Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Žloutnutí listů - Klikni zde pro originální téma
Sanchez
Mám asi 10 dní starou rostlinu, byl jsem prilis netrpelivy a zalil jsem ji Kristalonem start. Ma 3 patra a listy dolnich pater ztratily zdravou zelenou barvu a vybledly. Muze to byt zpusobeno vlivem hnojiva? A muze to mit nejake nasledky? Diky.
g.ismylife
neboj, to je normální,........kytka se zbavuje spodnich listu,.........utrhni je........, napada me, dyby ti žloutly konecky listu tak je to prehnojenim,ale jinak myslim,ze vse je ok.
hodne svetla a vlahy predevsim.

pěstu zdar
whitemoses
Koukam ze pouzivas stejne hnojivo Krystalon-start. Ja sem h´jeste presel v dobe kdy zacali objevovat bily vlasky na Krystalon-plod a kvet. A ted mi zacali ne zlotnout ale primo hnednout listy a usychat de to pomalu, ale jiste postupne cely schnou- NEMATE NEKDO PODOBNOU ZKUSENOST- poradte cim by to mohlo byt zapricineno- jestli treba prehnojenim? Mam dve uplne stejny kytky ve stejnych podminkach ale deje se to jen u jednej.
oton
možná to bude nějaká plíseň, koukni sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3687 a taky se něco řeší tady, http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=739 no a asi taky tady :-) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3860


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma