Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Šestý Pokus v New Pěstírně - Klikni zde pro originální téma
MANHUNTT
Zdravím :winner:,po nějaké době sem o5 tu :biglaugh:a rozjel sem další room :freddy:.Tentokrát se podařilo dát dohromady 9 stejných druhů Jack Herer tak že sem zvědav jak se to povede.:dance:Prodělal sem pár problému,např.mi odešel odtah :smash: protože sem chtěl malinko vylepšovat a koupil sem regulátor otáček,který fungoval necelý týden a potom konec...... :hanged:


1.foto den přivezení.........:leaf:
MANHUNTT
Položení na rohože......:)
MANHUNTT
6.Den růstu......
MANHUNTT
10.Den růstu.......
Wyllyy
cau vypada to pekne a na co slouzi ta cerna hadice?
grosancho
Dalsi round :) no vypada to pekne, jack herrer se ti zalibil co :D ... jak dlouho plánuješ růst?
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Wyllyy
cau vypada to pekne a na co slouzi ta cerna hadice?



čus,díky.Ta černá hadice slouží k přívodu páry ze zvlhčovače,kterej mám dole pod stolem.....
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od grosancho
Dalsi round :) no vypada to pekne, jack herrer se ti zalibil co :D ... jak dlouho plánuješ růst?



Byla ta možnost,tak proč ne :banana:,jinak k tomu růstu,tentokrát to nechám minimální dobu na růstu 1.5 bych chtěl přepínat a zítra dělat proplach:bandit:.Tak že nějakých 12 dní 18/6 což je moje premiééra :bounce: skoro po každé sem to nechal 28-30 dní.Tentokrát sem se rozhodnul pro tak krátký cyklus hlavně proto že JH roste jako divej :frog: a nechci mít další jungly :guitarist
MANHUNTT
abych pravdu řekl tak nezaštipuji,ted sem zastříhnul pár kousků,který byli vyšší než ostatní abych docílil stejné výšky.žádnej systém na to nemám,ale čím dříve tím lépe.jinak je všechno při starém........
MANHUNTT
Zdravím,po včerejším proplachu rohoží sem dnes přepnul na 12/12 po pouhých 13 dnech růstu.:babovka:.Více dní sem radši nezkoušel abych neměl všude křoví :flower: .Přihazuji dnešní foto,kytky sou malinko povadlé :busted:,protože od šesti od rána spinkají :rip: foto je s prvního dne květu.Ec- 1.60 ,Ph- 5,70
Teplota v noci- 20-23
Teplota přes den- 27-30
Vlhkost v noci- 70-95%
Vlhkost přes den- 55-79%
Ono
Ahoj!

Ako to, že ti tá vlhkosť tak behá?:eek:
MANHUNTT
čus,protože sem si to tak nastavil..........docela jim to světčí :)
čau kolego :smoker:
začínáš počítat dny růstu od položení na rohože, nebo ode dne kdy přineseš řezy domu?
díky ať to roste...dáš li G/W s 12ti dnama růstu bude to mazec ušetřit 18 dní to už je znát....
MANHUNTT
ahoj,začínám počítat dny až mi prorostou kořínky skrze RW kostky a položim je na rohože.Od toho to okamžiku jedu první den růstu.Před tím je mám v průměru 6 dní položené vedle a čekám než všechny prorostou..........
MANHUNTT
for skewlers :baby:,vlhkost měřím nad vrcholkama kytek uprostřed pěstírny,postřik z hadice vypadá jako pára :frog:,která je rozháněná po pěstírně větrákem,proč bych měl jet prosim tě cocos :frog:???,a kde si vzal že RW rohože sou na klony ???:frog::frog:,jedu takto od roku 2004 a sem celkem spokojený,nehodlám na tom vůbec nic měnit.......proč taky že jo :frog::frog::frog::wink:...možná si nečetl všechny mé pokusy na RW rohoží....:beer:.nepotřebuji něco měnit když to funguje na 100% :biglaugh:
MANHUNTT
Dnešní foto s osmého dne květu,Ph- 5.70 Ec- 1.65 .teplota a vlhkost stejná......:D
duuub
Čus, chtěl bych se zeptat jak máš načasované větráky v kombinaci s tím zvlhčovačem (přesněji popsat cykly).
Když mám zaplý zvlhčovač, odtah a zároveň přítah tak vlhkost klesá, protože odtah ji vytáhne ven ze skříně. Tzn. že k docílení takové vlhkosti (okolo 80%) asi větráky nemáš zaplé ve stejnou dobu jako zvlhčovač???
Zvlhčovač máš zaplý nepřetržitě na plný výkon nebo na cykly???

Tvoje tvorba se mi velice líbila tak sem se nechal inspirovat trochu sem jí okopíroval. Snad ti to nebude vadit :)
MANHUNTT
Pic,tak abych pravdu řekl,tak mě dostala ta tyč na větráky,to je snad i ta samá co tam mám já ne????:frog:....jinak mi to samo sebou neva,že si to okopíroval,nebo spíše nachlup přesně ofotil :baby::bravo:to se cení:hug:


Tak a ted k otázce :einstein:,zvlhčovač mám píchnutej na lampu a jede po celou dobu svícení,cykly ti neřeknu,protože je pořád měním,záleží na prostoru kterej máš,na počasí ....atd,alespoň u mně vtom hraje mraky faktorů svůj podíl na časování.Jinak odtah mám taky na časovači,alespoň ze začátku když přivezu klony a chci tam mít co nejvíce vlhkosti,určitou dobu(zase musíš sám vyzkoušet ve tvé pěstírně)je odtah vypnutej a jede pouze zvlhčovač,potom se na půl hodiny zapne a tak pořád do kola,ale jak říkám mění se to i s ročním obdobím.A když nesvítím,tak mám vše vypnuté,když sou kytky v prvním až druhým týdnu květu,tak zvlhčovač vyhazuji ven.Vystačí už si sami.Doporučuji ti vše pečlivě zapisovat,teplota ve dne v noci,vlhkost....atd a potom až to budeš mít vychytané tak už pojedeš pouze podle poznámek.:beer:
saiklon
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
odtah vypnutej a jede pouze zvlhčovač,potom se na půl hodiny zapne a tak pořád do kola,ale jak říkám mění se to i s ročním obdobím.A když nesvítím,tak mám vše vypnuté,když sou kytky v prvním až druhým týdnu květu,tak zvlhčovač vyhazuji ven.:beer:


zdar MANHUNTT

take nad timhle premejslim ze vypnu (nacasuju) odtah dokavad jsou maly, jen se chci zeptat, takle to nepraktikujes /odtah off/ i treba 2-3 tyd. kvetu a dal? nebo jo?? dik cabas..
MANHUNTT
Čus,jj jak píšu řídím se teplotami a vlhkostí.Na časovači je to do té doby dokud sou hodnoty relativně v pohodě,potom jede odtah non stop,ale určitě né dříve než přibližně od půlky květu......
duuub
Tyč sem použil klasickou na záclony... Já mám stříbrnou a ty černou :frog:.

Kvůli vysoké teplotě ve skříni sem musel zajistit cooltube. Bez ní sem dosahoval rekordních teplot 35°C a víc. Docela se divim že máš bez cooltube teplotu v cajku (zářivku mám taky stejnou :) ). Zřejmě máš silnější větráky.

Jo a ještě jedna inovace oproti maestrovi mahnuttovi :). Pod truhlíkama mám tři dřevěné násady místo stolku podél prostřední mám zavedený přívod hnojiva.

Teď už jenom aby to rostlo jako tobě :angel: . No uvidíme. Zatim zkoušim semínka.. Snad se z nich něco vyklube. Když ne tak asi zkusim zakoupit řezy. Jinak díky za odpověď a snad ti nebude vadit když se budu ptát na další věci se kterýma si nebudu úplně vědět rady..
MANHUNTT
:beer:,tak to jo,nevšimnul sem si že je stříbrná :D.jinak k té teplotě,koukám na tu fotku a připadá mi to že to máš menší než já,nebo mi to alespoň připadá s té fotky,to by mohlo vysvětlovat rozdíl.není problém ti poradit ;)
MANHUNTT
Ec- 1.90
Ph- 5.60
Matrixx
mě zase připadá že na 16. den 12/12 to fofruje dobře, jen bY mě tam srala ta černá kovová trubka :eek: :D
MANHUNTT
for Matrixx::hug:,špatně si to pochopil,nemyslel sem tím velikost kytek,ale velikost prostoru v pěstírně ;).jinak souhlasím s tebou,vše je jak má bejt :dance:,co se týče té tyče,také mě sere,ale nevím jak to lépe vymyslet,je to docela praktické na ty ventilátory,mohu si je přesně posouvat na jejich momentální výšku.....
Infiniti
Čau MANHUNTT , bude Ti vadit kdyby jsem od Tebe okopíroval výše zmiňovanou tyč na venťáky . Vy tady na to házite kamení a mně to příjde jako super vychytávka . sorry za OT
MANHUNTT
ahoj Infiniti,proč by mě to mělo vadit?alespoň další důkaz že je to docela praktické :beer::wink:
MANHUNTT
Zdravím a děkuji :beer:,přihazuji dnešní foto detailů :D
duuub
Čus Manhuntt, pěkně ti to roste. Nezbejvá než citovat Záviše a říct - radost pohledět :) . Měl bych opět pár dotazů :(.

1. Jakou vodu leješ do zvlhčovače?? Má taky upravený PH nebo je to destilka (podle návodu destilka to je asi ale blbost :) )?? To by vyšlo draho.

2. Jak upravuješ vodu kterou máš v těch barelech - myslim tim kyselinou dusičnou nebo fosforečnou ?? Jakej používáš poměr ??

3.Mě třeba po dvou dnech ph upravený vody skočí z 5,6 na 6,1. Tzn že pravidelně upravuješ ph každý den nebo ti to prostě drží na výchozí upravený hodnotě (5,6) ?? Jestli vodu upravuješ každý den tak je to jakou kyselinou??
MANHUNTT
čus duuub,kdysi dávno sem upravoval i Ph vody do zvlhčovače,ale po nějaké době sem se na to vy...:jerk: a napouštim tam normálně studenou neupravenou vodu přímo s :bath: kohoutku a žádnej rozdíl v tom nevidím :wink:,..........ušetří to čas to hlavně.
Vodu v sudech upravuju roztokama přímo na to určenýma,jeden je na květ a druhej na růst a sou +- viz foto,koupíš je v každém GH.Poměr dávám podle toho jaké mám momentálně Ph po rozdělání hnojiv v sudech.Když je málo tak plusové Ah,když moc tak mínusové Ah.Je pravda že se Ph druhý den změní,ale až se hnojiva pořádně rozpustí,tak už Ph docela drží.potřebnou ůpravu provádim max.jednou za 14 dní.
Podle mě asi vše.......nebo??:beer:
duuub
Zatim vše, velice děkuji za podrobně rozvedenou odpověď ;) :beer:
MANHUNTT
Zdravím,po týdnu dodávám new foto.Ec hodnotu sem zvednul na 2,v sobotu proplach.o5 menší problém s teplotou,která v těchto dnech dosahuje až 31 stupnů.Zatim se jim ale daří :-) a na životě ohroženy nejsou.Zatím asi vše,zbytek na dotaz...........
MANHUNTT
a ještě detaily........
MANHUNTT
Včera udělán proplach rohoží uravenou čistou odstátou vodou,dnes vysazena první složka AH .Ec- 2.0 ,Ph- 5.80
Přikládám pár fotek ze tmy,po včerejším ostříhání listů....... :hug:
drtikol
servus,

pekna prace :bravo: jen by me zajimalo kolik dni to nechas qyst?
a potesi te jeste k+? :D:D:D

del
MANHUNTT
pic,díkes :beer:,nechám to jako obvykle to znamená přibližně 60 dní.:leaf:
MANHUNTT
Zdravím,konečně se malinko venku ochladilo a mám zase normální teplotu jaká má bejt :bravo: ,docela sem měl poslední dobou honky a rozhodnul sem se že budu o5 dělat malinkej upgrade :beer:.Teplota se mi vyšplhala i na 33 stupnu :(,ale kytky to v pořádku přežily :freddy:.Na příští room,koupim konečně COOLTUBE a bude po problému :winner:.Nafotil sem pár detailů z dneška,tak je přihazuji do placu.........:wink:.zatim všem díkes :dance:
MANHUNTT
Zdravím,tak sem naposledy udělal proplach a nasadil vodu.Ještě tak deset dní to nechám na vodě a potom kosim.
no me se teda osobnje cooltuba neosvedcila mam ji hozenou ani nevim kde ma to spatnej rozptil svetla a teplotu ti to stejne moc nesrazi kdyz mas radnej odtach a ofuk tak to uchladis stejne zalezi na vstupnim vzduchu ten kdyz bude teplej tak ti ani tuba nepomuze tu ve spanu stim mame problemy nakonec sme zvolily klasicke stinitko volne v pokoji a do budoucna mozna awinga....
jinak pjeknej jack solidne bilej
MANHUNTT
hmm,taky sem si to rozmyslel.........ted jak je venku docela přijatelno tak teplota je ok.měl sem tam i 36 stupnu skoro týden a nic se jim nestalo.tak se na to vyprdnu,radši nebudu přes léto zapínat.
Ono
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
měl sem tam i 36 stupnu skoro týden a nic se jim nestalo.


Vo FAQu sa píše, že teplota nad 32 °C má negatívny efekt pre rast. Tvoja skúsenosť naznačuje opak a asi aj skúsenosť všetkých skleníkárov. Spravidla v skleníku už v skorej dobe rastu bývajú teploty bežne nad 35 °C a iba veľmi mladé, ešte nie dobre prekorené, rastlinky takéto teploty nezvládnu.

A tvoji JH vyzerajú opäť raz luxusne.:leaf: k+
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od 36 CHAMBERS
čaues......
Velice hezké květiny....
jen si řikam, že při takhle malym počtu dní na růstu, by to zvládlo rohože čtyři - ty by podle mího názoru lépe vyplnily prostor....jinak moc good...:smoker:
Jack bude chutovka... měj se zatim



pic,díkes :beer:,asi to nejde s fotek vidět,ale prostor je vyplněn až až,akorát se skoro všechny kytky položily pod tíhou palic :D proto ten dojem velikého místa........měl sem čtyři rohože a prostor na to určitě nemám,kdybych nedávno nedělal novej rozvod zavlažování tak bych naopak ještě jednu rohož vyhodil ven a měl pouze dvě.Jinak ještě že sem to nechal "tak málo" dní na růstu,ještě o trochu déle a nebyl by to prales ale nefalšovaná jungle :wink:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Ono


Vo FAQu sa píše, že teplota nad 32 °C má negatívny efekt pre rast. Tvoja skúsenosť naznačuje opak a asi aj skúsenosť všetkých skleníkárov. Spravidla v skleníku už v skorej dobe rastu bývajú teploty bežne nad 35 °C a iba veľmi mladé, ešte nie dobre prekorené, rastlinky takéto teploty nezvládnu.

A tvoji JH vyzerajú opäť raz luxusne.:leaf: k+



Souhlasím s tebou,já měl ve skleníku s přehledem 40 a taky v pohodě.To je jako s tím Ecéčkem,taky doporučují některý jedinci tady na G,max 2 Ec a přitom je strop 3 Ec.........je to podle druhu,některý s nese více grádů a některým stačí méně,ale dvě není rozhodně strop.......
tekknou
Zdárek chlape fakt luxusní cukroví ti tam jede!!
Chtěl jsem se tě zeptat jak si jim dával hnojky pít?Jel jsi jen standartní kompletní složku od AH a nebo jsi používal ještě jiný podpůrný bloom akcelerátory?Sory jestli je to OT ,ale nikde jsem podrobnější inf. neobjevil.
Ať chutná ,K letí jestli ještě vúbec potěší:D
MANHUNTT
čabas tekknou,už dlouho jedu pouze komplet Ah jinak nic nepřidávám,ani při proplahu,ani do hnojiva.Podle mých zkušeností je to pouze tahání peněz z lidí.......nějak moc velikej rozdíl sem nezaznamenal.......................
tekknou
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
čabas tekknou,už dlouho jedu pouze komplet Ah jinak nic nepřidávám,ani při proplahu,ani do hnojiva.Podle mých zkušeností je to pouze tahání peněz z lidí.......nějak moc velikej rozdíl sem nezaznamenal.......................


Jo tak to jsem rád ,že si mi dal za pravdu taky už něco vůbec nepoužívám třeba i to ce se týče postřiků typu phyt-amin aj. jako neřikám že je to shit ,ale tak venku na out good ,ale do inu ho prostě doporučit nemůžu ,pak jsem z toho akorád vždycky rozohnil svilušky ,nebo tomu podobnou havěť:/.Já dával od růstu kompletní složku GH a teď jsem akorád přidal AH enzymy+growth/bloom excellerator v poslední části květu a jinak nějaký průplachy peroxidem a nemám ripen ,akorád tak starej final,ten tam dávat nebudu ,tak to asi flushingnu 1 týden voda+peroxid a poslední week je nechám jen o vodě a jsem na to zvědavej:)!šťavnaté plody přeji:punk:
tomas2pet
Ahoj, opět ti to jde super. To jak máš rychlý nástup toho květu je opravdu super. K té cooltube ještě dodám že je taky používám protože hlavně v létě je opravdu problém udržet teplotu mám je samozřejmě upravené s lepším stínidlem ale není to ono. Jsem teď našel u Klečky tohle stínidlo tak koukni.
http://www.klecka.cz/growshop/Osvet...r_Maxtube.html#
Má dobré rozměry a dá se sklo odstranit což by bylo výhodné v květové fázi. Ná příští kolo ho koupím a otestuji. Taky používám jen AH a na proplachy enzymy plus jsem teď koupil rýpen což je vlastně hnojivo P K. Chtěl jsem se zeptat na EC vstupní vody kolik máš? Já používám reverzní osmózu protože mám vstupní EC moc vysoké tak to budu končit někde na 2,2. Jinak máš to opravdu pěkný K+.
MANHUNTT
for tomas2pet:čus díky.tentokrát sem dosáhnul pouze 2 Ec,na jiném modelu sem mělc i 3 Ec.......
MANHUNTT
Zdravím :beer:,všechny a všem děkuji za příspěvky a přípomínky a také za K+ :hug:.Dnes sem udělal ještě jeden dodatečnej proplach aby kytky byli pořádně čisté a zítra je po 59 dnech květu :starwars: pokosim :D. Tentokráte sem ÉÉcéčko vytáhnul "pouze"na hodnotu 2 .nebylo více potřeba.Poslední fotka ukazuje pohled na pěstírnu kde si skoro všechny kytky lehly pod svou tíhou THC :frog:......................

Zatím vše,další report bude už ze sklizně :punk:
Ono
Och, tí sú krásni.:eek: Z nich to THC normálne tečie do kýbľov.:D
MANHUNTT
Tak pokoseno :starwars:,ostříháno :freddy:,a uloženo na sušák :leaf:,byla to normální šichta jako v háku :shots:...přihazuji nějaká fota s akce :titanic:.......
MANHUNTT
a ješte pohled na sušák :drools:
FrYnK
Nemuzu si pomoct ale zdaj se mi ty sisky proste maly :(

Nevrtala ti nekdy hlavou myslenka ze ten prsotor je na to moc ?

Jaky ma ta pestirna rozmery?

PS: Mensi prostor+vic svetla+min vetsich palic = Kratsi doba strihani :)
MANHUNTT
:baby:...jj,děkuji moc za bezva typ chlape :D,ale jedu takhle už docela dlouho :driver: a sem spokojenej :smoker:.Tak že nechám jak to je :beer:.......:winner: jinak dobrej osmej příspěvek :goldcup::frog: ...................promin desááátej :shooter:


P.S.Tady máš foto Jacka Herera od profesionálů a je to podle mého názoru daleko menší a řidší než to moje,tak nevim......;)
FrYnK
Cim sem te tak popudil ze sem dostal tak rejpavou odpoved ?

Byl to jenom nazor a otazka nic vic.

Navic jestli je to 10. nebo 850. prispevek je snad uplne jedno ne ?
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
P.S.Tady máš foto Jacka Herera od profesionálů a je to podle mého názoru daleko menší a řidší než to moje,tak nevim......;)

Zdarec, nic ve zlém, ale tady máš foto jak vypadá Jack Herer od Sensi Seeds by 120 dní květu, což je dvakrát tolik co to kvetlo tobě, takže si na to udělej názor sám, který pheno je lepší :)
guerilla
citace:
Původní příspěvek od skewlers
u JH z beans jsou az 4 phena
vzdy spise sativoidni ;)

skewlers
Až 4:eek::D Já bych to s klidným svědomím viděl až na dvojnásobek.
guerilla
citace:
Původní příspěvek od skewlers
abych to doreknul, kolega mannhunt ma nejspis ocekavany sativoidni. Exodusi pesteni organicky dava povrchne palicim odlisnou tvar nez jakykoliv pesteni jinde nez v biozakladu.
muze to jen klamat zevnejskem, nacez kdyz si vsimnete listu je tam videt sativa :wink:
No, kolega Manhnhunt má právě ono více do indiky, možná spíše indikové pheno;) Selektoval jsem ho a viděl jsem co dělá pod různými wattážemi a sativou bych ho rozhodně nenazýval.
Ono
Tá rozličnosť fenotypov má možno za následok aj názor palinoch, ale to len tak hádam. Názor tu.

Osobne sa viac prikláňam k prevahe satív. Postrehli ste výrazný rozdiel v účinkoch v týchto fenotypoch? Rád by som Jack Herrer v blízkej budúcnosti vyskúšal a vždy som si túto odrodu predstavoval skôr ako silnú sativu, pomohlo by mi to pri výbere.:)
MANHUNTT
dobrá debata :beer:,já bych to viděl podle toho jak to vypadalo že je to na půl......:flower:
tak jako ze jsou palicky mensi se neni cemu divit manhuntt jasne psal ze tam mel i 36oC ono v tomhle vedru to snad ani bez klimosky jinak nejde a jako na ty vedra to vypada hoodne luxusne :drools:
urcite to neni o jeho zkusenostech a ze neco posral ;)
k phenotypum:
pheno znamena ze rostlina vice inklinuje k jednomu z rodicu a k dalsim zase mene
v pripade jacka u manhuntta bych rekl ze to tihne vice k NL ;) nicmene sativa high tam bude porad znatelne
:afro:
guerilla
Svaha si dělá asi prdel, kua co mě osočuješ, jsem to kvetl:confused: Mé tvrzení, že bych JH sativou nenazýval se týká tohoto phena:faq: Netvrdil jsem, že není převaha sativoidních phen, ale že nejsou až čtyři phena, nýbrž klidně až osm. :rolleyes:
MANHUNTT
Tak mi to nedalo a trochu sem se prohrabal v pátým pokusu a zjistil sem přesně to co sem tušil :girl:,divím se tady pár uživatelům kteří píší že sou palice malé,proč to nepsaly i před tím,když byly na chlup stejné Viz:TADY a na dva JH pře 200G je podle mého názoru pěkné :wink:…. počasí v tu dobu bylo v pohodě,tudíž sem měl podmínky optimální a velikost je stejná..........co ted vy na to :einstein:???:beer:
Vietcong-player
hele tak takhle, ted jsme hulili a rozebirali jsme to a oba si myslíme že jsou menší... to mi na to... :rasta:
Svahadji
Manhuntt: nic ve zlém. chválim tvé stabilně kvalitní growy! Máš to už vychytané se svým know how. ale.. že nejsou nikterak velké šišky jsem si myslel i dřív ale neměl jsem důvod to tu psát.. nyní jsem se chytl protože se to tu zmínilo.. když porovnáš svoji šišku jh jak cigáro s pampalinovou jak předloktí, tak to je přeci evidentní.. ale to není kritika jen konstatování. je přeci jedno jestli jedna velká nebo spousta menších.. už jsi testoval? jakej je jhi (jack herrer indica :) )?

guerilla: tak to se teda hluboce omlouvám.. jsem si to popletl s jinou odrůdou..
MANHUNTT
for Svahaji :no comment ,sice to má pampaliny jako předloktí,ale vypadá to jako palice z venku a ještě k tomu na to svítil 120 dní,tak si myslím že jste asi trochu vedle nebo ne?kdybych to nechal 120 dní tak je dávno plesnivá.Znova přihazuji odkaz TADY kde je JASNĚ napsáno květ 50-70 dní,tudíž je jasné že měl pampaliny jinej JH,nehledě na to,že ten Pampalinovo JH vypadá sice velkej ale na pohled hroznej.Kdež to ten můj se stavbou květu podobá tomu na odkazu kde je doba květu max 70 dní.Taky sem koukal na kolegu Matrixe,kterej ho taky měl a vypadá dost stejně jako ten můj.jinak sem ho samozdřejmě už testoval a je to nejsilnější model ze všech který sem doposud jel,také proto sem si ho nechal všechen,už minule sem byl z něho na kaši.toto je můj poslední příspěvek na toto téma a už na ty kraviny typu blablabla nebudu reagovat,u mě je to vyřešeno a je mi jedno jak je to u vás pánové........:winner:
Tak kolik toho bylo kilo???
MANHUNTT
for plha:beer:

for Rappa,ještě je čas dneska to mám teprve týden na sušáku.....:guitarist
MANHUNTT
Někteří členové mi napsaly jestli bude typovačka :beer:,tak tady je můj typ : 650 g ....................do konce týdne,o víkendu z veřejnim stav :whisperer



P.S. Výhra bude pozitivní Karma :winner: :bravo:
Mr.Johnny
já budu větší optimista 710g... jinak ti moc fandím, máš to fakt překrásný i přes všechnu kritiku, ti vzdávám hold.
Lupus
666g :vampire: :D
grizly
680 a vice...:leaf:
grosancho
Rovných 660g (slovy:šestsetšedesát) :D :)
cannabi88
Já už bych se nebál zatipovat cifrou 780g (samo toho nejlepšího) :sun:
Vietcong-player
568g
pexeson
Neni to celej sušák,zato ale těžší,tak dejmetomu 591g.
Ono
Tipujem 627 g.:)
Zvednu latku.788g.
guerilla
citace:
Původní příspěvek od benji chaouat
Zvednu latku.780g.
No moc se ti to nezdařilo, jeden, stejný tip tu už je, viz
citace:
Původní příspěvek od cannabi88
Já už bych se nebál zatipovat cifrou 780g (samo toho nejlepšího) :sun:
:D

Já tipuji 685g
Svahadji
835
542.5
Neson
518 bez stonků ....
Kripix
570G pekny suchyho asi krapek dobryho matrose. at chutna...
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Neson
518 bez stonků ....



...........a ze stonkama???........1000 g ? :bravo::einstein:......po každé je to bez stonků chlape :wink:
Moje
bude toho tak na dva max. tři špeky víc nééé :D


545dží
hary
brzo na květu vysoká teplota při norom podmínkách bych typoval lehce pod 900 ted si typnu 790
:beer: 636
MANHUNTT
pic všem a díky všem,koukám pěkné typy :beer:,sám sem docela zvědav kolik toho na konec bude :guitarist.tentokráte díky příznivému počasí venku,, suším při teplotě 19 stupnů a vlhkosti kolem 55%-65% a konečně to budu mít alespon 14 dní na sušáku :winner:,než sem si to vychytal(ventilace)+také špatné počasí venku tak sem to měl po každé max.deset dní na sušáku.:(.ted sem na to šahal a je to skoro všechno tvrdé jako šutr :frog:,tak by to mohlo vylétnout hoooodněěě vysoko :flower:,ale ještě je brzy dělat ukvapené závěry.zatím vše a v sobotu výsledky :goldcup:.....jdu si něco otestovat :rasta::drools: :mutant:
cajovnik
577 Ge
saiklon
manhuntt nezklame nikdy, tohle kolo nebude co do vynosu jedno z rekordnich, kvalitou urcite ano.. 606g at chutna ;)
Můj tip je: ... 716 g :rasta:
skewlers
521 kdyzby jako cash crop (buds only)

576 jako domaci (homely bag-appeal)
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od saiklon
manhuntt nezklame nikdy, tohle kolo nebude co do vynosu jedno z rekordnich, kvalitou urcite ano.. 606g at chutna ;)




Taky si myslim že toho nebude nějaké extra kvanta :popcorn:......,ale kvalitku sem už testoval :mutant::beer: a ta opravdu nesklamala :flamer:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od skewlers
521 kdyzby jako cash crop (buds only)

576 jako domaci (homely bag-appeal)





:eek::eek: žádnej cash crop :jerk: :grrr: ,ale všechno homely bag-appeal :o
Trafo
Lahodně vypadajících 555 gramů :teef:

Trafo :bravo:
500
Mishelou
512
Rhino
tip : 639g :dance:
Hydrotekk
tip:751G
Martenros
SryKrásných 654 g!snad to tu neni, protoze tenhle tip je spravny.)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma