Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tak jak bylo na letnej??? - Klikni zde pro originální téma
Dude
tak lidi, který ste byli, svěřte se, jak to vypadalo... Já nemohl, neprozřetelně jsem se nechal naverbovat na rodinné nucené práce v domnění, že vše bude o týden déle.

Alespoň jsem z Plzně vyslal své emisary, od kterých nemám žádné zprávy, tak počítam, že to bylo OK:)

Svěřte se svými dojmy a zážitky unavenému kulimu...
Sunrise
Mnohem lépe, než jsem očekával - po všech stránkách. Účast hojná, atmosféra 110% pohoda, média médiovala:) až překvapivě objektivně, přístup policie zcela korektní a rozumný - nikdo neprudil (jako ostatně nikdy v minulých letech), skini pravděpodobně kdesi v městské kanalizaci (svůj k svému:) ) a snad pod dojmem z tohoto průběhu se ke správné věci (t.j. proslovu) rozhodly též některé z osobností, původně podlehnuvších "odvolávací hysterii:(". Takže se MMM2002 vydařilo snad nejlépe z dosavadních ročníků - navzdory lidské blbosti (obstrukce s pronájmem plochy) a sraní do společného hnízda (tak nějak obecně...).
Graetar
Počasí překvapilo, lidí spousta, hodně úsměvů :), muzička, znudění cajti (měli dobře zaplacenou dovolenou :D), letně oblečené (?) roštěnky :eek: a... konopí :smoker: :D

Skutečně to byla hodně zdařilá axička. Akorát mám od sluníčka spálený ruce :flamer:
oton
jo nějaká menčí reportáž by se hodila, pro nás co jsme se nemohli dostavit! ........... předem dík :-)
mephisto
jak uz povidal Greater@ - super pocasi, spousta krasnejch lidi, spousta huleni, akorat bylo naprd, ze nebyli nikde zachody i ten podelanej McDonald je zavrel. Jinak musim celou akcicku shodnotit kladne - moc se mi tam libilo :D:D:D

to oton
neboj, urcite nejaka reportazicka bude, videl jsem tam poletovat Deu@ s fotackem :D:D:D
robor
Jo,bylo to opravdu super. Začátek byl sice trošku rozpačitej a vypadalo to, že se nás sejde hodně málo, ale rozjelo se to fakt skvěle. Počasí navzdory předpovědím přálo příznivcům travky na 100%. Příští rok to bude určitě ještě větší. Už se těším :-)))

[Edited by robor on 05-05-2002 at 11:02 AM]
Al-Ban
Nějakou fotodokumentaci můžete najít přímo na hlavní stránce Groweru. To jen, kdyby to někdo náhodou nevěděl :).
marc
jo bylo to super, byl sem tam asi od 4 do 6 a moc se mi tam libilo. Videl sem Bushku :-) a Marka Jehlicku. Vzhedem k tomu co sem ocekaval po odreknuti JXD to bylo dost dobry a byla to jednoznacne nejvetsi a nejlepsi demostrace na legalizaci travky u nas.

LEGALIZE IT
jo jak uz sem rekl jinde, bylo to krasne, pocasi lepsi byt snad ani nemohlo, hudba v pohode, ale kdyz sem se kouknul na nove na zpravy tak tam zas bylo natocenych jen nekolik rekneme vice alternativnich lidi, ale to ze tam bylo spousta normalnich to uz je nezajimalo. No ale ted trochu jny tema, kolik si myslite ze tam bylo lidi, na jednicce rikali 1500 na nove 2500 ale podle nekolika lidi vcetne me tam bylo lidi o hodne vic, tak 3 mozna 4 tisice,takze co vy an to?
marc
podle me tak 2 az 2,5 tisice.

jo jinak pomozte v diskusi k clanku o MMM na idnesu -
http://praha.idnes.cz/diskuze.asp?a...ll=Zobraz+v%9Ae

[Edited by marc on 05-05-2002 at 12:55 PM]
frexam
Ja jsem tam prijel asi kolem pul treti a fakt super.
No teda my sme zacli uz ve vlaku a uz v tom vlaku sem si uvedomil ze tam bude slusnej pocet lidi (kdo jel warsavakem tak to musel videt).
Neuveritelna koncetrace vyhulenejch lidi, atmosfera pohodova.
Na to za jakejch podminek se ta akce delal dopadla fakt dobre.

Jasne zachody by se hodili ale to se dalo vyresit za nejakym stromem nebo kerem(je faktem ze ladies s tim meli trochy problemy a v hospode se tvorila husta fronta). Nejhorsi byla ta streka pro pivo, po nekolik cestach sme si ho nechali tocit do pet lahvi, ta dalka to bylo fakt neco kdyz to clovek sel nekolikrat.
A jeste odpodky - kose co tam byly, byly totalne preplneny a pak se tam valel bordel upne fsude.

Akce sqela a opravdu nechapu jidi jako jxd - at jdou nekam, rozhodne s toho nebyl zadnej politicko-agitacni predvolebni meeting.

Rozhodne sem rad ze sem tam byl, hafa lidi - hafa zkourenejch lidi.
To polezenicko na trave ve stinu mezi stromama bylo uplne stvoreny k baleni speku - poooohodicka.
No policajti na to ze tam kazdej balil a hulil speky tak to brali v pohode, no az na to ze meli potrebu si to cely zdokumentovat tak tocili a fotili - asi je to fakt bavi.

[Edited by frexam on 05-05-2002 at 01:24 PM]
jimmy
fakt parada,nejdriv to vypadalo ze se tam nic nedeje,ale nakonec to bylo zupa:)a koupil sem si tam mmmoooccc paknou knizecku:p:akorat me mrzi ze sem tam mohl byt jen hodinu:(ale i tak dobry.je ted nekdy este jina akce???????????????????????????????????????????????
Sany
Ja to prošvih.ASI SE ROZBREČÍM!!!!!

:p:
Fullscreen
Je mi to strasne lito lidi,ze jsem tam nebyl.Mel jsem to podporit,tak snad priste.SUPPORTED by Full
frexam
Koukam ze tam dost lidi nebylo, fakt ste prisli o hodne.
Akorat skoda ze se v pul desaty koncilo, jasne pak by to bylo ruseni nocniho klidu.
My sme se znamejma premesleli jestli by to nekde jinde nebylo lepsi - treba prave aby nebyly problemy s magistratem a pak s tim rusenim nocniho klidu.
No moc sme toho nevyresili proze v Praze se asi nenajde moc miste, kde by to nejakyho mistniho neotravovalo.
Ja jsem rikal ze letna je v Praze na tyhle akce asi jedno z nejlepsich mist, posezeni na trave je super a pro pareni je mista taky dost. Kdyby nebylo bojkotu tyhle akce ze strany magistratu tak je to asi nejlepsi misto v praze.
Kamos rikal ze by bylo mozna lepsi udelat to nekde na louce nedaleko prahy - no nevim podle me by to bylo organizacne mnohem tezsi a asi by tam nebylo tolik lidi.

Tak co si myslite vy???
netopeyr
Bylo to tam super...ani sem nečeqal, že tam bude toliq lidí a toliq zábavy...původně sem si to přectavoval yaqo že tam bude 50lidí proydem se ulicí s vlaykama trávy a paq pudem domu...ale opaq byl pravdou...přišel sem tam trochu pozděyc...a to uš tam bylo asi 1000lidí a všude ňáqá zábava...no prostě faq super...
Kyng
Bedny z podií moc blízko u sebe, furt se to kopalo, střídání rockovejch, punkovejch kapel a DJů na hlavnim taky shit. Velmi trapný předvolební proslov kandidáta do poslanecký sněmovny, obrovskej nevyužitej prostor přímo řval po nádherný open-airový akci místo toho 3 systémy namačkaný na 20 metrech, nikoho z Groweru sme nenašli, místo, kde se mělo po skončení na Letný pokračovat jsme se taky nedozvěděli a byl strašnej hicák. Před rokem to bylo mnohem mnohem lepší.
Ender
Cao bratri v tiku,
myslim si, ze to byla moc pekna akce na podporu. Ukazala, ze nejse zadne militantni hnuti a vse dokazeme resit v klidu a s usmevem. Prikladem budiz organizatori, kteri i pres neprizen uradu vicemene vse pekne v ramci ne/moznosti dokazali. Ucast byla hojna. Tedy za rok nebo mozna drive se na Vas opet tesim....
nemo
No já jsem sice chtěl být v Brně a ne v Praze ale nakonec jsem to taky prošvih. Jaký to bylo v Brně?

Co takhle udělat takovou akci častěji? Třeba každý měsíc přes léto. A putovní po celé republice. Když nejsou žádný problémy, tak by ani toto nemusel být problém.
Maggie
Mně se to zdálo super, až na to, že jsem žádnýho grooveráka u pomníku nikdy nepotkala..:-) Jinak super akcička, sice kapánek problémy s magistrátem, ale dle mého to nebylo ani moc poznat. Počásko bylo taky nádherný, tak co si víc přát? :-)
breeder
- tak mě to docela zklamalo,

lidí teda bylo dost, to jo,
ale nějaký zviditelnění akce, aby ostatní viděli a věděli o co se nám jedná, to tam nebylo,
prostě žádný transparenty a hesla, jen hromada zhulek, co se vlní a leží na Letný

a slyšet byla hlavně jen muzika, když pak někdo něco říkal, zvukař stáhl zvuk
a už si tam jen něco šeptal pro okolo stojící

ale co se dá čekat od zhulek, že?
Maggie
Breeder: hm, ta poslední věta se mi nějak VŮBEC nelíbí.... :-((((
Mr.Mates-CrazyHorse
"Dokuď bydlíš doma a krmíme tě, tak máš taky nějaký povinnosti!!!" To byli slova mojí milé maminky, tak sem jel na chalupu pracovat.:(
Jsem smuten, ale příště se to už snad povede.
Zdravim
Jirka1802
Jo, mně se to dost líbilo, jsem naveskrze spokojen :D:D:D:
Dobrá akce, bez incidentů, poliši neprudili, plešouni taky ne, do večerky to sice bylo dál, ale dojít se tam dalo.
U pomníku jsem trčel taky (dvakrát), jen se mi tam nějak nepodařilo na nikoho natrefit. Čím to čím??? Že by opravdu huliči byli tak nespolehliví, jak se říká, si nemyslím. Spíš jen každýmu do toho něco vlezlo :) :).

Jinak zajímavej odkaz a velmi "chutná" a plodná diskuze k článku:
http://praha.idnes.cz/praha.asp?r=p...ha_lin&r2=praha

Zvlášť tu diskuzi doporučuju, je fakt jedlá, divím se, že některý lidi dneska ještě můžou mít tak prehistorický názory :eek: :D
gUMMA
Akce se mi moooooooooc líbyla. Bylo tam fakt hafo lidí (a hlavně roštěnek), fakt krásný počasí a dobrý hulení. Mohlo tam ale fklidu prijít víc lidiček bylo by to ješte lepšejší. Ale byl jsem určitě spokojenej.
Ondrash
2 breeder,

máš pravdu, žel mi to tak taky přijde.. (k+ bych psát neměl, v poslední době se tady rozmáhají trendy jako že se dávají karmy za blbosti :))

nechci tady nikoho provokovat, ta debata na idnes co se tam strhla je fenomén... lidi prostě o trávě prd vědí a hnedka mají napevno názor..
Na druhou stranu jsem viděl v TV jak to vypadalo a i ty fotky z Groweru a jsem rád že jsem tam nebyl, připadalo mi to docela dost slaboduché.. hulení je pěkná věc, ale protože už nějakou dobu nehulím, přijde mi, že dělat si s toho životní styl je taknějak k ničemu.

Většinou se huličské akce prezentujou dost slaboduše.. řvoucí "moderní" hudba, spousta lidí s různými prapodivnými zevnějšky (já teda proti tomu nic nemám, ale přijde mi divný, že člověk ve snaze změnit svůj postoj na svět s postoj světa k němu si propíchne bůhví co kusem železa, nabarví vlasy na vyřvaně zeleno nechá si narůst kdoví jaké drediska - to je taková jakoby póza), válejí se v trávě, všichni jsou zhulení a tak podobně... to se pak nedivme, že se na nás dívají jako na feťáky :D.. zhulený člověk s pohledu nezhuleného má opravdu vizáž absolutního debila :) červené - matně se lesknoucí očička tupě zírají do blba - přiblblý úsměv... :D
prostě krize..

hulme si, v ústraní v klídku.. ale vytlemení na veřejnosti.. to je zvláštní - myslím že nejsem žádný moralista, ale taky to moc nemám rád... asi to bude tím, že jsem povahou klidný člověk :) a nejlíp mi je když se "nic" neděje :D

hlavně když se vám tam líbilo :)
ZS-Man
Co rikate na posledni song od Divokyho Billa? Ten me fakt dostal. Jeste to musim nekde sehnat, snad to stihnu do toho cervna. A co ti policajti? Videl sem jich tam partu, ale uzitecny byly asi jenom ti 2, co ridili provoz u prechodu. A ridici? vsichni jezdili jak na zavereckach v autoskole :o) Az na to, ze kdyz ti dopravaci odjeli, hned to do sebe 2 auta narvaly....:o((( Jinak akce byla dobra , priste sem tam zase.
salsaverde
Myslim že nato jak bylo tyhle akci hazeny klacky pod nohy se to povedlo.
frexam
Je faktem ze na letny jsem poprvy v zivote videl MC Spinu a musim ric ze jsem se fakt nasmal - byl dost hustej - superrrr.
marc
odrash -To to je skvele, ze popisujes akci podle spravodajstvi tv nova. Propichanejch typku tam bylo tak 200 a normalnich hulicu tak 2300 - ti vklidu hulili sedeli na travniku a v poklidu demonstrovali

to breeder - Tak si se mel zvednout a dojit k podiu, nee ? Ja sem to teda udelal a slysel sem vsechno v pohode.

Hudba tam byla na podminky take OK...
2 frexam, jo spina byl supr, sem necekal ani ze tam bude ale potesilo me ho zas po nejakej dobe videt a slyset:))
oton
to ondrash & all: no souhlasim s tebou, že když "normální" lidi vidí zhulený dredaře se sto náušnicema na xichtě, jak se zhulený válej na trávě, tak to asi naší myšlence moc nepomůže!!!

ale nemyslim si, že za to můžou dredaři, a jak někdo psal takovejch tam bylo ta 400 a 2500 normálních lidí, tak, že si zásadně myslim, že za to můžou jedině média, protože ty hovada prostě natočej největší pankáče, který ani kolikrát neví proč tam přišli, jen se vožralí válej na zemi (vim o čem mluvim, sám sem byl pár let kolem puberty punker) aby to bylo samozřejmě co nejbrutálnější a hodili na normální huliče co největší špínu, pak to pěkně odvysílaj a ostatní gaučáci si samozřejmě řeknou, hm zase se někde smažky sjeli a vožrali a pak se tam váleli po zemi, to přece nemůžem s tou legalizací nikdy souhlasit!

a ta většina "normálních" huličů tam vlastně byla naprosto k ničemu!!!!

prostě dokuď nebudou média solidní, tak sme stejně v prdeli, a myslíte si, že TV HOVNA bude někdy solidní a objetivní!!!!! :-)))) asi nikdy

PS: osobně nemám nic proti lidem s dredama a náušnicema, i když dredy nemám, náušnice mám 3 :-)
Graetar
Špína je dobrej - předevčírem byl v kralupský Ponorce (jezdívá tam docela často), ještě tam hrály nějaký francouzský systémy - lahůdka.

Ještě k tej Letnej: Myslím, že tam mohlo být odhadem tak okolo 4 tisíc lidí - tak okolo 2-2,5 tisíc přímo na pláni a ještě spousta se jich potulovala po parku. Taky jsem si všimnul, že starší "civilní" generace v parku byla až na pár výjimek velice vstřícná a malí špunti a psi se taky zrovna moc nebáli, takže bych z našich červených očiček nedělal takovej problém. A když jsme sešli s kámošem dolů po hlavní a v jedný hospodě jsme si dávali nakládanej hermelín, přišel tam poněkud zuboženější prototyp alkoholika. Musím říct, že všichni lidé na Letné, které jsem měl možnost zahlédnout, působili daleko zdravějším a živějším dojmem.

Kolik stojej koule na pétanque? Všimnul jsem si tam několika pétanquovejch hloučků a myslím, že takováhle hra mi ještě k zahradnímu barbeque chybí ;) A ještě jsem tam zahlídnul kroket...
Graetar
Oton: Máš recht. Naušnice, kérky, dredy, ani kapsáče mi nevaděj - sám jsem tam měl jednu naušnici a jedny kapsáče :) - ale na hovňáky tyhle vjecičky zabíraj jako červenej hadr :(
Teta Bushka
Pamatujete se na takoveho okravatovaneho fotografa z Britskych listu, ktery na MMM delal fotky? Tak prave jsem se dozvedela, ze tam sice udelal 200 fotek (z toho 50 tajnych fizlu), ale Jan Culik, sefredaktor BL vaha s jejich zverejnenim na serveru (kvuli osobnim neshodam s redaktory)!

Bylo by treba, aby Culik dostal co nejvic mailu s zadosti o zverejneni fotogalerie MMM od ucastniku. Muzete zareagovat a rozhlasit to dal?

Culikuv mail je:

jcu2@cableol.co.uk

Napiste neco v tom smyslu, ze jste byli na MMM, videli tam jejich fotografa a kde jsou tedy ty fotky?

Moc diky,
cosmos
...mě se tam decela líbylo...ikdyž jsem žádnýho geowera nepotkal...snad příště...byli sme tam s bubínkama a vydrželi až do tří do rána ...............
...někde sem v novinách čet že se tam chystali nácková ale policie je zadržela takže tam nebyli zbytečně......
frexam
2 Teta Bushka: A 100% ten tipek byl z BL??
Jestli jo tak je videt kam speje uroven BL. Ze by se zase znemoznovali pristupy do redakcniho systemu a nebo si to pan Culik asi povede cely sam. No jsem dost zvedavej jestli tam ty fotky budou.
Teta Bushka
Ja toho fotografa znam, takze nejsou zadne pochybnosti o jeho identite (jmenuje se Stepan Kotrba).

Jo, meli ted v BL takove srandovni problemy mezi cleny redakce ohledne pravomoci atd. Nemaj to fakt lehky s temi jejich prebujelymi egy! :o)))

Jejich uroven je vsak porad lepsi nez vetsiny jinych podobne zamerenych severu. Ale moc by mne zklamalo, kdyby jim tento pokus o cenzuru prosel!
frexam
2 Bushka
Tak to byl Kotrba, aha. No s tema problemama - ja taky doufam ze to vyresej, protoze je to oprvdu jedno z tech mala podobnych medii na ceskym internetu ktery se da cist to mate recht.
Ale ja osobne se o uroven BL bojim protoze jeste nevime jak to cely dopadne, ne? Snad dobre ale proste se to muze zvrhnout - podobny obavy ma i pan Culik.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma