Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Sekwojův outdoor 08 - Klikni zde pro originální téma
Sekwoj
Tak už je tu zase čas zasadit kytičky. Rozhodl sem se že letos už nebudu pěstovat na balkoně- květináče se mi neosvědčily, budu sázet přímo do země.
Loni sem si objednal 10 semen Shivy od Nirvana seeds a někteří si možná pamatují že z toho mi pouze 2 semena vyklíčila(jednu rostlinu sem věnoval, takže mi zbyla jenom jedna), mizerná klíčivost mě docela odradila a tak sem se letos rozhodl pro Sensi seeds. S kamarádem sme se složili na Early Skunk takže mam k dispozici 5 semen tohoto modelu a jako bonus nám poslali 5 semen Original T*Haze x Skunk 1. Objednávali sme prostřednictvím www.seedboutique.com a vyšlo nás to na necelých 40 eur. Semínka dorazily tenthle tejden v pondělí a hned sem je všechny dal klíčit(5 ks Early Skunk a 3 ks Original T*Haze x Skunk 1), v úterý okolo 9 večer sem nahlédnul do vaty a všech 5 kousků Early Skunku už mělo malý klíček, což mě velice potěšilo (myslim že se mi nikdy před tim nepovedlo aby semena vyklíčila do 24 hodin). Bonus seeds se zatim neprojevili.
Až ze semínek budou kytičky tak z každé rostliny udělam řízek abych zjistil co sou samci a co samice, doma na zahrádce si pak necham 2 nebo 3 holky, samce nejspíš zničim a klony rozvezu po okolí nebo věnuju kámošům.
Přidávam nějaké foto pro ilustraci(data na fotkách si nevšímejte)
pohodka takhle rozdávat - ono je to lepší než si to nechat pro sebe ;)
sem zvědav na ty bonusovky
Sekwoj
Tak všechny semínka co mi přišly tak vyklíčily ale co sem je dal do země tak se jim moc nechce, na povrch zatim vylezli 2 kytičky Early skunk, 1 Haze x Skunk a u jedný si nejsem jistej jestli to je Early nebo Haze.



Haze x Skunk1- před chviličkou sem tuhle rostlinku přesadil volně do země, z PETky sem ustřihl hrdlo, udělal do ní pár otvorů a použil sem ji jako takový provizorní pařník, kdyby náhodou měli přijít mrazíky







2 kousky Durban Poison x Skunk 1 z loňska - měl sem 3 semínka na kytce...










tady jedna várka NoNames- ty v nejbližší době odvezu někam na políčko












druhá várka NoNames









a tady klíčí zbytek: v první řadě sou 4 ks ES(Early skunk), ve druhé řadě sou po stranách ES a HS(Haze Skunk), ale zapoměl sem která kytička je co... ale vim že uprostřed je HS, no a v poslední řadě sou Durban skunk a Santa Maria(taky model z loňska- na týhle kytce bylo jenom jedno semeno)
Čus
Nevím jak ty ale já bych radči ty kyti přesadil každou zvlášť protože se jim spletou kořínky a pak půjdou horko těžko od sebe..
Ať se daří..

PIC :punk: :wink:
Sekwoj
to w23: neměj strach- to mam v plánu, první várku už sem rozvezl po okolí (3. foto minulého příspěvku) a další pudou do přírody co nevidět...

Jinak včera sem zařídil záhonek pro dva ES; vyplel sem trávu a kořeny do hloubky asi tak 10-15 cm a místo toho sem tam nasypal ornici, jinak na tomto místě dřív byl kompost takže kytky by ze začátku měly bejt dobře živený. Konečný stav objednaných semen je 2x ES, 1x HS a u jedné rostlinky nevím jestli to je HS nebo ES- zbytek semen sice naklíčil ale klíčky v zápětí uhnili:(
Kvalita fotek je dost mizerná- foceno telefonem...
1. foto HS








záhonek s ES















?? ES nebo HS ?? snad se to časem dozvim












druhá várka kytiček na pole
Sekwoj
takže na pole už sem odvezl i poslední várku kytiček. Rostlina u který sem nevěděl jestli jde o ES nebo HS (3. foto minulého příspěvku) bohužel po přesazení zašla takže se nikdy nedozvim co to bylo:( HS co sem měl doma mi vytrhla moje malá sestřička, naštěstí i s kořínkama tak sem rozšířil záhonek s ES a můžu jenom doufat že se chytí. Jinak všechny tři rostlinky se mi zdaj hodně opožděný tak snad se co nejdřív rozjedou.
A abych si ten letošek nějak pojistil tak sem si od kamaráda udělal dva klony parádní venkovky, sice už je trochu pozdě ale něco z toho snad vyroste.


řízci










ES










celkový pohled- na levo HS, zbytek ES
Sekwoj
tak oba ES už se konečně začínaji rozjíždět- ztloustly stonky a už se začínaj větvit. Zato HS je na tom pořád bídně, nějak se jí nechce růst, furt je strašně malinká a roste jí teprv 4. patro...
A řízci bohužel nezakořenily- rašelinový válečky, ve kterých to bylo se začali obalovat nějakým zeleným sajrajtem- vypadalo to jako řasa, a zežloutly jim listy:(


ES











HS














populace tabáčku
Sekwoj
Tak před chvilkou sem se byl podívat na kytičky a rovnou sem na obě ES dal kolínka- budu se snažit je držet u země aby nebyly moc vidět. Počítám že přístí víkend přesadim tabák pryč od kytek a poprvé zahnojim. Hnojiva mi ještě nějaký zbyly z loňska- AH grow, bloom a FS.




jeden ES












druhý ES












HS










tabák
Sekwoj
tak po delší pauze přidávam nějaké fotky. Kytičky zase o něco povyrostly ale bohužel sem zjistil že na nich začaly řádit svilušky, takže zejtra se chystam koupit nějakej přípravek a zničit je... Ještě před tim než se objevili svilušky tak kytky ožíraly slimáci takže pár listů bylo ožraných ale rozhodně jim víc chutnal tabák- jednu rostlinku sežraly úplně a dalších 5 je na tom bídně, jenom jedna zůstala bez větší újmy(viz foto). Nasypal sem okolo kytek trochu soli a pár slimáků to zabilo, od tý doby už je neožíraj. Jinak tabáček už sem přesadil na jiné místo a včera kytky dostaly už druhou zálivku AH grow.
1. foto HS







jeden ES








další ES- už se začíná pěkně větvit










opět ES












a tady zmiňovaný tabák








Sekwoj
Tak přidávam pár fotek pro ilustraci jak to na zahrádce vypadá... Každý víkend dostávají zálivku s hnojivem a koupil sem postřik na ty predátory- jednou už sem ho aplikoval ale bude to chtít ještě minimálně jednou postříkat...



jeden ES














HS















druhý ES














řízek jednoho dobře rostlého no name













tabák- ostatní ani nestojí za zmínku- slimáci jim dali zabrat...












a tady řízeček šalvějky
Sekwoj
Takže kytiz zase o něco narostly tak tady je nějake fotos. Včera opět dostaly zálivku s AH, už sem i přidal trochu AH bloom. Na jedné ES už se objevují "chloupky" takže jde o samičku. Na ostatních rostlinách zatim žádné znaky které by určily pohlaví.


1. tabáček- opět zautočily slimáci:(












jeden Early Skunk- samička










druhý ES










Haze x Skunk
Sekwoj
Zase probíhaly nájezdy slimáků- tentokrát už se vrhly i na ES, ale jen minimálně, zato tabáček to zase schytal... Dnes opět zálivka s AH.






jeden ES








druhej ES













HS














celkový pohled: od spodu HS, ES, ES















tabák















šalvějka














větvičky
Sekwoj
Tak kytičky zase povyrostly, dneska opět zálivka s hnojivem.
Včera sem zjistil že oba ES sou určitě samičky, takže už se čeká jenom na HS až ukáže pohlaví...





Early skunk












Haze skunk















druhej Early skunk















celkovej pohled













a tady tu kytičku máme na půl s kamarádem- je to semínko z loňského Durban Poison x Skunk 1
Sekwoj
Žádná nová významná událost se nestala, kytičky si pěkně rostou, opět dostali zálivku s AH. Jen si začínam dělat starosti s dozráváním, už by to mohlo začít kvést...



jeden Early Skunk















Haze x Skunk














Durban Poison x Skunk1















druhej Early skunk












celkovej pohled












a šalvěj
Sekwoj
takže opět nic moc nového, kytičky rostou, už i HS se začíná pěkně rozrůstat.




Durban Poison x Skunk1 - šílená kytka, už má okolo 2 metrů













jeden Early skunk













druhej ES















Haze x Skunk













všechny tři spolu













Šalvějka












a tady tabáček
Sekwoj
Tak protože Haze x Skunk se začal hodně tahat do výšky a stínil Early skunkům tak sem ho trochu nalomil a ohnul. Jinak dnes zálivka s AH.







Takhle teď vypadá HS- už sem na něm taky našel pestíky, takže všechny tři kytičky by měly bejt holky












a takhle celkový pohled
Sekwoj
Tak to zase o něco poporostlo, ale pořád se tomu nechce do květu a to už sem asi 2x aplikoval zalivku s květovým hnojivem.





celkový pohled; ten černej flek nahoře je kocour...












Early skunk













Haze skunk















Durban Poison x Skunk 1















ještě jednou Durban














šlavěj














jeden tabák- už začíná kvést













a tady druhej tabák
Sekwoj
Tak nic moc novýho se neděje, kytky sou akorád zase o tejden starší. Durban už začíná pěkně kvést, ale oba ES ani HS zatim jen pár pestíků na vrcholcích...



Early skunk












Durban
































ES, ES, HS
Nyfuz
No kamo, mas to nadherny...K+
Sekwoj
Tak oba Early skunky už začínaji pomalu nakvétat, teda že jim to ale trvalo... podle toho co píše sensi seeds tak by to mělo dozrát někdy před koncem října tak uvidíme... Jinak Haze zatim ještě nic. A minulej tejden vítr polámal 2 největší větve na Durbanu, narovnali sme je ale jedna z nich potom uvadla, tak sme ji museli uštípnout; ta druhá se zatim drží. Fotky sou spíš ilustrační- foceno telefonem za šera. Až se tam ukážou nějaký paličky tak na ně vezmu foťák.


Nyfuz: až tam narostou paličky tak to bude ještě nádhernější, jinak dík za ká.


Tady máme známou trojkombinaci ES, ES, HS








Durban- škoda že přišel o vršek tý větve- pár pěknejch šišek by tam bylo, ale zvládne to i takhle, už se začíná pěkně obalovat.














šalvějka














a takhle začal kvést tabák; ke kouření to určitě nebude ale aspoň že z toho něco vyrostlo- budou semínka na příští rok
Sekwoj
Tak zatim to je na dobrý cestě, akorát tomu Haze x Skunk se pořád nechce do květu. Jinak kytky sem asi před 2 tejdnama přestal hnojit- AH bloom už mi dochází a současně jedu indoor takže ho víc potřebuju ve skříni... Za kvalitu fotek se omlouvam- opět foceno telefonem:(



celkovej pohled- už se mi ani nevejdou do záběru












Early skunk














stonek Haze x skunk













oba ES













a zase šalvěj, začala se teď krásně rozrůstat...
Sekwoj
Tak dneska sem je konečně vyfotil foťákem- sice jenom 4Mpx, ale aspoň je tam vidět něco víc...







oba Early skunky a kousek HS










ES









ES









šalvěj










a ještě šalvěj
Sekwoj
Tak zrovna když kyti začnou kvést tak se udělá takhle hnusně... No ale snad se ještě hezky udělá; v říjnu už to ale asi bude horší a kyti budou dozrávat koncem října:( začínam mít takový tušení, že letos to asi moc nedopadne:( a to ještě dokonce Haze x skunk vůbec nezačal kvést!





Early skunky









tady je dole vidět HS- ještě ani blizna...











ES















a tady Durban- déšť mu moc neprospívá- palice se nacucali vodou a kytka je neunese tak sou všelijak polámaný a ohnutý...
malyfida
ahoj:)maš to moc pěkné:)chválíim....jen tak dale a ti slimaci jsou ......taky mam takovy problem s nema...tak at to roste:)......
Sekwoj
tady přihazuju foto záštipku z Durban Poison x Skunk1, za nedlouho už pude pod kosu.
Sekwoj
Dneska už dostal první zálivku s FS. Jinak kouření je to luxusní, sice trochu víc listnatý ale za to moooc obalený.






stoneček












pališka












makro čerstvý paličky












makro suchý paličky
Sekwoj
Tak paličky se zase o něco zvětšili a na jednom ES už začínaji cukrovat, druhá kytka je trochu pozadu- má menší a znatelně tmavší(do fialova)paličky než první kytka. Jinak Haze pořád ještě nekvete- asi se zaseknul na růstu, brzo ho nejspíš zničim- akorát zabírá místo... Jo a šalvějku sem přemístil do svýho pokoje- venku se mi zdálo že už je na ni docela chladno, jenže jak sem ji dal do suchýho prostředí tak jí začly černout a usychat listy no a protože sem zrovna byl trochu při penězích tak sem jí pořídil zvlhčovačku, tak doufám že se to zpraví; časem ještě chystam sehnat nějakou zářivku a přes zimu na ni nejspíš budu svítit...

1. foto: ES1





taky ES1










ještě ES1












tady je ES2, je to sice rozmázlý ale je z toho poznat, že má o dost tmavší paličky a pomaleji kvete- možná jiný fenotyp .. ?












stonek ES1
Sekwoj
:)
Košon
Sekwoji nenic Haze, to je skoda... Treba to stihne... a jestli to stihne bude to peklo pekel... Ver mi =)
sponge-bob
máš to krasne........K+
Sekwoj
Tak paličky se pomaličku začínají obalovat, ale žádná sláva to nebude- je zima a málo sluníčka... Haze už možná pomalu začíná kvést:D asi ho tam necham na pospas osudu... A bohužel sem zjistil, že šalvějce se přestalo dařit kvůli kořenové plísni:( Chudák holka, vypadá dost špatně- většina listů už jí upadala. Poraďte co s tim, znáte nějakej účinnej prostředek na kořenovou plíseň???
Jinak fotky sou spíš jen orientační- foceno telefonem, foťák momentálně nemam doma.

1. foto ES1









2. foto ES2














Haze














Durban- v pátek sme mu ufikly vrchní větev(cca 30-40g suchýho)- materiál do mastičky... Jinak zbytek kytky budem sklízet zejtra.














ještě Durban
Sekwoj
Takže včera se dostalo na Durbana- už tam místama byla plíseň na paličkách, navíc zralost si myslim že je optimální. Sem rád že aspoň tahle kytka pořádně narostla- z ES bude pár g...
Sekwoj
a ještě...
na poslední fotce je vidět co se mi za hodinu a půl střihání listů usadilo na nůžkách...
Sekwoj
Aktuální fota Early skunků...
Před chvilkou dostali závilku s AHčkem.







ES1









ES1










ES2










Haze x Skunk









ES1+ES2
Sekwoj
+







HS








ještě ES1+ES2











a stonek ES2
Sekwoj
Tak za poslední 2 týdny paličky pěkně nakynuly a začaly nádherně vonět- je to znát, že svítilo sluníčko... Jinak HS kvete cca 2 týdny...





ES1












ES1











ES2










ES1+ES2










HS
Sekwoj
Tak hnojiva už sem vysadil, dostávaji dešťovku. Podle toho co píše sensi seeds tak za 1-2 týdny by měly bejt hotový- listy už od spodu žloutnou a blizny pomalu začínaji hnědnout, tak uvidíme jak to dopadne; počasí zatim přeje..
Foto 1-3 je palička ES1
a foto 4 ES2
Sekwoj
Tak Durban už je suchej a uskladněnej. Výnos týhle kytky se dělil na tři díly, z toho moje část byla kolem 100 g. S výnosem by problém nebyl- je toho fakt hafo, ale odolnost vůči plísni je poměrně špatná- cca 30g paliček bylo napadeno plísní- některé jen minimálně, ale radši sem dával pryč všechno kde sem zahlíd plíseň. No takže mi zbylo 70g luxusního, voňavýho a šíleně lepivýho materiálu.

Chuť je dobrá, ale po čase omrzí (to asi u většiny modelů, když toho je velký množství), voní to po ovoci a když paličku zmačknete tak je to cítit po skunku1. Zkouřenost přichází hned po několika šlucích a trvá fakt dlouho. Občas to nechce ani hořet jak je to pryskyřičnatý.

Toť asi vše k letošnímu Durbanu...


1. foto: v tý malý je 10g a v tý větší je 30g
2. foto: 30g těch nejlepších pálek
Sekwoj
Tak před chvilkou šly holky dolu. Bohužel sou paličky totálně mokrý, takže sem to vytrhl, trochu oklepal vodu a pověsil sem to do kůlny- listy ostříham až to trochu oschne... Jinak včera sem ochutnával záštipek z ES2 a myslím že investice se vyplatila- je to luxusní kouření s příjemnou chutí a dlouho trvajícím stavem, chuťově i účinkem mi to trochu připomělo Santa Mariu z loňska, ale smokereport bude až to bude všechno suchý(což asi nějakej ten tejden trvat bude..)

ES1









ES2











poslední společná chvilka v zemi..










a tady HS, ještě bujuje tak sem zvědavej jak dlouho vydrží...
Sekwoj
ES1











kořeny ES1











ES2












kořeny ES2












a hlídač...
Sekwoj
Tak dneska už kytky nebyly mokrý tak sem ostříhal listy a dosušit je dam na půdu. Na nůžkách mi zase zůstal pěknej svinčík takže to necham tak 2 tejdny uležet a bude na žoužalu..



na levo ES2, na pravo ES1










ES1










ES2
Sekwoj
Tak teprve dneska sem ji vytrhnul, většinu listů už spálil mráz, takže nemá cenu to tam nechávat. Paličky, jestli se to tak dá říct, sou hodně řídké a spíš je tam víc listí než hmoty; ke kouření to rozhodně nebude ale na vaření se využití určitě najde..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma