Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
bezpecnost - Klikni zde pro originální téma
Total kapor
Vcera som sa bavil s typkom, ktory mi tvrdil, ze policajti vyuzivaju na hladanie rastlin (outdoorov) spektrometre. Ze vraj je to zariadenie pomocou ktoreho mozu z vrtulnika najst marihuanove policko podla zvysenej koncetracie latky, ktoru trava produkuje. Co si o tom myslite je to pravda, alebo haluz? Pocul uz niekto o tom? Neviete aj o nejakych inych metodach ako policajti hladaju ganju, pripadne na co si dat pozor?
Maggie
No, nevím, člověče. Spektrák je dost drahá věc a já bych nedala krk za to, že to naši policajti maj, když kolikrát nemaj ani na ten benzín. Jinak do klasickyho spektraku musis dat nejakej vzorek, jinam na dálku toho moc nezjistíš, takže tohle by musel bejt nějakej spešl a to by asi bylo drahý jak sviň.
Al-Ban
Jedinej jejich spektrometr jsou bonzáci. A nepotřebujou k tomu ani vrtulník :D. A když dojdou bonzáci, tak lítaj sami po lukách, koukaj na obrázky tý marihuány a plení zemědělcům jejich techniku :).
oton
jo chlape taky si myslim, že je to kravina, už jen to, že by jako nějak systematicky prohledávali helikoprérou celou krajinu sem a tam a hledali nějaký políčka, myslim, že to prostě neni v jejich silách ani rozpočtu.... zhulme je! :-)
frexam
Asi to bude nejaka kachna,
Al-Ban ma 100% pravdu (K4U) , to je vic vo lidech to jsou nekdy sv...e.
I kdyz tak me ted napada proc se rika jako svine, ty(ted myslim ty zvirata ne lidi) se podle me k sobe chovat naprosto normale a prirozene a nejak zvlas podle.
no nic to je asi dost off-topic.
Tim
Tak ten bych taky potreboval. Je to neco na mereni velikosti latky thc ve speku??? A za kolik si to policajti koupili?Nevite nahodou neco o vyrobe?
Jak to tak vidim, tak to podepisu s poldama a budu jej mit zadarmo.:)
Mios
Nemysli si o tom nic.
Myslim ze sa im kôli mojim 20 kvetinkam neoplati lieteť
na vrtulníku. Skôr ti to najde podstivý (musíme povedať , že hľadá naozaj podstivo) čorkár ako policia.
Mr.Mates-CrazyHorse
K4U, pobavil si mě, chlape.:frog:
Wampyr
Urcite zadnej nemaj. A myslim ze maj dulezutejsi veci na praci, nez hledat policka o par kitickach.To by sme toho venku moc nevypestovali....


Good Luck
pan dan
Sice nejspis bez pokrocily techniky (jaj, kde se da sehnat takovejhle dalkovej spektrometr :) docela bych se s nim vykravil), ale HLEDAJ a obcas i POZNAJ.
My znamy meli oplejtacky prave diky tomu, ze flojdi vyrazili do poli. Jinak ale muzim podotknout, ze to je spicka ledovce, ze o kytky prijdete spis diky nejakymu corkari (Al-Ban: hezky k+)
oton
to pan_dan: hele type, docela by mě zajímalo jak to bylo s těma tvýma známýma, jak na ně můžou benga přijít? to jako seděli třeba 14dní v kuse u políčka a čekali kdo tam příde zalejt kytky???!!! :-)
teksun
já bych se Vás chtěla zeptat na to jestli se Vám stalo to že do třídy přišla profesorka at vypadnete a policajti Vám potom prohledali věci jestli nenajdou naký géčko aj.??????????
Tim
Tak pri vypadnuti si vem vsechny veci sebou,
jinak te namaji pravo prohledavat.
teksun
no právě že to právo maj sem se na to mrkla a gdyž u tebe něco najdou hned vyhazov, kámošovi se to prej taky stalo. Prof. přijde a musíš nechat ležet věci tag jag jsou a vočuchá ti je pes nebo je prohledaj náhodně prohledaj tudíž sem první adeptka na prohledání:D
Tim
A co nenosit nic do skoly?
Tady na Fl je zakazano i alkohol nosit.
Je to zakaz federalni a vsichni si davaji peclivy pozor.
Si osobne myslim ze zrejme podobny zakon je i v CR.
Tak proc tomermomoci riskujes?

PS: kdyz jsem byl na vojne, taxem si veci schovaval pod kamen kousek od brany v krovi.
oton
myslim že na to právo nemaj, prohlídka něčích věcí se může dělat jen když má policie důvodné podezření z nějakýho trst činu či přestupku, a ještě takhle hromadně, celou třídu, tak to už vůbec ne, za to by jim moh někdo pěkně nakopat prdele

jestli je tu někdo znalej práva, určitě by to osvětlil!

FUCK POLICE
Era
To důvodné podezření mají díky těm psům (a ty psy použít můžou)
Držení (bez ohledu na množství) je minimálně přestupek, tak za spáchání přestupku na půdě školy skutečně vyhodit můžou. Nosil bych toho když už, tak málo a U SEBE (= integrovaně do šatstva) Další možnost je uchovávat to v zařízení školy (bacha na otisky) – napříiklad v hydrantu, v učitelském šuplíku, v botě šprta nehuliče v šatně, v řidítkách jízdního kola :D
Hlavně ne v zavazadle…
Jinak myslím, že vedení té školy jsou pěkní p-čusi. Co na to říkají rodiče, dyk může vyletět každý druhý :)
teksun
ja neříkám že do školy nosím naký géčka, jen mě zajímalo jestli se to konkrétně někomu z Vás stalo právě proto, abych tam nic netahala náhoda je s...., třeba chceš něco vyměnit s kámošem atd.
teksun
no vlastně do školy nenosim nic vše stíháme před školou:D, ale jen jestli se to dělá často a tag, abych věděla
Mios
Prehliadka v škole sa ti naozaj môže stať (ak chodíš do školy :)). Našej triede sa to stalo, myli nás vytipovaných, ale práve sme boli na brannom - ÓÓÓ ANOOO. Od tej doby si to vždy schovám pred školou a zoberiem si po škole a je to v pohode.
ALe to s tým, že musíte odýsť z triedy sa mi nezdá. Môžno, že by vaša prítomnosť rušila tých psov, ale pripadá mi to ako totalitné praktiky. Keď nemožeš vidieť ako ti veci prehliadajú nemôžeš vedieť či ti tam niečo nedajú (vlastne môžeš, len to nemôžeš dokázať), ale myslím, že toto by polícia neurobila.
drinker hulič
kdyz uz u sebe nejaky huleni ve skole mam, tak si ho nechavam v bunde v satne. hrozi sice, kdyby se zase kradlo, ze by si odnesli s penezenkou i pokoureni - ale mazakum na skole nikdo nic krast nebude ne? ;) udelalo se to takhle na jeden skole (cet jsem to v novinach) - vsechny ostatni skoly se zmuzou akorat na zvani bejvalejch absolutne vypatlanejch fetaku, kteri stoji pred tridou a blbe se tlemi a mluvi neco o tom, ze oni to zkusili, ale my bysme nemeli. mimochodem, nase tridni ma neustale podezreni ze je nekdo zhulenej, vetsinou (vzdycky) ale nikdo o kom si to mysli neni :) o me taky vi, ze to hulim (kdyz o tom v prirodopise mluvila, upozornil jsem ju, ze se trosku myli a rek ji svuj nazor na travu - pak se me zeptala, jestli jsem to zkusil, tak jsem rek ze jo) a nic z toho nedela...
dWARf
Dle ¨zákona mají flojdi právo k jakékoliv akci (i užití zbraně) "při podezření ze spáchání zvláště závažné trestné činnosti" . Jestli je držení několika špeků považováno za "zvlášť závažnou trestnou činnost" nevím , ale domnívám se , že je to na posouzení toho kterého orgána v placaté čapce . A nemyslete si , že to ukecáte , když dotyčnému nepadnete do oka , může si vás i bez "sdělení obvinění " předvést k výslechu , popř. k "podání vysvětlení " . V praksi to znamená , že pokud to bude 24 karátovej hajzl , tak si vás tam může nechat 24 hodin . (Vlastní zkušenost)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma