Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdéér all growers.
nejdřív vám popřeji všem také přiznivou sezónu a kytky až do nebe.
Dále bych vám chtěl ukázat konečně něco pořádného pod sluníčkem.
lokality: -balkón, fóliák, lesní školka, a možná i kukuřice.
hnojiva: -jako krupicovou kaši měli plagron grow +postřik pythamin
-teĎ jsem jim nakoupil biobizz grow, bloom. a do půdy a na postřik fish mix.
- jako specialitu dostali superthrive
Půda: ve foliáku maji vrstvu hnoje a na tom krásnou černozem z utlelého hnoje- viz návod na fóliák
v lese mají kompost
na balkóně mají kompostovaný hnůj.
ph vody: na balkón a fóliák(z kohoutku) i potom vlese(z potoka)- obojí 6,5
ph hlíny: 7-7,5
na výsev hlína pro sazeničkya a výsevy.
nezasadil jsem všechny modely, asi tak 20 jich tedkon mam. sem pořádnej mlsoun
an balkóně mam tka max od každého modelu2. ve foliáku 3 řezy zasazené cca měsíc před prázkama. a vlese mám 16 kytek po dvou od modelu. zbytek rozdáno nebo čeká na kukuřici
vysadil jsem 20.4. a pak ještě 3.5.
do ani né litrových květináčů
ty co jsme vysadil pozdejc měli asi o pul litru víc hlíny v kvetináči.
takže ty první rostli asi 3 týdny a pak se zastavil rust (ale aspon se trošku začali dělat větve do boku).. a mezitim je ti druhzí dohlnali asi za týden.
po dvou týdnech jsem se dokopal k tomu abych je konečně rozsázel a přesadil a ted to konešně vypadá skvostně.
ani jednu kytku jsem nezaštipoval- chci totiš an vrchu tu monstrózní palici jak stehno
první várku jsem nakličoval mezi vatovými tampóny na odličování.
jako zálivku jsme měl vodu s peroxidem a stimulaxem.
druhou várku mezi ubrousky.
musim říct že ubrouskum se vata nevyrovná.
semena jsme měl vyměnované tady od členů (vyměnoval jsme mého jocka) z growerua něco od kamošů plus vlastní.
celkově jsme měl tak 50% klíčivot. u některých modelů všechyn a u některých 0-1-2...
je to dobrý na to že byli přez zymu pěkně v teplém pokoji.
ale při tom množství mi to stačí.. měl jsem asi 200semen. použil jsem něco málo přes půlku. a nakoenc jsme měl 60 zdravých rostlin a neco jsem rozdal.. nějaká semna mám ještě kdyžtak pod lampu..
jak již jsem řekl mám semna převážně povyměnována.
včem pěstitelům mooooooooc THX + thx Groweru.
až mi sem dají příspěvek tak dostanou K+ !!!
seeds:
great white shark- od kámoše Motarda
skunk*bluebery- od kámoše Vojtíše
jock horror*white skunk- kříženec mé a kámošovy odrůdy- od Gase
jock horror- mojeeee
bigbud*no name-outdoorista
super thai* skunk-Dádík
ak48-ikary-san
holands hope-Ercon
euforia- bohužel nemám napsáno jméno člena, snad se to dá do kupy.-)
citral-aero1
purple widow-Stoned_Observer
silverhaze-vkstudio
kc 36-Nesss
belladona-Rákosníček
hashplant*love potion-littl_grouwr
mazar-Rox
northenlights*5haze-vkstudio
pure power plant-aero1
chronic-aero1
blue berry-aero1
fialky-Queens
ww*sm-Queens
skunk-Queens
californian orange bud-Queens
technicky konopí-zverimex- jen tak pro čorky k plotu
kdybych na něco zapoměl nebo něco zpletl tak dejte vědět.
clones: Mazar-Dutch Passion
Master Kush-Highguality
Kiwi skunk-Kiwiseeds
(od člena sopka)
PS: zapoměl jsem zmínit, jestli někdo chce samce nějakého modelu, ať okamžitě napíše (výměnou třeba sa semínka). rostliny v současné době už začínají pomaloučku nakvítat. samci by jinak šli na sušení a na mastičku.
fotka všech kytiček v řadách jsou po modelech proto u některých jich je více ti měli největší klíčivost . fotka tédle pěchoty je asi týden před rosztříděním a přesazování.
fotka jednoho zmutovaného mazaru, ale teĎ už se z toho dostal.
no koukám pěkne si to rozjelk+,takových sazenic,takový práce na tom bude,asi máš hodně volnýho času že?D: vypadaj dosti dobře,dobře se o ně stráš. přeju pěstu zdar
tady konečně záběr z lesní školky. je to místo dobře ukrité ale ta tůra k němu mě vždy zaručeně vyčerpá. a to ještě si nedovedete představit tahat 0,5km na kole v batohu a v igelitkách do kopce hlínu.
kytky jsem dal po dvou (stejná odrůda) do díry, pač nevim jaký bude poměr žen a mužů a už jsem byl línej dělat další díry
Původní příspěvek od MIAMI_BEACH no koukám pěkne si to rozjelk+,takových sazenic,takový práce na tom bude,asi máš hodně volnýho času že?D: vypadaj dosti dobře,dobře se o ně stráš. přeju pěstu zdar
čus, ale tak víš co kámo jak se říká- s jídlem roste chuť .
chci mit od kazdého modelu aspon jednu samičku abych vědel co mi nejlip vyhovuje a chutná.
na te fotce pěchoty je asi 60 kytek. něco jsem rozdal... (asi 7 kytek) no a už jsme našel 2 samce, ale zase 2 samice..daří se pěkně.
jo a času není nikdy dost. to víš vykašlal jsem se na holky.. teda spíš jenda na mě a tak jsem se vrátil k mé zelené lásce.. venuju jim všechen čas po studiích a práci hodně.
dik cus tobe taky, zdeer
tak a tady balkón, který je narvané že vypadá an utrhnutí a halvně me vždy při vztupu nakopne charakteristický zápach čeho asi...
ten mi snad nikdo nevyčóruje a tak jsem se tam snažil nacpat všechyn modeli1 a tam kde byla možnsot tak 2 kytky maximálně. jsou v kýblech po dvou z duvodu nedostatku místa a kýblů(nejlevnější kvetináče).
a taky všechyn nebudou samice. ale doufám že ano
tady na parapetu jsou vidět poslední řízky z jocka horrora + vedle je matka - obě nakvítají
zbytek kytky...
a tady již konečně ukazují pohlaví. mohly ješte povyrůst, ale přírodě neporučíš.
obe dvě: BB*NoN
samice- fóliák co jsem dal jednu už dávno před tím přesazováním do kýble, tkaže jsme ji nebrzdil v růstu, ale není úbec rozvětvená. má krásně ČERVENÉ blizny.
samec-z lesa. už je usušen.
Nazdar.
Ja ked som videl ten zoznam,coho vsetkeho tam mas tak som si povedal "Preboha ,tak chlape to muselo dat prace"A este to prace da.
Zasluzis si dva K+, jedno za tu namahu co si si dal pri zhanani semien a druhe za rastlinstvo a sadenie.
Tak teda drzim palce chlape,nech sa dari! Budem peclive sledovat
S_O