Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vcera som sa bavil s typkom, ktory mi tvrdil, ze policajti vyuzivaju na hladanie rastlin (outdoorov) spektrometre. Ze vraj je to zariadenie pomocou ktoreho mozu z vrtulnika najst marihuanove policko podla zvysenej koncetracie latky, ktoru trava produkuje. Co si o tom myslite je to pravda, alebo haluz? Pocul uz niekto o tom? Neviete aj o nejakych inych metodach ako policajti hladaju ganju, pripadne na co si dat pozor?
No, nevím, člověče. Spektrák je dost drahá věc a já bych nedala krk za to, že to naši policajti maj, když kolikrát nemaj ani na ten benzín. Jinak do klasickyho spektraku musis dat nejakej vzorek, jinam na dálku toho moc nezjistíš, takže tohle by musel bejt nějakej spešl a to by asi bylo drahý jak sviň.
Jedinej jejich spektrometr jsou bonzáci. A nepotřebujou k tomu ani vrtulník . A když dojdou bonzáci, tak lítaj sami po lukách, koukaj na obrázky tý marihuány a plení zemědělcům jejich techniku .
jo chlape taky si myslim, že je to kravina, už jen to, že by jako nějak systematicky prohledávali helikoprérou celou krajinu sem a tam a hledali nějaký políčka, myslim, že to prostě neni v jejich silách ani rozpočtu.... zhulme je! :-)
Asi to bude nejaka kachna,
Al-Ban ma 100% pravdu (K4U) , to je vic vo lidech to jsou nekdy sv...e.
I kdyz tak me ted napada proc se rika jako svine, ty(ted myslim ty zvirata ne lidi) se podle me k sobe chovat naprosto normale a prirozene a nejak zvlas podle.
no nic to je asi dost off-topic.
Tak ten bych taky potreboval. Je to neco na mereni velikosti latky thc ve speku??? A za kolik si to policajti koupili?Nevite nahodou neco o vyrobe?
Jak to tak vidim, tak to podepisu s poldama a budu jej mit zadarmo.
Nemysli si o tom nic.
Myslim ze sa im kôli mojim 20 kvetinkam neoplati lieteť
na vrtulníku. Skôr ti to najde podstivý (musíme povedať , že hľadá naozaj podstivo) čorkár ako policia.
Sice nejspis bez pokrocily techniky (jaj, kde se da sehnat takovejhle dalkovej spektrometr docela bych se s nim vykravil), ale HLEDAJ a obcas i POZNAJ.
My znamy meli oplejtacky prave diky tomu, ze flojdi vyrazili do poli. Jinak ale muzim podotknout, ze to je spicka ledovce, ze o kytky prijdete spis diky nejakymu corkari (Al-Ban: hezky k+)
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
to pan_dan: hele type, docela by mě zajímalo jak to bylo s těma tvýma známýma, jak na ně můžou benga přijít? to jako seděli třeba 14dní v kuse u políčka a čekali kdo tam příde zalejt kytky???!!! :-)
já bych se Vás chtěla zeptat na to jestli se Vám stalo to že do třídy přišla profesorka at vypadnete a policajti Vám potom prohledali věci jestli nenajdou naký géčko aj.??????????
no právě že to právo maj sem se na to mrkla a gdyž u tebe něco najdou hned vyhazov, kámošovi se to prej taky stalo. Prof. přijde a musíš nechat ležet věci tag jag jsou a vočuchá ti je pes nebo je prohledaj náhodně prohledaj tudíž sem první adeptka na prohledání
A co nenosit nic do skoly?
Tady na Fl je zakazano i alkohol nosit.
Je to zakaz federalni a vsichni si davaji peclivy pozor.
Si osobne myslim ze zrejme podobny zakon je i v CR.
Tak proc tomermomoci riskujes?
PS: kdyz jsem byl na vojne, taxem si veci schovaval pod kamen kousek od brany v krovi.
myslim že na to právo nemaj, prohlídka něčích věcí se může dělat jen když má policie důvodné podezření z nějakýho trst činu či přestupku, a ještě takhle hromadně, celou třídu, tak to už vůbec ne, za to by jim moh někdo pěkně nakopat prdele
jestli je tu někdo znalej práva, určitě by to osvětlil!