Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela by mě zajímalo jak se dá ovlivnit velikost palic, taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s hermafroditem nebo s rostlinkou starší než 2 sezóny, myslím si že canabis je jednoletka ale někde sem tu čet že když se nechá přes zimu stonek v zemi tak na jaře vobroste . Máte s tím někdo zkušenost? čest a ať to kvete nejen mně.
Velikost palic ovlivňují určité omezující faktory. Na ty se musíš zaměřit, pokud chceš ve své pěstírně účinně zvýšit výnos. Z těch nejobvyklejších to bývá: světlo, místo pro kořeny, místo pro růst, CO2 a živiny. Přírodu prostě jinak neoblafneš.
Cannabis je sice jednoletka, ale rostliny-matky je možno držet ve vegetativní fázi několik let. Ale pouze stonek přes zimu nevydrží...
[Edited by Carlos on 31-05-2002 at 12:26 AM]
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
důležitý je aby ti hlavice maximálně ztvrdly a prokvetly, zkoušel jsem těď postřik - Darina4 = sapropel výtažky atd., zvyšuje to cukernatost a právě v našem případě tvrdost palic. může se dát i do zálivky ale já preferuju postřik (pozor - stříkat na kytky nikdy pod rozsvícenou lampou) na spodek listů, 2 dny po sobě na sazenice v růstu a znovu 2 dny tak v půlce květu, když nejvíc nasazují. maj to už i v G-shopu.