Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Vrátit zpátky placenou registraci na Grower.cz ? - Klikni zde pro originální téma
Zdravím po prvním týdnu děsu kdy jsem zde stihl vidět kolem 100 nováčkú co jsou scela jistě pod hranicí 18 let.Modi mažou jednoho za druhým a jejich OT témata tu po nich zůstavají.Co takhle vrátit na G zpátky placenou registraci?
Nevyhovovalo to lépe? Jeden se smazal a pokuď se mu nechtělo investovat dalších 80kč za novou registraci tak se už neregnul.
Koloušek
Určitě jsem pro návrat placený registrace. Příde mi to trochu nespravedlivý pro lidi co si zaplatili, byli rádi, že už tu jsou a konečně můžou přispívat:)
Teď příde nějaký "pako" regne se zadara a nic mu nebrání v otravování lidí svejma OT.
Lupus
ja bych pro zacatek nechal registraci zdarma, ale pri smazani bych dal docasny ban (rekneme na tyden, nebo na dva), taky omezeny pocet registraci z jednoho IP, ale tusim ze si to predstavuju jak hurvinek valku :D

kdyz si vzpomenu jak v nametech a navrzich thread s nazvem Vratte na grower ZDARMA (nebo neco v tom smyslu) tak me to dostava :D
brávooo
¨sem jedině pro placenou registraci gruweru to
pomuže,a přijde mi to nefer proti například mně když sem musel platit.. a například když mně bude někdo chtit obložit se
seeds nebo tak neco tak si to rozmysli něž aby platil zas
za registraci jinak tu bude hafo lidi co jim to bude jedno protože se přihlasej pod jiním jmenem tot muj nazor
Lupus: Stím banem jsem mluvil se stonedem a ten říkal že o tohle se stará admin.

brávooo:Souhlasím stebou.Teď je to ráj pro mrdky typu "vobkládačů"


Pro dospělého člověka těch 79kč by neměl být problém ne.
Navíc nováček se zaregistruje a hned tu plácá nesmysli( nemyslím tím všechny ale většina je na tom tak)Radí jak se má pěstovat a přitom ví prd.
Jestli se spátky nevrátí placená registrace tak to vidím na brzký the end groweru.
Lupus
takze ehm :D
cilem registrace zdarma je prilakat na grower vice lidi, bohuzel neni 100% vychytana selekce techto lidi ale ono se to za cas uklidni, kdo bude chtit bude v grower klubu a kdo ne tak ten bude ve free zone, jak jiste vite soucasti grower klubu bude i to ze pouze "members" muzou pridavat prispevky a zakladat thready, uzivatele bez ucasti v Grower klubu zahradnicky bazar pouzivat nemuzou

s tim banem . myslim si ze by se to urcite dalo zautomatizovat do te miry aby pri smazani clena byl minimalne nejaky docasny ban znemoznujici registraci (treba 2tydny, mesic) a samozrejme taky registrovany pristup na G, i kdyz mohly by stim byt nejake dilci problemy :)
ale co uz :frog:

a jinak The End Groweru? proc? proc? proc? to jen tak neskonci :D
Stoned_r41d3r
Lupus: Uz jen proto, ze clen kterej s tim mel v podpisu a vseobecbe nejaky straslive levicovy kecy <nebyl to dokonce ten, co se ptal, jestli by Capek sel do Antify> a zadny padny argumenty, byla jeho pout neuspesna....

<Po mem by mel za to vsechno pak jeste opletacky, ale nezijeme v idealnim svete, ze ? :teef: >

To zaprvy.


Za druhy- mluvil jsem se stonedem.... mmm... lip by znelo ,,hovořil jsem s jemnostpánem Rajdrem'' ...


Za treti- mluvili o CEM? O tom, ze vsem nasazet IP bany?! Slezli jste ze stromu?!
Chcete aby se banovalo vic IPček- tedy i adresy o ktere se deli vice lidi <wi-fi, hotspoty, kavarny, kancelare....> ? Na co?
Pokud Vas nekdo podela na prodeji seminek, je to jedine a predevsim ***VASE*** chyba, pratele, dospely clovek by mel byt schopen kontrolovat tok svych penez a ze kseftujete s nekym koho neznate a neznate nikoho kdo by se za nej zarucil--- sorry, ale jste idioti opakuju IDIOTI :mutant:

Za ctvrty

-nahly prival hoven- dalsi neuveritelnej alibismus - kdyby jste misto stezovani si na soucasnou situaci upozornovali na nevhodny prispevky a temata do threadu k tomu urcenych nebo pouzili modalert - udelali by jste lip.

Uvedomte si, ze lidi co udrzuji forum v cistote nectou fakt vsechno. Nemaji na to cas. Sou to jen lidi.

A lidi spolu navzajem spolupracuji, pokud se teda neocekava, ze CLOVEK povede stado....


Za paty

pokud se zrodi Blb, kterej touzi po tom mit 8 kostek karmy a 1500 postu o nicem v relevantich threadech za pul roku a jeste svou ignoraci maskovat hrdosti- rad si a to zaplati. Dukazu Vam s radosti najdu klido 5. Vetsina borcu to zatahne sama, cast komunita vykouse < = obcas je pri tom sranda>...

Za sesty

proc v kanale?

máucta

jemnostpán Rajdr :punk: :punk:
Hanyz
Zdá se mi to, anebo je převážnou většinou lidí, kteří chtěji znovuzpoplatnit registraci, z těch, kteří ji sami platit museli?
jestedman
moc to žerete, registraci mám zadarmo, přesto jsem na provoz přispěl nemalou částkou. Nejdřív jsem byl proti placení, pak jsem zjistil, že to není od věci. Oddělíme tím lidi, kteří se registrují jen a pouze, aby se zeptali na nějakou chujovinu. Protože než zařizovat registraci za 85, tak raději zkusí hledání..
lyft
já bych placenou registraci zavedl zpátky a klidně bych jí zvedl na tři kila a možná ještě víc.Potom by si vychcánci v bazaru nebo náctiletý se svýma stupidníma příspěvkama rozmysleli po smazání se zaregistrovat znova a znova.Někdo namítne,že je to hodně peněz,ale ruku na srdce,co jsou dnes tři kila?Nestojí za to vědomosti,co tady čerpáme?Potom by se mohl Grower rozvíjet a dělat častěji nějaké akce,soutěže atd(museli by se ale dotáhnou do konce,ne jako stěma tričkama,na rterý čekám a ono furt nic).Vždyť by jsme měli táhnout jako komunita,které jde o legalizaci naší milované rostlinky za jeden provaz.Ale možná jsem trochu bláhovej.
Homer Jay
Heh, já si zaplatil a nestěžuju si, joo bylo by lepší mít to zadarmo ale co stim teď nadělám?:) Spíš to přeju těm co se budou registrovat zadarmo. Jo je tu spousta volů (třeba já:teef:) se sem nasere za 80Kč nebo i zdarma. Ale pak jak řiká "jemnostpán rajda" to zabalej sami. Takhle tady bude víc lidí a tim pádem tu zůstane víc dobrejch pěstitelů...
P.S.: Prosim o schovívavost :rasta:.
zajimave je, ze placenou registraci chcou prevazne novi clenove
Vietcong-player
ZPĚT... hafo malejch dětí = spam :busted:

a nevim proc je to silenej alibismus... kdyz chci změnit system pro lepsi a snadnějsí chod, který pomuze idiotum co obchoduji s novackama a proti idiotum co se prihlasej desetkart... nez nechat spatny system a menit lidi... ja se zodpovednosti nevyhybam... a klidne plus toto budu klido upozornovat na idioty
vavris
Jsem tu novej ale těch 79 kč bych klidně zaplatil za to aby grower stal za to takze jsem pro tento navrh a klidne tech 79 kč zaplatím ;-)
Mr. Figaro
OMFG lidi, co tu remcáte o obkládání v bazaru - vy ste asi nečetli v topiku Grower klub, že inzerování do bazaru bude placená služba, což ? takže asi proto ta registrace for free.

ad rajdr : šlo to napsat v 5 ti větách :D ...
Erixon
Že by po zavedení bezplatný registrace výrazně přibylo kvalitních témat/přízpěvků jsem si nevšiml. Zatimco lidí s nulovým přínosem přibylo. Už jen to jak se rozmnožily členové s červenou karmou je signifikantní.

Co se týče placenýho prémiovýho členství... sem zvědavej jak se tento model osvědčí, pro mě to je nabídka nezajímavá. Každýho to rozhodnutí.


citace:
Původní příspěvek od Hanyz
Zdá se mi to, anebo je převážnou většinou lidí, kteří chtěji znovuzpoplatnit registraci, z těch, kteří ji sami platit museli?

Za registraci sem neplatil.
placena registrace odstrani mnoho stouralku, zvedavcu, potencionalnich "udavacu" a kokotu..........ale stejne jsem proti :D

btw. neplatil jsem...ale zaplatim - co cloveku zbyde, kdyz si chce masirovat ego svyma fotkama :david:
Lopticka
taktiez by som sa rad pridal do diskusie, za platenu registraciu urcite som, ako povedal kazdy pred mnou, rozdeli to kytky od plevel. Pri pocitani sumy na beznu pestovatelsku zostavu (svetlo ventilacia hnojivo energie) sa mi zda suma 89sk az smiesna. Vyse roka som pravidelne navstevoval grower ako host a som si isty ze podobne vedomosti by som nenacerpal nikde inde..
MOzno na zahranicnom serveri ale zas kto sa bude paprat s tolkym prekladanim, ked mam obcas problem pochopit CR vyraz :(

Ale budis, za kvalitu sa plati.

btw. za reg. som platil az dvakrat, ale lutovat ci stazovat sa ma ani nenapadlo
Lopticka
myslim, ze grower nepotrebuje rast navonok (primat clenov a dokonca za free) ale skor rast vnutorne , upevnit svoje jadro, aby nemusela byt ziadna Cierna Listina v bazare, a tym sa aj ulahcilo obchodovanie v bazare jednotlivi a stali obchodnici ci predavajuci sa budu poznat a istym znakom dovery bude aj ta platena registracia.
peace
detlef
Ano, určitě bych ji vrátil. Co je 80 Kč? Před několika lety jsem je zaplatil, jednorázově a myslím že to byla dobrá investice.

Množství informací které grower schromažďuje je totiž obrovské a pokud se tu člověk zaregistruje a přijde do nějaké internetové komunity, měl by snad - pokud v ní opravdu chce být - zaplatit alespon tento směšný poplatek, který se může využít na hosting, zlepšení konektivity apod..
A co treba udelat neco takovyhleho ... kazdej kdo by se nove registroval by dostal nejakej novackovskej status a mohl by prispivat jenom do threadu "uvod do groweru". Tam by se predstavil, rekl co od groweru ocekava, co mu muze naopak nabidnou. Kvalitni prispevky by se akceptovali a jejich autori by mohli byt MODy upgradeovani na normalni cleny. Debilita v prispevku - smula.
jufik
citace:
Původní příspěvek od KaB
A co treba udelat neco takovyhleho ... kazdej kdo by se nove registroval by dostal nejakej novackovskej status a mohl by prispivat jenom do threadu "uvod do groweru". Tam by se predstavil, rekl co od groweru ocekava, co mu muze naopak nabidnou. Kvalitni prispevky by se akceptovali a jejich autori by mohli byt MODy upgradeovani na normalni cleny. Debilita v prispevku - smula.


Myslis ze by MODi meli cas cist vsechny ty blaboly a posleze je roztridit ? ...
Jsem pro placenou registraci ,pitomych par kacek za to stoji a kdo na ne nema tak stejne muze cist zadara a ucit se ... takze je to vlastne jedno , zbytecne resit ...
Fajn, ale je lepsi kdyz se ctou blabaly soustredene na jednom miste nez kdyz jsou rozhazeny po vsech forech :) Stejne to po nich musi MODi cist

KaB
_jOq_
Zdravím všechny,
já jsem na groweru zaregistrován krátce (také free of charge), ale klidně bych to zaplatil. Stránky groweru jsou mi pomocníkem spoustu let a musím říct, že velmi užitečným. Grower mi pomáhal i když jsem ho navštěvoval jako host. Vše potřebné jsem si našel i bez ptaní.
Příjde mi, že je to teď akorát MNOHEM JEDNODUŠŠÍ pro podvodníky a neférový kšeftaře (viz zahr. bazar), kteří někoho ojebou, pak si vytvoří další nick a ojebávají vesele dál!!!

Takže já jsem pro placení.
gregys
Já platil a zaplatil bych i více,kdyby chtěli.Za informace a takhle rozsáhlé se všude platí,tak proč ne registrační poplatek???
jednoznacne by som dal platenu registraciu,sice som ju mal tiez zadarmo(aspon som poslal 2x sponzorsku sms :D)
BoBoR
doteraz som ti len tak cital clanky a naberal info...teraz uz mozem aj prispievat...spravil som si vlastnu temu a pritom hned vedla bola podobna/modi ju spojili/...pital som sa na blbosti ale tie odpovede tu uz niekolko krat zodpovedane boli...samozrejme ze k- :) ...ale tak som tu novy/i ked predtym som si to cital ked to nebolo zadara/a clovek sa uci...teraz sa nejdem dlhsiu dobu nic pitat a budem viac hladat...keby som nebol regnuty tak by som bol nuteny hladat a takto som si povedal ze preco sa nespitam...proste uz viem ze som tu spravil par blbosti a zamyslel som sa nad tym...a na otazku ze ci chcem s5 platenu registraciu by som odpovedal ANO...podla mna sa to roznesie ze je to tu zadara a male deti sem budu chodit len aby sa pochvalili kamaratom...podla mna tych 90kc ci kolko to bolo je malo...teraz na leto sa chystam na svoj druhy out a a nebolo by mi luto zaplatit aj viac...urcite by som sa dakedy v Máji prihlasil...takze odteraz viac hladania a menej kecania a ospravedlnujem sa za to ze som sa hned nestotoznil s komunitou growera ale dufam ze sa to v blizkej buducnosti napravy...
krast
Doufám, že si nemyslíte, když tady každý řekne co si o tom myslí, že se něco změní. Chtělo by to spíše vytvořit rozumný návrh, a ten poté předložit "vedení" fora.
elop
no, hlavně se jedná o offtopicy, můj návrh zní, ať má každý člen, který vytvoří svůj topic např. v indoor galerii, možnost ze svého threadu vymazat libovolné cizí příspěvky

opravdu nejsem IT odborník a nevím, jestli je to technicky možné, ale pokud by to šlo, ušetřilo by se spoustu práce modům

např. někdo si piluje poctivě svůj thread, aby ho měl hezkej a urovnanej a teď mu to sice někdo pochválí, nebo zkritizuje, ale už tam má nechtěnou mezeru, pochvaly se dají dát perfektně přes karmu a je to i rychlejší a záleží na každém členovi kolik a jakou kritiku snese

toť vše, nic lepšího už mě nenapadlo :-)

aplikovalo by se to asi jen v galeriích, ale podle mě je tady dost inteligentních lidí, kteří nezakládají témata jen tak pro nic, kromě kanálu teda a dokázali by to občas promazat :-) v jiných sekcích např. technika
Bc.
Som tu novy a predsa by som prijal platenu registraciu.... do 100 CZ/SK (po novom pre nas zo SR v €) Predsa ide o kvalitu, a plati pravidlo ze kvalita = cena.
Gwar "Novacik"
Ja bych dal za registraci poplatok 5 € aspon by sa na grower vratila skoro stratena kvalita ktoru nicia neprizposobivy novackovia...........
flatboy
mne se tu moc libi :)
btw, kdyz sem cetl thread kde se nejaky picus ptal furt dokola jestli tohle je ta lampa co potrebuje, 200x mu bylo odpovezeno ze ano, a on se po 201. zepta: Jo? fakt je to ona? tak sem fakt nechapal... takze ano, jestli platba zamezi vnikani takovych picusku na jinak sqele forum, tak chcu platit... :D
kozmir
jsem jednoznačně pro platit poplatek.Nejsem tu tak dlouho,takže má registrace byla zdarma.Příklad--mám doma kabelovku za kterou platím měsíční poplatek,ktomu platím televizní poplatek a rozhlasový poplatek,rádio neposlouchám a stejně platím,MěSíčne!!! Zde jsem našel tolik CENNÝCH rad,ZADARMO a v televizi a rozhlase ani jedna rada za peníze.Jsem jednoznačně PRO nějaký poplatek,třeba i placenou smsku,nebo zpoplatněnou registraci !!!!!!
Osobně jsem pro opětovný zavedení placený registrace. Na groweru se registrujou děcka, který tady ctějí jenom prudit. Předvádějí se tady jak umí dobře pstovat, ale pokud mu někdo poradí, dočka se jenom sprostý odpovědi. Takový lidi tady nemají co dělat.
Jsem pro zavedení placené registrace ,ale myslím si že děcka které chcou prudit tak si nakou tu korunu z kapesného vždycky najdou.....
Calzone
juli:
pokud budou prudit dostanou ban. Myslim, že by si to hnedka každý rozmyslel. Však tu nedávno ještě placené registrace byly a znát to bylo dost. Byl to moc dobrý filtr. :)
barbastell
Anketa dopadla jasně, odpovědi v příspěvcích taky docela jasný. Tak kdy se placená registrace vrátí?:)
Pflusik
Nemusel by být ani poplatek, stačil by nějaký jednoduchý test sociální inteligence...
barbastell
citace:
Původní příspěvek od jestedman
moc to žerete, registraci mám zadarmo, přesto jsem na provoz přispěl nemalou částkou. Nejdřív jsem byl proti placení, pak jsem zjistil, že to není od věci. Oddělíme tím lidi, kteří se registrují jen a pouze, aby se zeptali na nějakou chujovinu. Protože než zařizovat registraci za 85, tak raději zkusí hledání..



Tohle je ten správný názor!

RADŠI HLEDAT NEŽ PLATIT REGISTRACI! A kdo zaplatí, má i zájem (pro náctiletý to fakt může být dost)
Jsem proti. Zavedení poplatku odradí stejně tak lidi kteří mají, tak ty, co nemají co říct.
Chce to spíš určitou změnu pravidel a systému. Grower klub se jeví jako určitá naděje. Kdo ví, co z toho vyleze, pokud vůbec něco.
(edit.) Když nad tím tak přemýšlím, tak bude-li ten klub placenej, tak je to vlastně prašť jak uhoď. Takže spíš ta změna pravidel a systému. Zavést hodnocení příspěvků, threadu, testy obeznámosti s pravidly při přispívání od určitých sekcí a to plošně, ne jenom na grower klub. Nové diskuzní fórum Masarykovy univerzity může být příkladem - předpokládám ale, že admin do něj nemá přístup.

citace:
původní příspěvek od pfusík
Nemusel by být ani poplatek, stačil by nějaký jednoduchý test sociální inteligence...

Máš nějakou konkrétnější představu?
BoBoR
citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Nemusel by být ani poplatek, stačil by nějaký jednoduchý test sociální inteligence...
a to akoze ked som dobry a slusny grower ktory ma rad svoje rastlinky nadovsetko ale uz mu to hulenie trochu stuplo do hlavy tak tu nemam co hladat?bo z takym vyhulenym mozgom by som ten test asi velmi dobre nespravil :) ...
nieje to moj pripad ale aj tak......
barbastell
citace:
Původní příspěvek od BoBoR
a to akoze ked som dobry a slusny grower ktory ma rad svoje rastlinky nadovsetko ale uz mu to hulenie trochu stuplo do hlavy tak tu nemam co hladat?bo z takym vyhulenym mozgom by som ten test asi velmi dobre nespravil :) ...
nieje to moj pripad ale aj tak......

Teď si podle mě pleteš pojmy. Sociální inteligence je schopnost vycházet, porozumět ostatním. Není to o schopnosti řešit logické úlohy.
BoBoR
ahaaaaa...tak to pardoon...zle som to pochopil :)
Leito&Elegantic
Chlapi necetl sem to celel protoze je tady toho hafo ale urcite ZPOPLATNIT! Budou tu jen lidi co se o to doopravdy zajmaj a co k rostllinam maj vztah.. a ne hloupi nactilety kterym jeste nebylo ani 18.
Fruddy
citace:
Původní příspěvek od Leito&Elegantic
a ne hloupi nactilety kterym jeste nebylo ani 18.


myslím že tak 60% členům na groweru stejnak ještě 18 nebylo (dle jejich stylu "pÍsmAA" a nebo stupidních dotazů ve stylu "jak zapojit 12v větrák" apod.)
NJáký vstupní test by byla podle mě dobrá volba... už jednou sem tu psal že bych ho klidně zpracoval ( ale neumím moc v Java scriptech nebo v čem se to dělá :-) )
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Fruddy


myslím že tak 60% členům na groweru stejnak ještě 18 nebylo (dle jejich stylu "pÍsmAA" a nebo stupidních dotazů ve stylu "jak zapojit 12v větrák" apod.)
NJáký vstupní test by byla podle mě dobrá volba... už jednou sem tu psal že bych ho klidně zpracoval ( ale neumím moc v Java scriptech nebo v čem se to dělá :-) )



....myslis neco takoveho ?? uz sem to sem jednou daval ...
barbastell
to Hlava:
pěkný testík:) Stačilo by mě 95%? :D
Nyc Diesel
s tím testem to není vůbec špatnej nápad...zajímalo by mě jak byh dopad:D
placenou registraci bych určitě vrátil!
Apartman
Jo, pěkný ale každej nemá bankovní konto nebo zlatou kartu, a v keši si to neumim představit
barbastell
citace:
Původní příspěvek od Apartman
Jo, pěkný ale každej nemá bankovní konto nebo zlatou kartu, a v keši si to neumim představit


Jak jsi to myslel?

Test by snad byl zdarma, ne? Proto se řeší placená registrace. Pokud by byl test za poplatek tak to nějak postrádá smysl:)
Apartman
Tak to jo, to by v kombinaci s tim testíkem šlo
Lampick
Určítě bych chtěl placenou registraci zpět(ne že bych ja ji nemel zadarmo že:), ale stačí se jen podívat kolik se tady na G denne hlasi novych clenu a vetšina jen prudí nebo se ptají na stupidní dotazy...dostanou BAN a přihlási se zase z5...a prudí ještě víc, protože "je tady nikdo nemá rád"
Ani nemluvím o tom, že by G mohl použít vybrané peníze na zdokonalení serveru(např. zvětšení limitu pro fotky do galerie,atd.)
Prosím, vraťte nám placenou registraci:punk:
barbastell
Kdo je prosím Vás (asi MODy) zodpovědný za toto rozhodnutí? Myslím tím placenou registraci. Anketa je naprosto jasná, MODové jsou stejnýho názoru (snad), ale pořád se nic neděje! Vždyť toto téma je zde téměř půl roku!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma