Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus groweri,
pred tydnem jsme zasadili nas outdoor u babicky na zahrade konecne jsme nasli dobry misto kde by nam nemusel nikdo sklidit predcasne kytky. vysadili jsme 17 rezu orange budu a jeste tri rizky dame nekam do lesa. hnojime hnojivy od GENERAL HYDROPONIC - kvet, rust a micro. Postriky od PLAGRONU - PHYT AMIN a CROPMAX. Dale od BCUZZU mame boostry na rust a finaly na konec kvetu.
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
vyzerá to byť veľmi pekný flekk, rastlinkám sa tam daríí faynee, no tak nech to rastje. a inaač my sme tješ tak vyčistili flek ale neni to aš take dobre pretože sa ti z tamad skoro vyparii voda a pri letnych suchych horucichdnoch som to chodil denne zaljevat
Taky jedu AH grow+bloom+micro v kombinaci s AH Enzymes+ a Growth/Bloom Excelerator a do finále taky půjdu s FINAL SOLUTION.
A na postřik mám taky Phytamin takže mě bude zajímat, jak to poroste tobě s těmahla hnojkama. Jel jsem s nima i indoorek a naprostá spokojenost, kytky rostly 5cm za den!
hehe diky no nejvic jsem zvedavejk jestli vubec vydrzi az do konce pac kdyz jsem tam sel naposledy tak me pres hubu prastil zavan ganji jako krava... nevim nechapu jak je to mozny ale mazec. na pristi pestovani asi taky zkusim hnojky od AH protoze na ne slysim od kazdyho chvalu, no jeste uvidim
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Kytky jsou dokonale kryty malinim, ktere jsme jeste podepreli ruznymi haluzemi, aby tak nabyli jeste na objemu a tvorili tak prirozeny val, i presto tam slunce dopada temer po cely den, jedine nebezpeci odhaleni bude znama vune. Napadlo me akorat zasadit pobliz nejakou aromatyctejsi bylinu, ktera by to dokazala prehlusit, bohuzel jsem zatim na zadnou neprisel
Ahojte pestouni, mate to fakt pekny krasny kalifornsky keříky K+ a držím palce před zloději!!!
jen se divím že chcete měnit GH za AH? vždyť ty hnojiva jsou vlastně jedny a ty samy jen GH jsou emerický ne? :-) ale doporučuji raděj něco bio nebo aspon napůl jako hesi bo Bcuzz od kterých máte boostry co vy na to?
May the Great Spirit give you the strenght of eagles' wings, the faith and courage to soar to new heights and the wisdom of the universe to take you there.
Thorr - menim hnojiva pac chci jenom vyzkouset jestli v nich bude nejaky rozdil ale moc tomu neverim... proc bio?? me ty chemky nevadi protoze se daji vzdy z kytky dostat a rostou mnohem lip kdyz je pohnojim GH nez treba Plagronem. jinak dik
jsou prave zastipli a behem par dnu sem dodam novy foto at vidite jak se vetvi....
zacinam mit problem se slimaky, chtel bych se zeptat co je na ne nejucinejssi?? nechci zas kvuli nim dostat do pudy nejaky sracky co by mohli poskodit kytky... slysel jsem ze slimakum vadi pisek... hmm??
Cau, hele je to specialni Vanish Dokud jsem to nevidel taky jsem si predstavoval ten na prani
Kazdopadne to funguje paradne, pouziva se normalka na zahrade proti slimakum, me letos na kytkach nesezrali ani listek, paradni vec. Jeste je dobrej Mesurol, ale toho je tam malo.
Akorat me teda stal 90,- ,ale asi to bylo nejaky vetsi baleni, protoze tam toho byla sorta. Chtel jsem ti to vyfotit, ale asi uz jsem to vyhodil - dosel mi.
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom