Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
PaT a MaT - OUTDOOR 2008 - Klikni zde pro originální téma
pestouniii
Cus groweri,
pred tydnem jsme zasadili nas outdoor u babicky na zahrade:) konecne jsme nasli dobry misto kde by nam nemusel nikdo sklidit predcasne kytky. vysadili jsme 17 rezu orange budu a jeste tri rizky dame nekam do lesa. hnojime hnojivy od GENERAL HYDROPONIC - kvet, rust a micro. Postriky od PLAGRONU - PHYT AMIN a CROPMAX. Dale od BCUZZU mame boostry na rust a finaly na konec kvetu.
pestouniii
Nebudu sem psat jak casto hnojim nebo davam postrik pac je to celkem jasny:) Kdyby nekdo neco tak piste...
Anonymer
vyzerá to byť veľmi pekný flekk, rastlinkám sa tam daríí faynee, no tak nech to rastje. a inaač my sme tješ tak vyčistili flek ale neni to aš take dobre pretože sa ti z tamad skoro vyparii voda a pri letnych suchych horucichdnoch som to chodil denne zaljevat
pestouniii
Anonymer - no jasny mas pravdu. do tydne bych chtel koupit keramzit a udelat jim aspon 2cm vrstvu aby zabranila vysychani....
pestouniii
Tak a je tu dalsich par fotek foceno dnes :)
Ortaniel
Tak to je luxusní políčko ! :D
To bude nádhera :) juj :)

Taky jedu AH grow+bloom+micro v kombinaci s AH Enzymes+ a Growth/Bloom Excelerator a do finále taky půjdu s FINAL SOLUTION.
A na postřik mám taky Phytamin takže mě bude zajímat, jak to poroste tobě s těmahla hnojkama. Jel jsem s nima i indoorek a naprostá spokojenost, kytky rostly 5cm za den! :)

Hodně štěstí!
pestouniii
hehe diky:) no nejvic jsem zvedavejk jestli vubec vydrzi az do konce pac kdyz jsem tam sel naposledy tak me pres hubu prastil zavan ganji jako krava... nevim nechapu jak je to mozny ale mazec. na pristi pestovani asi taky zkusim hnojky od AH protoze na ne slysim od kazdyho chvalu, no jeste uvidim
pestouniii
Tak dalsi fotky z dneska :) fakt se jim dari holkam......
pestouniii
Kytky jsou dokonale kryty malinim, ktere jsme jeste podepreli ruznymi haluzemi, aby tak nabyli jeste na objemu a tvorili tak prirozeny val, i presto tam slunce dopada temer po cely den, jedine nebezpeci odhaleni bude znama vune. Napadlo me akorat zasadit pobliz nejakou aromatyctejsi bylinu, ktera by to dokazala prehlusit, bohuzel jsem zatim na zadnou neprisel :)
pestouniii
Takze mame tu dalsi fotky kytky sou po zastrihu, zastrihl jsem je trosku vic aby mi neprelostli coz se stejne asi stane :)
Thorr
Ahojte pestouni, mate to fakt pekny krasny kalifornsky keříky ;) K+ a držím palce před zloději!!!
jen se divím že chcete měnit GH za AH? vždyť ty hnojiva jsou vlastně jedny a ty samy jen GH jsou emerický ne? :-) ale doporučuji raděj něco bio nebo aspon napůl jako hesi bo Bcuzz od kterých máte boostry co vy na to?
pestouniii
Thorr - menim hnojiva pac chci jenom vyzkouset jestli v nich bude nejaky rozdil ale moc tomu neverim... proc bio?? me ty chemky nevadi protoze se daji vzdy z kytky dostat a rostou mnohem lip kdyz je pohnojim GH nez treba Plagronem. jinak dik:)

jsou prave zastipli a behem par dnu sem dodam novy foto at vidite jak se vetvi....
zacinam mit problem se slimaky, chtel bych se zeptat co je na ne nejucinejssi?? nechci zas kvuli nim dostat do pudy nejaky sracky co by mohli poskodit kytky... slysel jsem ze slimakum vadi pisek... hmm??
Ortaniel
Nejčastěji proti slimákům se používá VANISH ... stojí tak tři pětky, jsou to takoév modré kuličky. Snad pořídíš dobře :)
nebo cokoliv co by je mohlo pořezat a jinak jim ublížit- skořápky od vajec, sklo, skelná vata atd
pestouniii
dikas chlapy za inspiraci:)

Ortaniel - hele prosim te a ten VANISH se k cemu normalne pouziva?? ja znam totiz jenom praci prasek vanish...
HNO
Cau, hele je to specialni Vanish :D Dokud jsem to nevidel taky jsem si predstavoval ten na prani :D
Kazdopadne to funguje paradne, pouziva se normalka na zahrade proti slimakum, me letos na kytkach nesezrali ani listek, paradni vec. Jeste je dobrej Mesurol, ale toho je tam malo.
Akorat me teda stal 90,- ,ale asi to bylo nejaky vetsi baleni, protoze tam toho byla sorta. Chtel jsem ti to vyfotit, ale asi uz jsem to vyhodil - dosel mi.
Trafo
Vanish koupis normalne v OBI nebo treba Baumaxu. V obycejnym zahradnictvi ti taky urcite pomuzou. Je to vyrobek urceny na HUBENI slimaku. Jsou to modre granule pres ktery kdyz se zkusi slimak preplazit pojde . V mojem threadu z minulyho roku to mam nekde nafoceny viz podpis.

Moc hezke kyticky :) Trafo
pestouniii
dikas urcite to vyzkousim a pak napisu jak se mi to osvedcilo
Moc hezky :)
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od Trafo
Vanish koupis normalne v OBI nebo treba Baumaxu. V obycejnym zahradnictvi ti taky urcite pomuzou. Je to vyrobek urceny na HUBENI slimaku. Jsou to modre granule pres ktery kdyz se zkusi slimak preplazit pojde . V mojem threadu z minulyho roku to mam nekde nafoceny viz podpis.

Moc hezke kyticky :) Trafo


Slimáci se nepokouší přes to přeplazit, ale jim to náramně voní, takže je to přitahuje a pokouší se to žrát.
Z toho důvodu nemusíme dávat vanish po obvodu celé kytky, ale stačí několik zrníček ;)

No, ale my jsem to stejnak radši dávali kolem celé kytky :D
gardenisto
Když už sme u těch slimáků tak teď v posledním dílu Receptáře bo jak se to jmenuje (je tam Přemek) byla část věnována slimákům. Vanish tam taky ukázali, ale nabídli i několik alternativ. Alt. k Vanishi byly podobné granule, ale na bázi železa a čehosi. Z těch "bio" se dá použít vápno (bio :D), které se rozháže KOLEM (!) kytí a pokud nevyhovuje vápno tak jde ještě použít (teď už opravdu bio) kapradí! Normálně ty listy dát kolem kytiček :-) Musím testnout.
A nejvíc cool jsou dle mě ti paraziti co vlezou do slimáka a ten pak zaleze do země kde chcípne a z něj ty breberky zas vylezou a napadnou dalšího :)) Hlístice se to tušim jmenovalo. Ale v tvém případě bude stačit ten Vanish. :-)

Hodil bych link, ale na webu ten nový díl ještě nemají.. :/
gardenisto
Tak už je Receptář na webu :)
http://iprima.cz/index.php/plain_si...435/(name)/date
Samotné video: http://pan.ora.ma/view_prima3.php?f...40_Receptar.wmv
O těch slimácích to začíná zhruba od 0:20....
.flv se dá přehrát např. v: http://dl.filekicker.com/send/file/...PlayerSetup.exe

O víkendu bych mohl zkusit stříhat..aspoň se naučím něco novýho ;)
pestouniii
hehe:) diky jsou tam dobry napady... o wikendu sem hodim foto
pestouniii
Tak tady jsou ty slibeny fotky....
pestouniii
cuss groweri, HLASIM PRVNI CORKY!!!

v chrudimi u koleji jsem mel dany dve kytky v kvetinacich s tim ze je pozdeji presadim do hliny. vcera jsem se tam byl podivat a po kytkach prazdno:(( zasra.. chrudimaci, chytit ho tak useknuti ruky si myslim ze by byl nejlepsi zpusob aby si uvedomil ze se krast cizy kytky nemaji!!!! zatim a nikomu vazne nepreju ten pocit co jsem vcera mel!!!
atcq
já ho znám celkem dobře :) a vim že to zrovna není milý ještě k tomu když to je tvůj favorit :(
pestouniii
dalsi fotky krasavic ze dneska
Paradni prace kluciiii :winner:
Mam otazecku, maji temer vsechny kytky tak 1-3-5 cipe listy, takove mensici ze mi to jenom zda ?...Jinac vypada to na poradny junglu. Budete postupom casu otrhavat neperspektivne vetve ( male spodne )?
Jaka je tam zem? To mate jen tak volne v zemi?
to budem sledovat, bo ma to zajima ak je to jen tak v zemi :)
pestouniii
cau radvancan..

diky:) no jasny jsou v normalni zemi kde bylo puvodne maliny, akorat k nim lejeme hnojky i kdyz ne tak pravidelne jak jsme chteli. jinak co se tyce listu jsou zvlastni, mozna to bude taky tim ze jsme je casto zastrihovali, nebo nevim proc nam delaji takovi listy.

az buduo kytky trosku v kvetu zacnem je hnojit co jen snesou. orange bud je pry hodne odolny takze tam budu lit aspon o 25% vic nez k jinym kytkam.
Tim zastrihavanim, by to mohlo byt, me to delala jedna kytka minulej rok totez, ale pak se to znormalizovalo. Nezacali vam nakvitat kytky, mohlo by to byt i tim. Dufam ze uz nebude zastrihavat, ono se to znormalizuje. Drzim palce nech to vyjde az do konca :winner:

Ja v prirode hnojim 2-3 x vetsi davkou jako pisu, podle toho jakhlasi pocasi, a kdy se tam budu moct dostat nejbliz..takze bych se nebal toho......:angel:
pestouniii
zastrihavat budem mozna uz jenom jednou.. nechci aby jsme meli 2 metrovy kytky ale jen kere kterej bude mit neco pres metr a hodne sisek:) í kdyz uz nam takova vyska asi nehrozi..
nee kytky urcite nesly do kvetu.

chtel bych se zeptat jestli uz nekdo zkousel prepnout kytku driv na kvet?? myslim ze by se to dalo udelat tak ze bych dal kytku na par dnu pod plachtu aby mela tmu a prinutil ji aby sla do kvetu, vcetne hnojiv na kvet... hmm??
to by ti tetkom asi nepomohlo podle me...tetkom je 18 hod.perioda ven, takze to nema smysl, jenom kdyby ste to kazdy den zatmivali na tich 12 hod. Neboj ono to jeste kurevsky vyroste, a uz nezastikavajtea radeji ohybejte :)
papaja
citace:
Původní příspěvek od pestouniii

chtel bych se zeptat jestli uz nekdo zkousel prepnout kytku driv na kvet?? myslim ze by se to dalo udelat tak ze bych dal kytku na par dnu pod plachtu aby mela tmu a prinutil ji aby sla do kvetu, vcetne hnojiv na kvet... hmm??

pozor na to, pokud je dáš na pár dní pod plachtu, můžou taky odejít...jedině každý den je zakrývat na 12 hodin..
Ale každý den tam jezdit?No nevím, pokud je to v přírodě...
Ty podivné listy jsou tím, že jste měli zřejmě nakvetlé kytky a ted valí změnu narůst a to se projevuje zrovna takovými podlouhlými 1 až 3 listými listy-to nic to se za pár dnů zpraví-mimochodem vrcholí zrovna dnes perioda-je maximální den a minimální noc...ode dneška se to začne zkracovat a ejhle máme tu červenec a začíná doba samců
Tak ať si to v klidu roste..
pestouniii
no asi by byla blbost je zakryvat.. dam na vas:)
pestouniii
dneska foceno.. nemuzu se dockat az zacnou jit do palic.:leaf: poradne jsme je pohnojily hnojky na rust a pomalu zacnem davat hnojiva na kvet...
Dwarf Vingette
krasa ,ale musi tam byt pekny smradek ze??:D
pestouniii
dik:) jeee a dost, kdyz se na ne chodim divat tak uz z 50 metru od nich me pres nos lame vune z kytek...
pestouniii
:jumper: kytkam se dari perfektne... akorat mam strach ze moc prerostou a pujdou videt z okoli, maji neco kolem 140cm.. myslite ze se dostenou pres 2metry?? uz se me moc nechteji zastipovat ale asi nic jinyho nam nezbyde...
pestouniii
:bravo: konecne uz se na kytkach objevily prvni blizny:) makra fotek zacnu delat az budou vetsi palicky do ty doby budu fotit mobilem.. tesim se jak malej kluk:baby:
pestouniii
Tak jsem byl zas kyti nafotit at je na co koukat.
Cafte kluciiiiii ...jede Vam to pekne ( jako me a kamosum :teef: )
Tak kytky urcite budu mit jeste 2 metry...... dufam ze to nejak vykrijete..bola by skoda aby to niekto nasiel.
Takychto fakt povedenych outdoorov je tu malo a preto Vam nesmierne drzim palce :punk: :bravo:
Vidim celkovo zdrave kytky, aj stonky mate uz pekne ( sme na tom stejne )
Nam uz tiez takmer vsetky kytky ukazali preflowers a tento rok to vypada na uspesny co sa tyka samcov...verim ze na tom budete stejne :-)))))

Teto grow si zasluzi ist na vyslnie !!!
ra2
pestouniii
moc diky radvancan:)
budou koncit urcite nejmin na 2 metrech a dokonce jsem se dozvedel ze malini opadava v prubehu zari coz taky neni moc dobry:(
kytky budu vyvazovat na drevene tyce jako jsem to delal nedavno matce s rajcatama...:bandit: to mi pomuze abych kytky zmensil aspon na 1,5 metru a aby mi drzeli pekne palice..
samce jsem nemel ani jednoho pac jsem daval pouze rezi:frog:

diky vsem za karmy:)
Ako je to krásne husté, krásnu farbu to má, proste úžas. Ale zaujímalo by ma, či to je v lese alebo u niekoho na záhrade? Lebo najprv sa mi zdalo, že to máte doma :D K+ letí
pestouniii
Dreaďo - v malini na zahrade. jinak jsem to uz nekde psal
pestouniii
a je to tady:frog: nejvetsi kytka dosahuje vysky 170cm, takze pres 2 metry se urcite dostanu... uz jenom palice a bude to dokonaly..:dance:
pestouniii
zdravim, kytky se mi neskutecne tahnou do vysky az me to sere:( mam strach ze bude nekdo sklizet predemnou.. jinak uz ted maji pres 2 metry a prumer stonku je 3 - 4 cm:D sorry za horsi kvalitu fotek
pestouniii
na tvoji zadost urcite:D zitra nebo v utery budou novy fotky, palice zatim temer zadny:/
Hunter37
Cus, cekam na nějaký update...
Siki
Taky čekám, dočkáme se?
pestouniii
taky cekam:) nee mame sklizeno a fotky suchyho sem hodim!! vahu sem radsi psat ani nebudu pac je to mnozstvi vetsi nez male:D zatim groweri
k/-\pr
-no...nic?
To foto sem hod:D snad si nezapomel:D
Nyc Diesel
Zdá se že zapomněl:D škoda:/
pestouniii
Zdravím, hele hodil bych je sem jenže tenkrát jsem zapomněl a teď už asi fotky nikde nemám.. tento rok pojedu opět outdoor na tomto místě takže se budu snažit aby to bylo kompletní... zatím mám připravený přibližně 12 řezů Euforie a snad něco ještě přibude. Měj te see
k/-\pr
.....škoda :(
ale znám to viť :D
-tak tedle rok se polepši;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma