Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
jak ovlivnit velikost palic? - Klikni zde pro originální téma
modras
Docela by mě zajímalo jak se dá ovlivnit velikost palic, taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s hermafroditem nebo s rostlinkou starší než 2 sezóny, myslím si že canabis je jednoletka ale někde sem tu čet že když se nechá přes zimu stonek v zemi tak na jaře vobroste . Máte s tím někdo zkušenost? čest a ať to kvete nejen mně.
carlos
Velikost palic ovlivňují určité omezující faktory. Na ty se musíš zaměřit, pokud chceš ve své pěstírně účinně zvýšit výnos. Z těch nejobvyklejších to bývá: světlo, místo pro kořeny, místo pro růst, CO2 a živiny. Přírodu prostě jinak neoblafneš.

Cannabis je sice jednoletka, ale rostliny-matky je možno držet ve vegetativní fázi několik let. Ale pouze stonek přes zimu nevydrží...

[Edited by Carlos on 31-05-2002 at 12:26 AM]
jah
a nemate nejaky konkretni rady pro outdoor???
Ant
Hi Hi tak to si asi děláš sranu ...... hmm docela sem se zasmál konkrétní rady na OUT tak třeba třeba se skus kouknout do tohodle http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=4 :D :D
nomad
důležitý je aby ti hlavice maximálně ztvrdly a prokvetly, zkoušel jsem těď postřik - Darina4 = sapropel výtažky atd., zvyšuje to cukernatost a právě v našem případě tvrdost palic. může se dát i do zálivky ale já preferuju postřik (pozor - stříkat na kytky nikdy pod rozsvícenou lampou) na spodek listů, 2 dny po sobě na sazenice v růstu a znovu 2 dny tak v půlce květu, když nejvíc nasazují. maj to už i v G-shopu.
koles
když kytky začnou kvést, tak jim ostříhej velký listy(jsou skoro na nic)... pališky dostanou víc světla a budou větší


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma