Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Uspěla by nová politická strana usilující především o legalizaci marihuany??? - Klikni zde pro originální téma
Hicks
Zajímalo by mne, jaký je váš názor, jestli by nově založená strana, která by se snažila o legalizaci, uspěla při volbách.

Berme samozřejmě v úvahu to, že by musela mít alespoň 5% hlasů. Byla by to spíš levice nebo pravice, či střed? Bylo by vůbec v ČR možné založit stranu prosazující legalizaci?

Můj názor je asi takový: 5% by strana při maximálně 50% účasti možná i získala, hlavně kdyby k volbám šli všichni, jenž jsou touto nej rostlinkou ovlivněni a straně by věřili (což dneska asi u žádný nejde).

Dík za diskuzi.
marc
nemela, protoze by ji nepovolili. jako liberalni stranu ...
Maggie
Neuspěla..koukni na názory na tom Psu, konzumenti alkoholu a cigaret mají pocit, že ostatním musí kecat do života a jediné jejich drogy jsou tolerovatelné... Je mi z naší společnosti někdy blivno!
kjegel
2Marc : Jak tady uz nekde psal Era, tak duvodem nezaregistrovani Liberalni strany nebyla legalizace mariuhany v programu

2Hicks : Myslim, ze takova strana by sanci na zvoleni absolutne nemela. A ja osobne bych ji ani nevolil. Je treba si uvedomit, ze problem legalizace mariuhany je hodne okrajovy, nez aby se na tom dala postavit politicka strana.
Pro spolecnost jsou prece daleko dulezitejsi veci ! Strana musi mit jiny priority nez legalizaci. Dovedu si ovsem predstavit, ze bych volil Liberalni reformni stranu, protoze jeji program se mi zamlouva, a nejenom kvuli tomu, ze tam maj legalizaci mariuhany.
frexam
Urci by zadnou sanci nemela, i kdyz pominem nazory nekterejch vochlastu. Tak problem je v tom ze zadna strana nemuze mit jako hlavni bod legalizaci - vedeni statu (a ted nechci hodnotit stavajici situaci ale mluvim ciste teoreticky) neni jen boj za legalizaci, je to makroekonomika politika dani, skolstvi, atd...
Jedine pokud by nejaka strana mela jako jeden z bodu zmenu drogove politiky.
Sahnete si do svedomi - zivot neni jen boj za legalizaci (popr. dekrim.) je to natolik komplikovana vec, ze ja bych rozhodne nevolil par lidi co se sebralo a reklo si jo pujdem do toho a zlegalizujem travu, ale jinak by nemelo ani sajn co dal.

Ale pokud treba sledujete internet tak co ja vim tak strana zelenejch by pravdepodobne podporila zmenu drogove politiky - alespon co ja vim tak za ne kandiduje Michael Polak (provozuje server legalizace.cz). Ale rozhodne jim nechci delat nejakou agitaci.

Co se tyce prava/leva/stred to se asi neda moc urcit ale je potreba si uvedomit ze plno hulicu ma jinej zebricek hodnot nez hosdpodsky povaleci (ja si ale taky rad posedim v prijemny hospudce takze moc neskatulkovat).
frexam
sorry ale nez sem to submitnul tak to uz rek kjegel za me
Hicks
To mě bylo jasný, že taková strana by nemohla mít v programu akorát legalizaci.
Ale co se týče politiky, tak si myslím, že už i možná v dnešní době by se našlo dost schopnejch lidí (né-li schopnějších než nynější členové různých stran), kteří by dokázali takovou stranu udržet v chodu a hlavně by dokázali prosazovat plno reforem v dnešním podělaným systému.

Podle mne si ještě počkáme tak 10 až 20 let a začne se to pomalu, ale jistě měnit k lepšímu... (???!!)

A myslím si, že politika není zas tak složitá jak vypadá, alespoň ne dnešní politika. Mnohem složitější by bylo vést stát např. bez schodku v rozpočtu atd.
cosmos
...proč ne kdyby měla dobrej program aspoň by bylo koho volit...mě by se líbyla legalizace spojená s využitím konopí v medicíně a podporu pěstování technického konopí a jeho využití v průmyslu...věřím, že na legalizaci nebudem muset čekat ještě 10-20let
zdravím z kosmu

Lichťas
Taky si myslim že neuspěla, jsou tady lidé (a je jich opravdu hodně) kteří hází všechny drogy do jednoho pytle protože o tom nemají žádné info. Slyší slovo marihuana a hned řikaj fuj fuj fuj fuj fuj svinstvo !!! Teď uznávám heslo fuck off politika !!! Ale jestli se taková strana o které tady píšem objeví a bude mít třeba úspěch tak hurá.
gizmo
Já jakožto potenciální ekonom můžu říct, že vedení státu není nic jednoduchýho, ale není to zase ta nejsložitější věc. De jenom o to, aby se vedení rozdělilo mezi lidi, kteří mají společný cíle a kteří nechcou jenom nahrabat co nejvíc prachů a zmizet si někam dožít spokojeně svůj život. Rapidně bych snížil množství poslanců a jejich platy a pořádný platy bych dal jenom lidem ve vysokejch funkcích, kteří něco chcou a můžou dokázat. Podívejte se třeba na některý dnešní politiky. Co říkáte třeba na Šlinka?? Já kdybych ho potkal osobně, tak mu hned jednu výchovnou lisknu. Jediný co za svou éru ministra dopravy udělal, bylo to, že totálně posral testy na autoškolu (udělal z řidičů spíš zdravotní sestry a techniky než řidiče). Taky by mě zajímalo, kdo třeba nechal přesunou dopravní inspektorát na okresní úřady, když je chcou od novýho roku zrušit..... takže se všechno bude stěhovat zpátky a jediný, co z tohodle perfektního triku bude, sou další miliony korun vyhozený kamsi do pr*ele. Já bych nechtěl bejt politikem, ale kdyby na to přišlo, tak bych se do toho pustil a snažil bych se udělat něco pro lidi... a ne aby lidi něco dělali pro mě... Jinak co se týče evropské unie, připadá mi, že sme akorát členskejm státům za totální šašky, jaxe pořád snažíme plnit jejich nesmyslný normy, abysme se co nejvíc přiblížili vstupu. A oni se pak začnou laskavě rozhodovat, jestli nás teda příjmou, nebo z nás budou dalších 5 let dělat idioty.... nejsem proti vstupu, ale doufám, že v době vstupu už v týhle republice nebudu a budu třeba v Austrálii na nějaký odlehlý farmě a budu mít na zahradě aspoň 4 skleníky....

uufffff, tak to by byl zlomek mých názorů na dnešní politickou situaci, ale to by bylo na trochu rozsáhlejší debaty.... hlavně prosím Vás lidi nevolte komunisty, to byste urychlili mou emigraci a mě se tady zatím celkem líbí :-)))
Era
2 Gizmo: Moje řeč :D K+ (tak až se rozdělim :))
Každá regulace, vyhláška, omezení, nařízení musí prokázat svůj účel, svou užitečnost, jinak musí být zrušena viz http://www.ods.cz/docs/ods_byrokracie7.pdf
Já tvrdím, ale bohužel ne všichni, že nelegálnost konopí nepřináší dobrého nic, a proto má být zrušena.


[Edited by Era on 07-05-2002 at 09:17 PM]
Kalif
Co nějakou již existující stranu infikovat třeba Zhulení republikáni Míry Sládka :)
cHLeBiK
Nechtel jsem se vyjadrovat, protoze vsechny dulezite myslenky uz byly receny, ale Kalife ... :) Sladek je zvire, kdo ho voli... (jen volove voly voli :) ) tak ... je to asi jeho nazor... co by delal zhulenej Sladek... mno dam si s kamoskou jointika a rozebereme to... jak by vypadal - vysledek oznamim :)
Kalif
Bud v Pokoji cHLeBiku to byl jen napad slouzici k pobaveni :)) Netreba se chytat kazdyho h*v*a ktery se tu propira ale patrne by zhulenej dr. Sladek dal pokyn k wypalení sněmovny a noci dlh nozu :))
caravell
no ona by ta strana trebas sanci malinkou mela...aspon dostat se do parlamentu, ale to by si kazdej nesmel rict to co moji znamy...a to..."nechci stratit hlas v male strane ktera je bez sanci...raci dam hlas velke strane"...je to tezky ale sou tu dve strany, ty ostatni sou f tuto chvili nedulezity...tagze bych sla volit ODS..je fakt ze plno lidi si f tomdle pripade rekne...raci dam hlas ODS ktera jich bude mit hafo a bude bojovat o dost tesny misto s CSSD...nez dat hlas strane ktera se pravdepodobne nedostane ani do parlamentu....strasne sem se do toho zamotala...ale kazdopadne z toho plyne to...ze ja muzu jit dat hlas strane zelenych ona se pak ani nedostane do parlamentu...a vyhraje CSSD protoze ODS bude mit o hlas min....nevim nevim....vubec politice nerozumim....videli ste negdo ty billboardy??? VOLTE CSSD NEBO ODS...MY UZ SE DOMLUVIME SAMY.......husty.....
Hicks
tak lidi, celkem myslím povedená debata, všichni máte karmu +, vaše názory jsou velice zajímavé a k zamyšlení :satan: ,
stále si fandím, že kdyby byli prachy na propagaci takové strany, tak snad by se těch 5% voličů dalo sehnat :bounce:
virus
muj nazor zustava takovej,ze mladejch lidi ,tim myslim hulicu co mohou zaroven volit je stale min nez tech starejch zasranech duchodcu,pred kerejma reknes ze hulis a voni na tebe hned rvou : FETAKU!!! tem bych fakt nasral!!!
Dude
hele až mi budem důchodci, tak jim to nanadáme:D - bude nás děsně moc:D
hoveho
to je super napad.
budeme dochodci, kazdy s dakou kurva chorobou skrze ktoru nas nemozu zasit, budeme verejne pestovat, verejne palit a zalozime stranu a budeme vsetkymi prostriedkami (hulenie pred parlamentom...)presadzovat legalizaciu. :-))

mladi v prdeli, do duchodu daleko... :-))

hvh


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma