Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: [1] 2 
Podivne kyticky -piste co divnyho vam vylezlo - Klikni zde pro originální téma
prenda
Prohledal jsem temer celer Grower ,ale nepodarilo se mi najit nejaky tema vo kytickovejch parchantech:slizoun:
. Jestli jsem se prekouk , tak se omlouvam .

Prede dvema roky sem sazel ve vyzkumaku kyticky . Klasika ,dobra hlina ,dobry noname semeno od kamose , po tejdnu normalne kyticky vylezly ,vse OK ,ale mel sem tam jednu kyticku ,ktera se mi nezdala . Rostla asi tak o 2 cm za tejden a mela listecky stoceny do rulicky (myslim to tak ze kazdej jednotlivej listecek z kterejch se zklada celej list byl podelne zkroucenej , takze to vypadalo jako rourky , no bylo to dost podivne ). Jinak barvu mela normalni (mozna trochu tmavsi) a listecky ji rostly taky normalne (1 listky ,3listky ,5listky...). Po mesici byla vysoka asi 15cm a mela 10 pater .Stonek ty kytky byl dost tvrdej a neohebnej (jako by byla mnohem starsi ) . Ty listecky byly fakt mrnavy . Po dalsim mesici zacala kvict a to mela na vysku zhruba 25 cm a 14 pater (vubec sem s ni nic nedelal ,jenom sem na ni udivene civel ) . Vzal jsem ji z vyzkumaku a odnesl ji vysadit na tajne misecko . Asi po tejdnu jsem se byl ne ni podivat a mela takovy miniaturni bile palicky a kyticka vonela jako nakej hustej skank .Bohuzel mi ji nekdo sklidil driv ,nez sem ji stacil ochutnat :(:(
swam
no ja som prednedávnom zasadil kc36 všetky rastlinky vyzerali normálne, ale jedna namiesto dvoch klasických listov (hneď prve zubate listy) mala iba jeden a na druhej strane pár blizien. rastie omnoho pomalšie ako ostatné a má aj bledšiu farbu. som zvedavý ako sa bude vyvíjat ;)
drevonos
Koukam, ze i kytky maj vrozeny vady.

Mozna je je to bezny ale prekvapilo me, ze sem mel policko (i se samcema) a vsechny kytky byly brutalne preseminkovany - az na jednu. Uprostred se tahla vysoka kytka s peknejma palicema, ve kterejch nemela ani jedno semeno.
Setkal ste se s tim uz nekdo? Nebo je to dokonce normalni vec - impotentni kytka - a ja se divim zbytecne?
prenda
Minulej rok sem zasadil seminko a pravdepodobne nemelo vevnitr zadnej klicek , protoze vylezli ty prvni zakladni listky a dale uz se nic nedelo . yticka rostla asi tejden a pak se odporoucela do kytickoveho nebe.
Al-Ban
Tak to se mi už taky párkrát stalo. Jednou to taky nerozdejchala a letos se mi to stalo u Skunku#1. Vylezl ven a jen ty dva lístečky. Tak jsem čekal, čekal a pak se z něj konečně začalo klubat další patro. Lístečky trochu rozhozený, jeden zakrnělej, druhej normální a teď je to asi +- měsíc a vypadá už docela dobře. To znamená, že roste v pohodě dál, sama se rozvětvila bez zaštípnutí, má patnáct centimetrů a vypadá všelijak :). Něco mi ale říká, že bude dobrá ;).
jsix
Mne napríklad vyšli rasliny, ktoré mali prvé dve poschodia namiesto špicatých listov oblé, ako nejaký úplne iný druh rastliny. Alebo taktiež ako niekdo spomína vyššie rastlinka so zatočenými lístkami do ruličky.
Taktiež som mal samičiu rastlinu ktorá mala pod každým poschodím akoby samčie výhonky ale neboli to oni, proste len nejaké "haluze".
Taktiež mám z roka na rok vlastný druh "Fialka" (pozri http://www.irontown.host.sk sekcia Galeria/j6.). Telo tejto rastliny vyzerá ako nejaký fraktál, nie typické konáre a palice, total haluz (a total pecka)... :D
Kosa
Kámoš si teď zasadil semínko a z toho semínka semu narodila retard kytička.Když retard tak retard.Je to vlastně jenom stonek s asi 1 mm malíma kulatýma lístkama.Docela by mě zajímalo jak to bude vypadat jako
dospělá kytka.
prenda
:eek::eek:Byl sem se podivat na svoje policko a mam tam asi 20 malinkejch zrovna vyklubanejch kyticek . Z nich dve jsou uplne fialovy . Stonek ,delozni listky i rasici jednolistky jsou temne fialove .:eek::eek:
Al-Ban
Nazdárek Romane :), tak co se týče toho igelitu, tak to jsem teda nezkoušel, ale klíčení v samotné vodě, ve víčku od nějaký sklenice, mi žádný problémy nedělalo. Jen hlídat, aby se to semínko celý nepotopilo. Pak jsem to hodil do hlíny a mutant žádnej.
Ale co popisuješ zní zajímavě :), asi nějaký vrozený defekt.
nobody4
citace:
Původní příspěvek od drevonos
Koukam, ze i kytky maj vrozeny vady.

Mozna je je to bezny ale prekvapilo me, ze sem mel policko (i se samcema) a vsechny kytky byly brutalne preseminkovany - az na jednu. Uprostred se tahla vysoka kytka s peknejma palicema, ve kterejch nemela ani jedno semeno.
Setkal ste se s tim uz nekdo? Nebo je to dokonce normalni vec - impotentni kytka - a ja se divim zbytecne?
Jo už se mi to stalo samej samec a vedle něj 6 dvoumetrovejch samic a ani jedno semínko, nevim čim to bylo. Každopádně hustej vzor. Takže ranec smíchu na zimu.
jsix
Dík za K+, ako píšeš o rotujúcej sa stonke, tiež som mal takú rastlinu, ktorá rástla všeliak len nie rovno, spočiatku rovno, potom pravý uhol nabok, potom zase nahor a stonka poskrúcaná hore-dole, proste rastlina-zmätkár :)

veľa slnka vašim dušiam a vašim rastlinám :)
viridis
Pokusne jsem u kamose ve skleniku zasadil uz v pulce unora :confused: 2-patrove rizky blueberry a durga maty. Oba rizky byly krome toho zakryty deklem 50x50x50 cm z plexiskla, uvnitr zavedeno vytapeni odporem s vykonem cca 5 W. Teplota ani v unorovych mrazech neklesla pod 12C. Byl jsem zvedav, co s kytkama udela postupna zmena fotoperiody spolu s neprilis vysokou teplotou. Rizek BB to nerozdejchal, po 3 tydnech trapeni to vzdal :(. (BB potrebuje prilis hodne svetla, tak se to dalo predpokladat.) Durga rostla pekne pomalinku, patra velmi huste za sebou, asi co 1 cm. Na zacatku brezna jsem neodolal a FIMnul jsem vrsek. Diky sekundarnimu raseni vznikl do poloviny brezna pekny mikro kerik - vypadalo to jako zmenseny ker ziveho plotu, vysoky jen 20 cm - proste zmenseny 'model'.
Diky stresujicim podminkam a malemu svitu (21 brezna je rovnodennost, takze 12/12, predtim logicky min) jednak presla do kvetu, jednak - a to se mi libilo vice - listy podivne zmutovaly: zkratil se markantne rapik listu asi na 2-3 mm, cepel zustala pouze jedna a zcela se ztratilo ozubeni. Konec cepele prestal byt spicaty a mirne se zakulatil. Proste, i kdyz jsem presne vedel, co je to za rostlinu, oko se vzpiralo verit. Chtel jsem kytku uchovat pro event. tvorbu rizku pro celkem pohodove legalni pestovani, protoze skutecne nebylo naprosto poznat, o co se jedna. Navic, po oskubani zarodku palic si kytka diky rostoucimu osvetleni rozmyslela dalsi kveteni a zvolna pokracovala v rustu. Bohuzel, vnejsi vzhled se ji stal osudny - asi 15. kvetna (to mela cca 30 cm) jsem skubal znacne rozmohly plevel (do skleniku jsem mel pristup cca jednou tydne) a omylem jsem ji pribral :eek: - jen rockwolova kostka na hranici korenu a stonku mi potrvrdila smutny konec experimentu - kytka to jiz nerozchodila. Opakuji, ze nebyt RW kostky, tak ji hodim na kompost a divil bych se, kam kytka zmizela - pohledem (na rozdil od cichu) vubec neslo poznat, co je to za druh rostliny, proste typicky 'nejaky plevel' ! Tak jsem ji rychloususil a nebyt toho, ze byla pekne hnusna (chlorofyl, hnojeni slepicakama), tak bych byl qalitou VELMI spokojen - na to ze jiz nebyla v qetove fazi, ucinek docela dobry :smoker:.

Proc tohleto pisu: nemate nekdo podobne zkusenosti, ve smyslu - jak zmenit vnejsi vzhled rostliny k nepoznani, a pokud mozno jej stabilizovat natrvalo do genetiky ? Jiste chapete, kam mirim.... ;):sun:

Karma zakladateli threadu.

[Edited by viridis on 24-05-2002 at 10:21 AM]
labakan
Zasadil jsem WW, skoro všechny kytky rostly normálně, ale jedné po zaštípnutí rostou 3, 4 nebo 5 listů naproti sobě a místo blizen (nebo květu) po přepnutí na květ vylejzají další větvičky. (V místě záštipu se kytka nejdříve rozdvojila a potom vylezli ještě asi 2 větve).
KaEl
Kámošovy vyrostla kytka, která měla zhruba 20cm stonek a na konci pouze 2 základní kulatý lístky.
Bonsai
Taky jsem to letos nemohl vydržet a vysadil dvě kytky za okno už koncem února, nebo začátkem března, nevím už přesně a kytky se postupně začaly růstově projevovat tak jako to již popisoval Viridis. Během asi tří týdnů růstu přešly do květu, začaly tvořit paličky, lepit a vonět a začaly se jim snižovat počty kopínů na listech. Listy přestaly zoubkovat a zakulacovaly se jim špičky, takže vypadaly spíš jako nějaké papričky, fakt ani vzdáleně to nepřipomínalo trávu. Výšku mohly mít tak kolem 25 cm a rostly docela pomalinku.
Viridis tady kalkuloval nad tím, že by takovou rostlinu ponechal pro eventuální tvorbu takovýchto neidentifikovatelných řízků.
Mno nevím, ale musím tě zklamat, kdyby se ti nepodařilo tu rostlinu při plevelení nechtěně vytrhnout, asi by jsi zjistil, že se s přibývajícím slunečním světlem začíná opět vracet do svého normálního, klasického stavu.
To samé se stalo i mně, květiny sice ještě zdaleka nejsou úplně v pořádku a vypadají stále velmi podivně a dojebaně, takové jednolisté vrby, ale postupně se jim vrací zoubkování na listy, začínají se prodlužovat a zvyšují se zvolna i počty kopínů. Vím o čem mluvím, protože loni jsem řešil úplně stejný problém, ale rostliny se z jednolístků vypracovaly až na sedm a na podzim jsem sklízel už zcela normální květiny a palice, až na ty spodky.
Ty náhlé tvarové variace a změny těch listů jsou dány kvetením a rostlina se logicky soustředí na tvorbu blizen ne tak na listy, ale s prodlužováním dne se fáze kvetení opět přepne zpět a vše se vrací do normálu, výhodou tohoto může být při dobrém načasování možnost dvojité sklizně(malá jarní a velká podzimní).
Jedinou možností zachování takového tvaru by bylo trvale snížená délka dne se střídáním dlouhé fáze pro znovu regeneraci, ale nevím jaký by to mělo smysl.
banndur
letos se mi stalo ze 3 kvitecka mi zraji a krpati po 1 mesici v zemi uplna haluz.maji jen par jednotlivych,ale zato palicek.
Gëbbel . von Strackmann
Ted jedu doma ve skříni , ale za den ! Du vysadit ...12k po 15 patře 30cm _,.-"-.,_ A gdyž sem měl doma některé sazenice tak beze srandy byli total mutal ...já koukal list jeden ...žádnej a ¨pod
bobek bobson
Já teď mám ve skleníku 20cm vysokou kytku a u horního patra mám jednocípí listy. Setkal jste se s tím někdo?
prenda
Byl sem opet hodit cucku na kyti a na jednom mi dodatecne vyrasila kytka a ta se zacala vetvit (dokonce na tri vetvicky) uz v prvnim kolene (u deloznich listku). Je dost mala, ale nemyslim si, ze by z ni byl nekakej supr cupr kerik .
viridis
Tak, pote co to zacalo vypadat, mohu opet poreferovat: Kytka zasazena zacatkem dubna, sklenik. Rostla docela normal, asi do 20 cm, tesne vedle ni (asi zapadlo seminko) roste jeste kolegyne, takze mam srovnavaci vzorek - obe maji stejne podminky: svetlo, hnojeni, postriky atd. Po zminenych 20-ti cm se zacalo vyvijet dalsi patro s priznaky typickymi pro nedostatek dusiku - patro zlute jako kanar. Postupne vyrostly - k memu preqapeni, vsadil bych se, ze kytka to nerozchodi - dalsi tri patra, vsechny jecive zlute. Nic nezmenilo postrikavani Mikrochelou (misto Algastimu) s Wuxalem na list (obden), kytka si klidne rostla dale, ale zlutě. Kontrolni kytka, vyrustajici 2 cm vedle vypadala uplne normalne. No a ted preqapeni: pred tydnem jsem vzdal postriky, s tim ze uvidim, co z toho vyleze: vcera prijdu na kazdodenni kontrolu a zluta kytka se !pres noc + dopoledne! cela prebarvila na zeleno, po zluty ani pamatka ! Rad bych vedel, jak to mohla stihnout....
Jirka P.
na jedny kytce je asi 1/3 listu "jednolistku", ale je to muj nejnadejnejsi outdoor/noname, ma uz pres metr, ostatni kyti okolo 50-60cm
drinker hulič
udelal jsem experiment a nechal naklicit seminko az melo tak 5 centimetrovej klicek. ten sem pak zasadil. kyticka se chytla, a po case z druheho konce klicku vykoukla dalsi mala kyticka. zatim ma dva listky, je mala.
tak nevim - je mozny ze me vyrostou dve kytky, nebo tu druhou mensi mam zlikvidovat aby treba nebrzdila rust te "puvodni"?
prenda
Chlastacihulici , uz jenom za pokus to stoji. S tim sem se nesetkal. Jestli ti na ty kyticce nejak moc nezalezi, tak ji nech rust. Uvidime, jak si s tim priroda poradi. Mohl by to bejt cennej pestitelskej pokus.
Chlastu hulcu zdar.
chosen one
Zdarec, no jako já mam zase odkudsi nějaký podivný semínka a ty si prostě porád nedaj říct a rostou z nich kytky se strašně dlouhejma třícípejma listama.A co je taky diwný že rostou děsně do wejšky (za 2 měsíce maj cca 2 a čtvrt metru(!)a vůbec nevim co s tim.Mám dvě a vedle sou nějaký jiný a ty sou krásný keříky.Ale tyhle dvě buhvico sou vytáhlý a hrozně lepěj, a co je nejhustší je to že to je fakt hodně brutální kouření.Takže fakt newim:-)
koles
no mě tenhle rok roste desetilistí: lasická devítka plus jeden výčnělek z místa odkud vyrůstají ostatní ale nahoru; na listech jenom na jedný straně. stejnou mutaci měl kámoš před rokem a já od něj dostal nějaký semena, takže je to dědičný.

před rokem měl známej takovou malinku kytku, pořád ji zaštípával a pak jí na větvích rostly jen jedno-lístky. člověk by skoro nevěřil, že to byla ganja
Alex
Letos jsem dělal sazeničky z no name. Nikdo neví co to je, ale semínka vypadaly dobře.
No a z jednoho se vyklubala kitička se třema děložníma lístkama. První patro tři lístky, první zaštípnutí tři větvičky, dalsí patra už normál.
Doufám v potomstvo.
Mislím si že je to dost divný jako by se do jednoho semínka nacpalo jedno a půl kití.
hauler
Jeden kamoš ... mal 9 a 11 listkoveho samca je to normalne ??? ---
Floger
Cuz, no nevim, jestli je to normální, ale můj outdoor má taky celkem běžně 9listů. Na jedenáct pořád čekám:)
:bounce:
mata
9listovej samec v klidu, mel jsem ho taky... nejkrasnejsi kytka, radost pohledet... ale stejne skoncil v mliku :D

Jinak pulka kyticek vyrostla tak do 20 cm a dal ne :confused: asi to bude půdou, trochu jsem to letos odbyl...

Aspoň nejsou vidět a nikdo je nenajde :D:D
leveller
zas asi takovej problém to není,ale přeci jen moudrej z toho nejsem....
mám ve skleníku 8 samic a v kýblech na balkoně další 2
Jsou pěkný,zdravý,ty skleníkový maj kolem 170 cm (jako mimina jsem je dvakrát zastřihl) všechny kvetou už druhej měsíc a teď ta záhada...
Tři ve skleníku maj MNOHEM tmavší barvu než ostatní...všechny další,včetně těch balkonovek jsou světlounce zelený a tyhle tři tmavě.Rozdíl jako mezi černou a bílou (když to přeženu)Navíc výrazně voněj a i ty paldy jsou jako by hustější...předevčírem jsem jednu uštípl a teď jí suším :)

.....záhadou je mi to proto,že jsou na 100% ze stejnejch semen....
mata
Tož až ji ochutnáš, tak napiš, co to s tebou udělalo :D Tipnul bych si, že ta tmavá bude silnější...
A víš přesně co to bylo za semena (původ)? I když to je stejnej model, třeba byly z několika různých kytek...
-miki-579
Nevim, jestli je TODLE běžný, ale jedna moje venkovka má asi 190cm a vsechny listy bez výjimky jsou sudý. Nikdy sem vo ničem takovym neslyšel.
prenda
Já si myslim, že existuje spousta různých kultivarů,které mají svoje specifické vizuální charaktery, jako například jednočepelové listy a tato speciální individualita kterou zmiňuješ je jednínou z nich.
prenda
Apropo mnohočepelové listy:
Měl jsem na jedné kytce devítičepelové listy a ze středu růžice rostly jakoby v druhé řadě nad původními čepelemi ještě další dvě malé čepele stejným směrem jako nižší řada.Zvláštní.
Rude
Nevim co se mohlo stat, ale v truhliku sem mel jen tak hozenou "kytku" kde bylo asi na dva jonty, no proste takova vidlička. mesic pred sklizni se do toho dali msice, tak sem pokoupil BIOL- postrik z rostlinnýho oleje, takze zadna chemka, zalejval sem to jenom zalivkou z zizalich "hoven", a hnojivem na balkonový kytky s příměsí guána(no v tom asi trochu chemie bylo...)
....no a co se nestalo?! zacali mi mizet(!) blizny a kdyz sem to dal ususit tak to po trech dnech ta zenska skoro ÚPLNĚ ZČERNALA!!!! nechápu, a rad bych se dozvedel vo co kurva de? protoze to nevipada na plisen, no a ze by to byla zrovna přírodní černá se taky říct neda.
Ale tak kdyz nic nezjistim, tak to ZHULIM :) a pak zjistim :)
tak se mejte a kdyby nekdo z Vás měl tušení vo co de, tak prosim napiste, DÍKY
Mam taky mensi problem....
MOJE RASTLINKY SA ZBLAZNILI - neviemc os nimi je ale zrazu zacali opadavat listy a cele akoby zakrsli

Neviem vobec co mam robit ked to takto pojde dalej s mojej urody asi nebude nic prosim poradte...

SLNKO : cca 9 hodin denne
HNOJIVO : zahradnicky kompost inak zatial nic....
VLAHA : kazdy den na jednu rastlinku cca 0,5 l
SUBSTRAT : Keramzit, vapencova drt, raselinovy zaklad,substrat pre muskaty

Inak dnes vecer tu dam fotky aby ste videli...

:rocket:
carcass
nefiem presne čo by to mohlo byť ale podla mna ix niečo žerie zo spodu od korenou...ush sa mi raz také stalo..bud budú v zemine nejaké shity,kua....alebo koren nemá dosť niesta aby sa rozrastal a tým aj rastlina.....ked ufidím pofiem ti fiac....
Womitor
tak tak. A pol litra kazdy den nie je trosku vela??
premys
kvůli rašelině tam je ta drť, ne? No těď jak je vedro, tak dávám 2 l zálivky denně a ráno je to suché (10 l kýblík bez děr, no ale mám kytky metr padesát).
Ja neviem asi to zakrslo - vcera som zosrotoval 4 samcov na mlieko a..... brutal :o) este mi furt jebe... tak neviem .. ale proste je to stale male... nie je riskantne to presadit ? myslim teraz ? pomoze to ?
Womitor
no riskantne? ked ti to zakrslo tak to je asi jedina moznost. Ale musis to urobit poriadne pretoze sa nepreberu uz nikdy! Hlavne sa snaz poskodit co najmenej korenov. A vyber si lepsi substrat, nie raselinu.Potom mas aj tolko samcov, ked je poda kysla.

tu je odkaz na substrat : http://grower.cz/forum/showthre...hlight=substrat
prenda
Žádný parchantíky už nikdo nevypěstil jo?Hmm :),já taky ne....

ále nekecejte 8-D
mittic
Ja sem vypestil :)
mittic
Ale vyrostlo :)
A to proc se tak stalo se resi tady:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15577
prenda
Mam venku SMB a vyrostly mi na něm tyhle divný útvary.Je to jakoby lístek,ale kulatej a pevnej a půdorys má kulatej.

Nevíte někdo,co by to mhlo bejt?
100Thermal
Prenda: je to v podstatě květ, ale bez blizen, taky se mě to vyskytlo, není to zas až tak neobvyklý. Trošku zmutovaný, ale časem to zmizí a udělají se ti normální květy.
strihorukyeduar
Mě se stalo že mi puklo seeds...Nahodilo to děložní lístky atd. Příjdu k tomu za 2 dny a furt jen ty děložní lístky jako blázen...Tak jí nechám bejt..Asi po tejdnu to mělo fakt vobrovský děložní lístky ale další patro nikde...Tak sem to jen tak ze zvědavosti hodil do země a čekám co bude dál..Ty listy sou velký jak nějakej lopuch :D Peace
prenda
100Thermal ::

Myslíš?Kytka je teď na vegu,neměla by kvést.
sonner
A co poviete na toto?
chuck53
presne totoho se jen tak s mymi klasicky jak jinak nez noname nedockam..me to leze navrch ale aby se to vetvilo samo to neee...no tohle dostal sme semena prej nejaky ZELENY HYPERMANGAN a nejak sem je nechte primichal k tem noname..no dulezite je t ze mi tedka vyrostly ty noname a spolu s nima nejaka na pohled kvalitnejsi kytka..ma tak 15 cm a pritom obrovske rozpeti listu (oproti noname) ..strihl sem ji FIM a ona zacala tvorit sekundarni vetvicky i dole pod zastrihem ze vsech tech mist v kazdem patre..neznate nekdo ten HYPERMANGAN?

jj a tohle minuly rok sem kamosovi hodil kytku zase s nejake smesi noname semen a jemu rostla uplne sqvele oproti mym a to ji mel v daleko horsich svetelnych podminkach....byl to v podstate jen 30cm stonek a na hore dve tri nebo i víc palic tak 5-10Cm dlouhych...docela good bylo to ze sme to zacali strihat uz tak v červnu a za par dni byly palice nove, takže až do konce zaří bylo co hulit:-D nesetkali ste se nikdy stakovou rychlo rostouci kytkou jen z paru listy a palicema?
jj a byl to docela luxusni nechci rict VZOR kdyz sem videl ty bídné podminky:-D
prenda
Hmm,to se ti takle větvilo už od děložních lístků?Napiš o tom něco víc....
prenda
Od Crackmana jsem si vypůjčil do tohoto threadu obrázek.Mám něco podbného na zahradě,je to nebula a vypadá jako paprika :)),jen ji nemám zdokumentovanou.

Takže foto by Crackman:
pecar
Jak tu popisujete, že vám vyrostly kytky jen s jednocípími listy nebo sou oblé, tak mě vyrostla shiva, která mášišky na listech.
Normálně z bodu, kde se list dělí na 3,5,7..lístečků začaly rašit šišky. Nejsou na všech listech, ale jen na vrcních, ale i na 15 cm listy se najde šišečka.
Viděl jste to někdo???????Někdy??????
Skřeťák v Sudu
Dys vas tady tak pozoruju s nekterejma uspechama tak pestujete vubec konopi?:D nektery kousky sou fakt k nevire)) Treba ta Crackamnova to je fakt lol ))
zzzzzZZZZ
Teké se mi stalo že mi venku zmutovala kytička.
Začal jsem diky určitému experimentu sázet již v únoru kytičky za oknem.Vysadil jsem díky neurčitému počasí ven tak na konci května.Kytičky už při vysazení měly větší paličky a pomaličku dozrávaly.Bohužel.Jakmile jejich kořeny ochutnaly vnější podmínky začaly podivně mutovat.Hlavně listy, rostly po jednom listečku a měly kulatější tvary.Paličky postupně uhnily a taky jsem je poštípal.Tím se kytka vzpamatovala a začala znovu růst tak jak měla.Bohužel mi 2 z 5 kytiček zryly kanci takže jsem nevěděl a neochutnal par kytiček ale jinak v závěrečné fázi vypadaly normal a chutnaly dobře:)!
Kousek fota na poznání:)
slavic
mne sa stalo take, ono je to asi odrodou, ale aj taj te to zvlastne, kvety nemaju blizny, alebo tycinky, alebo tie dve tykadla alebo ako to volate :-) mrknite foto, a je to na celej rastline,
PESTUJE ESTE NIEKTO TAKU ODRODU? ma meno?
Květoš
Hey cao lidisky...mno stalo semi divne ale mile prekvapko:)tri kyti se zblaznili:P vzrotstli sice jen do vysky 132 cm, ale zato to byly tri obrovske palice metrove:)proste tohle se mi jeste nestalo mato uplne modro bilou barvu smrdi to moc dobre...jestli nekdo vy co by to moh bej za vzor tak at urco rekne ja jen fim ze kamos rikal ze je to nakej holand ale zas nevim jestli se tomu da verit peace a diik za vsechny info...:punk:
Zhuler
slavic

já mám něco podobnýho. a rovnou na dvouch kytkách
prenda
Zdravim a timhle linkem bych chtěl trošku oživit tohle téma.

Zde je link z Overgrow,kam kolegové ze zahraničí posílají různý mutanty.

http://www.overgrow.com/edge/showthread.php?t=728925
KARone
ved to je fajna rastlinka je taka takmer "inkognito" tak sa nestazuj ;)
Mesias
Škoda, že většina těch mutantů tady nemá dokumentaci. Ne že bych nevěřil, ale spíše bych chtěl vidět... Obvzláště dvě rostlinky z jednoho klíčku, to by mě celkem zajmalo. Z genetického hlediska by to bylo něco jako syamská dvojčata.
prenda
V linku,kterej sem zaslal výše je případ,kdy z dvojsemínka(spojený) vylezky dva klíčky.Pak už rostly obdobně jako jiné kytí.

PS:

Zajímalo by mě,zda má někdo fotodokumentaci x-ploidů a podobných pokusů s kolchycinem.Nikde jsem totiž ještě neviděl foto těchto mutantů.Ani na OG.
Lykan24
potrboval by som vediet jednu vec...do hliny som rastlinky hodil koncom marca a mam pocit,ze nedostatok svetla mi sposobil tvorbu kvetov!!!co mam to v poho odstrihnut alebo to uz nechat tak!nikde som nic podobne nenasiel,tak keby mal niekto s niecim takym skusenosti prosim napiste!!!!diky moc! PEACE
$t€p@n
Tak ze semen od Sensi mi nakonec vylezly 2 kytičky, jedna roste v pohodě, ale ta druhá to je hybrid, jakýho jsem jak živ neviděl... První lístky (ne děložní) má zkroucené do písmena S a z toho místa vyrůstá jeden vertikálně nahoru.
PUNKie
kamosovi vyrastla raslinka, ktora mala namiesto dvoch zakladnych listkov tri v tvare rovnoramenneho trojuholnika. a listy rastu tak isto dalej, nie po dva listy kazde poschodie ale po tri :)
ddt
To s tymi bliznami nie je ziadna zahada, jedna sa proste bud o opelene blizny,alebo uz dost vyzrete, ale skor sa priklanam k opelenym.
Pozrite sa na toto. Dost sa tu o tom pisalo, no este som tu nevidel zverejnene foto.
Takze je to nieco ako jednovajecne dvojicky kedy z jedneho seeds vyliezli dva klicky. Tento rok sa mi to stalo u troch semienok. Ten druhy kklicok je vzdy vyrazny slabsi co sa tyka prvotneho stavu aj neskorsieho stavu.
Ide o odrodu CHEWING od Blue Hemp comp, co jest mix Double Gum x Swiss Sativa, dalsie dve odrody u ktorych sa mi to stalo boli Voodoo od Dutch Passion a Mendocino Madness od TH seeds, u Voodoo bol druhy klicok nepouzitelny a u Mendocina rastie, no vyrazne slabsie ako jeho vacsi brasko:)

BY

DDT
toos
mno mi se teďkom stalo u jedné, že vůbec nijak výrazně nerostla...
a pak začala dělat něco na co čumím i teď...:D
prostě děložní lístečky pár dnů po vylezení odpadly a kyti se začala větvit:eek:
né na 2, ale rovnou na 3!!!:eek:
vůbec nechápu jak k tomu dospěla??
máte pro to někdo vysvětlení??
já bych řekl že nějaká genetická vada ona je to totiž noname.
sem zvědav jak poroste dál...
d0g
Caw groweraci zasadil jsem si doma nedavno par kytek vsechny jsou normalni az na jednu je to NO NAME od jednoho kéma kytka ma zatim jen asi 6-7cm a jsou na ni zajimave 2 veci kytka ma od zhora dolu cim dal tim fialovejsi stonek az do uplne tmave vubec nevim cim to je ...a druha vec je ta ze kytka je nejak mo chlupata ... totiz po cele kytcce mi rostou docela dost dlouhy chlupy vlastne az neobvykle moc jestli mate nekdo neco podobnyho tak se ozvete docela by me zajimalo jak bude kiticka vypadat v budoucnu CuSS!!!
Varuker
můj trojlístek
Kolom&n
PRESNE TOHLE SE ME STALO TAKY VARUKER A BYL TO ASI NEJAKEJ MUTANT TAK JSEM HO NENECHAL TRAPIT
No me se letos stalo, ze mala kytka ze seminka mela 4 delozni listky na misto dvou, takze dve patra deloznich listku...nechapu...A kamosovi vyrostli 2 kytky z jednoho seminka..taky divny...
thebestking
Před 10 dny jsem začal svůj první indor a z jednoho Big Budu zasazen do hlíny mi přímo ze semínka vyrostly 2 stonky.Kytí je malé a příliš neroste,řekl bych,že stagnuje,ale čtyřlístky vypadají v pohodě.Je to normální?
dvojka-trojka
Na jedné kytce se mi při květu začaly dělat na listech palice:D.

edit: jde o Nirvanu Special od Nirvany:D

23
Svahadji
Varuker: trojlístky jsou supr :) pokaždý z nich mám radost, ale letos nebyl...

kolom: vytrhl? hm.. asi se ti nelíbilo, že můžeš mít o třetinu víc větví...
Matrixx
to dvojka-trojka:zajímavej model,asi má dobrý výnosy :D
Wokap
...tak to bych hulil i listí! :D Marast!:p::eek:
Pan_Sranda
Zdarec Groweři,

Před dvěma roky se mi podařilo vypěstovat kytí co ani moc nevypadala jako canna .... Divné žluté lístky,řidké,paličky skoro žádné ... vypadalo to spíš jako seno :D .... Ovšem musím vám říct že to zkuřovala lépe než leckterá normálně vypadající kytí :jumper:
MangoMan
Mě se stalo to že mi kytka asi 2 týdny před květem dělala v 1 patru 4 větve,jen tak sama od sebe,a přitom rostla celou dobu normálně,co patro to 2 větve,jinak jednalo se o odrůdu Hawaii x Skunk#1 od Nirvany,takže bud vada genetiky,nebo zázrak,takže samo že vrchní palda byla decentně větší:D
Dr*Skunk
je to sice stará tema ale ked už som sa k nej dostal tak ja mam rastlinku ktorá ma 3 listky a proste cela rastlinka tak pokračuje ked to budem zastrihavať tak to bude mať dosť veľa vetví
hogi
Dr*Skunk: Kytky mi házej 3 lístky, když je hodně zastřihávám... Ale pak po 2-3 patrech zase nahoděj normálně 5 listy...
Dr*Skunk
hogi: ja to myslim inač pozri môj out 06 a prispevok č.7
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od bobek bobson
Já teď mám ve skleníku 20cm vysokou kytku a u horního patra mám jednocípí listy. Setkal jste se s tím někdo?

jo,ja mam kytku ve skleniku,nejdrive sem ji trapil asi 2 tydny pod usporkou,a rostla normal ale strasne do vysky....zastrihl jsem ji nad 3. patrem a presadil do skleniku,nejdrive se zdala normalni,ale po tydnu+- se mi zacala zdat nejaka divna,listi meli bud 3 nebo taky dokonce jenom 1 cip listu,a zacala se ,,mrte,, vetvit,na to ze ma cca 20 cm,ma 6 vetvi od hl. stonku,ale z tech vetvi se zacinaj delat dalsi a dalsi vetve a to nerovnomerne a rozhazene...kazda vetev jinde,ne jak normal ze mas 2 vetve naproti sobe,ale uplne jinde.a jaste k tomu na tech malejch vetvich je kazdej list jinej,jeden malej,druhej ma jenom treba zase ty 3 cipi na listech....no,uvidime co z toho vyleze.......
Skřeťák v Sudu
citace:
Původní příspěvek od k/-\pr

jo,ja mam kytku ve skleniku,nejdrive sem ji trapil asi 2 tydny pod usporkou,a rostla normal ale strasne do vysky....zastrihl jsem ji nad 3. patrem a presadil do skleniku,nejdrive se zdala normalni,ale po tydnu+- se mi zacala zdat nejaka divna,listi meli bud 3 nebo taky dokonce jenom 1 cip listu,a zacala se ,,mrte,, vetvit,na to ze ma cca 20 cm,ma 6 vetvi od hl. stonku,ale z tech vetvi se zacinaj delat dalsi a dalsi vetve a to nerovnomerne a rozhazene...kazda vetev jinde,ne jak normal ze mas 2 vetve naproti sobe,ale uplne jinde.a jaste k tomu na tech malejch vetvich je kazdej list jinej,jeden malej,druhej ma jenom treba zase ty 3 cipi na listech....no,uvidime co z toho vyleze.......

hmmm takovi dost nepredstavitelny jenda fotka v tomdle pripade muze vydat za 100 slov ;)
Ono
2k/-\pr:

Čau. Mne sa zdá, že si spravil normálnu FIM-ku.;) Foto by sa zišlo...:)
k/-\pr
jj,fotografii dodam,ale neni nejnovejsi......snad se to pozna
Lahvan_FlaskiCZ
mě se krásně rozštípla... :)
martinyi
se mi narodilo seminko a na kazdym patre ma misto dvou ctyri listky tak sem zvedavej co s toho bude :-))),uz se to nekomu stalo???
Lahvan_FlaskiCZ
martinyi: fotka by nebyla? prosíííííííííííííím.
Lagutoda
Lahvan_FlaskiCZ : zdar , jak si udelal ze se ti to takhle rozstiplo ? to jako uplne samo se to zozvetvilo uz nad deloznima listkama ? to je skoro jak řízek :D
mě roste kytka která má některý listy zubatý a některý po stranách rovný...nevím jestli je to divný ale nikdy jsem nic podobnýho neviděl...
cohen69
jedna moje kyti jela od mala samý divný a pokorucený lístky, úplný divotvorný tvary.. po cca 6. patře najednou normální 5ti cípý zubatý lístky a od tej doby roste jako normální kytka.. zvláštní :))
je možný aby ta moje kytka s kulatýma lístkama byla "říznutá" jinou? sem zjistil že je to hermáč takže sem ho vykopal a strčil do květináče a mam ho ted v pokoji..... najednou čichám mátu...listy se zoubkama voněj klasicky ale ty kulatý jako máta...
Lagutoda
MEDwjet : mno zrejme je tvuj model takovej sukničkář :) . zrejme to nebude máta,jen se to zdá. Nebo ze by se ganja krizila s jinejma rostlinama ? to by me celkem zajmalo, ptz by se pak ganja dala zamaskovat do jiny kytky :D:D:D wtf
takhle vypadá...je celá divná...vypadá uplně jinak než ostatní moje kytky...ze začátku rostla normálně ale pak jsem dal kytky moc brzy ven (začátečnická chyba :D ) naštěstí se všechny vzpamatovaly jenom takhle jedna od te doby roste nějak divně....větvičky přerostly stonek...listy přestaly být zubatý a složený a větvičky jsou na konci ohlý a list visí dolů...a hlavně ta mátová vůně :D asi si udělám ganja mochito :D
k/-\pr
neco podobneho se mi taky stalo,ale ve skleniku,bylo to prehnojenim,kytka normal odesla,splesnivel ji stnek u zeme a byl END,a ty listy mam taky,sice to nesmrdi matou,ale taky nebyli deleny a nemeli zubaty konecky...prostrihal jsem ji a vono se to vzpamatovalo,a us to hazi normal listy....ale podle me v tomhle pripade to bude prelitim.........
zdar.no tak možná se to už objevilo,ale mě vylezly z jednoho semínka dvě kytičky.:)ale nerostly najednou.jedna rostla tejden a půl a až ptom vylezla i druhá.ale vypadá to zajímavě.:)
MiMi
zdravím groweri...:D když už se tu bavíte o těch habrydech tak jsem si nebávno všiml že mi na listech rostu druhá řada..:D neboli že mám sedmi cípí listy a nad nima roste nová řada.... nevím co stím ale nechám to tam... bohužel nemám foťák na vyfocení.. ale až bude tak to nafotím..
k/-\pr
nemyslis toto,foto jsem si propujcil od FANTASIE......
alko
cau me se stalo neco podobneho mam mikro kyticku v kvetinaci od unora jednou se mi ji podarilo zlomit a jenom sem to pichnul do hliny a cekal skon, ale kyticka asi 3tydny stala a najednou jede ma jenom jednoduche listy ktere se uplne vymykaji tvaru a vzhledu.....tento tyden skusim udelat rizek z vetvicky a uvidime co vyleze...pesteni zdar
Bazosh
Hoja.
Tak tendle prcek i roste na políčku. Celkem už má tak dva měsíce a v zemi je tři týdny. Nějak se mu nechce růst, páč je jen deset čísel veliký :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma