Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Případy vietnamských velkopěstíren - Klikni zde pro originální téma
papaja
"Národní protidrogová centrála (NPC) koncem května informovala o tom, že letos významně stoupl počet objevených hydroponních pěstíren konopí. Za necelých pět měsíců jich policisté nalezli přes 60, za celý loňský rok bylo zjištěno 34 pěstíren, tedy zhruba o polovinu méně. Drtivou většinu letos odhalených pěstíren podle NPC provozovali právě Vietnamci."
zdroj:
http://zpravy.idnes.cz/na-domazlick...74429_krimi_klu

15.08.2007
Dnes ráno našli specialisté Celního ředitelství Plzeň v bývalé zemědělské usedlosti v obci Trstěnice na Tachovsku velkou pěstírnu marihuany. V šesti místnostech v přízemí a v prvním patře bylo celkem 804 rostlin v různém stádiu růstu. Na půdě se sušila již sklizená marihuana z dalších 117 kusů rostlin. Pěstírna byla velmi dobře technicky vybavená.
Objekt patří vlastníkovi žijícímu v Německu, který ho pronajal občanovi vietnamské národnosti.
zdroj:
http://www.cs.mfcr.cz/CmsGrc/Tiskov...ce-pestirna.htm

1.2.2008
Vietnamská pěstírna marihuany byla odhalena
Duchcov - Zhruba tisícovku rostlin marihuany dnes (v pátek) objevili policisté z teplického „Toxi týmu“ v jednopatrovém domě v Havířské ulici v Duchově. Razie se zúčastnili také specialisté z pražského kriminalistického ústavu.
zdroj:http://teplicky.denik.cz/cerna_kron...a-odhalena.html

30. 4. 2008
Devítičlennou skupinu vietnamských pěstitelů a distributorů marihuany odhalili celníci v uplynulých dnech na severu Čech. U členů gangu našli 50 kilogramů marihuany a více než 3000 rostlin konopí. Vietnamci drogu vyváželi i do zahraničí, zejména do Nizozemí a Německa. Zadrženým hrozí až patnáctileté vězení.
zdroj:
http://www.novinky.cz/clanek/138925...-marihuany.html
i s videem
:frog:

7. června 2008
Na Domažlicku se našla další pěstírna marihuany
Velkopěstírnu marihuany s více než 900 rostlinami a dalším množstvím vypěstované a nasušené drogy objevil speciální útvar celníků v Semošicích u Horšovského Týna na Domažlicku. Na místě celníci zadrželi dva Vietnamce ve věku 32 a 42 let, oznámila Jitka Blahutová z celního ředitelství v Plzni.

11. 6. 2008
Tepličtí kriminalisté odhalili ve středu ráno v Hostomicích na Teplicku pěstírnu marihuany, ve které našli zhruba 300 vzrostlých rostlin konopí. Zásahová jednotka na místě zadržela šest Vietnamců, kteří jsou podezřelí z neoprávněného pěstování konopí.
zdroj:
http://www.novinky.cz/clanek/142271...-marihuany.html

Policisté na Plzeňsku odhalili vietnamskou pěstírnu marihuany
24. června 2008 19:21
Vládu nad trhem s marihuanou přebírají v západních Čechách Asiaté. Potvrzuje to i profesionální velkopěstírna konopí provozovaná Vietnamci, kterou dnes ráno odhalili kriminalisté v Chotěšově na Plzeňsku.
zdroj:
http://zpravy.idnes.cz/policiste-na...75809_krimi_zra

3.7.2008
Domažličtí kriminalisté odhalili ve středu ve Všerubech nedaleko hranic s Německem další nelegální pěstírnu marihuany. Dům, kde pěstírna byla, vlastní žena z Vietnamu. Po majiteli pěstírny policisté pátrají, zatím nikoho neobvinili, řekla domažlická policejní mluvčí Jaroslava Roubalová.
http://web.volny.cz/noviny/zdomova/...olny/IDC/90731/

17.7.2008
Hned dvě vietnamské pěstírny marihuany odhalili ve středu v západních Čechách policisté ve spolupráci s Celní správou. Obě se nacházely v rodinných domech. Jedna v Kočově na Tachovsku, druhá v Chlumečku na Chebsku.
„V Kočově byli v této souvislosti zadrženi dva cizinci, kteří v současné době pobývají v policejní cele a s největší pravděpodobností předloží policejní komisař státnímu zástupci návrh k vzetí pachatelů do vazby,“ sdělila Jana Václavová ze Západočeské policejní správy.
„Další okolnosti nebude policie vzhledem k probíhajícímu vyšetřování zveřejňovat,“ dodala mluvčí.
zdroj:
http://tachovsky.denik.cz/zpravy_re...ve20080717.html

................................................................................
Tolik citace z různých článků z internetu.
Perlou je tento výrok jistého policisty z Národní protidrogové jednotky:
"Marihuaně z pěstíren se říká "skéro". Je vypěstovaná pomocí speciálního hnojiva a pod silnými, pětisetwattovými lampami, které simulují sluneční světlo a vydávají velké teplo. "Musí se udržovat velká vlhkost a teplota. Díky tomu roste konopí mnohem rychleji než pod širým nebem," řekl jeden z policistů Národní protidrogové centrály.:death:
500 w????:wink:
..
Diskuse tady už nějaká proběhla..Ale myslím, že si tahle problematika svý témátko zaslouží...A uvidíme, třeba se další případy objeví..Ve stínu tisíce rostlin třeba nezbyde policii čas na nás malopěstitele.:einstein: :frog:

ilustrační foto Právo:grrr: ale je to pěkná fotka kytky jak kuřata :biglaugh:
papaja
http://www.protext.cz/news.php4?id=200806280002

28/6/2008 se sešli pánové z veitnamských občanských spolků, aby deklarovali svůj postoj k pěstování marihuany.Vydali prohlášení-viz odkaz nahoře.
Perlou je tato věta:
Na tom se následně shodli všichni účastníci této
konference a přijali tato opatření:
- Posílit spolupráci v boji proti pěstitelům marihuany z řad Vietnamců mezi
českými a vietnamskými orgány.
- Zveřejnit výzvu předsedy Česko-vietnamské společnosti ve všech
vietnamských časopisech vydávaných v ČR.
- Rozšířit osvětu ve vietnamské komunitě v boji proti drogám a proti
pěstování marihuany.
- Zástupci vietnamské komunity v ČR veřejně odsuzují tuto závažnou
kriminální činnost a budou jí celoplošně společně zabraňovat a likvidovat
všemi zákonnými dostupnými prostředky.
- Vytvoří se telefonní "horká linka" pro vietnamskou komunitu i českou
veřejnost k anonymnímu oznamování příznaků této trestné činnosti Vietnamců
u nás (trvale zacloněná okna, nezvykle velký odběr elektřiny apod.).
Potvrzená oznámení budou okamžitě předávána Policii ČR.
.
Tayem de Tox
Slyšel jsem od nedůvěryhodných zdrojů, že to celý řídila jedna rodina. A že těch objektů může bejt několik desítek + se to bude rozkrývat ještě pěkně dlouho.


citace:
Původní příspěvek od papaja
..Ve stínu tisíce rostlin třeba nezbyde policii čas na nás malopěstitele.:einstein: :frog:


To je možný. Ale zároveň to má poměrně dost neblahej vliv na veřejnost. Moje babka nevnímá rozdíl mezi venkovkovým samozásobitelem a těmahle kamikadze z tržnice. Všichni prostě pěstujem tu drogu a "teď se teda po tom de, když je to každej tejden v televizi" ... a má strach.. o mě. ..a tu ostudu na dědině :teef:
sancha
máma pronajala byt po babičce vietnamský rodině. teď jsme se bavily, že tam potřebuje zajet a vybrat nájem. což bylo fakt divný, protože je zrovna po operaci nohy a sotva se hejbe. tak mi vysvětlila, že se ted často pronajatý prostory zneužívaj vietnamcema k pěstování :frog: řekla jsem trochu mámě, jak je to možnostma velkopěstu v prvnim patře paneláku, a ona se trochu uklidnila, že prej elektroměr je na chodbě, a že uslyší, jeslti to tam hučí... tak se těšim až mi řekne, jak výzvědná výprava dopadne. hehe. když jsem si navíc posteskla, že takový štěstí by nás asi nepotkalo, tak znechuceně zavěsila telefon :D
papaja
http://www.novinky.cz/clanek/147854...rnu-konopi.html
další případ..
foto Policie
http://www.izsol.cz/policie/aktual/lampicka.html
doporučuji mrknout...:micro: na policejní video...
http://www.stream.cz/video/13/13218...-34-lampicka-34
MadEGGA:()
pekny.tady v olomouci to tez zasobujou vetnamci. teda z velke casti
Morgan
Kucí vietnamský se opravdu nestydí.
26.8.2008
Překvapení čekalo v pondělí na jáchymovské hasiče, kteří večer vyjeli k ohlášenému požáru obytného domu v ulici Dukelských hrdinů. Objevili tam velkou pěstírnu marihuany, kterou tu ukrývalo několik cizinců. Hasiči objev ohlásili policii, která pěstírnu zajistila.

http://www.novinky.cz/clanek/148090...-marihuany.html
papaja
další úlovek do tohoto vlákna
videozpráva o zátahu proti veitnamským boys v Aši
http://www.ct24.cz/vysilani/2008/11...opi-na-chebsku/
pozitivním aspektem činnosti vietnamců je to, že trošku srazili pouliční cenu trávy. u nás je už poměrně běžný 200 za vážený géé. Nikdo už tady nezkouší ojebáfku zadvěpade. Nemá to cenu, je tady konkurence.
hastalarasta
u nas celkem taky us kazdej nechava za dve kila.. jak rikas konkurence roste.. cena musi dolu::D:D jen tak dal..
brin
Zdravím, bydlíme na náměstí v jednom nejmenovaném městě a hned vedle nás, přilepený k nám mají barák vietnamci. No a hadejte co:) Celej spodek mají zakrytej látkama at tam není videt, klimatizace jim hučí 24hodin a bydlej tam dva a vubec nevychazej... No toz mi reknete jestli tohle není podezrelý:D
PESTÍK
Když už nato tak koukám tak si řikám co by udelali snáma co máme pár kytiček jen pro vlastní spotřebu... Ale je fakt že veitnamci se toho koukám nebojí
HA-de-SH
citace:
Původní příspěvek od brin
Zdravím, bydlíme na náměstí v jednom nejmenovaném městě a hned vedle nás, přilepený k nám mají barák vietnamci. No a hadejte co:) Celej spodek mají zakrytej látkama at tam není videt, klimatizace jim hučí 24hodin a bydlej tam dva a vubec nevychazej... No toz mi reknete jestli tohle není podezrelý:D


tak to seš asi přímo u zdroje :D

btw. k anketě a diskusi, taky se klonim spíš k tomu, že jim fandim... jen by mohli krapet víc dbát na kvalitu, oproti kvantitě... ale co, ja to stejnak nehulim... KEEP DESTROYING BABYLON ! :winner:
nasrat mrdkam zlutejm hnusnejm. uz me vazne serou delaj prusery jak ne bezicim pasu, kazdou chvili jim nekde najdou brmaborarnu jak prase. znicili ceny travy, kvalita nic moc. a navic svine hnusny kdyz jim tece do bot praskaj jak vztekly. jeden znamej ma diky dvoum vietnamskejm sracum celekm velkej pruser. udelali dohodu z fizlama ze kdyz budou praskat policajti se nebudou srat do jejich rodin. meli by je vodsad vykopat vsechny. dneska uz nenajdes vecerku nebo zeleninu jinak nez plnou zlutejch mravencu kery tam v tom zijou. kazda provozovna smrdi jak prase. dane neplatej, cigara vyrabej z tabaku na vykurovani msic a prodavaj pod znackam normalnich vyrobcu a ten pozar ty jejich skurveny trznice bych je nechal do posledni koruny zaplatit.
slysel sem ze snad uz konecne vyhlasili stopstav na emigranty z asie.
milhaus27
Ale musíte uznat, že jim to roste pěkně. Hajzlíkům malejm, žlutejm.
papaja
http://www.benesovsko.info/cs/clank...pestirnu-konopi
http://benesovsky.denik.cz/zlociny-...ny20090224.html
video
http://benesovsky.denik.cz/multimed...tml?section=2,1
citace z benešovských novin
Pěstírnu si tandem pachatelů vybudoval v prvním patře, v bývalých třídách a učitelském kabinetu. Okna nahradily tvárnice a v pracovně zaslepily fólie, aby nebylo ven vidět světlo z desítky osvětlovacích ramp, jejichž teplo podporovalo zdárný růst stovek rostlinek. Jejich množství, v různém stádiu dospělosti, policisté odhadli na dva tisíce. Jedna ke sklizni listů připravená rostlinka by posloužila k výrobě asi 30 jointů.
Dávku lze sehnat za dvě stě až dvě stě padesát korun, což při zabaveném množství představuje prodejní hodnotu přes 10 milionů korun. Školní kabinet dvojici zatčených sloužil jako „školka“ pro řízkování a výsadbu nových rostlinek konopí.

další info:
http://zpravy.idnes.cz/termovize-od...182952_krimi_jw


Zrušte školy!A osaďte je konopím!
Slick-ace
Termovize odhalila velkopěstírnu konopí, podívejte se

Opuštěná chebská pekárna působila jako mrtvý objekt. Stačil ale krátce po půlnoci jediný pohled termovizí a kriminalisté se nestačili divit. Potemnělé baráky se na displeji až zázračně rozsvítily. "No, spíše rozžhavily," upřesňuje Karel Vaniš z elektrárenské společnosti ČEZ.

http://zpravy.idnes.cz/termovize-od...182952_krimi_jw


+
Jiný případ s podobným scénářem:

http://archiv.nova.cz/multimedia/te...y-4-3-2009.html
v čase: 21:34
FroSSty
No ja bych rekl ze kazdy ma pravo pestovat kde chce..:) Kdyz uz tady treba plati dane..:) Ja bych si taky u nich s radosti pestoval..tak to beru jako soucasnou sluzbu za kterou si nekdy v thajsku nebo vietnamu vyberu protisluzbu..:) Jinac chlapci jsou tak casto chytani jenom proto ze to jedou tak ve velkem a komercni grow..:) UUuu to bude krasa az kazdy bude mit svoji 250W doma a bude mit na vlastni spotrebu..:) Jenom si budeme menit modylky jako pogy a no stress..BABYLON WILL FALL..:)
Divoženka
18.3.2009

KLADNO - Středočeští kriminalisté zadrželi dnes ráno v Doksech na Kladensku vietnamského pěstitele konopí přímo v domku, kde rostliny ošetřoval.

"Občana vietnamské národnosti, který si v pronajatém rodinném domě zřídil hydroponní pěstírnu konopí, zadrželi středočeští kriminalisté kolem páté hodiny ranní," upřesnila mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Na zásahu spolupracovali společně s kolegy ze zásahové jednotky středočeské policie. "Podezřelý muž se od prosince minulého roku do dnešního dne staral o pěstění a růst konopí v obci Doksy na Kladensku," dodala mluvčí.

Podle stop na rostlinách je zřejmé, že v této pěstírně již byla provedena částečná sklizeň. Policisté ve dvou místnostech, patřičně upravených pro pěstění drogy, nalezli celkem 310 rostlin konopí o vzrůstu zhruba 60 centimetrů. "Při prohledání domku zjistili, že v dalších místnostech rodinného domu už bylo připraveno další zařízení pro ještě masivnější pěstování této rostliny," podotkla policejní mluvčí.

Zadržený muž byl kriminalisty obviněn z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů, za což mu hrozí až pětileté vězení. "Zítra pravděpodobně rozhodne Okresní soud Kladno o uvalení vazby na obviněného," dodala Budská.

Zisk, který by obviněný dalším prodejem drogy získal, odhadují kriminalisté v řádech stovek tísíc korun. "K obviněním patrně přibude i škoda, která vznikla energetickým závodům černým odběrem elektrického proudu," doplnila mluvčí.
dachdecker68
Tak mám taky pěkný článeček, nebo spíš dva z dnešní MF Dnes. Chtěl bych vidět ty 40% modely. očekávám plodnou diskusi po přečtení . jinak originál v novinách i pěkné foto
dachdecker68
Tak mám taky pěkný článeček, nebo spíš dva z dnešní MF Dnes. Chtěl bych vidět ty 40% modely. očekávám plodnou diskusi po přečtení . jinak originál v novinách i pěkné foto
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v...ocech&c=1159396
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v...ocech&c=1159399
Rossomar
Tyjo taky by me docela zajimaly ty 40% modely:D
cabadaj
ehm,uz aby ty zluty sracky vsechny pochytaly.Si myslej,ze jim tu vsechno projde a budou bohaty...
citace:
Původní příspěvek od cabadaj
ehm,uz aby ty zluty sracky vsechny pochytaly.Si myslej,ze jim tu vsechno projde a budou bohaty...


kde jsi přišel na to, že v protidrogovém pracujou policistky?
MaaaYaaa
citace:
Původní příspěvek od KaB


kde jsi přišel na to, že v protidrogovém pracujou policistky?


:rejp: Co to meleš? :confused: :D:D Už to asi nehul :D
Proč by tam nemohly pracovat pani? ..a kde jsi na to přišel :eek:
U nás třeba zrovna u pěstírny vietnamců si pamatuju fotku v novinách, jak tam stála taková namakaná mamina v uniformě a spolušéfovala tomu zásahu:)
Username
jen at to rozjíždějí pořád aspon sníží cenu :D :D
(myslel jsem to ironicky nesmite me brát vážně)
Hyde
citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
:rejp: Co to meleš? :confused: :D:D Už to asi nehul :D
Proč by tam nemohly pracovat pani? ..a kde jsi na to přišel :eek:

No, myslím že KaB se jen špatně vyjádřil...totiž podle cabadajovy češtiny na protidrogovém pracují POUZE ženský...
A neptej se jak jsem na to přišel...:D
H.
MaaaYaaa
citace:
Původní příspěvek od Hyde

No, myslím že KaB se jen špatně vyjádřil...totiž podle cabadajovy češtiny na protidrogovém pracují POUZE ženský...
A neptej se jak jsem na to přišel...:D
H.


:) Taky už mam nějakej ten rok a nějakou tu zkoušku z češtiny za sebou..já sem tim chtěl nazančit co to sem cpe, že je absolutně OT, ať si jde s češtinou machrovat do příslušnýho topiku ;) Nebo je to vietnamec, co se naučil perfektně česky a chce rejpat :D

PS. Myslíte že zde na groweru nejsou vjetvancí nebo tu nečerpaj info? :D
hochůůů
Tak jestli pěstujou 40% modely tak se už nedivim že maj tak šikmý malí vočí a sou s toho celý žlutý a zakrslí. Ale pochybuju o tom že nekdo z nich zavítá sem k nám na G bo ty umí akorát to jejich "dvjeťepaďesat" a "sleva sleva dvjeťe". A když jde do tuhýho tak umí i to jejich "ja nemluvit česky" :)
Dude
vietnamci normalne kurvi scenu...

sou lidi, ktery jedou ve velkym, sou lidi, ktery jedou ve velkem dokonce "komercne" a pak mam vietnamce. Vidim, to u nas za rohem porad - dve vecerky vedle sebe, nehtovy studio, kosmetickej salon a non-stop herna - v podstate porad prazdno u vsech - vo patnact metru dal u my oblibeny hospudky, takle jednou vyskakaly tri dodavky zakuklencu, prolitli to tam a vecer koukam na zpravy, ze dopaden gang prodejcu heroinu vietnamske narodnosti...
kdo si mysli, ze vydelky i z jejich pestovani jdou nekam chudejm pribuznejm k hranicum s Kambodzou, tak je znacne naivni :D
cistej organizovanej zlocin se VSIM, co k tomu patri ;)
a to, ze se snizuje cena, je asi tak stejny stesticko, jako kdyz ti za barakem postavi Wal-Mart :)


he xenofob promluvil :D

ps - ted jsem koukal na vysledky ankety a normalne koukam :eek:
Slick-ace
Obchod s marihuanou v Česku ovládli Vietnamci a zahájili export

Marihuana pěstovaná pod střechou. To je podle policistů z Národní protidrogové centrály (NPC) na české drogové scéně hlavní trend loňského roku. Tzv. indoor pěstování konopí přitom v poslední době zcela ovládli Vietnamci, ze 79 loni odhalených zastřešených velkopěstíren jich provozovali rovných 70.

http://www.novinky.cz/krimi/166239-...ili-export.html
Slick-ace
Vietnamci nechtějí být drogoví mafiáni

Praha - Nejsme drogoví mafiáni, tvrdí Vietnamci v Česku a bijí na poplach. Jejich zástupci se chtějí bránit faktu, že sotva se zbavili nelichotivé nálepky tržnicových stánkařů, hrozí jim od české veřejnosti nálepka daleko horší.

http://www.denik.cz/z_domova/vietna...ni20090419.html
Slick-ace
Policie na Teplicku odhalila pěstírnu marihuany

Prostory hlídala žena vietnamské národnosti, která měla v pěstírně zařízený pohodlný pokojíček s dvěma televizemi. Na jedné sledovala normální programy a na druhé záběry z kamerového systému, který byl na místě nainstalován. Žena tak díky němu měla podrobný přehled o tom, kdo k domu přicházel.

http://www.novinky.cz/krimi/173284-...-marihuany.html
Papajamargot
boze to jsou hovada:)
Nesss
Pokud to takhle půjde dál, tak legalizace je ještě hodně daleko....tyhle rádoby pestitelé sproste kurví a kazí pověst kuřáků, drobných pěstitelů, určitě je rozdíl mezi 10 a 999 rostlinami ale vysvětlujte všem těm lidem zkaženým předsudky.....

kde to žijeme :( :( :(

navíc kouřili jste někdo tento materiál? já jen jednou a prosím už nikdy více...podle mě tyto lidé neznají slovo průplach nebo bio

peace
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
Policie na Teplicku odhalila pěstírnu marihuany

Prostory hlídala žena vietnamské národnosti, která měla v pěstírně zařízený pohodlný pokojíček s dvěma televizemi. Na jedné sledovala normální programy a na druhé záběry z kamerového systému, který byl na místě nainstalován. Žena tak díky němu měla podrobný přehled o tom, kdo k domu přicházel.

http://www.novinky.cz/krimi/173284-...-marihuany.html


Prdel bude až tam budou mít jen kamery a nenajdou ani toho vietnamce :) . V dnešní době to nebude problem řídit vše automatikou.
Nejhorší je že toho kdo tohle všechno řídí nikdy nenajdou. Slyšel sem že se jedná o jednu vlivnou vietnamskou rodinu která vše organizuje přímo z vietnamu.
Takže co nám zbejvá legalizace popř. dekriminalizace nebo si drogový kartel předplácí politiky a jejich názory ???
Sirus
Čus, s tou automatizací je to vostrý. S tou vietnamskou rodinou, no něco by na tom mohlo bejt. Otec dělal u bejvalýho celního úřadu a řikal, že po takovejhlech typech šli. No, ne po takovejch z Vietnamu, ale tady v republice. Legalizaci bych asi nechtěl. Už když si uvědomíš, že by to bylo zdaněný, nejen nákup, ale i pěst. To byse mi určitě moc nelíbilo.

PS: Doufám, že zatáhnou co nejvíc Vietnamců.
citace:
Původní příspěvek od Sirus
Čus, s tou automatizací je to vostrý. S tou vietnamskou rodinou, no něco by na tom mohlo bejt. Otec dělal u bejvalýho celního úřadu a řikal, že po takovejhlech typech šli. No, ne po takovejch z Vietnamu, ale tady v republice. Legalizaci bych asi nechtěl. Už když si uvědomýš, že by to bylo zdaněný, nejen nákup, ale i pěst. To byse mi určitě moc nelíbilo.

PS: Doufám, že zatáhnou co nejvíc Vietnamců.


Mno prostě celej vietnamskej kšeft řídí někdo z Vietnamu tzn: czech Police nemá šance ty špičky ledovce dostihnout (toť můj názor). V podstatě dnešní zákony vytváří trh s konopnými produkty tzn. buď legalizovat (a zdaňit) nebo dekriminalizovat. Což se v dnešní době děje pač by jim nestačily věznice kdyby nás měli zavřít všechny ! Jako nechci malovat ČERTA NA ZEĎ ! Ale opora v ČESKYM ZÁKONĚ JE TAKOVÁ že u koholiv z Vás najdou skříň znaméná 1-5 let ! Dobře tento zákon policie nevymáhá ale bohužel je to tak. OK dostanete podmínku nebo veřejně prospešný práce ale stojí Vám to za to, dát si soud a výslechy na kriminálce ? Kde to žijem ?
no a takhle to pak vypadá u soudu
http://ustecky.denik.cz/zlociny-a-s..._vietnamci.html
HA-de-SH
http://zpravy.idnes.cz/asiat-utikal...61442_krimi_jba

Boze, to jsou zase kecy, obzvlaste posledni odstavecek, cituji:
"Používá se sofistikovaných hnojiv a další technologie, které z kdysi romantické takzvané lehké drogy udělaly návykový fenomén přibližující se pervitinu či heroinu," dodal."

EDIT.:
citace:
Původní příspěvek od KaB
HA-de-SH: hele, zezacatku jsem se z citatu taky trochu durdil, ale kdyz jsem se nad nim zamyslel, tak je v podstate pravdivy. Nerika se mi to moc dobre, ale z koureni se zacina stavat spolecensky problem. V dobe, kdy si lide venku pestovali par kytek, ktere si potom behem roku vyhulili s partou kamosu, bylo na tom neco romantickeho a "komunitniho". Jak to vypada dneska? Za cenu za kterou koupis 8 pivek dostanes gram, aniz bys treba cokoli vedel o pestovani, o puvodu kytky ...
Kdo hulival drive? Undergroundovy lide, co na ganje videl nejakou formu protestu, symbol svobody ... neco co je tak nejak davalo dohromady. Kdo huli dneska? Kazdej ... uplne kazdej. A groweri? Diky bohu za samopestitele, ale v dnesnim rybniku hulicu jsou jenom zlomkem. Vsichni lide kolem me kupujou, protoze cena je tak nizka, ze je to pro ne proste jednodussi. A to neni dobre. Alespon podle me ne.


2KaB: ja se spis durdil nad formulaci, ze hnojiva (navic SOFISTIKOVANA :teef: ) udelaji z travy NAVYKOVOU drogu blizkou PERVITINU ci HEROINU (!) WTF ?

me osobne nijak nevadi, ze se koureni rozsirilo mezi sirsi vrstvy obyvatelstva... chapu, ze to muze nekoho stvat, ale zahulit si ma IMHO pravo kazdej (nejen "underground boys" v uzavrene komunite) a kazdej se muze dostat do situace, kdy pestovat proste nemuze - proto jsem rad i za ty, kteri "zasobuji ulice"... to uz je pak na kazdem a na jeho moznostech, jestli chce kourit nejakou pochybnou, koupenou cutku, bo si zkusi neco nechat vyrust sam...
HA-de-SH: hele, zezacatku jsem se z citatu taky trochu durdil, ale kdyz jsem se nad nim zamyslel, tak je v podstate pravdivy. Nerika se mi to moc dobre, ale z koureni se zacina stavat spolecensky problem. V dobe, kdy si lide venku pestovali par kytek, ktere si potom behem roku vyhulili s partou kamosu, bylo na tom neco romantickeho a "komunitniho". Jak to vypada dneska? Za cenu za kterou koupis 8 pivek dostanes gram, aniz bys treba cokoli vedel o pestovani, o puvodu kytky ...
Kdo hulival drive? Undergroundovy lide, co na ganje videl nejakou formu protestu, symbol svobody ... neco co je tak nejak davalo dohromady. Kdo huli dneska? Kazdej ... uplne kazdej. A groweri? Diky bohu za samopestitele, ale v dnesnim rybniku hulicu jsou jenom zlomkem. Vsichni lide kolem me kupujou, protoze cena je tak nizka, ze je to pro ne proste jednodussi. A to neni dobre. Alespon podle me ne.
Slick-ace
Policisté sklidí 5000 rostlin konopí!

Pěstitele konopí pozatýkala v pátek po poledni policie v Havrani na Mostecku. Vietnamci v objektu starého cukrovaru vybudovali velkokapacitní pěstírnu konopí se zařízením zhruba za milion korun.

Je to doposud největší odhalená velkopěstírna na severu Čech.

..


http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-k...lin-konopi.html
Slick-ace
Zátah na Chebsku

TVNOVA, Dva domy, podle policejních expertů tam pěstovali velmi kvalitní marihuanu zvanou .. bílá vdova.. gram stojí i 500 !! atd..

2:40

http://archiv.nova.cz/multimedia/te...-1-10-2009.html
desertwolf
HA HA gram 500 kč a velmi kvalitní, to jako do teď vše co sebrali byla jako čutka nebo co. jsou volové. každý skunk je kvalitní ne. u nás koupíš 0,8g za 200kč ať je to co je to
Hlavně mě překvapuje jak mužou takhle veřejně lhát lidem.
Gram za 500,- to jsem v životě neviděl.
citace:
Původní příspěvek od CloneX
Hlavně mě překvapuje jak mužou takhle veřejně lhát lidem.
Gram za 500,- to jsem v životě neviděl.


si asi nebyl na slovensku :D
Slick-ace
citace:
Původní příspěvek od CloneX
Hlavně mě překvapuje jak mužou takhle veřejně lhát lidem.
Gram za 500,- to jsem v životě neviděl.



Můžou viď.. vždyť ti.. ti vietnamci, jenom nás vyžíraj, všichni pěstujou nebo prodávaj padělky. Umělé senzace :rolleyes:.


tekknou:
yes you're right
tekknou
No je to k smíchu hlavně nova ta to umí vždycky pěkně nafouknout kkti..
A jak tu bylo už mnohokrát řečeno jaký hadry takový hůlo a je to fakt ,to co se prodává po ulicích za komerční bazmek je k zamyšlení ,flushing neexistuje a o způsobech prasáckého sušení na hromádkách pod XXX lamp ani nemluvě..pak to nemůže chutnat jinak ,než hnusně!!jo hold když to někdo valí do komerce a kvantity ,aby z toho teklo co možno nejvíc je skurf ,i tím bych byl pro legalizaci ,aspoň by měly žlutý piče poprdely a nekazily by jméno obyčejným českým growerům co v tom nehledají jen kšeft!!!
citace:
Původní příspěvek od aero1


si asi nebyl na slovensku :D


jo vim že na slovensku to je s cenama někde jinde ale co já vim tak sme v čechách a nova je czech tv.

Co sem slyšel tak žluťáci prodávaj od 80-120,- za g podle množství.
Kde ale sebraly 500,- ?

Nejvíc mě ale sere to že takovouhle reportáž uvidí zrovna v tejhle době out sklizně Váš soused kterej ví že něco máte na zahrádce a řekne si 500kč za gram proč bych mu to neukrad a nezkusil to zpeněžit.

O to mě de, jinak legalizace je řešení, prohibice dokázala vždy to že se akorát rozjížděl černej trh.
Lampick
A co jste, pánové, od TV H@vna cekali??
Na Skunk za 300 uz si ovečky zvykly, tak proč jim nedat to co chtějí??
Co takdle Bílou vdovu za 500?? Jasně!!!
Co přijde příště?? Power plant za litr??? Treba ten tripovy od nas z kanalu,hehe... Jestli se o tomhle domáknou v naší nejoblíbenější TV, to bude zas prdel:D

PS:uz sem přisel na tech 500/G...řek bych že by to mohlo být 2x0,5 po 250,- Přece jenom je to kvalitní WW, která nejenže roste pod sodíkem,ale navíc se tam i suší:D
Sirus
2tekknou : jó, to sušení mě fakt rozsekalo. čuměl jsem na to jak vejr. To, že maj lampy 2 metry nad kytkama, to bych ještě možná skousnul, ale to sušení.
desertwolf
to by mě zajímalo, jak to asi chutná, žádný pročištění od hnojek, sušení pod lampou, ještě, že to vozej do Holandska.

CloneX: když vezmeš 100g, tak to koupíš za 140kč/g
Nesss
citace:
Původní příspěvek od desertwolf
to by mě zajímalo, jak to asi chutná, žádný pročištění od hnojek, sušení pod lampou, ještě, že to vozej do Holandska.

CloneX: když vezmeš 100g, tak to koupíš za 140kč/g


ten kour bych ti kamarade nepral...mozna jsem mel jen smulu na konga, ale neco je vazne humus. Kamos kupoval za 100fku g a to bral jen patnact jednotek. ale jsou taci, kteri si to radi koupi, nez aby si sli vypestovat svoje, blázni.

vietnamci dělají českým growers jen ostudu :(
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Nesss


ten kour bych ti kamarade nepral...mozna jsem mel jen smulu na konga, ale neco je vazne humus. Kamos kupoval za 100fku g a to bral jen patnact jednotek. ale jsou taci, kteri si to radi koupi, nez aby si sli vypestovat svoje, blázni.

vietnamci dělají českým growers jen ostudu :(


Nehazet prosím tu šikmokou verbeš do jednoho pytle s českyma growerama.

V ČR mají na pestování dobry podmínky-víc v tom nehledejte.

Ad.Nova: se divím,že se na tu trapnou stanici vůbec nekdo dívá.
Slick-ace
Policisté objevili pěstírnu marihuany, obviní šest Vietnamců
Policisté našli pěstírnu mariuhany. Prozradil ji černý odběr elektřiny


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma