Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Co s tím::PORADTE - Klikni zde pro originální téma
OndraCZ
Zdravim vás,,,konečně mám internet mno tak k věci...eh nevím jak to mám říct ale prostě se v tom všem nevyznám a nevím co se skříní dělat dále, mám sodíkovku 250W a nic víc,,dohromady 6 kytek orange bud,podle mě už přerostlých a aniž bych si něco k tomu přečetl (internet u kamaráda) tak sem to nasadil a čekal co z toho,,,tedka čtu že se maj přepínat už okolo 30cm na 12 světla a 12 tmy,Posílám fotky snad z toho někdo něco usoudí a pomůže mi.Děkuji mockrát
Rhino
Zdarec.

Doporučuju přečíst si FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/?. Tam najdeš všechno, co potřebuješ.
OndraCZ
OK díky ale chtěl jsem jen vědět zkráceně pač todleto je ůplná alchymie,ale to je dobře 2 pěst už bude určo lepší a prostudovanější,,,
Fil_lipek
Zdarec chlape
Jestli jsem tě pochopil zprávně tak ti jde o to kdy přepnout že?

Pokud jsi to ještě nepřepl tak by jsi tak měl co nejdříve udělat protože kytí už máš dost vysoké-přičti ještě to že květina nepozná přepnutí okamžitě ale během několika dnů-cca něco kolem týdne ale to se nedá určit přesně.Po tuhle dobu bude kytí pořád ještě růst a díky tomu vyrostou ještě o pár cm víš což pokud máš menší skříň může být problém.
Navíc máš jen 250W což není příliš mnoho a její efektivní dosah je malý.

Já osobně bych přepl už dávno ale jsem hloupej a nerozumím tomu :)

/edit podle všeho je Orange Bud 50% sativa a 50% Indica (alespoň podle googlu) což znamená že ti to může povyrůst ještě celkem dost :(
OndraCZ
Super díkes to jsem potřeboval vědět,hned to jdu přepnout...mno a uvidíme skřín mám 110x110 a výška 2m
gantali
Pekne křačky na to ze o tom nic moc nevis.Jak přepneš tak ti to povyroste jeste mooc,sice mas 2m vysku skřine,ale na fotce nejde poznat jak daleko to mas od vybojky,stejnak ti 250w nedosviti na dolni palice,zbytečne na takovou malou wataž.Budes to muset asi jeste zastřihnout,potom to muzes zakořenit a použit jeste na out.Pekne k+!
OndraCZ
No to už jsem se dneska dočetl že to jěště povyroste kua tak doufám že z toho alespoň něco bude,,,na podruhé už to snad bude lepší a dám asi na vaše rady a pořídím 4OOw,počkám týden ode dneška když jsem přepl na 12/12 a odstřihnu přebytečné velké listy ať se světlo dostane co nejníž,,,sakriš jsem to ale pako:-)
čau
hele já bych to ještě zastřihl tedka když budeš přepínat, to je pozastavíš .)
OndraCZ
Zastřihnout myslíš jen listy?Nebo at se rozvětvujou hm?
lamater
jj souhlas s Mirisem, zastrihnout klidne hned. A rust muzes jeste malinko zpomalit tim ze tam hodis sit (SCROG ) ta je malinko taky zabrzdi a hlavne tim srovnas vysku kytek. Osobne bych zastrih horni hlavni casti dal tam SCROG a jednoduse nechal prorustat to co ti vyroste ze zastrizenych vrsku a dohnali by to i nektere spodnejsi vetvicky. Precti si ve faq jak velkou vrstvu prosviti 250ka a pak az to bude nakvitat odstranuj spodni casti rostlin, ktere se nedostanou dostatecne vysoko, to poznas jednoduse budou pomaleji rust a budou takovy mirne zakrnely, na tech by stejne nebylo poradny koureni a akorat to ubira silu vrskum na kterych vyrostou nejhezci palky. Drzim palce vypada to pekne
GrowLAMA
Tyjo, husty keriky :-), bejt tebou tak bych upgradnul na 4 kila uz tohle kolo a co nejdriv (mozna bych premyslel i nad sestistovkou). Podle fotek by to mohl bejt jeste hodne zdarilej grow ala bushstyle.
OndraCZ
prý jdou po spotřebě el. už i policajti celkem mám z toho strach,bydlím v paneláku
GrowLAMA
No jo v panelaku je to trosku napadnejsi nez v rodinym domku, ale nerekl bych ze to az tak hroti. Kamos mel v garsonce 6ti kilo a uplne vklidu, takze myslim, ze kdyz pojedes 4 kila 2x do roka s tim ze na rust budes davat 250, tak se nemuze nic stat. Zalezi taky jakou mate momentale spotrebu a kolik platite zalohy. Jak rikam, kdyby byly keci: v zime pouzivam primotop a v lete klimatizaci (oboji ca 3kw ) :-)
OndraCZ
No bydlím tady zatím 1.5 roku takže si myslím že vklidu,,,když zajedu takovou spotřebu tak to nebude tak nápadné,jak říkáš 250 na rust a 400 na květ
GrowLAMA
Ja valim 4kilo a zatim mi to vychazi asi 1000kc/mesic s tim ze svitim v noci na levnejsi proud. Jo a jen tak pro zajimavost bys mohl prihodit nejake foto + popis celeho systemku :-)
OndraCZ
No taky zvažuji na 4OOkilčo,a co se týče toho systémku skříně tak bych to nerad moc rozebíral pač je to dělané na rychlo,nemohl jsem sehnat řízky a když najednou byly tak já neměl nic přichystáno takže asi tak:-( no skřín je 110x110x200,250w sodikovka s hlinikovým stínidlem,6 kytiček orange bud (řízky),zatím bez větráčku větrám jen dvířkama což je dost na prd z toho co jsem tady četl ale druhou výsadbu chci už promakat a tak jsem si pořídil kvůli toho netík a zjištuju co dělám blbě (skoro všechno) ale tak tím se člověk učí:-) jěště třeba nařízkovat pač už nechci zažít to co tedka že jsem nemohl sehnat výhonky ale nakonec sehnal,,a ted už chci mít svoje:-) Jsem rád že tady najdu rady a hlavně inspiraci k dalším pokusům a za to díky vám všem:-)
GrowLAMA
Hele klidek, kazdej nejak zacina :-) Na druhou stranu ty kytkyvypadaji fakt k svetu. Jak se rika nejvetsi brambory ma ten nejhloupejsi sedlak :-) a tim nemyslim ze si hloupej. Moje nejlepsi uroda na OUT byla taky ta o kterou jsem se vubec nestaral :-)
Btw porid nejakej ventik, to 4kilo a smele do toho. Skill neziskas jinak nez stalym napravovanim svejch predchozich chyb, tzn. musim pestit, pestit a zase pestit :-)
OndraCZ
Ok dám na tvou radu,ventilátor seženu a tu 400stovku taky a pak budu dopilovávat další věci,každopádně každý volný čas trávím tady a čtu a čtu a čtu :-)
OndraCZ
tak posílám další fotky:-)
re:Bit
Ahoj, na těch fotkách to vypadá že máš kytičky nebezpečně blízko výbojky, zkus dát teploměr k vrcholkům pod výbojku a hlídej teplotu. 28* jakobyideal, 31* max, ale raději míň. Jinak opravdu hezkí bush k+ držím pěsti
OndraCZ
No ale já už lampu nemůžu dát výše,,,vrchní palička už vypadá připáleně tak je zkusím nějak prohodit a tu menší dám do středu a ty větší na boky,hm:-) po 23h dám další fota::!!
OndraCZ
další fotečky:-)
OndraCZ
přepnutí do květu 22.5.2008 tak jsem zvědav co z toho bude:-)
OndraCZ
Tak jsem se projížděl faq a zjistil jsem že plno věcí dělám špatně a sám se divím že to vyrostlo,např...půda obyčejná z hypernovy z nějakým tím hnojivem,jinak jsem nehnojil vůbec až později rozprašovačem.Nechal jsem to přerůst tak tedka jsou vrchní palice blízko vybojky a ani jsem nekontroloval ph,ale 2 pokus už bude vymakanější,snad ale tato várka nebude k ůplnému zahození...toho se bojím:-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma