vetsinou, kdyz kytka prejde zpet na rust a pak kdyz prejde opet na kvet tak uz z ni ,,nic,, neni, jednoduse nestihne dozrat.
chuck53
Hojte..

Minulý rok sem jel ze semen nejakých noname a jedna kytka byla dost tmavá oproti ostatním.Všechny jsem hnojil nejakým dusíkatým hnojivem a na květ jsem použil Superfosfát (našel sem ho doma pytel)...

Foto č 1 -celá kytka
foto č 2 - poupátko

Tato kytka "kvetla" doslova..Blizny na vrcholu šišek tvořily "poupátka" které bylo jakoby pruhované...Ty se sice nikdy nerozevřely ale i tak to bylo zajímavé..
autogen2
mne vyrastla zo semiacka rastlina ktora ma ako keby poruchu pigmentu ma proste od narodenia flakate listi skodcom to neni pretoze ich mam na kope a ostatne to nemaju
taky mam letos jednu mormon kytku na listech ktere vetsinou obsahuji 7 listecku sem nekde mel 8,9,11 ale rekord sem napocital17mazec.semena byly ze sendbanky
chuck53: to poupe vypada spis jak koule :-)
jumpp
taky to koule je:D
Ortaniel
lol :teef:
premier
jj souhlasim ;)
do_0b
koule co za chvilku praskne :-B
hochůůů
mně vyrostly místo 2 děložních lístků tři a lysty byli celé zdeformované tak uvidim jak porostou
Frotty
Zdarec, koupil jsem seminka white dwarf ale jedno z jednoho seminka vytostlo neco jineho nez z tech dvou dalsich prikladam fotky... :-)
https://s32.postimg.org/8n6yhlu9h/20160629_153453.jpg
https://s32.postimg.org/w6zhwgzn9/20160629_153502.jpg
https://s32.postimg.org/plyvchlz9/20160629_153509.jpg
https://s32.postimg.org/saf0icwv9/20160629_153516.jpg
Nevite co to muze byt ? diky
pestitelpompo
Genetická vada,mutant.Ale vypadá že to ke kouření bude.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma