Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Náměsíčnost + snění - Klikni zde pro originální téma
Muf
Tak by mě dneska zajímalo, jestli jste nebo někdy byli náměsíčníky. Pištééééééé!!!


Tak já jsem byl a jsem asi pořád.
Zrovna dneska jsem prej k ránu křičel ze spaní: "ty kreténe, debile"...něco tak. Prej dost nahlas- vůbec netušim:p:. Ale ze sna nadávam už od "mala". Už mi to mamka říkala víckrát. Něco se mi nejspíš zdálo, jenom nemůžu přijít na to, co.
To jsem si říkal...mít tak video, který by natáčelo sny. To bych si moch dávat brutální flashbacky z děsivých snů. Občas si vzpomenu na nějaký děsivý sen, třeba i z mládí (když jsem byl malej:)) a ten pocit děsu zase zažiju na chvilku. Vlastně je to druh flashbacku. Aspoň vím, jak to chutná:cool:.

To jednou...bylo mi 11-12 let (tenkrát jsem netušil co je to tráva) jsem byl nemocnej a dali mi nějaký drsný prášky. V noci jsem se pak probral v koupelně, nade mnou stáli rodiče a uklidňovali mě. Měl jsem totální úzkost. Těžko popsat. Chvíly jim trvalo, než jsem šel zase celkem klidnej spát. Tenkrát jsem říkal, že mi lítaj nohy:D. Šlo o to, že jsem seděl na zemi a nohy se mi zvedaly. Ve skutečnosti ne. Jen jako pocit.
Dobral jsem prášky a za cca14 dní se to opakovalo ve stejným sledu. (inf.- nikdy jsem neměl LSD) Potom jsem měl co 2? dny flashbacky. Jen jsem si v momentě vybavil ten pocit úzkosti a !trochu! se mi zatočila hlava. Postupně se to vytrácelo...teď si na to autenticky vzpomenu jen hodně občas (měsíce). Bylo zajímavý, že se flashbacky dostavovaly v momentu, kdy jsem se zamyslel nad nějakou absurdní věcí. Třeba...že člověk zatlouká hřebík prstem. V ten moment se mi !trochu! protočila hlava...i nyní (!!trochu!!)...
Tahle historka asi neměla s náměsíčností co dělat. To ty prášky. Dneska už nevím, co to bylo zač. Měl jsem zacpanej nos a krk plnej hlenů, takže se mi těžko dejchalo...hlavně po čokoládě...záchranka vyjela:eek:.

Pak si pamatuju, jak jsme jednou byli u známých na chatě. Byla to malá chatička. Já spal dole. Když se mamka s kamarádkou vracely v noci od sousedky neměli klíče a jak bouchaly, tak začal štěkat pes ("kordula"- yorkšír- mezi chleby- chlupů spousta). Prý jsem jim šel otevřít a pořád jsem říkal: "Kordulo, dřž hubu, drž hubu". Pak jsem si šel zas lehnout:o. Z toho nevim nic :p:.

Jednou jsem byl doma na večer sám. Mamka byla naproti u sousedů. Teď už nevim, jak to přesně bylo... chtěl jsem jí říct, aby šla domu. Teď už nevim co, ale slyšel jsem nějakej dusot. Ten mě probudil v přízemí našeho domu. Vzbudilo mě to, jak jsem běžel dolů ze schodů. Mamka už dávno spala.

Na víc už si nemůžu vzpomenout...:mad:

Nevíte jak je možný, že se mi třeba zdál nějakej sen s dějem. !Součástí! toho děje bylo, že tam začal štěkat v určitou chvíly pes. A v tom se probudim a náš pes štěkal v pokoji. Jenže ten sen trval nějakou dobu před tím, než tam začal štěkat pes. Je zajímavý, že se to takhle skloubilo, že jo? Nebo za to může spíš zpomalení, nebo zrychlení děje? Zrychlení v tom smyslu, že když začal pes štěkat, děj se mohl zrychlit (běží sen v reálném čase?:wink: ) aby to dohnal a vytvořil děj se štěkáním psa.


koneczvonec, Muf
hydrantek
Prumerny sen trva okolo 3 az 5 vterin. Delsi sny jsou jen spojene sny dohormady. Proto taky vetsina dlouhych snu zacina dobre ale konci jako snuska nesmyslu. Jinak ten pes zacal stekat, tvuj mozek to zapojil do snu a ty si se probudil. Takova je realita. Kdyz snis tak reagujes i na podnety zvenku.
Howgh
Ps: Namesicnej jsem byl a jsem jen kdyz je uplnek. Matka kvuli me koupila zaluzie, protoze jsem chodil v noci po byte. Jednou jsem odemkl dvere a nastoupil do vytahu a jindy jsem si otevrel skrin a vychcal jsem se do ni. Matka me u toho videla a ptala se me co to delam a ja ji prej normalne odpovedel, ze az dochciju tak se ji budu venovat. Ja si nic nepamatuju!
sorethroat
Tag to je hustý jít se ve spánku jen tag wychcat do skříně!!! Ještě kdybys tam měl tag 250tku :-))) !!! a partu pjeknejch modeláků.:-))))
dzouzi
hmm, tak to ja kdyz jsem lezel v nemocnici s pateri, tak mi davali takovy ty injekce proti bolesti.
Jednou me prevazeli do jiny nemocnice a dali mi dvojnasobnou dafku jako abych tu cestu nak prezil :)
Do ty doby jsem nemohl nic jist ani pit, porad jsem jenom zvracel...
No a po prevozu se mi udelalo uplne dobre, zacal jsem jist, pit...jenze vecer to zacalo, pamatuju si zacatek, potom uz nic moc.
Zacal jsem mit pocit jako kdyz na me davaji matrace, porad na me cpali haldy matraci, ja nemohl poradne dejchat.
Pamatuju si, ze to melo neco spolecnyho ze sudyma a lichyma matracema :) (z tech sudych mi myslim nebylo tak blbe).
Hroznej pocit,v leze na zadech neschopen pohybu...
Potom jsem udajne asi 10x volal sestru a vzdycky kdyz prisla, tak jsem se ji se slzama v ocich ptal proc proboha na me davaj porad ty matrace (nebo aspon at na me nedavaj ty lichy). Lezel tam se mnou na pokoji takovej malej klucina a ten si myslel ze dostal na pokoj blazna no :)
Potom mi prej sister neco pichla a ja konecne usnul...
Dotedka si ale pamatuju ten hroznej pocit bezmoci brrr.
nikomu bych to nepral

jo a ze spani udajne taky nahlas povidam, nadavam a tak.

Obcas se mi taky stavalo, ze se mi zdal nakej sen, ja sem se probral a zacal jsem treba spolubydlicimu na koleji vykladat neco jako: Tak sme domluveny jo, vis jak jo. Pak sem sebou seknul a spal dal

[Edited by dzouzi on 12-05-2002 at 08:37 PM]
bobek bobson
Mě jednou vzbudila naměsíčná ségra vzala si gumáky, peněženku a šla normálně v noci nakupovat.
Mr.Mates-CrazyHorse
Já už sem vypozoroval souvislost mezi nočnim čtenim a mluvenim ze spaní. Bratr dycky tvrdil, že plácám strašný kraviny. Slova, ale pátý přes devatý. A teď se mi občas zdá, že si čtu, koukám na tu knížku, řikám si, ta bude dobrá, začnu číst a plác plác plác.
Pak sem se taky zmiňoval na threadu nejbrutálnější zážitky... o své námesíčně zkušenosti.
Přídu v noci domu z kalby, osprchuju se, du si lehnout a pak si jenom pamatuju, že na mě matka civí do sprcháče a ukrutně se diví, proč se sprchuju podruhý a hlavně proč ve tři v noci!:D

Pak se mi taky občas k ránu zdá, že potřebuju na WC, tak vstanu a du, močim, du si lehnout a za chvíli zase! Tak du zase, zase se vymočim, zase si du lehnout a za chvíli zas! Třeba několikakrát dokola! Pak mi většinou zazvoní budík. Divim se, že sem se eště nepochcal do postele! Asi silná vůle:)
Maggie
No, to je pořád lepší, než to, co potkalo mně..:-)) Já měla jednou asi týden nějakýho vira, kterej mi udělal šílenou paseku v těle, takže jsem měla čtyřicítky horečky a šííleně mě bolela hlava. V tom celodenním bolení jsem měla vždycky tak cca dvě hoďky, kdy to přešlo a já (asi to bylo vinou té nemoci, jinak si to nedovedu představit) jsem si četla knížku Einstein - život, smrt, nesmrtelnost (docela hustej nářez, teda aspoň pro mě). No a když mě zase začla bolet ta hlava, tak jsem lehla a spala (co jiného taky, že jo?) následkem čehož jsem měla regulérní týdenní halušky, že jsem Einstein a řeším nějaký šílený diferenciální rovnice nevím kolikátého řádu...
Avitas
Když jsem byl malej :) tak se mi často stávalo těsně po usnutí, že jsem měl okolo sebe dva druhy předmětů. Strašně velký a neuvěřitelně lehký a naopak malinký a strašně těžký.

Třeba autobus jsem zvedl normálně rukou a špendlíkem jsem ani nehnul a když jsem ho nakopnul, tak jsem si ukop palec.

Bylo to divný a docela nepříjemný. Časem to zmizelo. Fakt je že spánek a sny to je zvláštní věc, taková neprobádaná věc, vlastně taková malá smrt každý den.

... a znovuzrození ráno, když sluníčko svítí a voní tráva :) !

SlecznaIrlinka
Tag to ja byla driv kdyz jsem byla mensi namesicni jaxwine,sem treba se sebralavoblikla jsem se a sla ke dveri a zacala si vodemikat ze kamsi jdu vetsinou me ale nekdo zaseknul hnedka u dveri to je divny skoro nikdy se mi to nepovedlo az ven.....ted uz jenom rvu ze spani a placam kraviny.......Ale minulej rok jsem byla na dovolene s kamaradkama a jednou v noci kdyz jsme se s kamikou vracela home tag jsme slisela jednu ze spolubydlicich jak povida naky kraviny ale docela ji ta huba mlelea dlouho dobrou pul hodku,dost jsme se u toho nasmaly fuckt vodlet protoze pred tim jsme daly jednoho dobryho spicka a prislo nam to hrozne bezva a po zbytek noci jsme premejslely jak nekdo muze tagle mluvit aniz by byl vzhuru....:smoker:

Nejvic me dycky stval muj bratr jeste kdyz jsme byly maly a mely spolecnej pokoj to dycky celou noc hucel..paty pres devaty jednou kricel at ho nezabiji a minutu na to knoural jak maly dite,dost mi to lezlo krkem sem se dycky musela vzdat postele a jit do jine mistnosti protoze to bylo k nevydrzeni..........:rocket:

Stejne sny jsou nekdy dost bezva,tagovy skoro jak realny no ne????...nekdy se vzbudim a premejslim co je realita a co sen...co kdyz zrovna myslite na to co se vam po probuzeni zdalo,jenze co kdyz ten moment je vase podvedomi a vy zrovna spite ...:bounce:

Astalavista mundo solo bona sone....................:wink:
Muf
Jednou jsme byli na horách snowboardovat. Spalo nás 6 na pokoji. Všichni jsme se uložili a asi za 5 minut jsem slyšel zvuky jako když někdo šeptá. Nějak jsem se na to vysral a čekal až usnu:). Za chvíli se ozvalo: "Si mentál?" Kámoš totiž potichu vstal a šel ten zvuk hledat. A ten kluk, co šeptal, prej šeptal něco anglicky...:)
Al-Ban
Tak s těma živýma snama máš recht ;). Taky se mi to občas stane, že se probudím, koukám co se děje a najednou si uvědomím, že ještě pořád spím a to, že jsem se probudil se mi jenom zdá :eek: :D. A nebo když si zdřímnu v práci a festově zaberu, tak si někdy po probuzení myslím, že jsem doma a právě vstávám do práce a asi jsem zaspal podle toho světla :) :D ;).

Závěrečné shrnutí:
Spánek je nejlepší droga na světě a sny jsou ten nejhustší trip, kterej můžeme zažít. Někdy je můžem s části kontrolovat, někdy jen nezúčastněně přihlížíme, ale pokaždé nás překvapí něčím novým.

P.S. A nejlepší sny jsou stejně lítací :bounce:. To je takovej hukot, že se to nedá slovy popsat. Škoda, že už jsem dlouho žádnej takovej neměl. Asi si to nezasloužím, či co :(.
Shadowlady
Máš naprostou pravdu. Sen trvá několik málo sekund a i když se nám zdá, že je to celou noc, je to právě před probuzením.
Já osobně mám skoro každý den nějaký sen, ale někdy si na něj nemůžu vzpomenout. Většinou ale zjistím, že jsem si třeba den předtím o tom podobném s někým povídala, nebo na něco podobného koukala atd.
Dokonce mám někdy i barevné sny. Tak nevím jestli nejsem blázen? Má ještě někdo barevné sny?
čauky
Al-Ban
Teď si mě, Shadowlady, docela zaskočila, já myslel, že je to normální barevné snít :). Je pravda, že teď když o tom přemýšlím, tak si nedokážu vybavit jestli jsou barevné nebo ne :wink: :confused:
Shadowlady
No právě, většina lidí si myslí, že je má barevné, ale když zavzpomíná, tak najednou zjistí, že neví. Já si to ale přímo (je to velmi zřídka) uvědomuji.
oiro
ako to je ?
Farebne sny maju prevazne zeny mne sa dnes asi poprvi krat snivalo ze som letel snivalo sa mi o horolezcoch a zrazu som sa jedny stal aj ja a uz som na uplnom vrchu otocil som sa skocil ale tolko euforie som nezvladol ale je to parada a nie je celkom pravda ze sa sniva nad ranom ono sniva sa asi 3 az 6x pocas celej noci a od 3 az 60 minut no a prvy krat to trva asi 3min a potom sa to postupne zvysuje cize cim viac clovek spi tak tym sa tie fazy snivania predlzuju asi tak nejak to je
4C3
Nezkousel jste nekdo tzv. Lucidni sneni? Jde o to, ze diky Lucidnimu sneni lze behem tohoto snu ridit beh udalosti podle svych predstav - mate moznost delat to, co v realu nikdy nemuzete, coz je urcite neco prevratnyho! Jeste jsem se tim moc detailne nezabyval, ale rad bych se to naucil i kdyz je mi jasny, ze to neni otazka nekolika dnu ci tydnu...

Blize viz. http://sorry.vse.cz/~xkras03/lucid.html
nebo ve vyhledavaci zadejte "lucid+dreaming".
Avitas
jestli jsou sny barevný, nebo nejsou, nebo jsou prostě takový, že je u toho vlastně barva nepoužitelný parametr. Já osobně si myslím, že žádný barvy ve snu nemám, ale černobílý se mi zase taky nezdaj a jednobarevný taky ne. Tak já nevím.

Ale je to fakt zajímavý, že ? :)

Spalodrontix
Me se jednou stalo na vojne, ze jsem se vychcal do kose v rohu pokoje, kterej obyvalo asi 18 lidi, par jsem jich vzbudil a jeden me prej rika, ze jako chciju do kose a ja mu docela normalne prej odpovedel "Dyk je to jenom kos, ten si nic jinyho nezaslouzi".
Kyng
Taky mam jednu veselou příhodu. Onehdá jsme slavili něčí narozky a poslední co si pamatuju je jak odpalujem špeka na cestu. Pak se ráno probudim ve svý posteli (???) du do kuchyně, tam vládla docela hustá atmosféra, tak se ptam co se děje a otec: "Můžeš mi prosimtě vysvětlit, jak Tě mohlo napadnout, otevřít si uprostřed noci okno v ložnici a vymočit se z něj?" Já se začal chechtat, ale rodičům to zas tak k smíchu nepřišlo. Pak sem se jim snažil vysvětlit, že sem byl asi náměsíčnej (nebylo by to poprvý) , bezůspěšně. Následoval zarach na čtvrt roku a to se mi stalo před koncem předchozího zákazu vycházení na měsíc.

[Edited by Kyng on 22-05-2002 at 11:10 PM]
Heffy
No jednou segra přišla do koupelny když se mama koupala.Vzala si vyko od odpadkovyho koše a žačala ho mejt.Mamina jen čuměla. Pak si ho vzala do postele a spala s nim až do rana a divila se, proč má v posteli víko od koše. :D

[Edited by Heffy on 02-06-2002 at 09:45 PM]
Ganjanosh
2 heffy - dobrá přihoda a ted jedna moje vlastni.Uz je to dlouho a ještě jsem ani nevěděl co je to THC, ale mamina me viděla jak jsem se ve spanku dobejval přes žaluzie do wokna.Stále a stále jsem do nich strkal ruce a nemohl se na to wokno dostat.No a když se mě zeptala, co to vlastně dělám, tak jsem jí wodpověděl : Hledam šroub!! (dobra vymluva neeeeeee?)
Heffy
Taky dobrý story.
oiro
tak zajimave veci sa nam deju(v noci)ja ked som bol maly tak som v byte v noci nedbocil do prava na wc ale do lava k rodicom do spalne tam som stiahol gate a ocural skrynu a este do dnes tam je taky flak lebo ta skrina bola potiahnuta takou latkou ale raz som mal tiez strasnu moru ak sa to da tak nazvat ale to bola asi moja jedina som sa v noci prebudil a som mal pri posteli takeho velkeho moriaka(po cesky asi Kruta)a sedela na nej jedna baba ale ja som bol s toho tak zlepeny ze som nemohol vystrcit ani palec spod periny a uz som bol fest spoteny rychle som prebehol k rodicom do spalne a uz bola pohoda este doteraz nechapem ako zeja som to tam videl to som musel mat normalnu vidinu ci co
Spalodrontix
Ja jsem asi divnej, ale porad nekam curam. Tenhle vikend se me stalo, ze jsem se probudil o pul jedny v noci a kdyz se jdu napit zjistim, ze je kolem televize nejak mokro.Kdyz jsem ji zvednul tak to z ni pekne teklo.Ja ji normalne pochcal, asi jsem se snazil vyjadrit svuj nazor na program, nebo co.
(chvili blbla, ale rano byla OK)
cube48
Naposled se mi stalo, že sem se prej v noci postavil na čtyři do "kočičího" postoje, cenil zuby, kulil voči a hrozivě sem vrčel. Ženská (teda jako ta moje) ze mě měla strach :D
Ted
to shadowlady:
Jen poznamka: Podle me se sny nezdaji pred probuzenim, ale prave proto ze se pak clovek probudi, tak si ten sen vubec muze zapamatovat.
to hydrantek:
Celkem me prekvapuje kdyz pises ze sen zacina dobre a konci jako snuska nesmyslu. Ja to mam spis tak ze nesmyslny to je porad stejne ;-),ale dobre si zapamatuju jen konec snu (ktery se defakto blizi okamziku probuzeni).

Stavy kdy vim ze snim jsem zazil uz dostkrat, clovek si pak vazne muze ve snu/se snem delat co chce.. V posledni dobe se mi vubec zdaj dost husty veci, ze by se z toho snad dala napsat i kniha. ;-)
A jinak zkuste si treba nekdy ve snu vzpomenout a podivat se na svoji ruku... Tezko se to vysvetluje a v takovy situaci se lame okamzik mezi snenim a ovladanym snenim... No radsi koncim, snad jsem nenapsal velky nesmysly...
wilda
to jako ze si sam muzes ridit prubeh toho snu? tak to je parada uz se to nekomu z vas povedlo? me obcas gdyz se probudim v pulce snu tak si znova lehnu a nejdriv se snazim hlavou vymejslet jak by to mohlo pokracovat a predstavuju si to a pak usnu a vono se to zase rozjede
teda sny mam rozhodne barevny a fakt nejvic mam rada ty litaci-naposledy se mi zdalo ze jsem na louce a drzim ruce sepnuty nad hlavou a tim jak tam mezi nima fouka vitr ja se vznasim a vyuzivam proudeni toho vetru a litam.............vzdycky gdyz mam takovyhle sny tak je mi hrozne lito ze jsem se probudila:-(
hydrantek
to Ted> Tim mam na mysli, ze jsou sny zpatlany dohromady. Prvni 3-5 vteriny to je jeden sen, ten dava smysl, ale pak se na nej nalepi dalsi a dalsi a vznika mozkovy chaoz.
Stalker
Lítací sny no to mi připomělo taky jeden... úplně neuvěřitelnej. Běžel jsem nějakej závod po lesní cestě a najednou ta cesta vedla z kopce. Tak jsem si řekl že roztáhnu ruce a poletím... prostě se pověsím do vzduchu jako to dělaj modely letadel. Pár let jsem je stavěl takže znám ten pocit kdy je zavěsíte do vzduchu a oni letí. No a já jsem byl jako to letadlo najednou jsem se mohl opřít o vzduch manévrovat stoupat, klesat no bylo to hrozně živý a úžasný. Když jsem se ráno probudil zdálo se mi to úplně neuvěřitelně skutečný jako kdybych to doopravdy zažil.

A ještě jeden.. ze kterýho jsem měl ale pořádnou hrůzu. Četl jsem v té době (bylo mi tak 14) nějakou knížku o odboji za druhé světové války.. no a jak už to ve snech bývá naše město přepadli fašisti a já byl tajnej agent. Naháněli mě po celym našem městě. Utekl jsem jim a skoval se za takovej panel a hlídkoval jestli nejdou. Najednou se však za mnou ozval zvuk jak někdo natahuje ten německej samopal s takovýma těma rovnýma zásobníkama. Otočím se a tam gestapák v černym kabátě. Pak jsem jenom zaslechl jak cvakl závěr a pak už jsem nic neslyšel jenom jsem cejtil jak se mi kulky zarývaj do kůže a do vnitřností...... Pak jsem se probudil úplně zpocenej a viděšenej celej jsem se prohmatal jestli jsem celej.. bylo to fakt děsný.
Muf
Je to pár dnů a měl jsem mikrej lucidní sen. Opravdu jsem si uvědomil, že spím, ale úplně to ovládat nešlo.
Neznáte nějaký přírodní recept na zvýšení snivosti?
Total kapor
Ja som vo sne este nic neošťal ale velakrat som mal uz namale. pochcanci drzte sa a kupte si do bytu linoleum:D
swam
muf: ak chceš aby sa ti viac snívalo a sny boli živšie a skutočnejšie vypi tesne pred spaním čaj maté (cesmína paraguajská) je dôležité ho vypiť TESNE pred spaním, lebo tento čaj obsahuje veľa kofeínu, a keď ten kofeín začne pôsobiť potom sa už ťažko zaspáva :sun:
je to odskúšané a funguje to :bounce:
oiro
Myslim ze snivost sa zvisit moc neda aleurcite sa da vimakat to ovladanie snow a ic pamatanie a to asi tak ze si budes tie sny zapisovat alebo ked rano vstanes tak neotvaraj oci ale men rozne polohy v posteli a mozno si na nejake sny estepospominas mne sa casto stava ze ked rano pred skolou ranajkujem pri telke a listujem programy tak tam vidim rozne veci a tak si na niektore sny spomeniem a s tym lucidnym snivanim je to ciste v nas jednoducho si musis tak dowerovat a rozpravat si pred spanim ze dnes sa mi budu snivat same super veci a ja si ich budem pamatat a budem ich ovladat ja to uz skusam dost dlho ale podarilo sa mi to zatial len najprv som opakoval jeden sen a potom som ho mal uplne pod kontrolou ale super je na tom to ze ked sa rano zobudis tak sa citis podstatne lepsie som bol dost stastny. caff
Al-Ban
Taky se vám někdy zdá o trávě :)? Dneska jsem měl jeden z nejlepších snů na tohle téma. Většinou jsou ty kytky ještě ve stádiu růstu nebo jen lehce opalicovaný, ale teď to byl teda hukot :eek:. Kytky měly určitě přes dva metry, nezastřižený, ale výborně větvený a byly úplně celý obalený sněhově bílýma megapalicema. Ne že by měly 20cm v průměru, to ne (bylo to spíš 10cm ;)), ale zase od shora až dolu a pokud si dobře vzpomínám, tak snad neměly už vůbec žádný listy. Bohužel vzorek jsem už ochutnat nestihnul :smoker: :(.
A ještě jedna zajímavost:
Vždycky to mám hozený na místech, kam by to normálně dát byla "sebevražda" :D.
mott
hydrantek: ze sny trvaji par sekund je nazor asi 15 let stary, nyni se vedci kloni k nazoru, ze sny trvaji stejnou dobu jako ve skutecnosti... jen nektere faze probihaji rychleji, nektere naopak pomaluji, stejne jak v realu - nekdy je vterina moc dlouha.
juleni
Medzi svoje najsprostejšie sny radím ten, že bojujem s chlapom, ktorý obťažuje moju bývalú priateľku. Zobudil som sa na to, že chúďatko ženskú zúrivo kopem do nohy. Po tomto mojom nočnom vyčíňaní mala trošku modriny :(. Nič podobné sa mi predtým nestalo a dúfam, že sa mi už ani nestane. Radšej mám tie lietajúce sny, s výminkou tých, keď letím dole začmudeným komínom.
adam13
mno me se docela casto stava ze v noci mluvim rusky ze spani ačkoliv rusky neumim skoro ani pipnout...
hodne casto mam takovy stavy ze se treba zvednu od stolu a totalne se mi zatmi pred ocima a nekam sebou seknu je to stav podobnej "rozdejchávačce" nevite nekdo cim to muze bejt? vzivote sem nemel jinou drogu nez huleni chlast a ciga. uz mi to docela stve zacalo to tak pred dvema rokama...... diky za pripadny nazory :)
drinker hulič
jo, me se v posledni dobe zdaji dost uchylny sny. napriklad ze sem byl jeste se skolou na nejaky akci, a vytahl z batohu kytky (v kvetinaci :) ) a za mnou stal zastupce reditele a na me: "ty hulis?" "ne, to neni trava..." pak se tak divne usmal tim svym zpusobem a zacal ty kytky obdivovat.
nebo sem mel serii erotickych snu (ackoliv vsechny potreby radne ukojim), jako ze beham nahy kolem reky a holky na me volaji, je on ma houply pero a pak to zacne. jednou se me zdal sen, ze du normalne domu, u vytahu se otevrou dvere, zenska (pekna), jestli bych ji prej neco neopravil. tak teda vejdu, nona se zacne svlikat, ja taky, pak na to vlitnem a kdyz uz su skoro v ni, tak prijde jeji starej a vyhodi me :( jednou sem ve snu myslim lechtal Veroniku Zilkovou, uchylny, nebo sem byl ridic autobusu, co udelal nejakej hrdinej cin a ve snari sem si nasel ze je to predzvest necekane lasky. tak cekam a vono furt nic. sny sou potvory.
a kdyz uz u toho su, tak kdyz sem byl malej, tak sem se namesicne sel vymocit, ale netrefil se do misy a pochcal to vokolo, nebo se sel oblecenej sprchovat. no strasny!
wilda
zrovna nedávno se mi zdálo jak mě unesla banda teroristů a držela mě zavřenou v ňákym děsným baráku a navíc po mě stříleli takový paralyzující světelný koule jako ze star treku to by mě teda zajímalo pod jakym symbolem bych to měla ve snáři hledat...
nobody4
2 adam13: to co popisuješ, že se zvedneš a sekneš sebou se nazývá motolice. Normálně se to projevuje u starých lidí, ale jak je vidět můžeš to mít i ty. Jinak když jsi hodně zhulenej tak to má si každej. Má to spojitosti z krevním tlakem.

Sny: ta délka snů je podle mně individuální, a hranice mězi kontrolovaným snem a nekontrolovaným, je podle mně dost nezřetelná. Podle mně se dá meditací, kdy se nejdřív "naladíš" na haldinu alfa a potom to pokračuje dál, dosáhnout kontrolovanýho snu jenž má délku podle toho jak dlouho to vydržíš. Nejdřív začínají (u mně) něčím co by se dalo popsat jako kaleidoskop (akorát mnohem větší,barevnější a promáklejší) ty obrazce můžeš "ladit" (tvar, barvu a následný pohyb) po další chvilce získají 3D rozměry, nejdřív jakoby skleněná hmota jenž můžeš jakýmkoliv způsobem tvatovat a dát jí jakoukoliv barvu a pohyb. Později se sruktura hmoty podřídí tvým myšlenkám. Pokud vydržíte v tomto stavu déle a snažíte se neustále "přidávat další hmotu" vznikne tak složitý "obrazec v pohybu", že už jej celý (myšleno všechny jeho části včetně jejich pohybu) nedovedete vnímat najednou. Začnete si jej prohlížet jakoby scroling, při jednolivým přejíždění se objekt začne samovolně měnit(jako by byl řízen vyšší mocí), vy ho ovšem můžete jakkoliv upravovat. Při delším "scrolingu" se najednou rozjede kino (všechno vypadá jako ve snu - je reálněnereálné, rozjede se nějaký děj jenž je o5 jakoby řízen vyšší mocí. Ale ty ho můžeš jakýmkoliv způsobem ovlivnit (něco přidat, ubrat, přebarvit apod.) jen nede vrátit co už se stalo. Je to strašně zajímavý a povede se to jen někdy/výjmečně.
Máte někdo taky zkušenosti ze samoovlivněným naladěním mozku na tyto frekvence? Vím, že se to dá, ale jde to jen, zřídka(třeba jednou za rok). Někteří lidé, jenž pravidelně meditují/trénují umí takovýto "stav" navodit častějc.
Po požití většího množstlí houbiček, to umim navodit skoro kdykoliv, teda pokuď jde vydržet se zavřenejma očima. Což taky vždycky nejde. Fáze kaleidoskop obvykle začíná už při lehnutí a zevření očí. Podmínky: pohoda, teplo, klid (nutno bejt doma bez okolních možnejch rušivejch vlivů) a nebejt sám, ale s člověkem, jemuž bezmezně věříš a kdyby něco tak ti (spíš psychycky) helfne.
Nepsal jsem to sem kvůli tomu aby to někdo doma zkoušel, alespoň ne pod vlivem!!!!! Je to na vlastní riziko!!! Pozor, můžete tam potkat věci a místa, na který nikdy nezapomenete. A taky možná potkáte astrální bytosti, jenž žijí ve vašem mozku (aniž by jste o tom věděli)- nebojte se jich. Ať vypadaj nebo se chovaj jakkoliv, nikdy ti neublíží. Pokud dostanete strach zkuste to projít, jako by jste nezávisle koukali na film, většinou to přejde. Vždycky to pomohlo, ale nevim, co by se dělo kdyby né.
Možná si bude někdo myslet že jsem blázen, ale je to tak. Nehledě na to, že je o tom napsáno plno knih. N4

P.S. : když se "vzbudíš" připadáš si jako když se znovu narodíš. Ten pocit trvá jen několik min. ale je to hroznej mazec. Poprvý jsem se dostal jen do fáze 3D.
deno
Se mi nedávno zdálo, že sem byl za tetou na jihu čech a jel se podívat za sestřenkou do rakouska - tam workuje... - noa tak sem si jako zastavil někde u benzínky na chcaní nebo co, dojdu ke stromu a tam krychle hašiše.. hehe.. ale tak metr na metr - hrozně moc sem řešil, jak to přes ty zasraný hranice převýzt... - nakonec sem to narval do kárky a na hranicích tvrdil, že je to zabahněná TV - a oni mi to sežrali... :D :D nakonec sem do toho doma sekal sekerou a bylo to tvrdý jak šutr, ale nějaký ty piliny z toho byly... - no a když už sem to chtěl vodpálit tak zazvonil budík... - no nenasere to!!! Byl to jeden z těch živejch snů, kdy sem uplně cejtil tu vůni.. ňam
Tajné
2 Shadowlady: Mě se nikdy nezdají černobílé sny. Jsem snad blázen?
drinker hulič
deno: jo me se o huleni taky obcas zda. nekdy sou to velky akce, stylem vic speku nez lidi v krouzku, ze v kazdy ruce drzis nejmin dva a ted si to furt navzajem podavas a tak... no ale kdyz uz se nevzbudis, chovas se zhulene aj v tom snu a to je pak totalne kruty :) no a naposled se mi zdalo, ze mam v supliku desne moc travy, kdyz sem se vzbudil tak sem si furt myslel ze tam nejaka je, no a kdyz sem pak zjistil ze neni, tak me to taky moc nepotesilo :)

sny jsou nejlepsi virtualni realita
blueberka
Moc snů se mě nezdá .. nebo si je spíš nepamatuju ... ty nejmíň příjemný sou ty s tím budíkem, či podobně .. prostě se mě zdá, že budu brzo vstávat, že mě zvoní budík, ale že to je jen ve snu .. jenže jakmile otevřu oči, tak ten budík fakt řve :/ .. fakt celkem zklamání ... :)
Taky jsme jednou byly s pár slečnama na chatě a uprostřed noci začla jedna zpívat :) .. už si nepamatuju co, bylo to hodně zmatený, ale bylo to dost dobrý :). Já jako malá zase mluvila ze sna a o náměsíčnosti už ani nemluvím ...
Hlavně tuto noc to muselo být zajímavý, když bylo to zatmění měsíce ... stalo se vám něco?
nefnaim
Téma je to rozhodně zajímavý, ale sny si dost lidí pamatuje bezprostředně po probuzení a nějakou chvíli po, pak se "ztrácejí" když se k nim myšlenkama nevracíme. Takže už vidim, jak si každej bude pamatovat svoje noční sny :PP
Každopádně zrovna dneska jsem měl sen, kterej se mi zda hodne casto -> (bydlim v klasicky kralikarne), takže jsem lezl jako spyderman z balkonu na balkon, z okna do okna a pri tom vsem hrozne drsne, neohrozene a zadnej stres z ty vejsky ;) Jeste ze jsem si takovou blbost nevedome neuvedomil, pak by to nebyla takova sranda.
loeX
hoši já ten thread založím....svoje sny si zapisuju mám jich okolo 60..co vy na to???já sem se ted u četní některejch snů bavil..mohlo by to bejt lepší než nejbrutálnější zážitky po hulení:-)...radši se ještě poptám adminu aby mi to pak nehodily zas do kanálu kde to fakt ztrácí...
mykee
mne se furt neco zda jednou sem ve snu mela koule,paxem podpalila barak,honil me vrah,zabil se kamos na motorce...taky se mi zdaj prasarny ze treba sukam s nekym,koho pak vidim negde na ulici,nebo sem jednou se zacla desne tlemit ze spani asy to byla sranda,taky vobcas neco placnu ale segra vede,voni teda vobe mladsi je sedum a asy pred rokem zvatlala neco vo tom ze takle tu babovicku proste neudelas taxe ji ptam proc a vona proto...s druhou sister sme se prej dost v noci hadaly prej sme na sebe rvaly ze ta druha je pekna krava ,a vona i chodila si treba vzala perinu,vodnesla ji do koupelny do pradla sla do kuchyne tam stala fotrik na ni co jako je a vona ze hovno a sla zase spat.nebo mladej povida v noci: a co ty stoupacky?(je instalater)a ja:no co bysi s nima chtel delat?a von:zbourat,cely...tudle mi zase povidal vo nejakejch trubkach...sny sou mazec a nejvic je dyz si takle snekym povidas fakt gut
loeX
já sem jednou v noci zaregistroval že sestra něco žvatlá tak říkám JO! a vona ne! tak já zas jo a vona ne a takhle asi 20krát za sebou:-)
wOOkie
No, u mě to naštěstí přešlo, ale náměsíčnej sem byl slušně, rodiče kvůli tomu aj koupili psa (Kim R.I.P. !!!), prej sem vyšel aj na ulici. Ale ségra v tom lítá furt. Jednou sem si čet v betli a vona spala. Najednou se na tý betli posadila a řekla něco ve smyslu: "Ano paní učitelko, ano" a zas si lehla :)

No a v poslední době byla dobrá bomba její nákupní košíky. Sem došel hustě zničenej asi o půlnoci domů, nechal sem zhasnutý, a začal sem se soukat do betle. Najednou sliším cosi o nákupních košících. Tak sem jenom tak nadhodil "Nákupní košíky ???" a vona "Jo". Tak sem řekl "Jasný, tuny nákupních košíků". A wona na to "Díky..." a hotovo.

Bože, kdyby se ten thread jmenoval činosti lidí těsně po probuzení, asi bych tu strávil dobrou hodinu, protože to co sem viděl (a někdy aj dělal:) je fakt neuvěřitelný....
wOOkie
jo a ještě měl kámoš dobrou haluz, ve snu se mlátil s jedním parchantem (znám ho osobně, takže to musím vědět) a když prišla ta nejagresivnější část, tak (protože má postel na patře a celkem malej pokoj) prokop papírovou lampu :D
Chtěl sem se s Vámi podělit o můj poslední sen, ale nenašel sem vhodnější thread, takže to napíšu sem:


Nebudu to prodlužovat, prostě sem v nějakym bytě a najdu tam ževánsy a hned si jednu ubalim, v tom příde týpek, ať mu do toho nehrabu, no nebudu to napínat byl to praxer (nechápu to, protože sem ho v životě neviděl:eek: ) Hádejte, co se pak dělo, no samo, že sme se vyhulili jak hovada:D

2praxer: dobrý ne:afro::p:
Nejhorší noční můru jsem míval když jsem byl malej. Nevím jak to popsat ale vždy jsem se probudil zpocený, i když jsem se probudil tak to cosi pokračovalo a bylo to něco týkající se véééélkého množství malinkatých bezvýznamných věcí, nejčastěji desetníků. Vůbec jsem nikdy netušil proč to je, šel jsem třeba hrozně vystrašenej na záchod a ten pocit pokračoval a nemohl jsem se ho nijak zbavit dokud jsem zase neusnul. Měl jsem většinou provádět nějaké matematické úkony s těma věcma a já jsem to nedovednebo co, prostě mě to množství nějak ubíjelo. Občas se mi to stane i teď, probudím se a pokrašije to ale vždycky se uklidním když si uvědomím že desetníky nejsou a že jeden jediný ještě z doby indiánů mám v peněžence. Stává se to pravidelně 1x ročně ale nedá se to počítat jako sen.

Sny mívám vždycky barevné a většinou apokalyptické ale mám to rád. Nejlepší jsou ty na pokračování. Mám jeden kterého jsem zažil asi deset pokračování, dokonale si ho pamatuju a kdybych napsal knížku která by jej jenom popisovala tak by to byl bestseller, špatné je že nemám spisovaelské střevo. Už jsem pokračování půl roku nezažil ale konec byl dost otevřený, nejčastěji se mi zdá další díl když na předchozí myslím těsně před spaním a představuji si při tom nějakou osobu nebo předmět. Ta osoba nebo ten předmět se pak v dalším snu objeví a ovlivní děj, takže dneska čekán další díl. Je to naprosto supr v tom že je to dokonale interaktivní, sám se účastním toho děje, odehrává se za jakési totality v ČR, něco dost podobného HalfLifu 2ce ale je v tom dost vědecké prostředí, všechno je tam perfektně logicky objasněné proč se to děje atd. Žůžo. V posledním díle se odehrálo to že jsem se s partou dobře vyzbrojených mariňáků mstil na civilistech za smrt jedné osoby(hlavní hrdinka(naprosto fiktivní, pouze ve snu)), která byla zabita.. Tak a v příštím díle doufám převezmu státní moc a nastolím novou, ještě krutější totalitu MUHAHAHAHAHA

Jinak mívám sny docela dlouhé, Zažiju v nich dá se říct dobrou hodinu děje(tak se mi to alespoň zdá).
moswa
xerx-tak tak. taky mivam dlouhy sny. posledni dobou moc nehulim a zda se mi porad neco. nevyhoda je v tom ze to sou taky dlouhatansky ovsem dost velky psycha. asi bych nemela tolik cumet na horory pac me to ocividne poskozuje spanek :D chystam se pustit do junga a zjistit co ty sny znamenaj :p:
Tak tak... koukni do Junga i na mě, ju?
Psycha sny jsou the best, občas se v nich dozvídám své netušené skryté možnosti... MUHAHAHAHAHA :death:
BuhAHAHAHAHA za 2 dny 2 díly, no prostě sjůpr. asi se fakt dám do psaní té knihy :D
Krutovláda a čistky... juchůůůůůů :frog:
dokktor
náměsíčný přímo nejsu, ale zrovna dnes vnoci se mi zdál celonoční sen na pokračování, nejbrutálněkší snad za posledních několik roků - asi za to može, že nehulím a taky bloklá krční páteř :D

všechno to začalo, že se mi zdálo, že sem viděl nejaký film, ale neviděl sem ho do konce a šel sem spat - toto sem považoval opravdovou realitu, obyčejně poznám že je to sen, ale prostě nedodíval sem se na film o nějakém šíleném vědátorovi, co lidem vydělává mozky z hlavy aby stvořil něco jako supermozek spojením všech těch mozků a šel sem spat. jak sem spal, tak se mi zdálo, že ten vědec přišel k nám dom eště s dost pěknou asistentkou, já sem je vzal do pokoje, chvilku sme kecali, pak mně svázali, vzadu na lebce udělali díru velikosti víčka od omniovky a takovým zvláštním přístrojem, který netuším kde se tam vzal, mně vysály mozek, a já sem se tam pak potácel uplně bezvládný po baráku a pak sem se probudil do normálního snu, vyběhl sem z pokoje a potkal matku (která s nama nebydlí) jak de na záchod, tak sem jí to vyprávěl, a že je to mega divné, že vím co ty lidi dělají, když sem ten film neviděl do konce. pak, že si jako zapíšu co se mi zdálo, protože by to mohl dobrý námět na film. pak sem řekal matce, že ty lidi k nám nesmí pustit, protože zrovna zvonili na zvonek, ale to už je otec pustil dovnitř a oni šli za mnou a to sem se probudil - doopravdy. docela sem byl vyjukaný, podíval se na hodiny, zjistil sem, že to byl velice hutný sen ve snu a znovu usnul.

z domu sem se nejak záhadně rychle přesunul na privát do brna a šel sem do KD rubín, kde je supermarket neco kupovat, eště s nekým, ale toho si nepamatuju. u rubínu mám pocit, sme se mlátili s nejakýma týpkama, já sem je všecky rozbil a šel sem zpátkyna privát, eště s nekým, a to sme šli přes obrovské zbořenisko - stavenisko do kopce takovou klikatou cestou mezi těma sutinama. uplně na kopci po pravé ruce byly nejaké koleje studentské, kde uplně v horním patře byly otevřené tři okna a z těch oken házeli nejací kokoti po lidech skleněné střepy a jiné ostré věci jak disky a my smě těm střepům vyhýbali. - následuje menší okno, kde si uplně nepamatuju co se dělo, ale vím že mně nejak naložili kamoši tajní agenti a mám pocit, že sme ty týpky z oken vykillovali a jeli někam autem, neco řešit - strašně agentského. škoda, že mám takový výpadek a pamatuju si enom, že sme furt negde jezdili tím fárem, řešili agentské věci a killovali lidi devítkama. - přesně si to pamatuju až od okamžiku, kdy sme přijeli zpátky do svatobořic (tam bydlím) a já sem začal řešit, že sem teď pozabíjel nejaké lidi a mám u sebe dvě dost specifické a dobře rozpoznatelné devítky, tak mně borci radili ať je někde zakopu a dám nad ně traverzu, že když to někdo najde detektorem kovu, tak najde enom tu traverzu. v tom snu sem představil jak by to dopadlo a zavrhnul sem to, mimojiné taky proto, že nás zavolali jinam a my sme odjeli směr kyjov. zanedlouho se na nás přilepila bandička, co sme proti nim jako agentovali a začala mega automobilová hoňka. kousek za vesnicou řekl řidič ať se přivážem, že udělá schválně nehodu aby zablokoval silnic, bodl do airbagu a neco vybuchlo, asi naše auto a taky ostatní auta, akždopádně silnic se ucpala a ta kontrabanda to napálila vedle nás do stromu. vystoupilo 5 lidí, mezi nima taky borka, co nám o ňu šlo, a ten jejich kápo začal škemrat, že se můžem jako domluvit, že když nám dá tu mařku, tak něco, bla bla bla. mařka nastoupila k nám do auta a já sem ty ostatní z okénka spolujezdce nemilosrdně oddělal a vyjeli sme směr kyjov

opět probuzení, du se vychcat a znovu usínám.

dojeli sme autem někam na nepřátelskou základnu kde mě vysadili a dovnitř sem šel už jenom já sám. měl sem nejaký úkol, ale asi sem to posral, protože mě odhalili. ta základna byla plná ženských, já sem tam byl jediný chlap, tak asi proto mě odhalili :D, tak sem jednu tu holčinu vzal pod krkem a mířil jí tou svou super designovou deítkou na hlavu. celé to vypadalo dost sci-fi, protože sem měl pocit, že su negde na cizí planetě, kde žijou jenom ženské. ty ostatní se o tu, co sem držel tak bály, že po mně nešli a rači vyjednávaly. vyjednávaly celkem dlouho, chodil sem tam s tou borkou dost dlouho po rúzných místnostech a ani jednou na mně nevystřelili z jejich dost futuristicky vypadajících pušek. až sem se nasral a tu holku co sem ji držel pod krkem sem začal dělat rukou, abych těm ostatním dokázal, že mi chlapy sme taky k nečemu dobrý :D holčina začala dost hlasitě sténat a to mně probudilo. to už ale bylo ráno, takže další pokračování už se neodehrálo

myslím, že celá banda psychoanalitiků s freudem v čele by si na mně pěkně smsla :mutant:
FroNy
mno vynecham uletovy se sen, kdy jsem byl harry potter (respektive jsem mel takovy ten skolni ubor a hulku se kterou jsem promenoval lidi v zaby! muhehehe) a vrhnu se rovnou na ten vcerejsi...

Tak si to jedem s bandou lidi v cervene 120ce a ja jim rikam at me vyhodi kousek od domu, ze to dojdu. Tak se i stalo. :) Akorat me vyhodili v nejakym lese, kde byly uplne mega prikre kopce (fakt jsem musel lest po 4ech, abych se nekam dostal).... nevim proc, ale sel sjem se vychcat, kdyz sjem vykonal potrebu, tak koukam ze vidim lisohlavku. Tak se pro ni ohnu a z niceho nic, vsude uplne mega trsy hubek! Sbiram jak divy, plne kapsy, batoh a tak... A najednou z poza stromu vykoukne Petr Hapka s obrovskym cernym psem. A ze me prej naprasi bengam! V tom BUm! Budim se totalne zpoceny. :D
Pripada vam to normalni????
btw, zdaj se vam vic sny, kdyz usinate zkoureni, nebo strizlivy? Ja teda urcite strizlivy...
dokktor
no od té doby co sem přestal hulit se mi zdají taaakové psycha, a tak živé sny sem snad nikdy neměl. prvních pár dní sem se budil uplně spocený, adrenalinem rozbušené srdce, no mazec
FroNy
hej kamo mluvis mi z duse... ja kdyz byl v lete v inglandu, tak jsem nehulil a kazde rano jsem si pripadal jak alenka v risi divu. :D mozna je to tim, ze kdyz jdu spat zmasteny, tak se vetsinou i zmasteny probouzim a cely je to jak vterinka... od usnuti az po probuzeni.
kostě
jednou se mi ješte jako nalímu stala taková haluz normálně spim večer s bábou v posteli a probudim se v chodbě nezi kabátama, doceka nechápacka pro šestiletýho fakana,
Dnes se mi zdál dost podivný sen. Odehrával se na bývalé střední- na dvorku a v prvním patře, Jednalo se o to že jsem měl něco udělat, stále mi nedocházelo co a Katrina(viz obrázek- postava z Quest for glory 4, to jsem naposled pařil někdy před 6 lety) se mi stále snažila naznačit co a jak ale já byl naprosto mimo. Mělo se jednat o něčí život či co a já stále běhal do schodů až do nekonečna a nikdy sem se nemohl dostat do 1. patra, stále jen schody, schody. Pak bylo nějaké intermezzo že Katrina seděla v nějaké místnosti bez oken a bez dveří(pochopil jsem z toho nějak jaksi to že je to v prvním patře někde zazděné) a pak sem zase běžel do schodů a doběhl sem na dvorek kde jsem nějak odtušil to kde má být ta místnost a nějak jsem sehnal žebřík, rozbil stěnu a tam byla jen kostra a dopis co mě chtěl pokousat svojí obálkou. No prostě horor, tak jsem před tím dopisem utíkal do schodů a pak už na mě byla nějak naštvaná i ta Katrina... no prostě nikdy více...

A ráno sem jen tak náhodně něco hledal na seznamu.cz a v prvním odkaze byl tenhle obrázek Katriny... fakt netusim co to ma znamenat, vetsinou ve svych snech masakruju já někoho, ne někdo mě... :eek:
citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
Chtěl sem se s Vámi podělit o můj poslední sen, ale nenašel sem vhodnější thread, takže to napíšu sem:


Nebudu to prodlužovat, prostě sem v nějakym bytě a najdu tam ževánsy a hned si jednu ubalim, v tom příde týpek, ať mu do toho nehrabu, no nebudu to napínat byl to praxer (nechápu to, protože sem ho v životě neviděl:eek: ) Hádejte, co se pak dělo, no samo, že sme se vyhulili jak hovada:D

2praxer: dobrý ne:afro::p:


tak to je drsne! :punk:
ktery den to bylo?
noleko :
mne se jako malemu zdalo uplne to same! i ten typ pohybu
Ferdinand Bongo
2 noleko, praxer :

nedavno som mal asi dvoj-mesacne obdobie ked sa mi nepravidelne snivavalo, ze presne tymto sposobom lietam..
Vzdy to bolo inde a pri inych situaciach.. Raz som vedel lietat uplne pohode a vysoko a inokedy som bol ako uplny zaciatocnik a castom som si pri vzletoch nabil hubu..
Parkrat som sa pri lietani strasne radoval ako vdaka tomu budem slavny, ..prvy lietajuci clovek :D, hovoril som si ze uz ani nebudem musiet robit, len si uzivat prachy..
Aj som sa snazil zistit co maju tieto sny znamenat, ale doslo ku mne len s neovereneho zdroja, ze to znamena, ze lietam v problemoch.. no ale neviem.. :rolleyes:
Kazdopadne sny o lietani odleteli a uz niesu..Ale tie prelietane noci stali za to ;) :D
Tak to se mi zase spíše občas zdávalo že dovedu plachtit, prostě jsem jen vyskočil, jakoby si lehl na ten vzduch, roztáhl ruce, odrazil se od stěny a letěl, Pamatuju si že vždycky sem si rozbil hubu o zem že jsem teda nakonec spadl. Pak se mi zdávalo že se dovedy vznášet, prostě jsem na křižovatce kde furt projizdela auta a ja sem nemohl prejit lehl na ten vzduch, roztáhl ruce, vznesl se, odrazil se od nějaké budovy, přeplachtil tu silnici a na druhé straně zase skončil hlavou v chodníku. Nejlepší byly sny kdy sem takhle plachtil v nějaké tělocvičně, všici na to koukali jako kdyby spadli z višně, já řekl: normálka, ne? a napral to kebulí do stěny...
Dnes se mi zdála jedna solidní slátanina:
Jednalo se o to že náš pes uměl morseovkou vyklepávat nějaké důležité
zprávy ale uměl to jen v jákési Aramejštině takže nikdo nerozuměl co
vlastně potřeboje nebo o co jde. Takhle sijen tak něco klepi tužkou do
stolu, přijde pes , veme tužku do pracky a něco taky vyťuká, tak zase
vemu tužku, něco zaklepu, pes taky něco zaklepe.. prostě psycho, Já
jsem nerozuměl psovi, pes nerozuměl očividně mě. Pak se děj přesunul do
nějakých rozvalin doprostřed lesa, kde sídlila nějaká skupina nacistů
polu s Elfy. Všichni se tvářili pohostinně a přívětivě ale nějak jsem
vytušil že chtějí toho psa ukrást. Tak jsme prchli nějakou tajnou
podzemní chodbou za pomoci jednoho z těch nacistů. Ta se nějak napojila
na metro takže jsme se psem každou chvíli uskakovali pžed vlaky,
nakonec jeden z nich toho nacistu přejel. Kanálem jsme se vyšplhali do
nějaké stanice, vypadala spíš jako podchod který vede před supermarket.
Když jsme ale vylezli tak na nás všichni začali útočit, ještě že se
všude váleli ti výbušní nebo zmrazovací plyšoví medvídci, kteří se dali
házet jako granáty. Nakonec jsme se stáhli zpět do podchodu a prošli
druhou stranou kamsi zas do lesa. Pak jsem byl probuzen nenadálou
potřebou. Když jsem opět usnul tak se mi zdálo pokračování ale z toho
si bohužel nic nepamatuju...
Co?
taky mám takovou slataninu:

se mi zdálo že jsem dostal 6 karem od člena "scatche" .....:D
myslím že byli zeleny...ale mezi prvníma dvěma byla ještě jedna....ale to už si nepamatuju :D
Ze spaní jsem docela často hlasitej mluvčí :D Mno a poslední dobou spávám často s otevřenou pusou .. někdy je to docela nepříjemný, když ústa pár hodin vysychají .. hlavně na jazyk .. nevíte někdo co s tím?
*dR->ZmRd$!*
ty jo ja mam takovej strasnej problem lidi moje sestra je namesicna ale to je des ja uz se musim zamikat aby mi nelezla do pokoje nedavno proste vstala sla dolu po schodech do koupelny vzala fén,gel a ruzne veci a v pul 3 rano mi zacal foukat hlavu fenem no jak ho pustila ja newedel co se deje to byl sok :D pak normalne si sla lehnout po chvilce ani nezavrela dvere ja sel za ni protoze sem vubec nechapal proste si lehla do postele prikrila se a pak se asi normalne zbudila a sla na zachod ja ji zacal nadavat co jako dela jestli je blba a ona si nic nepamatovala a jeste si myslela ze sem magor a vymejslim si :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma