Lukyn |
citral
zmastil mě až za ušima:D
|
|
|
Lukyn |
gws
krásné rychlé skouření, otupělost a spomalenost... žádná uspávačka ale maká slušně.-) |
|
|
Lukyn |
kc36
zatím proběhl jen jeden test, ale musím říct, to jsme ještě nezažil. byl jsme to tálně uzeměný ale když jsme chtel tak bych dokázal se hend zvednout a třeby i tančil... prostě tělo nebylo zcela připojeno na mozek ale ovládat se dalo v cajku. |
|
|
Lukyn |
mazar
byl jsem tak stoned že jsme zapominal co sem chtěl říkat, ale taky co sem měl udělat a už sem to mel priprave dlpouho dopredu..
uplne to ze me udelalo tvrdáka takovou velkou skorapku jako kdybych na sobe mel... taky jsem se pekne zasmal a pak sme ubec nechapal na dojezdu.. nebyl sem niceho schopny |
|
|
Lukyn |
purple widow
bylo nebylo dal jsem si jednoho prda ze skleněnky, okamžitý nástup, jako by to ani nešlo přes plíce ale rounou do mozku, a pár minut sem měl mooc energie a chtěl něco dělat, sedl si ke kompu a najednou jsme byl mrtě stoned...
další test proběhl na konci kalbv v jednom baru jsme před cestou domu dal špíka s kámošem... zase mě to mrtě nabombilo a cesta domů autem (neřídil jsem samozřejmě) mi připadala jako kdybych letěl na mraku:D a pak jsme krásně doma usnul. |
|
|
Lukyn |
silver haze
místo klasického zmaštění jsem pocitoval dunění v hlavě, která byla jak skořápka od vajíčka... nedošlo k žádnému uspávání, naopak jsme se celkem i pozasmáli. |
|
|
Lukyn |
dnes jsem sklidil další dvě kytičky.
belladonna
holands hope |
|
|
Lukyn |
ted si dám týdenní detox a pak hned začnu přidávat smokereporty.
musím říci že modely sklízené dříve měli ovocnou vůni - pomeranč, lesní směs, boruvky, maliny.. prostě krásně sladké, štiplavé
x
zatímco ty co jsme začal sklízet tak před dvěma týdny a ty co ještě rostou mají vůni jako káva, čokoláda...:D takovou hutnou, hustou |
|
|
Lukyn |
bigbud*noname
lehce zhulující model, na silnější zhulení to chce vícero špíků.
máte pocit krásného nadlehčení a uvolněnosti. a vnímání je provedeno asi 5 miliony drobnými krátoučkými záseky. |
|
|
Lukyn |
holands hope
měl jsem ulně odpojené tělo, ale přitom jsme bez problému chodil a dováděl... pak se mi chtělo mrtě spát... ale dostal jsme druhou dávku energie a dostal se z toho... |
|
|
Lukyn |
belladonna
napsano pod vlivem:"klasicka zmatenhlav utlum a nevnimani cokdo rika a premejsleni o jienm- uplne ujeby"
"stoned - pohodicka, pianko... :cool: :D:D:D" |
|
|
MedvedBrtnik |
Hoj, ten tvůj holland vypadá naprosto stejně, jako můj loni :) Nech si šmakovat ;) |
|
|
Lukyn |
Euforia
BRUTÁLNÍ uzemění ospalaost spálení, čumění s otevřenou pusou.. a pka jsme měl mrtě divné chute .. jsem jedl rohliky s maschormama.. k tomu chipsy a hned zase sladkosti. |
|
|
Lukyn |
hash plant * love pottion
SKOUŘENOST- I SMÍCH NEVĚDOMOSTI OSTATNÍCH- OTUPĚLOST A NAKONEC VELKA HLADOVOST:D |
|
|
Lukyn |
northern lights #5 X haze
modlel s rychlým nástupem, ale také rychlým dozněním.. které je příjemné...
stav je krásný, čisté hight:bravo:
na to jak mě to na počátku rychle a mocně nakoplo jsem čekal něco brutálnho.. ale pak jsem se citil vyborne, byl schopny resit slozite situace (myslim ze mi to slo lepe nez normalne:D:D) zkrátka s úsměvem na rtech:driver: |
|
|
Lukyn |
tady je poslední posádka na balkóně pokoušející se úspěšně dozrát
zbytek semen, co jsem zasadil pozdeji, jak jsem psal.
jsou mezi nimi i jine modeli jako např skunk, COB, nejaci jini holandani... |
|
|
Lukyn |
pro potěchu tu mám pár fotek kvítků..
jsou to modeli sklízené mezi psledními (euforia, belladona,...):drools:
:leaf:
:leaf: |
|
|
Lukyn |
a další... uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
|
|
|
Hagrid000 |
Nemalá jungle - podobnou barvu mnel bratránkův skunk po kterem sem se musel znova učit chodit :) fakt zničující maš to skvostné |
|
|
Lukyn |
dik za všechny ohlasy a Kacka... aspon nejaká radost když většinu urody ma nejakej malej ku*da.
uz o tom nebudu psat, zkrátka zaltej in... ale tolik toho nepojme..
jo myslim ze se celkem zadarilo.. nejaky zaver ucinim az bude vse uklizeno...
PS: dostalo se mi spoustu PM s žádostmi o semena.. tak vám odpovídám sem: na konci hodim fotky semen a počet od kříženců a nějak se ke všeobecné spokojenosti dohodneme:)
zatim kill |
|
|
Lukyn |
Mazar...
z ukradené kytky mi zůstala malá větvička, která se mi zakořenila a dokvetla... je z ní na pár špeků, ale i to stačilo k tomu abych zažil opravdu pořádný trip...
člen sopka, od něhož zelené lístky pocházeli je opravdu borec... ze třech řezů jsem musel během růstu odvést tři kortouče plné prostříhaného listí:) a ten mazar se v místě na stonku kde se vytváří dvě větve, vytvářeli 3 stejně silné.. všude..
usušený mazar stále "smrdí" jak čerstvě sklizený...
je z odrudy skanků.. takže pořádný skéro...
docela chutovka.. rychlej nástup.. prda mrda v hlavě.. po špeku a prdu z druhého jsem byl zkrátka mimo provoz.. bloudil venku.. a pak doma jsem nebyl schopný ani zapnout icq.... byl jsem na úrovni batolete:D:D
o to víc mě mrzí co mají ted doma ty mali kkti........:(
prostě doporučuji:) |
|
|
Emilo265 |
Fuuha tak sa podarilo vypestovat kvalitny material za kratky cas po corke klobuk dole :) |
|
|
Lukyn |
fotky přemrzlého COB :D |
|
|
Lukyn |
a nakonec par fotek zmrzliku, kteri byli ten den skoseni.
to bílé jsou krystaly:D:D
|
|
|
Lukyn |
na závěr bych to nějak schrnul...
bez tehle prcků my ted zbývá ještě cca 380g.
vánoce budou štastné a veselé:D.
slunce se ukazalo jako vyborny prsotredek pro pestění.. ale corky mi radost totálne zkazily.. příště, jestli jeste bude na slunci, zvolím maximálně balkón, který jediný zustal.
paradoxem také zůstává že technika, kerá mela být jediná ukradená, také zůstala.
tento projekt mě utvrdil v tom že pod lampu se čorky nedostanou, a proto se zacinam preorientovavat jen na jeden smer.
také jsem si sliboval, ze zde najdu favorita, z kterého si udelám matky... ale řeknu vám že je toho tolik ze ani proste nejsem schopen srovnání... rozdíly byli uz v klicivostni. nektere modeli nic nektere 100%.. pak ten rustovej potencial u kazde jiny. nekre spousta samcu nektere prevazne samice.. nektere odrudy dzi krasne sve feno.. jina zas kazdy jedinec jiny.. tolik vuni chuti a ucinku ze nejsem shcopen bvybrat víteze.. ale aspon mám svoji predstavu o tom.
zatim vse, kdyztak doplnim.
chci jeste podekaovat vsem co sem zavítali zavítají, za všechny prispevky za vsechny karmy.. diky
zatim se mejte chlapáci a devcata.
:-)
semínek je pozehnane. Zkouším klícivost a pak hodim inzerát pro ty co mají zájem.) |
|
|
|
máš to moc pěkný, hele myslím že bys měl venku pokračovat, nenech se zastaršit čorkama :D jde ti to dobře...
koukal jsem že tu máš fotku i toho hash plantu ode mě, vypadá to teda o 300% líp než vypadal ten můj loňskej ;) a vůbec ty tvoje kytičky...jen se na ně sbíhaj sliny :) kdyby byly nějaký semínka třeba na výměnu, můžem provýst ;)
tak šťastný a veselý...;) :punk: |
|
|
|
Hej tak tohle je moooc luxusní GROW:) těma čórkama se nenech určitě odradit u mě byl ten sám problém ale od té doby co sem si pořídil rotwajlera a ktomu fotrovi koupil amstafa je klidek jak u mě tak u souseda.. jinak se měj štastný a veselý a moře prohulenejch večerů PEACE K+ |
|
|
Lukyn |
ahoj hoši a všichni,:afro:
taky vám v první řadě přeji hodně dárků, sněhu a radosti (nejen zelené).:o
všech pochval si moc važim. opravdu diky mooooc
:dance: :dance: :dance:
u outu zustanu.. ale jen na bazpečném balkóně. :drools:
a prozradím že az odbadu pár semínek tak se chystám si rozjet další lampion.. ale vice v jinem tredu, nebudu predbihat:shots: :shots: .
PS: uz vim o par lidech z nekolika zdroju, kteri mi sahli na posvatne kyti.. TAKŽE TED PUJDU JA ZASTRAŠIT Já JE... :rip: |
|
|
|
dobrý smoke reporty... je vidět že jsi opravdový znalec gurmán ;) |
|
|
Lukyn |
poslední mealreport, ale ten nejděsivější.
koláčky:(masakr X :)neco noveho, skusenost. |
|
|
Lukyn |
vše začalo ideou zpestřit si silvestr.
schrastil jsem 50g palic nlhaze silverhaze a holansdhope. potom 50 g listí ostříhané z květů... jak jsme později zjistil.. palice nepoužívat na pečení, ale nebudu předbíhat. zeleninu jsem asi 10x po 15 minutách zvářel a sleval a opět opakoval proces abych je zbavil chlorofilu... etc.
potom jsem rozhřál 4 másla (250g asi 85%tuku) zbavil jej syrovátka... a roztavené přelil k trávě a přes 2 hodiny vařil ve vodní tukové lázni s zeleninou.
precedil a nechal vystydnout... sebral z vrchu hotový zabijácky danger vonavý tuk...
bylo ho asi přes 500g... po koláčich mi zbyva ještě neco pod 400g.. nigdo to nechce:D a ja uz taky ne...
udělali jsme normálně testo na koláš s povidli cca 80g masla...
a pak drobeni na vrch.. cirka stejne.
peklo se a peklo.. kolacky byli obzvaste vypecene...
trava nebyla cejtit a maslo krasne sladke.
snedl jsme jeden koláš a hodinu se nic nedělo, snědl jsem další a po par minutách jsem najednou se octl na jiné vlně, matrixxx, jine vnimani reality, jeste se to dalo... a po pul hodine sem mel tak pet minut veselou naladu smich a sekani..vzal jsem si treti kolac.. dokousal jsem pulku.... A NAJEDNU STRÁÁÁÁŠNĚ VELKÁ MRDA DO PALICE, KUA FUCK....uplen rozjebnutej... sel jsem do postele... a trasne divny veci.. furt mrte vic a vic stoned.
prisla pulnoc a ja nebyl schopny vztat si pripit.. nic...
chvili jsem mrte usinal a najednou mrda jasno a sem se zvednul a chodil v pohode.. byl jsme s nad v jinym baraku...
bylo mi blbe moc.. blit neslo..
žaludek jak kdybych v něm měl 10kg něčeho hřejícího co dodávalo strašně moc energie... chvili jsme usinal pak se zvedl a sel si dat kolecko v baraku a pak zas mrda na posteli.. zavrel jsem oci a strasne mizerne sem byl uplne v pi** v prd***.. skoro i halicinace.. proste zacala hrat hudba a strasne rychle se prepinala k tomu mrte pred ocima kosticky.. litaly barvy.. postavicky vystrihnutý.. mrte hlasy.. premejslel jsem asi tak o milionu veci kazdou sekundu o necem jinem.. nezavisle na sobe.. fak jsme se moc bal... ale ubec to neprestavalo bylo to horsi a horsi... proste předavkovani největší, horzná nálož. KOLÁČKY MI TO VYHLÁSILI:D:(:(:busted: :rocket:
prevaloval jsem se furt... zaclo me strasne rychle busit srdce, zrychlil dech.. proste mi šlapal mozek o sto péro.. bal jsme se o infarkt.. mrte impulzu do celeho těla.. zvláštně jsem se cukal.. a pak vypadek cirka na 4 hodiny... pak jsme se zas z ncieho nic zvednul uz bylo malinko lip.. cirka po osmi hodinach po poziti... jsem se sel napit a zas spat.. rano jsem se vzbudil.. bylo mi blbe a furt v pici.. ale ted jak po skanouroj jak z lampy.. dopoledne sem sedel u tv.. pak vzal k obedu nejaky jidlo.. a odpoledne zas sedel a cumel na tv.. a furt stejna zbrzdenost jak po skanouroj....
vecer uz se mi ulevilo.. cirka po 20 hodinách boje o život, rad jsem byl za to ze jsem to prežil... a už nechci být tehle sračky součástí..:-(
zkrátka BAD TRIP!....:confused: |
|
|
Dwarf Vingette |
JJ bad trip...kamos zazil neco podobneho na tohle zabira studena voda a sprcha..
PS: a to maslo si nechej:-) |
|
|
Lukyn |
myslim ze oblicej jsem si taky oplachoval studenou vodou.. ale holt bodni jako řízni, furt stejne.
maslo mam uskladněné.. .-) |
|
|
gentleman |
bomba,to mali vsetci ked sme uvarili prve mlieko na to sa neda zabudnut,odvtedy uz tiez nikto nechcel,ale na koniec sme dali aj tak pudingy a dalsie mliecka ale uz v rozumnejsej davke |
|
|
Dádík |
Nazdar lidi po delší odmlce a několik výhružných mejlů na grower uz důvodů nefunkčního přihlášení jsem zase zpátky a koukám, že se vám daří pěstovat mou genetiku co jsem Vám poslal. opravdu moc pěkné. |
|
|
|