MANHUNTT |
Dnes 4 den flushing,nafotil sem v přírodních barvách a udělal sem popis jednotlivých modelů. |
|
|
MANHUNTT |
ještě pár....zítra asi půjde pod kosu JH.Bohužel to zase musim dělat postupně:-(........... |
|
|
MANHUNTT |
Přátelé,kolegové :beer:.....začíná mě to docela unavovat pořád někomu něco vysvětlovat,odepisovat na sračky,hovna a píčoviny a proto se to ted pokusim schrnout v tomto příspěvku!!!!!!!!......Nejdříve na připomínky typu:Udělej jinej systém ,neudělám :flick:-proč také :einstein:nechápu a nerozumím takovým lidem kteří mě nesmyslně nabádají k tomu.Vše vysvětlil kolega:Storm výše.Nevidím jediný důvod,proč bych měl měnit něco takového,co sem po 4 léta vychitával :teef:,měnil bych pouze kdybych začal něčím jiným,třeba hlínou.Tak to potom bych určitě šel do hydra :frog::frog:,ale v tomto případě nebudu do své smrti měnit svůj systém :hug:tečka.Bud se stím smíříte,nebo se na to hold nebudete dívat,komentovat,hodnotit....atd.A je to vyřešený.:einstein:.Za druhé ohledně toho,že si nenechávám poradit.Nechávám,ale pouze když to sám potřebuji,o5 proč měnit něco,co funguje.Když mi někdo něco poradí,pozorně si to přečtu,poděkuji ale když je to něco co u mě funguje po mém perfektně,tak zase proč to měnit :eek:....a konečně k tomu asi nejhlavnějšímu vašemu problému :frog::frog::frog: a to sou KARMY dost lidí mě napadlo,že to dělám pro karmy :frog::frog:....co na tohle prosím vás mám napsat :confused::confused:...za ty karmy se někde něco kupuje? :eek::eek::teef::teef::winner:...jestli ano tak to potom chápu,že někteří členové jsou tak trochu závistivý :frog: .......nedivím se některým členům že tuto komunitu dávno opustily,silně o tom také uvažuji,je to tady čím dál horší a horší.:rip:
P.S.Ostatním přátelům děkuji :beer: |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od flashback9
jakej je k tomu důvod že to budeš řezat postupně ? |
Dovolím si odpovědět za manhuntta, je to kvůli rozdílné době květu.... |
|
|
MANHUNTT |
jakej je k tomu důvod že to budeš řezat postupně ? |
no,zase mám rozdílné druhy a JH je už připravený na kosu a ostatní ještě mají nějaký ten den čas,počítám tak deset dní.Jinak minule sem už Jacka kosil v tuto dobu a ted se mi zdá že vypadá ještě lépe než minule.
Původní příspěvek od Claune
Dovolím si odpovědět za manhuntta, je to kvůli rozdílné době květu.... |
:beer: děkuji kolego,přesně jak píšeš. :popcorn: |
|
|
opicak |
Ahoj Mahamute krasne kyti a s tou karmou a ostatni kecy neres.Zavist ze to nekomu jde a nekomu to schnije rovnou u kliceni je velka.Jedu stejne modely jak jen je mam na 28 dni kvetu a jeste v hline.Kytky sleduju at vim me ceka.Btw mas popisek Montain jem a je to jam ale to jen tak.Taky jim rvu dvojnasobnou davku hnojiv a kytky to davaj jak nic.Chtel bych se zeptat jak to vidis souboj northen light a montain jam.Me pripada ten jam taka jednoducha rostila a dela velke palice a orosila se jak kdyz ji natres bilou barvou optorti nl ktera se vetvila jak svin a orosena je jakoby vetsima kalichama.Muzes me sem hodit radoby srovnani jelikoz chcu jet jednou stejnej model a hledam mezi nima rozdil dik k+ uz jen za tu snahu to takhle fotit. |
|
|
MANHUNTT |
to že to má rozdílnou dobu qětu samozřejmě chapu spis njak nepobiram ze to bude 14 dozrávat jenom na vodě... Krom toho mam ty samy rezy a myslim ze nejdelší dobu tam ma sage tusim 65 dní dle haryho... ale proti gustu zadnej dyšputát ale osobně přezrálí uspávačky moc nemusim... onehdá sem byl donucen sklizet asi ve 49 dnu a MJ byl super i tak... |
Psal sem že pokosím pouze Jacka ,byl 60 dní na květu o proti minule kdy sem ho měl pouze 59 dní.Je sice pravda že na vodě byl pouze 5 dní,ale zkoušel sem nějaké vzorky a hnojivo tam cítit nejde.Tentokráte sem udělal pořádný proplach s 200 litrem vody o proti minulým proplachům kde sem používal pouze 100 litrů.Je to asi jediný problém u hydra,že se vyplatí jet pouze jeden model aby nebyl problém z jednotlivým dozráváním.Pod kosu by mohl jít ještě klidně Mountain Jam ,který vypadá také už moc krásně,ale nemám prostor kde to sušit tak ho nechám společně s ostatníma ještě pár dní. |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od opicak
Ahoj Mahamute krasne kyti a s tou karmou a ostatni kecy neres.Zavist ze to nekomu jde a nekomu to schnije rovnou u kliceni je velka.Jedu stejne modely jak jen je mam na 28 dni kvetu a jeste v hline.Kytky sleduju at vim me ceka.Btw mas popisek Montain jem a je to jam ale to jen tak.Taky jim rvu dvojnasobnou davku hnojiv a kytky to davaj jak nic.Chtel bych se zeptat jak to vidis souboj northen light a montain jam.Me pripada ten jam taka jednoducha rostila a dela velke palice a orosila se jak kdyz ji natres bilou barvou optorti nl ktera se vetvila jak svin a orosena je jakoby vetsima kalichama.Muzes me sem hodit radoby srovnani jelikoz chcu jet jednou stejnej model a hledam mezi nima rozdil dik k+ uz jen za tu snahu to takhle fotit. |
Ahoj,díky......za ten název se omlouvám,už mě na to upozornily,ale na té fotce to už nechci předělávat,jinak je to opraveno........co se týče toho porovnání,tak mě připadá MJ stavbou a květama spíše do indicy a NL je takové obrovské "koště",ale spíše se těším na MJ.Nemám moc v lásce klasické sativy jako je NL,je s nimi hodně práce,dělají až moc veliké palice na slabých větvičkách,které musím přivazovat jinak by se zlomily.Na druhou stranu,takové monstra dělají vysoké výnosy. |
|
|
MANHUNTT |
Jak jsem už psal,včera sem pokosil oba dva JH po 60 dnech květu. |
|
|
MANHUNTT |
Zde pohled na Mountain Jam,který by už klidně také mohl po kosu..... |
|
|
MANHUNTT |
Pohled na Northen Light,který má ještě docela dost času...... |
|
|
MANHUNTT |
Celkový pohled na pěstírnu bez dvou Jacku,díky tomu sem mohl palice trochu rosprostřít do volného prostoru aby dostávaly pěkně ze stran. |
|
|
BENJAMIN LINUS! |
Původní příspěvek od MANHUNTT
Přátelé,kolegové :beer:.....začíná mě to docela unavovat pořád někomu něco vysvětlovat,odepisovat na sračky,hovna a píčoviny a proto se to ted pokusim schrnout v tomto příspěvku!!!!!!!!......Nejdříve na připomínky typu:Udělej jinej systém ,neudělám :flick:-proč také :einstein:nechápu a nerozumím takovým lidem kteří mě nesmyslně nabádají k tomu.Vše vysvětlil kolega:Storm výše.Nevidím jediný důvod,proč bych měl měnit něco takového,co sem po 4 léta vychitával :teef:,měnil bych pouze kdybych začal něčím jiným,třeba hlínou.Tak to potom bych určitě šel do hydra :frog::frog:,ale v tomto případě nebudu do své smrti měnit svůj systém :hug:tečka.Bud se stím smíříte,nebo se na to hold nebudete dívat,komentovat,hodnotit....atd.A je to vyřešený.:einstein:.Za druhé ohledně toho,že si nenechávám poradit.Nechávám,ale pouze když to sám potřebuji,o5 proč měnit něco,co funguje.Když mi někdo něco poradí,pozorně si to přečtu,poděkuji ale když je to něco co u mě funguje po mém perfektně,tak zase proč to měnit :eek:....a konečně k tomu asi nejhlavnějšímu vašemu problému :frog::frog::frog: a to sou KARMY dost lidí mě napadlo,že to dělám pro karmy :frog::frog:....co na tohle prosím vás mám napsat :confused::confused:...za ty karmy se někde něco kupuje? :eek::eek::teef::teef::winner:...jestli ano tak to potom chápu,že někteří členové jsou tak trochu závistivý :frog: .......nedivím se některým členům že tuto komunitu dávno opustily,silně o tom také uvažuji,je to tady čím dál horší a horší.:rip:
|
|
|
BENJAMIN LINUS! |
chtěl jsem na tohle reagovat ale to by asi byl tady na G můj poslední příspěvek což by tak moc ani nevadilo jen by nedošlo na můj jarní drip jo a manhunnte ted podle tady toho příspěvku vím přesně co jsi za pěstitele pane dokonalej co 4roky přiváděl svuj systém k dokonalosti :D:D |
|
|
Hydrotekk |
Původní příspěvek od BENJAMIN LINUS!
chtěl jsem na tohle reagovat ale to by asi byl tady na G můj poslední příspěvek což by tak moc ani nevadilo jen by nedošlo na můj jarní drip jo a manhunnte ted podle tatyho vím přesně co jsi za pěstitele |
čuuz nic ve zlem ale nezasirej mu zbatecne tred..
to je tak do karmy to co si napsal..
čuuz Hydrant |
|
|
Mr.Johnny |
chtěl jsem na tohle reagovat ale to by asi byl tady na G můj poslední příspěvek což by tak moc ani nevadilo jen by nedošlo na můj jarní drip jo a manhunnte ted podle tady toho příspěvku vím přesně co jsi za pěstitele pane dokonalej co 4roky přiváděl svuj systém k dokonalosti :D:D |
člověče já nevim co ti vadí na tom že MANHUNT neexperimentuje, a že si jede svůj drip, který vylepšuje, a ve kterém mu to jde.
Jeho situaci bych přirovnal např. k tomu když mám BMW a jsem s ním spokojen, tak si po roce, po dvou koupím další, novější, vylepšené a poté zase další BMW, proč bych si měl kupovat třeba Toyotu, když jsem spokojenej s Bavorákem?
z toho plyne: proč by měl MANHUNT zkoušet jinej systém, když mu tento systém, který vylepšuje perfektně funguje?
TĚŠÍM SE NA TVOU ODPOVĚĎ |
|
|
MANHUNTT |
To máš naprostou pravdu,že by to vůbec nevadilo :beer::teef:....protože když si člověk přečte těch tvých 16 nesmyslných a bezvýznamných příspěvků kteří hovoří za vše :jerk: ......tak již k tomu není co dále dodávat :winner::goldcup: |
|
|
guerilla |
No jo no, společnosti ještě hoodně dlouho potrvá než se zbaví této rakoviny - závisti. :flick: |
|
|
|
názor?? pane BENJAMIN LINUS:
dle mého skromného názoru je manhuntt jeden s nejlepších výsledkárů co znám a inspirací pro nejednoho growera.
Co se týče dripu? dobrý drip není žádná prdel sestrojit.
Bezesporu je to dobrý systém.A tady kolega ho má rozhodně vykucený.
Tvé reakce jsou směšné...
A že má kolega MegaKarmici,no to každého potěší,že se líbí dílko,fakt tě nechápu :D |
|
|
|
chapu, rozumim, podporuju.... taky mam radsi fungujici zabehly veci. nejsem holt typ experimentatora a co by jsme si rikali, sami si to udelame nejlip a nikdo nam do toho nebude kecat.. muhehhe:-))
benjamine tys mi byl sympaticky , ale tedka mam pocit ze v tobe akorat dotna uskripla pycha... sorry ..
jinak manhunt je typek ktery opravdu umi a fakt nechapu PROC by mel zkouset neco jinyho?? kazdy snad zkousi systemy tak dlouho nez najde ten svuj s kterym se nejlip domluvi (nekdo hlinu, nekdo hydro, nekdo NFt atd...) takze panove a rejpalci az to budete mit tak vychytane jako tady kolega( a nejen na papire bo v hlave, ale hlavne ve vysledkach ktery jsou zdokumentovany) tak dozajista strec manhunt uvita konstruktivni kritiku, do te doby budou vase kecy jen plane tlachani a mlaceni prazdne slamy. |
|
|
MANHUNTT |
Všem přátelům :beer:,pěstitelům :beer: kolegům :beer: a lidem co vědí o co gou :rasta: děkuji za podporu v boji :guitarist z jedním :baby: (BENJAMIN LINUS) :baby:...:frog::frog:......taky toho člověka nechápu :mutant: a abych pravdu řekl :whisperer tak po tom ani netoužím ho jakkoliv pochopit :goldcup:.Po přečtení jeho příspěvků :smash: to ani není možné......:teef::teef::teef::titanic: |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím,dnes jedu devátý den flushing :leaf:.JH se pomalinku suší ve skříni a čeká na vážení :popcorn: a mám dalšího adepta na kosu :starwars: a tím je Moutain Jam který už začíná pomalu fialovět :afro: a vypadá hodně nebezpečně :busted:,doufám že také podle toho bude fungovat ;).Jinak sem to docela vyřešil ze sušením :dance:,tudíž už mohu bez problému jet vícero druhů současně.I když na ůkor rozdílných dob květu,dostává NL vodu a přitom by mohl ještě nějakou tu dobu papat Ec .
Foto Moutain Jam 64.den květu,9 den Flushing. |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím,dnes jedu devátý den flushing :leaf:.JH se pomalinku suší ve skříni a čeká na vážení :popcorn: a mám dalšího adepta na kosu :starwars: a tím je Moutain Jam který už začíná pomalu fialovět :afro: a vypadá hodně nebezpečně :busted:,doufám že také podle toho bude fungovat ;).Jinak sem to docela vyřešil ze sušením :dance:,tudíž už mohu bez problému jet vícero druhů současně.I když na úkor rozdílných dob květu,dostává NL vodu a přitom by mohl ještě nějakou tu dobu papat Ec .
Foto Moutain Jam 64.den květu,9 den Flushing. |
|
|
MANHUNTT |
Zde Northen Light,který vypadá ještě na pár dní :titanic: ......více dní :titanic::titanic:. |
|
|
MANHUNTT |
Pohled na improvizovanou sušárnu :chef: v šatní skříni.Jde o dva Jacky Herrery,kdo chce ať si typne kolik s nich bude sušiny :beer: |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím,dneska půjde asi pod :chef: další adept a to jeden ze dvou Moutain Jamu viz foto.Druhej ještě vypadá že málo snese,tak ho tam nechám :winner:.Jinak jedu 14 den flushing. |
|
|
opicak |
mnam paradni montain :-) kazdej na nej koukam u sebe a nestacim se divit jaky dela paldy(hary nelhal:-).Btw jak posuzujes zralost,vzhledem k tomu ze to mas 70 dni na kvetu. |
|
|
MANHUNTT |
Jak jsem již psal včera,pokosil sem další kytku :beer:.Jedná se o jednoho Moutain Jama který už začal fialovět.Zajímavé je,že druhý vypadá docela opožděně a tudíž ho tam ještě nechám.MJ je asi vzhledově a co se týče vůně nejlepší kytka co sem zatím měl :leaf:.Palice jsou veliké,tvrdé a měla docela málo listů na stříhání.Neskutečně voňavá a krásná kytka........................ |
|
|
MANHUNTT |
Detail Moutain Jamu,těsně po kose v 70 dnu květu........... |
|
|
MANHUNTT |
Pic,přihazuji fotky na zbytek kytek,které ještě pár dní pojedou. |
|
|
MANHUNTT |
Pohled na improvizovanou sušárnu :chef: v šatní skříni.Jde o dva Jacky Herrery,kdo chce ať si typne kolik s nich bude sušiny :beer: |
Dneska sem oba dva Jacky hodil na váhu.
Zatím krásných :popcorn: 150 g. |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím přátelé pěstitelé :beer:,včera v noci jsem po 72 dnech květu pokosil zbytek kytek (6 ),které sem flushingoval krásných 17 dní,tak doufám že budou chuťově na vyšší úrovni :) než JH,které ho sem musel pokosit v šedesátém dni květu a byl na vodě pouze 6 dní.Jinak všem děkuji za PM,rady,nápady,připomínky,Káčka...atd :flower:......
P.S Večer poustnu foto na sušák a nějaké detaily největších palic,které jsou tentokráte opravdu Monstrózní :mutant:,hlavně Northen light má některé palice jako mé předloktí :popcorn:............:wink:
FOTO JE ŘAZENO POSTUPNĚ,JAK ŠLI POD KOSU... |
|
|
MANHUNTT |
NORTHEN LIGHT-na rohožích uprostřed vzadu :drools: |
|
|
MANHUNTT |
NORTHEN LIGHT-na rohožích vpravo uprostřed :drools: |
|
|
MANHUNTT |
NORTHEN LIGHT- na rohožích vlevo uprostřed :drools: |
|
|
MANHUNTT |
MOUTAIN JAM- na rohožích vpravo vzádu :drools: |
|
|
MANHUNTT |
DetailyNL na porovnání velikosti :vampire: |
|
|
MANHUNTT |
Pohled na druhou sušárnu MJ |
|
|
MANHUNTT |
Největší palice od SAGE,je to kytka která byla přímo po lampou a zmutovala trochu.. :afro: |
|
|
MANHUNTT |
Výběr největších palic od Northen Light :teef: |
|
|
MANHUNTT |
Tak ještě přihazuji fota ze sušáku,tři NL a dva SAGE suším v pěstírně na sušáku,dva MJ vysejí v šatní skříni a dva JH jsou už v mrazáku (150)g.
Tak že tímto vyhlašuji oblíbenou typovačku a hned házím svůj typ který je 666 g :punk: |
|
|
|
nefandi si....
max 665g,můj TIP - 664g :D
zdarec
dobré chutnání |
|
|
NoNamess |
čabasek partaku tak muj typ 750g.(na vlastní oči pěkný čumendo!!!!) |
|
|
Emilo265 |
Nadhernych 650 g :) |
|
|
apfel |
pěkný,tak já tipnu 629. Jaká je výhra??? :) |
|
|
Bandita |
620 sušiny podľa mňa |
|
|
verci |
633 g.... hodně povedený grow je vidět, že to máš opravdu vychytaný. Jinak inspirace veliká děkuju K+ :-) |
|
|
Vietcong-player |
700 géé
ale asi i víc... |
|
|
.:INDI:. |
na brčko bude :D cca 597g :D |
|
|
Lukyn |
720G
zbytecne dodavat pochvaly, fotky mluvi za vse:) |
|
|
MANHUNTT |
Přihazuji foto čarásku ze šesti kytiček setřeného postupně z nůžek při sklizni. :pimp:.....jeho váha je :0.8 g .:jumper: |
|
|
apfel |
ty voe tenhle čarásek je to nejlepší,co ze sklizně může bejt. S tim je vždycky takový srandy,že si to každej dlooooouho pamatuje. Akorát je občas těžký odhadnout sílu - taky to dokáže srovnat se zemí partu 8 lidí.. :) |
|
|
telekuk |
tipuju 616 gramosů :-) |
|
|
Ono |
Ahoj MANHUNTT!
Pozerám, že NL porobili riadne salámy, vidieť, že sa o slečny opäť pekne staráš.;)
Zhruba aké vysoké mávaš rastliny ku koncu?
Tipujem 686 g.:cool: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Ono
Ahoj MANHUNTT!
Zhruba aké vysoké mávaš rastliny ku koncu? |
pic Ono,ty NL měly hodně přes metr,řekl bych tak 160 cm.Byly nejvyšší,ale jinak kolem metru mají po každé všecí. |
|
|
Dwarf Vingette |
723g ale preju vic |
|
|
raStaVK |
moj typ je 670g ael je to fakt krasa.. |
|
|
Stanton |
Typuju 565g
Good job! |
|
|
dvojka-trojka |
542g kémo, ale přeju i víc:beer:
23 |
|
|
|
podle mých propočtů 615,3g s odchylkou +-3,7g...velmi hezkej grow... |
|
|
Igraczek |
Tý jo chtěl jsem dát pekelných 666 ale už mě předstihl majitel tak se musím spokojit spokojit s typem 667g snad už to tady nejni pic IGRa |
|
|
DcDusa |
Já tipuju tak 723g! |
|
|
|
Čááááu kolego :bandit:
650g
napiš pak jestli je JH stejně dobrej jako s plnohodnotnym flushingem - dík
no a co řikáš na to, žes toměl jen čtrnáct dní narůstu a jak to tak vypadá pudeš přes gram/wat což je skvělej výsledek - myslíš že to je tim žes nasadil delší květ??jinak dva herery a stopadesát gé je fakt solidní práce...
takže precizní grow ...už bys to mohl mít tak jen dotoho:D:bandit:
Slušná sledovanost:D
Keep your eyes red.... |
|
|
MANHUNTT |
Dneska končí tipovací soutěž,možná v noci ale spíše zítra dopoledne bude vyhlášen výsledek.....všem děkuji za účast :beer: |
|
|
MANHUNTT |
for 36 CHAMBERS ,ahoj díky ;),řekl bych že to není poznat že byl flushován pouze 6 dní.Chutná stejně "nechutně"a je bez vůně jako vždy.Myslím si že ta hromada je díky sativám,hlavně(NL). |
|
|
Creator |
:goldcup: ... tych 714 gé by to mohlo byt :teef: samo K+ |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny pěstitelé a přátelé :beer:,dnes jsem to všechno navážil a už je vše v mrazáku.:girl:....Tentokráte mě to velice mile překvapilo a výsledek mě trošku šokoval :biglaugh:...neboť už vidím až tu gramáž tady napálím tak to zase bude :einstein: :vážil jsi to mokréééé :eek:....vážil jsi to ze stonkamááááá :eek:.....atd ..předem upozorňuji,že jsem vše řádně ošetřil od veškerých :leaf: listů!!! a váženo to bylo tak suché,že to sušší už bejt nemohlo :frog:...proto žádám nevěřící Tomáše :baby:,aby to tady těmito komentáři nezasíraly :hug:,moc děkuji :punk:
Jinak všem moc děkuji za komentáře,rady a nápady a také za k :beer:
......a ted konečně k výsledkůmm :winner:
3.Místo Dwarf Vingette&DcDusa - oba dva tipovaly:723 g
2.Místo NoNamess - 750 g-parták,kámoš a výbornej 400watážník :bravo:
1.Místo Fujtajbl - 780 g :goldcup:
Všem gratuluju za jejich perfektní typ a posílám odměnu ve formě K+ :wink:
JACK HERRER 2ks..............157g
MOUTAIN JAM 2ks..............126 g
SAGE 2ks..............104 g
NORTHEN LIGHT 3ks..............385 g
--------------------------------------------------------------------------------------
Sečteno a podrženo............772 :winner:g
|
|
|
MANHUNTT |
Tak jsem na doporučení a dobrej typ některých členů,nakoupil pár vychytávek které nainstaluji během týdne do pěstírny :beer:
Jinak ještě jednou všem díky :winner: a také přeji všem do nového roku hodně úspěchu hlavně v pěstování a také samo hodně zdraví..:beer: |
|
|
ravalium08001 |
715......good luck... |
|
|
Rákosníček |
Původní příspěvek od ravalium08001
715......good luck... |
to jako tipuješ když výsledek je o 2 příspěvky výš? :frog: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od ravalium08001
715......good luck... |
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:................................:eek::eek::eek: |
|
|
Hydrotekk |
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:................................:eek::eek::eek: |
je!!! oni tu jsou nejaky lidi uplne blby...nechci nekoho urazit ale kdys to tu sleduji jak jde uroven na Goweru dolu tak skoro placu :(:(:(:(
pak smazu zatim cuzz |
|
|
Millanm |
2MANHUNTT: Paráda... na tvoje kytky je radost pohledět
2Hydrotekk: Hele to je ještě dobrý :D koukni se třeba na takový líbimseti.cz :D to je stranka na poblití |
|
|
|