Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
ganja Kocovina - Klikni zde pro originální téma
cHLeBiK
Taky se vam stava, ze druhy den po huleni, jste vycerpani, nic se vam nechce (zvlastni to stav :) ....

Cpt. Pierre
Jak kdy zalezi co mám ten den v plánu.Ale mám zkušenost, a stím se mnou doufám budete souhlasit, že když mám opravdu krutou alkáčskou kocku a dám si špeka tag na ní úplně zapomenu a hlavně hned je mi úplně výtečně.:wink:
Jirka1802
Z gannji jako takový kocoviny ani nemívám, jen jsem druhej den takovej jako přispanej a ten den jsem schopnej i celej prospat - zase podle toho jak náročná a dlouhá byla ta pářka, který jsem se zúčastnil.

2 Cpt. Pierre: S tím že špíček pomáhá na kocovinu z alkáče, máš úplně pravdu, několikrát už mě vytáh z nejhoršího a hodil do pohodičky :D
Ondrash
to Chlebik,

jojo, ganja nemá kocovinu, naproti tomu má kopr. S tím se nedá nic dělat, věděcké protidrogové kapacity tomu říkají demotivační syndrom. Ale čert ví, co za tím je...
v poslední době si všímám, že i když nějaký čásek nehulím, pořád se mi nechce :D, takže kdo ví čím to je :)

Haman
To je normal (mívám to taky) - hlavně po hustejch indicach.
cHLeBiK
jestli to nebude tim, ze posledni 3 mesice hulime porad holandske skunky :) skoro kazkdy den... co jsem to ... tak nejak... jeste neco jsem chtel... aha... tak jsem to zapomel :o)
Spalodrontix
Kdyz si vecer zahulim, rano se probudim s mirne opuchlejma ocima a urcite jeste dost zhulenej a nechce se me vubec nic.Kdyz se vecer vozeru, je me rano blbe.Kdyz se, ale vozeru a vydatne do toho hulim, je me rano uplne paradne a po kocourovi ani pamatky a dokonce jsem i docela aktivni.
4C3
...sice k nemu dojde o neco drive, nez ke "ganja kocovine", ale vec je to taky dosti neprijemna. Ten cas, kdy uz clovek neni zhulenej, ale presto porad neni v "normalnim" stavu je alespon pro me vazne docela neprijemnej - clovek je zmatenej, unavenej, ma spatnou naladu... Musim ale rict, ze celkem dobre se mi to dari eliminovat opatrenima, uz pri samotnym huleni. Totiz:
1) Vzdycky hulim jen pri dobrym pocasi, kdy je predpoklad ze za par hodinek jeste bude krasne.
2) Behem zhulenosti jim velmi malo, prakticky vubec zadny jidlo (drive jsem byl schopnej obchazet zhulenej ve 2 v noci fast foody a sezrat tak za noc treba 3gyrosy - ted leda tak zemli ;)) a piju jen sodovku a caj, eventualne pri "dojezdu" nejakej energetickej napoj.
oton
to 4C3: já bych ti doporučil RUMa :) :) :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma