Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Je rozumne zatahovat deti do pesteni ? - Klikni zde pro originální téma
viridis
Zajimalo by me co si takhle potomek mysli, kdyz pri pohodovym posezeni s rodici jeden z rodicu nadnese:

EHM... no, uz jsi dost velkej(á)/rozumnej(á), navic stejne vime, ze hulis - nechces pestovat s nama ? My uz pestujem (rekneme) dvacet let, a uz nas ten outdoor zmaha.... :confused: ? :sun:
Era
Perfektní nápad tento thread, k+
No, když už stejně ty děti hulej, tak co by občas nezalily :D
Maggie
No, hlavně bych svýmu díteti vysvětlila, jak se věc má (měkký x tvrdý drogy). Do pěstování bych ho asi zasvětila, ale bála bych se (v naší sqělý pokratecký společnosti), aby z toho dítko nemělo ňákej průser s orgánama... (přeci jen, tři roky za pět kytek...). A taky bych asi nechtěla, aby můj neletilec ve věku 12 let hulil jako zjednanej... Takže zasvětit, ale citlivě.

Kosa
Já mám na děti dost daleko.S tímZASVĚDCOVÁNÍM moc
nevím ,ale když budou hulit tak je naučím co umím.No musím se hodně učit mami.
crap
Co já mám zkušenosti(je mi 16), tak děti toho o drogách často vědi mnohem víc než jejich rodiče.

Podle mě už tak čtrnácti/patnácti letý děti už se můžou o sobě jakž takž rozhodovat sami.

Všichni rodiče z groweru mě teď asi vyfakujou, ale tohle si prostě myslim.
jjja
no spomáhánim pěstovat, to je fajn nápad.... ale asi se musí počítat s tím, že synka jednou napadne:"když už to pěsuju tak proč bych to i nezahulil?"Jinak osobně si myslim, že by se do toho měli zasvětit, a hlavně jim vysvětlit jak je to s tim dochovnem. a v kolika s tim začít? to záleží na každém roďiči protože jem on ví jak je jeho dítě mentálně vyspělá a jak dokáže celou věc pochopit

Jak vystřižený z ňákýho časáku co???;)
dWARf
Mno , já na to mám názor takový , že každý rodič by měl vědět o své ratolesti , kdy už je vhodné se s ní o své zkušenosti podělit . Každé dítě vyspíva jinak , některé je zralé ve 13ti , u některých je rozumnější počkat třeba až do 20ti.
Apropos , já sám jsem otcem 7mi leté dcery a musím se přiznat , že se v celku těším na to , až bude natolik dospělá , abycom mohli hulit spolu.
drinker hulič
Dwarfe, hlavne si dej pozor, az ji budes nabizet speka aby ti naoplatku nenabidla treba pervitin :) ale to uz su pesimista, ale s kdo vi jak to bude za tech deset let. me kdyz bylo trinact, tak jsem o marihuane hovno vedel (jo, prevence, je zla) a dneska uz ju trinactileti bezne huli (to vidim dost casto, kdyz ne joint, tak cigarko povinny)
jinak k tematu: u me doma to spis probiha naopak, ja zasvecuju rodice, dal jsem jim speka, ale jeste ho nezkusili. o pesteni toho si dovolim rict vim taky vic nez oni a to mati studovala zemedelku :) jinak je nutny mit duveru k diteti ze to nikde nerekne, treba ani kamosum ne, ti to pak nejak reknou doma ze a na tridnich schuzkach uz to povali, pripadne zvonek a socialka... je to individualni, nikdo nemame patent na rozum aby sme mohli tvrdit, od ted je to rozumny, do ted ne... kazdy rodic sam vi, kdy je to pro jeho dite nejlepsi, ne?

[Edited by drinker hulič on 02-05-2002 at 08:37 PM]
Ant
A co takhle z jinýho soudku vlastně s toho samího ale Co gdyž děti učej pěstovat rodiče................. to by bylo lepší NE :D
Tim
Ja jsem pro zzasvecovani deti do prirody a pestovani.
Nejdriv bych zacal u rajcat:) a potom nejaky ten kerik. Prece musime naucit deti lasku k prirode a Maticce Zemi.
Ale jak na to do 16 shne, tak mu pracky ustrelim parchantovi malymu.


ps:neberte me nikdy vazne
nemo
Já bych ty děcka nepodceňoval, nebo se nám to vymstí. Budou si o nás myslet, že jsem blbci (tak jak si to ostatně mnoho děcek myslí). Nakonec Crap to píše jasně.
Já jsem pro to říct všechno na rovinu. Samozřejmě s přihlédnutím k věku. Ale můj postoj je: nabízím ti upřímnost a očekávám taky upřímnost.

To saluh:
Píšeš: "Asi bych to nevykládal 15-ti letýmu klukovi, protože by si to mohl ve svý hlavě přebrat všechno trochu jinak."
To je přece na tobě, abys tenhle problém podal svému dítěti tak, aby si to nepřebralo "trochu jinak". Nebo snad chceš, aby mu to podal někdo jiný? Spolehneš se snad na někoho jiného, že to podá tak, aby si to tvé dítě ve své hlavě přebralo správně? To snad ne.

Time, tobě se to ale povedlo! K+ ti ale nedám. Zvlášť když jsi takový nepřející.

to Drinker hulič: pokud máš ke svému dítěti takový vztah, že jsi schopen se s ním bavit bez předsudků o drogách, jejich pozitivech a záporech, tak ti NIKDY na oplátku nenabídne pervitin. To mi věř. Na pervitin jsou (aspoň podle mě) nejnáchylnější ty děti, jejichž rodiče se s nimi nejsou schopni bavit o ničem, natož o drogách.
viridis
2 crap: i kdepak, minimalne jeden rodic si to nemysli. I deti by mely mit tolik svobody, kolik maji odpovednosti. K+
2 nemo: Ty bys taky zaslouzil, ale pry to nejde - takze pozdeji.
*******************************************
Osobne se domnivam, ze drzenim kohokoli (nejen deti) na retezu zakazu je kontraproduktivni. Ten retez totiz jakoby nahrazuje vnitrni brzdy, ktere se pouzivanim posiluji (predstavuji si to jako svaly: cvicis=silis, nechas cvicit jine=atrofujes)
A kdyz (jednou vzdy nastane), je ten retez zakazu nedostupny/nevymahatelny a vnitrni brzda nefunguje, vysledek je besneni dotycneho subjektu, ktery se chova jako utrzeny ze retezu.
*******************************************
Tento thread je zde s trochu jinym cilem, nez je uvedeno v nazvu - omlouvam se za to vsem, kteri se nechali 'nachytat'. Myslel jsem to dobre a kdybych to udelal otevrene, nemohl bych se zeptat na nasledujici vec:
---------------------------------------------------------------------
Jak vidite paralelu mezi vztahem {statu a obcanu} a {rodicu a deti} ?
Jaka je vlastne nase spolecnost ?
Neni trochu urvana ze retezu ?
Wampyr
Urcite deti zaucit, ale hlavne mit rozum.Jak rodic tak dite.
Znam pripad, jak 41 Otec huli se svim 16ti letym synem.Otes ma jeste min rozumu nez syn, rotoze jeho syn pomalu nevi co je zac.(Dobrej priklad jsou Samotari;tak asi takovej je syn).Tohle je podle me uz celkem Extrem.Takovyho syna bych fakt nechtel.

Moje rada " Hlavne mit s toho rozum"
livo
Zasvěcujte každýho kdo vede řádnej život, tzn. že maká, má odpovědnost za svoje činy a svým jednáním a chováním nevotravuje a neomezuje nikoho jinýho!!! Nezasvěcujte příživníky (o vlastních dětech se to říká těžko...), protože se to může stát jediným smyslem jejich života :bounce: a to by byla škoda, ne?
drevonos
Este mi dovolte mensi reakci na to, ze by bylo dobry, aby dite pestovalo s vama. Bylo by to fajn kdyby bylo rozumny a vedelo, co se patri, ale co kdyby toho zneuzival - treba by to moh prodavat. Byly by to asi hodne snadno vydelany prachy - jen tak si prijit do otcovy skrine, tam ustipnout par palicek...
OK

Je to divny, ale je to rok a pul, co tady jsem. Snazil jsem se vzdycky pochopit nazory a vsech a myslim, ze diky Groweru mam k trave velkou uctu. Je mi 16 let. Nemam pocit, ze bych s ni zachazel nejak spatne, mozna prave naopak. Jdete se vycpat s recma, ze kdyz "na to do 16 sahne, urvu mu pracky". Je tu spousty starsich lidi (i o 10 let), co se se svoji urodou vsude chlubi, prodavaji ji a podobny ovadiny. Jsou to PRAVE ti 20ti leti, kteri sedi v base za to, ze nekomu prodali jointa.

NENI TO SAKRA O VEKU, ALE O TOM, POCHOPIT, ZE TO NENI HRACKA A HODNE O TRAVE VEDET, NEZ SE DO NECEHO PUSTIM!
Tim
Docela se opiras o citaci meho prispevku s tim jak jsi vyspely atd. Ja bych se jen rad zeptal....cetl jsi PS???
Jinak tim citatem jsem chtel rici ze jako cigarety ani alkohol nepatri detem do rukou, tak ani Marihuana ne.
Osobne si myslim ze pri mozne legalizaci by se melo postupovat k tomuto typu "zbozi" jako k cigaretam a ty jsou povoleny od 16? Nebo je to jinak? V zivote jsem totiz cigarety nekouril, tak nemam o tom zdani.
Rozhodne bych nikomu nestrilel pracky, ale jestli bych pristihl sve ditko v mladsim veku nekde cudit MJ nebo i cigarety, urcite bych ucinil nejake razne opatreni s rozborem situace a domluvou, jen aby si to napriste rozmyslelo. Se samozrejmou konfiskaci materialu a navracenipri dovrsenem potrebnem veku.

PS:S hruzou vidim co jsem napsal...vypada to jako zl<ur\/eny paragraf do ustavy! manzelstvi?

ps>to Otton pode mnou Cetl jsi co jsem napsal?
ll
V

=> Domluvou!!! O zadnym jebani tam nepisu. <=

^
ll

[Edited by Tim on 04-05-2002 at 06:06 PM]
oton
to tim: já nevim, myslíš, že kdybys přistih svoje děcko jak někde čudí, a pořádně by si ho zjebal, jestli by to bylo k něčemu dobrý???

mě když bylo 16 a začínal sem s cigárama, tak jsem to měl od rodičů samozřejmě zakázaný, a přesně tohle se říkalo, "vidět tě někdy s cigárem tak uvidíš", a stejně sem na ně sral a začal kouřit, myslim, že v tomhle si to prostě děti (mládež) udělá stejně sama ať rodiče chcou či nechcou

každýmu nám bylo někdy 15 tak si vzpomeňte jak to bylo, největší revolta, co chtěli rodiče to bylo samozřejmě to špatný!!! :-)
drinker hulič
Big K+ to O.K., me bude taky sestnact a myslim si, ze me ta trava neskodi o nic vic, nez vsem tem, kterejm je treba o deset vic. ja jeste sportuju, takze kdyz si obcas odpalim, tak se vubec nic nestane. a kdyz to chci pestovat, tak rodice muzou byt akorat radi, ze mam nejakyho konicka :)
jo a jestli treba nekdo napise, ze v mladym veku sem treba pak nachylnejsi na tvrdy drogy, tak je to blbost. ja travu kourim, ale sere me, ze na me vsichni cumi jak na fetaka. taky me serou kamosi, kteri to asi huli jen tak, protoze furt kecaj jak jim to nechutna a uz to nebudou hulit a hned jak neco donesu, uz by chteli "aspon jednoho prda" - a zhuli se stejne...
jjja
To Přece neni neni pravda to co pises. Mladý clovek ma vetsi sanci navyknou na tvrde rdogy ne z staríci;) je to věd dokázaný( např: v saré číně bylo mormální, že dědové kouřily opium. maldí ne protože se u mladých snadnějc vytváří nívyk) psíš sto myslel tak, že z trávy nepřejdes na tvré drody apd........ Ale s tim chápáním okolí más pvravdu( říkají mi feťáku;) )NO a co ja vim svoje a oni sou nechápavá paka, který ze sebe dělaj frajery tot vse
nemo
Crape, já jsem druhý co tě nevyfakuje. Tos snad už mohl poznat.

Wampyre pokud nejsi takový rodič, nebudeš mít ani takového syna. To přece není tak, že naše děti jsou něco co se nám vyskytne a pak to samo roste a "něco nám to dělá". Vždyť rodiče by měli být nejvíc ti co ovlivňují svoje děti. Jiná věc je, že tomu tak často není a proč. Anebo že je ovlivňují jinak než by chtěli.

Livo píšeš: "Zasvěcujte každýho kdo vede řádnej život, tzn. že maká, má odpovědnost za svoje činy a svým jednáním a chováním nevotravuje a neomezuje nikoho jinýho!!!" To je ale přece na rodičích, abychom svoje děti vedli k tomu, aby měli odpovědnost za své činy. Viz jak už píšu výš.

to OK: Nerozčiluj se. To nebyl názor všech. Na druhé straně je ale dobré, že se tu objevují různé názory. Představ si, že bychom si tu všichni notovali jednu píseň. To by byla nuda. Co?
A máš u mě K+

Time, až bys své dítko takto přistihl, tak si piš, že už by bylo pozdě bycha honit. Na to jsi měl myslet ve výchově dřív.

Otone máš pravdu, já, když jsem měl ..náct, jsem si dokonce myslel, že ty děcka co poslouchají svoje rodiče jsou normální čuráci. Až v dospělým věku mi došlo, že to (jak se dnes říká) nebylo o tom jaký ty děcka jsou ale o vztahu mezi nimi a jejich rodiči.

to drinker hulič: co se týká náchylnosti k závislosti, musím bohužel souhlasit s jjja. Že ty to máš jinak nic nedokazuje.

nemo
A teď, abych nezapoměl na Viridise. Píšeš:
"Jak vidite paralelu mezi vztahem {statu a obcanu} a {rodicu a deti} ? " - Já si myslím, že je to (nebo podle mého názoru by to mělo být) něco úplně jiného. Stát (jako takový - ne společnost okolo mě) tady není proto, aby mě vychovával (raději bych použil výraz edukoval). Ten je tady, podle mě proto, aby mě ochránil, abych se mohl svobodně rozvíjet, (má za to právo brát ode mě za to desátku - daň) a případně mi lehce pomohl, když upadnu. Můj názor je, že se má být každý schopen postarat sám o sebe a pokud není, pak teprve žádat společnost okolo sebe o pomoc.

Jaka je vlastne nase spolecnost ? Neni trochu urvana ze retezu ? - Já myslím, že dobrá a špatná. Tak dobrá a špatná, jako vždycky byla. A není urvaná ze řetězu víc než kdy jinkdy. To je můj názor, když to dobře zvážím ale když jsem nasranej na to co se kolikrát kolem mě děje, tak to tak nevidím. Zaplaťbůh nejsem pořád nasranej.

nemo
Viridisi, teď jsem objevil moc hezký článek, který jasně dokazuje, že to s lidstvem není tak špatné (v porovnání se zvířaty), a že se to s ním nezhoršuje ani přibývajícím časem.
Jmenuje se Genocida a lidská přirozenost a najdeš ho na adrese: http://vesmir.cts.cuni.cz/cgi-bin/t...01_2002/029.htm
Pěkné počtení.
OK

Ale to snad ne :mad:
jjja: Placas. Napotrebuju slyset vedecky vyzkumy abych vedel, ze mladistvi podstatne vice experimentuji s drogami nez starsi lide, ale to preci neznamena, ze vsichni 16tileti jsou vymatlany hovada, co zacnou na trave a skonci v Drop-In! Jenze kdo zacina na drogach - ten, kdo o nic NIC nevi. Dulezita je osveta, kdyz o tom nebudu nic vedet a nekdo mi jen rekne, ze kdyz si pichnu zaziju neco neuveritelnyho, tak je jasny ze ikdyz se toho budu ze zacatku bat, tak me kamosi stejne podlomi, ale kdyz vim, jak vypadaji lide, co fetuji a vim, co to s clovekem udela, neodvazim se na to pomyslet a radsi prijdu o hromadu kamaradu (trochu absurdni priklad, pravda) nez abych do toho sel s nima. Cigarety nekourim, travu zhruba jednou za 1-2 mesice. Necitim, ze by me to nejak ovlivnivalo, prave naopak, mozna me to s nekterymi lidmi vice sblizilo. Zajimalo by me, kolik v tehle republice sedi lidi za distribuci travy a jejich vekovy prumer, tipuju 25.

Myslim ze mam hodne moc silny podvedomi na to, aby me jeste dokazal nekdo ovlivnit co se tyce nazoru na drogy.

Drnker hulic: Diky za podporu, mas pravdu. K+ for you too :)
drinker hulič
to nemo: je plno starsich lidi, co jsou na tvrdych. v mladi jsem spis nachylnejsi to "zkusit" nez se automaticky stat zavislym (ale puvodne melo jit o to ze trava je startovni pozice - startovni pozice jsou spis osobni problemy a tak, nez to ze uz ta trava jaksi nestaci - vedecky vyzkumy jsou na hovno ty sou schopny dokazat cokoliv, neveriom jim hned jenom proto ze jsou vedecky..., ale osobne neznam nikoho, kdo by byl zavislej treba na piku. vsichni huli, nekteri uz vyzkouseli skoro vsechno (ecka, LSD, houbicky, crack, ale treba i piko...), je jim taky kolem 15-18 (borec od kamosovi segry dost dyluji s eckama a tak -ted me shani jeden extra silnej model :) -, ale je to fajn kluk, zadnej hajzl, jak si o dylerech vetsina mysli). neni to otazka veku, ale rozumu dotycnyho cloveka.
OK

Nemo: Ja se nerozciluju, jen mi to prislo jako hodne out nazor :) Ja uz jsem takovej... Diky za karmu.
jjja
to ok a denker
dyt vy ste mě vůbec nepochopily. Nepsal jsem že když zakouříš trávu tak ses fatka a automaticky seš na tvrdejch( to je samozřejmě indyvidualní a jakko orazový můstky osobně považuji tabák a alkohol) Psal jsem že mladí lidi mají větší pravděpodobnost navyknout na tvrdý a tak to je a zato mi k- dávat nemusíte. A pokud jsete si všimly tak jsem trávu mezi drogy , který ničí clověka nestrkal. Napopak.

ps: je mi 15............. takže z mladejch neďělam jenom takový uleťáky( na vyjasněnou)

Ale mladý který jdou jen za tím úletem mě serou( ty který namaj páru o tom duchovnu)

těšilo mě

[Edited by jjja on 06-05-2002 at 09:48 PM]
teksun
no vono to téma je docelá různopochopitelný, já mam ségru 11 a ta je úplně f poho, nigdy nechce kouřit, protože gdyž nás s mamkou vidí jag sedíme na kafču a vykuřujem hnusí se jí to a tag to má i s hulením.ZATIM ovšem normálně si s kámoškou hraje nad skleníkem, gdyž něco sušíme f pokojíku tag se ani neptá protože vše ví, jen se vobčas jukne jag se balí džojnt ale výslovně sem jí řekla, že až si bude chtít pokouřit at přijde za mnou a doufam že to i udělá.:):))
drinker hulič
to jjja:
jasne, je to jasny, ale ja ti k- (a asi ani ok) nedal :).
no, myslim si, ze v mladi je jeste prijatelny kdyz travu nekdo bere jen tak jako na zhuleni, s vekem to prejde, nekdo pochopi o co de a zustane, jinymu to nic neda a necha toho (znam takovy lidi)... jakmile se v trave zasne hledat neco vic, jako treba smysl zivota apod. (samo, filozofujem o tom kazdej :) ) a bude tomu prikladat nejakou vahu, nevim jestli je to dobry a taky nemuzes cekat od 15ti letejch borcu, ze si koupi vodarnicku, bubinky, zatemni se a budou pokurovat na zvuku nejaky tibetsky hudby a premyslet o duchovnu :o
jjja
A to je Krásný vinje svět takovej roznamitej. Nám ( me a kámosům) 15 je a na bubíny (já na didjeridoo) hrajem. obcas se i zatemníme jenom ta vodnice schází:((

já osobně vydim to kouření trávy (u mě) pouze jako nástroj k pochopní. A ke smíření se se světem( pochopení) otvírá se pri ní takovej "jinej" mozek kteje umožnuje neuvěřitelně přemejšlet. ale to znáš sám.

příde mi jinak prostoduchý hulit jenom proto aby byla zábyva to bysme dávali marihuanu a pivo do stejný latě.

tak se měj fajn :D :D:D:D:D
Pawes
Kamarád to má vychytaný hodně dobře. Mamka dělá ředitelku mateřské školky. No a všichni si pamatujem, jak sme nechávali ve školce vyklíčit fazole apod.... No zaměnit fazole za seminka brčka není až tak velký problém jak by se zdálo.:)) Až na tu velikost sou celkem úplně jiné:-)) A po vyklíčení průvod mateřské školky k němu dom , kde mu každý dá ten svůj kelímek za nějaký bonbón.:-)))
Takže takovou výchovu potmků bych si taky nechal líbit.:))
Yennefer
snark

Docela s tebou souhlasim a je to take jeden z duvodu, proc na Groweru za nejaky cas zacne platit stare zname "Od 18". Bude to sice skoro na nic opatreni, protoze se neda nijak kontrolovat, ale co se da delat.
fasmos
pokud jsou starší tag klidně....to bych taky udělal a hulil s nima:)
A pak by mi dávali jejich modýlky:)
WiB
Snarku chceš snad říct, že 80-90% těch, kteří hulí mají zdeformovanou psychiku? Protože právě v náctinách se v drtivé většině případů začíná hulit. Lidská psychika je strašně rozlišná, takže nemůžeš takhle paušalizovat. Marihuana ti může samozřejmě narušit psychiku, ale taky ti ji může posílit. Já jsem přesvědčenej, že mě traffka udělala pohodovějším a odolnějším proti stresu a problémům. Věřím že mě prostě vychovala v lepšího člověka(např. znáš nějakýho člověka-alkoholika, kterej když mu někdo na pařbě vrazí, tak mu jen rozumně vysvětlí že je debil a odejde bez jakékoliv další újmy?Prostě peace! Já ne.)
Když to řeknu nadneseně, tak jsem rád že i 12letý děcka hulí, protože je to daleko lepší než aby braly jiný drogy!

Ano, tráva ti psychiku změní, je to ale jen na tobě jak!!!
(u většiny lidí zlepší, jinak by asi nehulili)
Rude
hehe, no vevejaku, to sem zvedavej co bude za individuum to vevejce:D, nic ve zlym samozrejme kamo,hehe,
jinak mam na to skoro totoznej nazor jako vevejka................

-no jako dite sice nemam, ale mam malyho bracha, kerej se porad vyptaval minulej rok, co to je na tom balkoooneee??? ............mno tak sem mu nakukal, ze to je odruda tabaku,protoze kdyz sem zvazil ze ten prdola, kerymu je ted 6let, mel uz minulej rok ve skolce PROTIDROGOVOU "PREDNASKU"!!!!??!!:), tak sem fakt nechtel riskovat, ze tam lump na obrazku pozna to "zelene fetacke alotrium" a zahlaasi tam, ze jeho bratr to ma na balkone a na zahrade a ze je to moc pekna a vonava kyticka, hehe...tak jako e-e, to sem radsi LHAL,coz jinak nedelam ............................ALE je to vsechno kuli posranejm zakonum, jinak by myslim nebyl v nicem problem, protoze podle me je nejdulezitejsi informovanost, a cim driv, tim lip, pac cim vic informaci clovek maa, at uz se to tyka cehokoliv, tak ma moznost lepsi volby
Yennefer
Bohour

Jiz se na tom pracuje a bylo by fajn, kdyby tim ubylo takovych tech zmatenych nazoru a vykriku, asi vis, co myslim. Jenze to bude nejspis na nic, maximalne se par lidi urazi. A aby to bylo velke blikajici varovani pres celou obrazovku, to se mi libi, uvidime, co Carlosak.

Pa pa
Yennefer
WiB

To je prave to, hulit, abych zvladnul napriklad stres, no dobre, taky je to relaxace, ale je to prave to, co dela z travy drogu-to je ta tvoje deformace psychiky. Clovek by mel tenhle svet zvladat hlavne sam a ne si pohulit a byt ok, nebo mozna ko. A ze vseho nejvic mi lezou krkem takovy ty reci, ze je mi 16 a hulim od 14 a trava is my life a bla bla bla......! Je jich tu hodne a nezda se mi to vubec v pohode, spis mi z toho beha mraz po zadech. Nechci to rozpatlavat, ale spousta lidi vi, o cem ted mluvim. A to ze "decka" hulej a neberou tak tvrde drogy, taky by mohli chodit hrat "za barak" s klukama fotbal a zahulit si, az budou mit jasneji, ale to je uz dost ulitlej a "fotrovskej" nazor. Nechci pusobit jako stara baba, kazdej podle svyho gusta.
vsvadlenka
Názory a osvětu odmalička. Nikdy ale žádnou trávu, nebo pěstění dokud není potomkovi 18. Pak je dospělej a je to jeho riziko. A posezení je pak opravdu fajn. (A vím o čem mluvím)
drinker hulič
ne pro kazdyho komu je sestnact a huli od ctrnacti je trava jeho life... no ale to je jedno


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma