Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

Stránky: [1] 2 
Karma systém jen v pěstitelských fórech? - Klikni zde pro originální téma
Idea
Ahoj Groweri...
Dlouho sem se rozmyslel jestli mam Tenhle prispevek napsat ,ale nedalo mi to tak pisu.Poseldni dobou je tu stale vic a vic clenu coz je docela pozitivni vec,jen me "vadi" ,ze se Vam to rozdavani karmy nejak vymklo kontrole.Cetl sem si prispevek Karlose a na konci je psano : nezapomeňte, že nehodnotíte dotyčného, ale jeho příspěvek! Myslel sem ,ze podle tech zelenejch svetylek kazdej pozna jak dobry je uzivatel PESTITEL ,ted nechci nikoho urazit ,ale nechapu prispevky tipu : To je super ze poslouchas Sadlera,mas tam ode me Karmu apod. ted sem napsal jenom jeden priklad ale v kurarne je to skoro vsude,preci jenom je tohle server zabyvajicim se petovani konopi,tak me napadlo ,aby se karma mohla rozdavat jen Indoor pestovani , Outdoor pestovani , Galerie , Pokrocile techniky a problemy a odrudy a slechteni.Rozdavani karmy v kurarne nebo v kanale mi pripada zbytecny a hlavne je to pak vsechno neprehledny,kazdy rozdava karmu za naprosty "blbosti" ,k offtopikum apod.
No taxe nad Tim zamyslete ,mozna resim blbost,mozna ne,je to jen muj nazor.Domluvil jsem :)
mejte se (:
4C3
2Idea:

>Myslel sem ,ze podle tech zelenejch svetylek kazdej
>pozna jak dobry je uzivatel PESTITEL
No vidis a ja zase myslel, ze podle tech zelenejch "svetylek" , kazdej pozna, jak dobrej je uzivatel CLOVEK...

...tohle tvrzeni berte trosku s rezervou, ale precejenom, malokdy se stane, ze se objevi vety typu "Joo? Ty poslouchas taky Metallicu? Sup K+4U". Vetsinou se karma pridava za opravdu smysluplny a hodnotny prispevky, ktery muzou bejt druhymu radou a treba i pomoci.
Jasne, jsme porad na serveru Grower, to ale neznamena, ze bude rec jen o in/out-door technikach atd. KAZDEJ GROWER JE PREDEVSIM CLOVEK a to se snim potahne celej zivot ;))). Chci tim rict, ze kdyby byla rec pouze a jen o pestovani, rozhodne by nebylo v diskusi nakejch 37tis. prispevku a rozhodne by ruzny uzivatele netravili na serveru nekdy az hodiny denne...
Ja osobne jsem proto stastnej, ze se diskuse serveru rozvijeji az do nekdy relativne vzdalenejch temat od pestovani. Leckdy to "relativne" totiz nemusi vubec znamenat az tak moc daleko.
Al-Ban
Oběma dávám karmu, protože máte oba pravdu ;). Je pravda, že je tu karma na hodnocení pěstitelských schopností, ale tomu se prostě člověk neubrání, aby alespoň touhle cestou neřekl někomu, že jeho příspěvky za něco stojí. A ono to obě strany tak nějak potěší. Toho, kdo dává, že tím udělal někomu radost a toho, kdo bere, že ten příspěvek za něco stál :). Samozřejmě, že jde pochválit jen slovně, ale to zase jen za cenu těch "ošklivých" :) offtopiců. Třeba se to dobudoucna změní, pokud se ten karmosystém trochu upraví. Necháme se překvapit ;).
Muf
Tak jsem se nad tím taky zamyslel...a váha se houpe pořád sem a tam.
Určitě by se měli někteří uklidnit. Možná i já. Už nevím, co jsem kdy napsal.
Rozhodně by tu nemusely být za fotkama příspěvky "K+". Upozorňoval na to už OK. Ať to tam napíše někdo, kdo se chce zeptat na něco k tématu. A není lepší dotyčného pochválit slovně (máš hezkou skříň, kytky vypadaj fakt zdravě, ty palice bych kouřil), než jenom K+ ? To ať si každý rozhodne, jak chce. Karmou za výkony s kytkama bysme šetřit neměli. Proto tu je hlavně.

Ohledně udílení karmy v kuřárně apod.
Tady bych s ní trochu víc šetřil, ale dával. Když někdo napíše něco fakt hezky, výstižně, tak proč mu nedat karmu.
Otázka je, jestli dávat karmu za fotky mimo oblast cannabis. viz. Wallhalův thread o plyšákách, ty haluzný optický klamy; nebo za odkazy na weby mimo cannabis
......v tom asi závěr neudělám.

-né, aby mi za tenhle příspěvek dal, nedejbože, karmu


***člověk se tu upíše a von ho předběhne. díky Al-ban :devil:***

:)


[Edited by Muf on 04-05-2002 at 03:00 PM]
drinker hulič
no tak karma se dava za prispevek a podle tech zelenych puntiku se spis orientuju na toho, od koho muzu cekat dobry veci a spysluplny texty, ale rozhodne to nevypovida o tom, jak je kdo dobry pestitel - nekdo muze byt sebelepsi, ale puntiky si nenahrabe, nebo tu bude chvili a nebude bran vazne, protoze ma jen jeden puntik... o dobrym pestiteli rozhodnou dobry kytky a dobry rady - a ty muze davat klidne i nekdo s jednim puntikem. rozhodne by na karmu nemel byt bran velky ohled - at ji ma kazdy co nejvic, kdyz si to zaslouzi :)!
K+ to Idea, ze se snazi neco zmenit (treba zmeni svuj pohled na karmu, az ji bude mit pres celej monitor ;) )

p.s. spis bych dodelal to, ze jak si zobrazim svuj seznam prispevku, ze bych tam mel napsany, jakou maji karmu. obcas me naskakuje a ja nevim za kterej prispevek, stale prochazet ty novejsi se mi nechce, nemam na to cas (prohnanej telecom - mam povoleny malo hod. internetu :( )

[Edited by drinker hulič on 04-05-2002 at 03:36 PM]
Kyng
A neni to jedno? Přece se nebudem omezovat pravidlama. Takhle dopadnem jako dnešní politici a nic se nezmění. Jestli někdo rozdělí karmu na dvě části (pěstitelská(zelená), osobní(jiná)) nejsem proti, ale podlě mě je s tim moc sraní a prd z toho.
jjja
Ja si zase myslim, že tak karma, je docela dobrá ale určuje předsudek..... a myslim, že je dobrý dávat karmu za příspěvky( texty např: v kuřárně) protože řekneme si to na rovnu , kolik lidí chodí po galeriích pěstitelů, neni tam k vidění nic moc novýho( hm, pěstuje ve skříni, a tydy to suší. A hele zas pěstuje ve skříni a má malý paličky) pořád stereotip. myslim že hodnocení příspěvku je v poho;)

chňápete mě, že jo?!
unknown :-)
Já nevim sem tady jenom chvíly, ale zdá se mi že lidičky to většinou nepíšou kvůli tomu aby dostaly K+, ale proto aby něco vzdělili ostatnim ne? Tak proč bych nemohl dát někomu K+ když mi jeho příspěvek připadne hodně dobrej a plně s nim souhlasim. Radši si zahulte :-))
Zoltan
Podle me je tady karma nato aby se proste pridavala.... nic jinyho bych v tom nehledal.
teabooster
Jak by to sní na groweru.cz mělo opravdu být!!!
Idea-tak tobě to ani vysvětlovat nemusim-kápnul si na to,máš recht :wink:
4C3- Ty už jsi malinko vedle;) ale vzhledem ktomu že jsi registrovanej asi půl roku-nedivim se,že už jsi to pochopil tak jak píšeš,takže i Ty máš pravdu ;)
No a pravdu má i Al-Ban ;) ale už dělá právě tu chybku
Měly by jste si uvědomit,že karma se neudílí se SOUHLASEM
to znamená pokud s někym v něčem souhlasim-nebudu mu hned udělovat karmu,ale pokud snim jenom souhlasim-odkejvu si to doma u compu a tim to končí.
Pokud se ktomu chci ještě nějak připojit a nebo vyjádřit-tak to tam nějakou rozumnou formou napíšu-třeba :jasně Pepo,máš pravdu,souhlasim s tebou je to jak píšeš,tak se mi to taky stalo
a nebo neéé Ty kecáš,takhle se to nedělá,nebo by jsi neměl atak
A né hlavně hned při každym souhlasu a přitákání,hlásit K+ nebo K- tohle právě dělá z příspěvků HYENY u kterých při přečítání strávim ranec času a pomalu se nic nedozvim.
Každej den si vyzvedávam 30 mejlů s hláškou BB přispěl ktomuto tématu-letim tam abych se dozvěděl něco zajímavýho a co tam? he,sračka-někdo někomu udělil karmu a já si to mam jít přečíst-to je teda pruda:(
Pokud s někým sdílím podobný nebo hehe dokonce stejný názor,nevkydnu mu karmu a ještě to tam napíšu,ale napíšu mu do PM,že jeho příspěvek je fakt husteej a se všim co tam napsal se ztotožnujou i moje názory-to bude mít ale radost a hlavně si to bude pamatovat,kdo ským sdílí stejný názory a kdo ne.
Tohle se týká SOUHLASU
Co se týče KARMY -ta by se opravdu měla udělovat spíš za NÁMĚTY,NÁPADY,TIPY A TRIKY-takže by se měla objevovat spíše v threadech o pěstování,takže ve forech Indoor pestovani , Outdoor pestovani , Galerie , Pokrocile techniky a problemy a odrudy a slechteni
Kuřarna,je o pokecu o všem-to že je to dnes tak populární forum,zní udělal jen ČAS který sebou nabral spoustu členů se spoustou zájmů a názorů.Proto je dnes Kuřarna tak zajímavý čtení se spoustou zajímavých threadů a ohlasů.
Takže si vyměnujte zkušenosti,rady i názory,ale karmu konečně udílejte jen,když to opravdu stojí za to!!!
Systém karmy na začátku vychytat,by asi nikdy nešel-nikdo nemohl vědět jak se to zvrhne.
Dneska by možná tak pomohlo :) za každou udělenou K+nebo K- by automaticky Přidělujícímu jeho karma UBYLA :wink:
to by se najednou šetřilo :D :D
Zatim to tak nefunguje,ale klidně to tak berte!!! ;)
tak se všichni mějte fajn a bacha na karmu!! ;)
tady na groweru jí máte právo udělovat,ale.......... :wink:
:pimp:
Kyng
Takže jak teď v Kuřárně někdo jen naznačí udělení jakýkoliv karmy, jak budu nucen trávit byť jen jednu pikosekundu čtením karmových příspěvků, máte všichni K- a to nejen v threadu kde se takovýto příspěvek objeví, ale rovnou na celym Groweru ZA TREST, ať už si to konečně pamatujete. Pochopil jsem to správně?
Tim
To teaboooster
J jsem mel opravdu ten pocit, ze se karma odebira me kdyz ji nekomu prideluji a nedavno jsem zjistil ze tomu tak neni. Coz me docela vyvedlo z miry, ale nic moc.

To idea
Vim ze uz nemas nic proti me, ale tu karmu si stejne nezaslouzim.

To vsem tak mi tu karmu vemte.
Mr.Mates-CrazyHorse
2 teabooster:
Já sem měl zase pocit, že karma je něco, čim se vyjadřuje duševní pohoda a tak.
Pokud teda máme udělovat karmu za pěstitelský pokroky a kvality, tak by to potom měli bejt spíš nějaký BODY PĚSTITELSKÉ VYSPĚLOSTI a ne karma, neee?
pan dan
Je pravda, ze v mnoha pripadech se ozvu, ze jsem karmu pridal - takovy maly zviditelneni se. (karmovaneho to potesi, to je fakt)
ALE co kdybychom karmovali dal tak jak karmujem, jen bychom omezili ty zviditelneni se? Takova silent karma :)

protoze

nejsem presvedcen o tom, ze by karmu zaslouzili jen ti, co predvedou sve pestitelske know-how, ale i ti, co predvedou sve cloveci know-how

protoze

...ale nechci opakovat, vystihnul to treba 4C3
teabooster
Jak píšete:mělo to být opravdu hodnocení příspěvků,
takže problem je spíš,že Karma měla dostat jinej název,ale jak už jsem říkal-kdo mohl na začátku vědět jak se to zvrhne :confused:

to jenom v rychlosti-večer se ktomu můžu vrátit-nemam co dělat-jsem nudista
Tom
Karma sa udeluje podla toho, ci je ten prispevok naozaj duchaplny a oslovi dotycneho, ktory ju udeluje(aspon myslim) a tych par karmiciek za to ze pocuvas metalicu, tublatanku(to su umelci jak svin!!!!!!) alebo svoju ubrblanu babicku moze byt kazdemu vies kde... A ked ja vidim haldy zelenych "puntiku" tak viem ze ten prispievatel bude asi vcelku v pohode, lebo to je hodnotenie celej jeho "osobnosti", teda aspon tu a dostal ju, nepridelil si ju sam. Dufam ze sa este drzim temy...
unknown :-)
Teď doufam, že mě nikdo nevinadá nebo tak Jenom se chci zeptat za co se vůbec má udělovat negativni karma?
carlos
citace:
Původní příspěvek od teabooster
Měli byste si uvědomit, že karma se neudílí se SOUHLASEM, to znamená pokud s někym v něčem souhlasim-nebudu mu hned udělovat karmu,ale pokud snim jenom souhlasim-odkejvu si to doma u compu a tim to končí.

A něco ode mne: Smyslem karmy je možnost orientovat se především v pěstitelském know-how, které vám jednotliví členové v tématech nabízí. Karma není za souhlas, karma je za kvalitní informativní příspěvky a výborné nápady. Měla by nováčkům pomoci odhadnout, jak je kdo zkušený pěstitel a nakolik se na jeho rady může spolehnout. Protože ať si říkáte co chcete, grower.cz je především o pěstování.

Že se systém trošku zvrhnul a členové dávají karmu jako souhlas, spíš než za to, že někdo něco zajímavého a poučného přinesl ostatním, to mi nedávno došlo. Proto jsem systém lehce vybalancoval. Karmu v plné síle nyní udělujete pouze v pěstitelských fórech.
budvar
Vzhledem k předchozímu příspěvku :

Myslim si,že karma by měla být opravdu jenom za věci týkájící se kolem kyti......typickým příkladem, jak se karma zvrhla jsem já :rolleyes: Ne že by mě netěšilo mít tři puntíky, ale za jakou cenu ? Můžete si všimnout, že od mne tu moc fotek kyti neni.Kecal bych, kdybych říkal, že z ní nemám radost, ale určitě se tu najde víc lidí, kteří toho ví mnohem víc a karmu nemají žádnou.

Možná si budete myslet, že jsem se zbláznil. ale žádám odebrání mojí karmy, kterou nemám za rady ohledně pěstování.Karmě zdar :rolleyes:
Al-Ban
Docela souhlasím s budvarem, taky mi dneska naskočil třetí puntík a já ani nevím jestli se z něj mám radovat, když se zde začlo probírat téma karmy z téhle stránky. Taky si o sobě nemyslím, že jsem kdovíjakej pěstitel (i když zápal by nechyběl :)) a ještě musím mnoho věcí poznat a naučit se je, abych byl opravdu dobrej jako vy :).
Jinak o odebrání karmy radši žádat nebudu, protože i přesto se mi tam ty tři puntíky líbí a radši se budu o to víc snažit, aby brzy mé znalosti jim odpovídaly ;).
budvar
Al-ban : Napsal jsi to pěkně (K+)....ne to byl vtip :rolleyes: ale myslím, že tady ani nejde o znalosti ale o praxi :confused: a ta mi vyloženě chybí
Dude
no, vysvětlení tvůrců groweru vnáší do případu nové světlo, bohužel mi přijde, že teď je docela pozdě to měnit, na což poukázal budvárek - je tu pár lidí, kterym bobtnaj bobky, aniž by byli zdatnými pěstiteli (např. já).

Co teĎ? Vyvlastnit karmu? Jo, karmy se klidně vzdam, takže teĎ každej pozná, že nejsem pěstitel:), ale jako systémový řešení mi to moc nepřijde. Navíc fotky v galerii většinou mluví za deset zelenejch bobků.
Idea
Tak to sem docela necekal takovy ohlas ..
2Tim:cece chlape ,vubec nevim o cem mluvis ,ja Te ani neznam a karmu sem Ti nikdy nepridal ani nevzal,asi sis me s nekym spletl nebo nevim (:

2budvar:Caues,hele chlape ,zas az tak bych to neprozival /myslim to jak chces odebrat karmu/ :))

Vsichni prece vime,ze ses jako clovek v pohode a ,ze vsichni tady na groweru sou v poho :)=~~ ,staci kdyz si treba v kurarne prectu od nejakyho usera par prispevku a udelam si o nem obrazek ,me prijdou tady vsichni fajn treba dam priklad i kdyby user hh-top mel jeden zelenej bobek tak z jeho prispevku poznam ,ze je to rozumnej v pohode clowek :)=~~ Slo mi jen o tu podstatu,ze to je forum o pesteni ,teda,ze ty zeleny bobky by meli napovidat jak je kdo dobry pestitel ,chnapes to vid :)

Kazdopadne pochybuju ,ze by moderatori nekomu budou brat karmu z5 ,to je blbost :))

pRd :)(:
Avitas
Teda já jsem do tohohle tématu původně vůbec přispět nechtěl. Ale nedá mi to.

Několikrát se tady objevil názor, že Grower je hlavně o pěstění. Podle mne je Grower fórum hlavně o lidech. O lidech se kterými jsem rád, ke kterým se rád vracím a se kterými rád diskutuji.

Pamětníci vědí, že jsem se tady zaregistroval tehdy ještě jako nehulič a natož pěstitel :D Samozřejmě že mě travka zajímala, proto jsem Grower ještě jako host navštěvoval a sledoval jsem všechno stejně a hodně i pěstování, ale nikdy mě nenapadlo, že by ten kdo má víc zelenokostiček byl lepší pěstitel.

Já dávám karmu rád, s rozmyslem ale rád. Je to můj projev sympatie tomu, kdo vypěstoval krásnou rostlinku, vyjádřil něco rozumně, nebo přispěl něčím, co mně pobavilo, donutilo k zamyšlení nebo inspirovalo k něčemu. :)

Myslím, že systém karmy je dobrý a funguje tak jak má.

Dude
Souhlas, karmu za tvuj příspěvek
(:Dhe he jakej paradox:D)
budvar
2Idea : jasně,já to tak neprožívám :) jen mi to přijde děsně uhozený,určitě na tom něco je,že karma by se měla dávat jenom v pěstitelských sekcích,já to beru......jen ukazuju jak se to zvrhlo.To s tou karmou sem myslel ironicky a hlavně, že by mi vůbec nevadilo kdyby mi jí vzali,chleba by kvůli tomu nezlevnili a ty co mě znají mě nebudou posuzovat podle karmy,ale je jesný že potěší :smoker:
Idea
citace:
Původní příspěvek od Carlos
Proto jsem systém lehce vybalancoval. Karmu v plné síle nyní udělujete pouze v pěstitelských fórech.


nechci rejpat..
sorry,ale nic se podle me nezmenilo Karlosi ? :)


[Edited by Carlos on 06-08-2002 at 08:37 PM]
oton
Tak sem si to celý přelouskal, a zjišťuju, že jsou tu vlastně dvě skupiny (teda těch co se vyjádřili) a to ortodoxní groweři, který by chtěli vidět karmu jen za pěstitelský věci a pak ty ostatní, kteří dávaj karmu a docela rádi i za ostatní něpěstitelský příspěvky, ale řek bych jak si s rozmyslem. Ta třetí skupina co dává karmy za kraviny se tu jak si neukázala. Tim nechci tvrdit, že sem nikdy nedal karmu za zrovna né moc důležitej příspěvek, ale snad to nědělám moc často.

No a jak to vidim já?. Řek bych že se tu vymkl z rukou už prapůvodní smysl a já jsem rád, protože grower rozhodně už dávno neni fórum hlavně o pěstování, ale jak tu někdo moc dobře napsal, je to fórum hlavně o lidech, kteří pěstujou a hulí a maj tak nějak hodně podobnou filosofii! A to je něco jinýho. Tim pádem lidi co pěstujou a hulí si mezi sebou chtěj vyměňovat názory unformace a zážitky, a máme to to co se z groweru stalo. A dle mě je to jen dobře. Nemyslim si totiž, že třeba indoorový pěstování je zas až tak moc rozšířený, já mám ve svém okolí třeba jen jednoho kámoše co jede skříň. A tak mě prostě baví komunikovat s lidmi co dělaj to co já. Když se chci vykecávat s "normálníma" jdu do hospody!

Pokuď by sme nechtěli pod fotkama příspěvky ostatních ve stylu "máš to dobře fakt super K+" tak nevim proč by tam měla bej vůbec možnost "odpovědět". To by tam nemuselo vůbec bejt, prostě by to fungovalo tak jako nějaká výstavka výpěstků určitýho člena, a když už by se chtěl někdo na něco zeptat ať použije PM. Pochvalný příspěvky přece jasně ukazujou komu se to jak líbí a tim i šikovnost či kvalitu pěstitele. Přiznejme si taky barvu, za chvíli už nebude v galerce nic co by tam nebylo a pro ilustraci by stačilo pár kvalitně pěstovanejch kytek. Nechci nikoho obviňovat z povrchnosti, ale myslim, že galerka je taky hodně o tom, že se chci prostě pochlubit ostatním jak pěstuju a co mi vyroste, a kdo tvrdí, že ne, ten je pokrytec. A když se něčim chlubim (je to možná blbý slovo), tak když něco ukazuju ostatním, tak čekám reakce jestli se to někomu líbí či ne.

To samý platí o pěstitelských threadech. Je nás tu čim dál víc, a to jak nezkušených tak zkušených, sám nemám tu drzost někoho hodnotit. A dřív nebo později už byly či budou ty hlavní věci vyřčeny! A co dál? Uzavřít to? Podle mě ne. Ale pak to prostě nemůže bejt fórum o pěstování. Ale je to prostě fórum o lidech s nákloností ke trávě a o pěstování.

Tim se ale dostáváme i k tomu, že už bylo hodně důležitých témat zavedeno a dochází tak k tomu, že nováčci zakládají stále nová témata o tom samým. Sám sem kdysi taky něco podobného párkrát udělal, ale na mojí obhajobu bych řek, že systém vyhledávání neni zrovna moc dobrej, a v tom množstvý příspěvků co tu je, to snad ani líp nejde, fakt nevim, trochu sem odbočil.

Prostě nepěstitelský thready jako Kuřárna se rozjely víc než pěstitelský a proč za určitý kvalitní příspěvky nedat K+.

Jo a taky mě napadlo to co tu nikdo nezmínil. Old ortodox growers tvrdí, že karma je jen označením kvality pěstitele a jeho výtvorů. A co potom K-??? Dává tady snad někdo za pěstění, někomu, K-??? Řekne někdo máš vošklivý kytky dostáváš K-, určitě ne! Co sem tak viděl tak K- se dává tak někomu, kdo třeba bezdůvodně uráží ostatní a podobně. A to hlavně v nepěstitelských tématech! Tak a jsme u podstaty věci, sama K- proto absolutně popírá smysl karmy, tak jak jí preferujou OOG (Old ortodox growers) :D Protože v pěstitelských threadech ani nevim za co by kdo dával K-.

Jediný řešení co mě napadá je, buď to, jak tu někdo říkal, rozdělit karmu na pěstitelskou a tu ostatní, ale nevim jestli by se s tou pěstitelskou nenakládalo stejně jako teď s karmou.

A druhý to se týká těch zbytečných témat, to snad by šlo řešit jen tak, že by nová témata mohli zakládat jen zkušení a důvěryhodní groveři, a ostatní by do nich mohli jen psát. Kdo ale určí, kdo je zkušenej a důvěryhodnej a kdo ne. A měli by sme tu selekci a omezující pravidla. Tak fakt nevim.

Prostě mě se grower líbí takovej jakej je, a baví mě i lidi co sem choděj. Až na vyjímky jsou všichni moc v pohodě :sun:
Al-Ban
No ty ses teda rozkecal ;), ale napsal jsi to moc hezky. To je zrovna ten příklad, za který se podle mě může dát K+ nebo se pletu? :).
dalajlama
Taxem si teďko tak říkal, že mě toto téma moc moc zaujalo, poněvadž jsem o tom už sám uvažoval a to hned v době, kdy jsem se registroval na Groweru – tehdy jsem se snažil přijít na to, co to vlastně znamená, že má člověk těch zelenejch světýlek pět a nebo jen jedno.. přišel jsem na to časem: i kdybych neviděl datum registrace člena, dá se poznat, je-li hodně přispívající a mají-li jeho příspěvky vysokou úroveň v poměru karma / počet příspěvků tak poznám i je-li jeho informace vlastně informací važenou a nebo ne a a a pak jsem si uvědomil a co když sem přinde někdo, kdo je pěstitel, hulič a moc moc v pohodě človíčkem třeba i dvakrát víc a dvakrát tak dlouho než ten s tou velkou karmou a počtem příspěvků, ale registroval se jen před třeba pár dny a tak se to nepozná? No tedy právě že pozná, ale podle toho, že si sám na něj udělám názor dle něčeho jinýho, čímž bude, že si přečtu nějakej jeho příspěvek.. Takže co tím chcu vlastně říct? Asi to, že ať už bude ten karmasystém jakejkoli, stejně bude svým způsobem zavádějící a to se tohoto břemena ba i za jekejchkoliv okolností nezbaví, neb furt bude pouze a jenom ZÁLEŽET NA GROWERECH jestli tu karmu udělí, či ne – tedy asi se vám bude můj závěr zdát jako pitomost, ale pro svoju obhajobu: su jen ještě dvacetiletej, takže naivní, a ještě idealista.., ale: nechal bych systém systémem a to co nejliberálnějším, s tím, že se nebudeme, alespoň „MI“-( nebo “MY“? :D ) chovat jako většina birokratickejch, namyšlenejch a prachama a slávou a prestiží a vlivem a vážeností a a a - a tak podobně.. – takovejma vecima posedlejch lidí, kterejch je většina a snažme se třeba „jen“ ukázat světu, že může existovat jakýsi společenství lidí, jakási komunita či jak to kdo chce nazvat, no prostě lidičky s určitejma společnejma zájmama ale i právě (a o to je to těžší) i s mnoha odlišnostma, která se ale právě dokáže navzájem akceptovat a dodržovat … n ě c o . .
Co? No to je to! Právě že ŽÁDNÝ PRAVIDLA ale jen je v těch lidech to cosi uvnitř,
že o tom ani nemusej diskutovat, natož zavádět pravidlo a vyhlášku a nařízení a k němu omezení a stokrát to pak novelizovat a prostě se k sobě chovat tak,
že každýho tak nějak principiálně automaticky napdne, že ať už se karma jmenuje karma a nebo skóre a nebo boty a nebo hovna, tak je to prostě obecně vzato hodnocení a to se, když se i do toho našeho života kolem sebe podíváme, dává za nějaký dobrý a přínosný výkon a ne za souhlas či sympatie. Tečka
Dude
akorát otone, asi bych úplně nesouhlasil s tim aby mohli thready zakládat pouze old groweři - to by byla hrozná diskriminace novejch nápadů, spíš třeba aby byl nějakej dohlížitel, kterej by duplicitní thredík doplnil linkem na původní a zamknul...???
oton
to Dude: jasně asi si mě blbě pochopil, napsal sem, že by to bylo řešení, ale že by vznikla omezení, tak že za jakou cenu!? mě by se to taky nelíbilo (možná sem to blbě napsal, že to z toho nebylo hned jasný) zdar

PS: proč je ta poslední stránka tak graficky zmršená???
tupec
reaguju trochu pozde ale mi to nedalo a tak

ad otazky smerovat pres PM, vyse karmy, pocet prispevku a pod:

pred tim nez sem zacal reagovat na prispevky nebo se nekoho neco ptal. sem hodne jenom cet.
nepridaval sem nikomu karmu ani sem ji nebral z jednoho duvodu:
chtel sem se proste ucit ale narazil sem na problem se kterym sem si nevedel rady. mozna to byla uplna prkotina ale napsal sem jednomu nemenovanymu growerovy s dost vysokou karmou a dost vysokym poctom prispevku v domneni ze mi od povi kdyz je tak vysoce o karmen jake bylo moje prekvapeni kdyz sem cekal a cekal a cekal.(mohl aspon napsat neotravuj :( )
toho cloveka mam proste uprdele a nebudu mu proto davat k-
mozna ze casem zistim ze fakt neni az tak zlej kdyz ignoruje zacatecniky ale to uz neni na mne abych hodnotil jeho pocinani a proto jen chci poukazat na to ze

ani karma ani pocet prispevku tu nemaji ten spravny vyznam.

proste karma neni odrazem pestitelske schpnoti a pocet prispevku taky neni odrazem skusenosti growera.
ale tohle neni proto ze je spatnej system ale proto ze ho lide spatne pochopili a z tim uz tedka tezko neco nadelame.

tot muj nazor nebo zkusenost jak chcete
hawk.

PS:ten muj pravopis si moc nevsimejte nevim ho poradne ani po slovensky natozto po cesky ale snazim se :)

lidi se rodej blby a je na nich jestli to chtej zmenit(nektery jsou proste tvrdohlavy :) )

hawk podruhe
Idea
A pRoTo Je NeJvYsSi CaS s TiM NeCo UdELat,Ze KaRl0s ? (-:
Al-Ban
Teď jsem četl jeden výbornej nápad, kterej v galerce vyřkl (možná nevědomky ;)) plha K+ pro něj.
Něco ve smyslu, že by se za extra povedený výpěstky udělovalo nějaký vyznamenání, plha teda uvádí zlatou hvězdu, ale tady na Groweru bych to viděl spíš na malej konopnej lístek pod jménem a pod puntíkama. No a ty lístky (nebo třeba taky puntíky, ale jiné barvy) by se taky mohli postupně množit :).
Teď mě napadá, že podobnej nápad už tu jednou zazněl, bohužel si nevzpomenu od koho, ale radši to připomenu, jestli se to teď nechytí i když je mi jasný, že osobně budu bez lístečků :D.

[Edited by Al-Ban on 21-09-2002 at 05:33 PM]
dalajlama
a o tom se chtělo dozvědět, aby se o tom začalo mluvit, aby to začlo být aktuální a aby se s tím nakonec snad i neco udělalo...
tak tedy šiřte tenhle odkaz... :p: :

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=241
Al-Ban
Můžem si dát za úkol vytahovat ty témata nahoru, ale myslím jako všichni, protože já to se svojí pamětí asi nezmáknu :). A kdy ty hodíš do galérky nějaký výpěstky, ať vidím, jaký máš šance na titul :).
Dude
teď jsem tady chvíli nebyl a koukam - nemůžu dávat karmu v Kuřárně?! změnil se nějak systém nebo co, žádný diskuse, oznámení jsem si nevšim.... Co? japa to je?
Idea
yoooooooooo

konecne to tu zacne fakat tak jaq má ;)

[Edited by Idea on 30-09-2002 at 03:23 PM]
carlos
citace:
Původní příspěvek od Dude
teď jsem tady chvíli nebyl a koukam - nemůžu dávat karmu v Kuřárně?! změnil se nějak systém nebo co, žádný diskuse, oznámení jsem si nevšim.... Co? japa to je?


Přesně tak. Ikonka pro úpravu Karmy je nyní pouze v pěstitelských fórech.
dalajlama
tak a je to tu :) a těší mě to - takže Al-Bane, do galerky postnu jak dofotím film :D juj už se těším - hi hi - účinky popíšu . . . :smoker:

mnoo.. a jinak myslím, že se tu na groweru zvedne diskuze ;)
Al-Ban
No vida, stačí si trochu dupnout...:). Ale ty lístečky, jako ocenění, bych taky nezavrhoval :bounce:.
Jinak už jsem moc zvědavej na ty tvoje rostlinky, dalajlamo :smoker:.
4C3
Tak to se na me nezlobte, ale tahle nowost me teda zrovna nenadchla... ba naopak. Karmu jsem totiz tak trochu bral taky jako ukazatel, jak muzu onu cloveku duverovat - vice karem = starsi kmet, s nazory a jednanim ocenenym puntiky. Vzdyt samotne pojmenovani KARMA znaci souhrn dobrych cinu a jednani cloveka. Momentalni vypovidaci hodnota puntiku je proto naprosto minimalni - pokud bysme to mysleli s ocenenim pouze za pestitelstvi totiz vazne, museli bysme veskere soucasne puntiky uzivatelum vynulovat a jelo by se od prvniho, jinak je to silne zavadejici!!!

dalajlama
máš pravdu, ale postnu sem kousek z PM_kování s Al-Banem - aneb . . . co takhle?:

:smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker:

..............jak jsi mluvil o tom rozjíždění debat po odstranění karmy, tak se spíš obávám, aby toho nebylo až moc, samý příspěvky typu:"Máš pravdu","líp bych to neřekl(a)","paráda" apod., protože člověk má občas potřebu svůj souhlas nějak vyjádřit, aby dotyčnej věděl, že to vůbec někdo četl...................
.............takový to "máš to pěkný" atp. - tak od teho by měly bejt PM, od toho že někdo na pěstitelským serveru přispěl čímsi positivním k něčemu ohledně pěstění - to je tu ta karma a pro konkrétní reakce na konkirétní objekt, počin apod. je tu možnost příspěvku - tak bych to viděl........................

:smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker: :smoker:


[Edited by dalajlama on 02-10-2002 at 12:27 PM]
Al-Ban
Tvé řešení jsem ti odsouhlasil už včera, dalajlamo, ale 4C3 má zase pravdu v tom, že vzniklá situace bude (pro nově příchozí členy určitě) opravdu dost zavádějící. Osobně už se mi stalo několikrát, že jsem byl prostřednictvím PM někým požádán o radu. Zatím jsem (alespoň doufám ;)) odpovědi jakž takž zvládnul, ale tady je na každou věc tolik názorů, že jsem vždycky radši ještě doporučil optat se jiných lidí a přiklonit se k většině. A když se teď někdo zeptá a já nebudu vědět (nemám daleko k pátýmu puntíku), tak co si ten dotyčný pomyslí o úrovni Groweru? "Má tolik puntíků a hovno ví!"
To už tady mimo jiné zmiňujevýše i člen tupec, že karma může být zavádějící, jen bych s ním polemizoval v tom, že byla špatně pochopena, protože jestli se měla dávat jen za pěstění, tak měla být už od začátku jen v pěstitelských fórech a ne všude kromě bazaru. Kdyby se teď vzala karma všem, tak jak k tomu zase přijdou ti, kteří jí maj z drtivé většiny opravdu jen za své pěstitelské umění, aby začínali od nuly? Proto bych se (už poněkolikátý ;)) přiklonil k tomu rozdělení hodnocení-jedno za "člověka" a druhý za pěstování.
Já vím, že jsem nevděčník, který si neváží práce adminů a furt by jenom buzeroval :D, ale za zvážení to opravdu stojí.
Jinak pokud ten návrh neprojde, tak dobrovolně (i když nerad :)) požádám o degradaci :(.
To nevydírám, to oznamuju :wink:.
4C3
pravdu dite, kluci ;). Co se tyce toho, ze by pak byly temata plny poklon typu "mas pravdu, lip bych to nerekl" apod. tak na tom rozhodne neco je! OVSEM jen tehdy, kdyby nebyli groweri tak liny... a protoze z vetsiny urcite jsou, tak mam pocit, ze i kdyz by radi nekomu onu poklonu vysekli, tak nez se o tom rozepisovat do vety (nedej boze do dvou ;)) v tematu ci PM, tak to mozna radsi neudelaji vubec... V tom okamziku ale autor vyslovenych moudrosti uz nijak nezjisti, jak ze velky prinos svym prispevkem pro ostatni mel (coz je jiste skoda). TAKZE, se momentalne priklanim k nazoru Al-Bana, aby byl zavaden jeste dalsi puntikovy ukazatel, ktery rika, jaky ze ma ten clovek mimo growerskyho nadani, i "nadani byt clovekem"!



[Edited by 4C3 on 02-10-2002 at 08:58 PM]
dalajlama
tak v tem případě se nebudu rouhat a přikládám svůj souhlas k návrhu dvou typů puntíků (červená a zelená - osobnostní a pěstitelská _ karma) a tu stávající, mě napadá, předělat na žluto a nechat jako karmu minulosti, no a . . . a . ..
a je tu další a další a další problém. . . furt to prostě bude zavádějící.... ale pokud by se dohodli všichni groweři, nebo nějak ták, tak by se s tím určitě daly dělat divy... bez dalších voplýtaček jednosuše souhlasím s dvojkarmovým stylem....


4C3
Ja bych mel jeste jednu vychytavku - aby se ty "body", ktery byli uzivateli udeleny v Kurarne/Nemoder.kanale prevedli do druhy "osobnostni" karmy a tim padem by to bylo asi to nejspravedlivejsi reseni. Za prispevky v pestitelskych tematech by mu "body" zustaly, avsak ani ohodnoceni za priznany moudrosti(ci blbosti ;)) v Kurarne/Nemoder.kanale by mu uz nikdo neodparal, neb by se prevedli do ty osobnostni karmy. Tak fajn, vymysleny uz to mame. Takze otazka nejdulezitejsi zni: Jak tu zmenu zajistit? Koho s tim votravovat tak dlouho, az povoli? ;)
Tim
Bude asi reseni jak to tu ozivit. Mozna se vam bude zdat toho karmovani moc, ale prida to trochu na interaktivnosti. Nebo treba jako me, ktery sem nic nenapsal do "rustove casti" ponevadz nemuzu nic rust, to cteni i zprijemni. Budu vedet ze za dobry clanek, nebo prispevek muzu nekoho odmenit i naopak.

Jednoduse mi chybi to klikani!!! klik:) klikklik klik...klik..klik
Dude
Zrušení karmy v nepěst. fórech po takhle dlouhej době mi přijde dost nesystémový, souhlasil bych s výše uvedenými příspěvky rozdělit karmu na pěstitelskou a nepěstitelskou
- až na občasné výstřelky karma sloužila i v kuřárně, nevidim důvod, proč když mi něgdo poradí třeba s výrobou dýmky v kuřárně proč bych ho nemohl ohodnotit kladnou karmou (nebo mě dostane ze sebevražednejch úmyslů, nebo je to prostě zajímavý),
stejně tak s karmou zápornou, kterou se už něgde (nevim už gde) podařilo uzemnit jednoho hodně hustýho týpka (sprostej/urážející) - takže v kuřárně teď můžu bejt sprostej? takovej malej regulátor
- další věc třeba já - mam čtyři čuflíky (?) ale v pěstírně sem nigdy pořádně neporadil, všechno mam jenom z nepěst. - co teď se mnou, aby si náhodou nováčci nemysleli, že jsem dobrej pěstitel (grower sem, ale ne specialista), znárodnit?
- pak je tady interaktivita o kterej mluvil už Tim, proč nemůžu někomu připíchnout plusko, za něco fakt dobrýho, když dá dobrou radu třeba v Zákonu a právu?

Změna mohla fungovat, kdyby se to udělalo třeba před rokem a půl, teď mi to přijde fakt dost pozdě...
4C3
...je videt, ze myslenka se cim dal, tim vic "dotahuje" (Dude to kraasne cely vylozil), jenze ma tohle nase zvatlani vubec nakou cenu? Vyslysi nas nekdo? Chce nas nekdo vyslyset?!
drinker hulič
Dude K+, OBNOVIT a az se to obnovi, tak se u me prihlas ;)
ta karma pro me byla docela neco jako hra, zpestreni, nikde jinde to neni, tak proc nemuzeme vycnivat? myslim ze je vic lidi pro to aby se karma v kurarne atd zavedla opet.
Povstanou novy bojovnici!
Idea
ja myslim ,ze takhle je to fajn ... :)
cosmos
...já bych byl pro obnovení karmy v kuřárně...nebo pro přesunutí některých témat do základních pěstitelskejch informací nebo někam jinám...:):)

[Edited by cosmos on 12-10-2002 at 02:50 PM]
Karmínový Král
ja bych nejradsi taky ten system dvojí karmy.......
gizmo
No me osobne ta karma v kurarne celkem chybi, kdyz tam takovou dobu byla... Ja si totiz myslim, ze tohle tema neni jenom ciste o pestovani, ale taky o vsech vecech, ktery se tykaj huleni apod. Snad nas teda nekdo vyslisi a karmu obnovi... !!!
Idea
esli chces karmu,tak ukaz naky wypestky ne ? hehe.. :)
4C3
Privrzenci karmy tu uz navrhli idealni reseni, vse dopodrobna promysleli, ale autori grower.cz na nazory spoluautoru (svymi prispevky my, uzivatele, web grower.cz tvorime, pak jsme naprosto vsichni vlastne spoluautory), jak je videt docela pecou... :(
Walhalla2000
coz takhle poslat PM Deu nebo Carlosovi?

Jinak si Vas sotva kdo vsimne
Al-Ban
Nevím jak Deu, ale Carlos bude asi hodně zaneprázdněn, protože je to už skoro měsíc co jsem mu posílal PM ohledně zredukování mojí nezasloužené karmy a ještě jsem nedostal žádné vyjádření. No, né že by mi to nějak zvlášť vadilo, co jsem slíbil to jsem splnil a pokud mi i tak těch pět puntíků zůstane, zlobit se nebudu :wink:.
Idea
ja myslim ,ze takhle je to fajn :) hehe..

°peace° (____(__________()~~~~
Ant
Jo taky bych to tak viděl když to funguje tak proč to měnit ??!!

A pokud někdo tenhle systém neuznává tak ať si to napíše pod příspěvek třeba : (neuznávam karmu takže se s ní u mě nezatěžujte :D ) nebo něco v tom smyslu........ a je to vyřešený.... :)
Lemarc
system karmy je teď lepší, souhlasím..
Pokud někoho karmový body nezajímají, bylo by dobrý, tak jako na OG, požádat o tuto možnost a
člen, který nechce participovat na karmě má na OG černý puntík ..... jen námět :)
maslox
Podle miho nazoru je omezeni karmy celkem spatnej krok. kdyz uz by to taghle melo fungovat tak proc neyacit vod zacatku? jag ktomu prijdou novy clenove!
proste bud dva typy karmy nebo fsude jako drif....
Idea
2MASl0x : vůbec.. :) ,hele staci kdyz prijde novej capek ukaze svoji pestirnu ,kytky a ma ranec karmy.. nechapu co je na tom nefer ?!

Za to 100% souhlas s Lemarcem ,jestli nekoho karma sere a nepripada mu to fer,tak at si napise PM spravcovi a proste zadny puntiky mit nebude a hotovo..

peace

virus
ja bych souhlasil s dvoji karmou....to by bylo ferovy vuci new clenum...myslim ja:)
Total kapor
Mam pocit ze bez karmy, stratili nepestitelske fora stavu. Je realne zaviest dvojitu karmu? Som zvedavy ako to skonci, ja som za.
maslox
mno ja jsem to myslel jako ze do tedka si "kazdej" nahrabal ty bodiky fsude mozne. Ted uz to proste jde jenom fgalerii... tim se taky zvetsi mnozstvi prispefku..misto toho aby to soupli vobrazek nekam jinam...
podle me karma ma vykazovat oblibenost, schopnost, ftipnost x demenci, vulgarnost.... a to se neprojevuje jen v galerce...

mozna bych to udelal ze karma byla jako drif a v galerii by byly nejaky virtualni medaile nebo takovy neco...
maslox
dneska jsem chtel uz trem lidem soupnout KARMU a proste jsem se na to musel vybodnout...hledat je v galerce se me zrovna nechce...:(
Idea
precte si prosim prispevek od Teabostra na prvni strance tohodle threadu,je tam pekne vysvetleno k cemu ta karma tady na G je...

virus
myslim ,ze by nebylo spatny jak tu nekdo psal ted si nejsem presne jisty zda to byl total kapor ci maslox,ze by byla v galerce naky spešl karma nebo oceneni no a v ostatnich forech karma jako zastara....s tim bych souhlasil...
maslox
jo a jeste jsem si fspomel ze me vlastne nechybej jenom ty karmy ale taky to policko u kteryho je napsano: Upozornit administrátora na tento příspěvek
Ja jenom ze bych to presne ftomhle threardu pouzil:) :( :)
Al-Ban
to Weedof:
ta karma ti pak jenom pomůže zjistit, jestli tě to sere oprávněně ;)
Drsnejmuzik
Dejte karmu všude!!!!!!!!!
Já dycky nekomu chci dat k+ a nemuzu :(
Tak at v galerce je za to víc bodíků a jinde míň.......
Dude
nabsterman - hele karmu najdes v pravo dole u jednotlivejch prispefku, ale prave jenom v pestitleskejch forech, galerce a lecitelstvi:)
Dobrý by bylo karmu za to jakej je to pěstitel a karmu jakej je to člověk.
Peace
Dude
jilm - hele za to se tady bojovalo už dávno a nigdy to neprošlo...btw: stále si myslim ,že by karma měla bejt všude e.g. něgdo prudí v nepěst. foru a já ho nemůžu neg. zkarovat a opačně...selaví:D
Taker
Jojo si vzpomínám bitka za zelenou (pěstitelskou) a modrou (člověčí) karmu :)
Dostali sme pěkně nafrak :D

No možný že by to nebylo špatný to nějak oddělit, ale musel by někdo vymyslet systém a vůbec všechno...

(TAKŽE NIC NO :frog: )
r-man
nevim jak mam karmu udelit, nevidim nikde zadnou ikonku karma, na kterou bych u prispevku kliknul, poradite?
Taker
Už název tohohle threadu ti hodně napoví ;)
Karma čudlík najdeš pouze v pěstitelských fórech + léčitelství :eek:
Je vždycky pod každým příspěvkem úplně napravo vedle ikonek edit/delete, quote a přeposílání :wink:
To že musíš bejt správně přihlášenej abys moch karmu použít je snad samozřejmostí :)
Jay-jay
huhuhu...vytahuju kostlivce na povrch.teď už by ten dvojí systém šel..po roce?
hmm, ale ta dvojitá karma je docela zajímavej nápad. dvě řady kostiček - zelená pěstitelská, jiná barva za vše ostatní.
tak ja bych mnel kotel te jine barvy, ale i za tabak by se mozna neco naslo.

ale jenom dost spatne by se to dalo delat zpetne, takze to asi neprojde...


PEACE
carlos
S velkým zpožděním je tu konečně rozdělení karmy na pěstitelskou a nepěstitelskou. Po najetí kurzorem myši na karmu člena se dozvíte, kolik tvoří zásluhy v pěstitelských fórech.

Karma je tedy nyní k dispozici i v jiných než pěstitelských fórech, takže můžete hodnotit příspěvky například i v Kuřárně, jen prosím nezapomínejte na to proč tu Karma systém existuje.

citace:
Původní příspěvek od teabooster
Měly by jste si uvědomit,že karma se neudílí se SOUHLASEM
to znamená pokud s někym v něčem souhlasim-nebudu mu hned udělovat karmu,ale pokud snim jenom souhlasim-odkejvu si to doma u compu a tim to končí.
Pokud se ktomu chci ještě nějak připojit a nebo vyjádřit-tak to tam nějakou rozumnou formou napíšu-třeba :jasně Pepo,máš pravdu,souhlasim s tebou je to jak píšeš,tak se mi to taky stalo
a nebo neéé Ty kecáš,takhle se to nedělá,nebo by jsi neměl atak
A né hlavně hned při každym souhlasu a přitákání,hlásit K+ nebo K- tohle právě dělá z příspěvků HYENY u kterých při přečítání strávim ranec času a pomalu se nic nedozvim.
Každej den si vyzvedávam 30 mejlů s hláškou BB přispěl ktomuto tématu-letim tam abych se dozvěděl něco zajímavýho a co tam? he,sračka-někdo někomu udělil karmu a já si to mam jít přečíst-to je teda pruda:(
Pokud s někým sdílím podobný nebo hehe dokonce stejný názor,nevkydnu mu karmu a ještě to tam napíšu,ale napíšu mu do PM,že jeho příspěvek je fakt husteej a se všim co tam napsal se ztotožnujou i moje názory-to bude mít ale radost a hlavně si to bude pamatovat,kdo ským sdílí stejný názory a kdo ne.


:rasta:
Jay-jay
v klidu.great
Dude
tech pet let uteklo jako voda :D:D
ale feer :punk:
budvar
tak se to čekání vyplatilo :) zdravim všechny starce fóra ;)
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od carlos
Po najetí kurzorem myši na karmu člena se dozvíte, kolik tvoří zásluhy v pěstitelských fórech.


Nešlo by to trošililinku zvýraznit? Takhle jsem na to přišel čistě omylem. :mutant:
jestedman
zajímavé, hodné pochvaly, nicméně rozlišuje to jen kde byla karma udělena, ne za co. stane se že člověk dostal karmu za téma v kuřárně, kde nejde udělit, takže mu byla přiřčena tř. v out galerii. (prostě někdo ti chce dát karmu a jelikož to nešlo v kuřárně, picnul ti ji někde v galerce)

můj dotaz by se týkal jednoho člena. proč má Svahadji (Svahi - nic proti) 128% pěstitelský karmy??? :D system error?

dotaz další... je to % z celkovýho počtu karma bodů nebo % z "karmickejch kliknutí"

budvar - vítej zpět, koukám novej avatar, novej podpis.... na kukandu nebo nadobro?
Lahvan_FlaskiCZ
prostě překročil pětiletku :sun:

za tohle bych mu věnoval celou nástěnku :crazy:
JAHmaican
Protože mu bylo odebráno několik kostek a dostal za ně titul - nebo takhle si to vysvětluju já a pravda to určitě bude ...
Lahvan_FlaskiCZ
UŽ TO MÁM! MODI MAJÍ 50% BONUS!

ale stejně mě to je šumafuck :baseball:
Já teda nevim jak Vám, ale když kliknu na karmu člena, ať je to v kuřárně nebo indoor galerii, tak to menu je stejný. Buď sem :mutant: , zkouřená lama nebo obojí a měl bych konečně skočit z mostu (už to slibuju dlouho). Používám IE6. Kam mám přesně kliknout satr sapr, abych zjistil tu změnu?
Lahvan_FlaskiCZ
woe klikej na kostky a né na jing/jang :wink:
2 rapítch

stačí najet na krychličky woe..

a pro jistotu nepoužívej IE6 ;)


citace:
Původní příspěvek od jestedman
zajímavé, hodné pochvaly, nicméně rozlišuje to jen kde byla karma udělena, ne za co. stane se že člověk dostal karmu za téma v kuřárně, kde nejde udělit, takže mu byla přiřčena tř. v out galerii. (prostě někdo ti chce dát karmu a jelikož to nešlo v kuřárně, picnul ti ji někde v galerce)


jj... viz já se svejma 70-ti procentama pěstitelskejch bodů :wink:

btw. ale časem se to vyrovná ;)
budvar
citace:
Původní příspěvek od jestedman
budvar - vítej zpět, koukám novej avatar, novej podpis.... na kukandu nebo nadobro? [/B]

momentálně nadobro, mám něco menšího v plánu :)
Calzone
K té karmě, obdržel jsem teďka karmu a neni tam odkaz na toho kdo mi jí dal ani text - jak je to možné? Dal mi jí někdo a smazal se třeba?
Dude
pokud tam neni od koho, tak byla dana anonymne
pokuda tam neni ani odkaz z jakeho threadu - tak je uz ke smazanemu prispevku .)
Calzone
Aha, tak byla anonymni, diky. A BTW má taková karma stejnou hodnotu jako od přihlášeného člena?
Dude
Ta je od přihlášeného člena, pouze ti k ní nic nenapsal, tím pádem je anonymní ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma