Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Poprve a poradne 4x1kw S, 4x600w S, 5x400w MH, 4x2x36w Neony 285 kytek - Klikni zde pro originální téma
Uvidime jak mi to na poprve vyjde...

Na pestovani jsem si poridil EC (SM302) & PH (MPH7) metr..
Celou skalu postriky a hnojiv od plagronu...
Celkem vybaveni svetla mam 4x1kw S, 4x600w S, 5x400w MH, 4x2x36w Neony

Na Vzduchotechniku pouzivam klasicke vetraky na 220v, 15cm prumer celkem 8ks..
teplota: V kvetu kdyz se sviti je 28° za tmy min 20°

Zalevani a postriky zatim rucne..

Moji snahou bude mit sklizen 1x za mesic... a ztoho duvodu budu zarizovat 2hou mistnost na kvet. Rust trva jeden mesic a kvet dva proto budu mit grow 2kw, bloom 1 - 3,5kw, bloom 2 - 3,5kw.

Zatim jsou kytky v mistnosti na kvet 3 tydny a jiz mam dalsich 125 rizku chytnutich a v rustu a dalsich 160 se jich zakorenuje (viz fotky)
Prvni mistnost na bloom..
Matka NL (sensiseeds), dalsi matky Crystal a WW se teprve vyvyji..
Nejake rezy..
Tutti Frutti
Nepodstatne a prinosovo nulove prispevky inych clenov v tomto threade boli zmazane, preto upravujem tento prispevok (povodne reakciu na hlupe prispevky).

Tesime sa na fotky & info, zatial rozbehnute velmi dobre!!
(Do buducna opatrnejsie s osobnym info o sebe :) )
Prajem tomuto growu i majitelovi vela uspechov a konecne zacinaju na G ozivat vacsie projekty - dufajme, ze sa osmelia aj ini groweri, vela zdaru a stastia!
Strecu Mohl bys napsat prosimte o jaky vetraky presne jde, protoze z tvojeho popisu mi prijde jako by byly docela poddimenzovany. Apropo jake nejmensi vlhkosti jsi s nima schopnej docilit, nebo mas odvlhcovacku? A jeste plochu jestli by jsi mohl prosimte upresnit a systemek kterej pojedes? Toz zatima at se dari. Podobnej projekt bych chtel tez nekdy zkusit:-)))

Ovsem asi bych nemel koule na to zverejneni tady. Inu jsme preci jenom mala zem.
Hyde
eeh,...chvilku mi trvalo než jsem si nacpal bulvy zpět do očních důlků...
Myslím, že Grower se chtě nechtě bude muset připravit na poněkud jinou úroveň growingu... zřejmě budou vznikat nová témata, typu Proč v naší čtvrti nesvítí pouliční osvětlení, příp. Jaká je doporučená tloušťka obvodového zdiva mého roomu...
Jistě, nejsem zastáncem prodeje konopí za účelem zisku, ale rozhodně jsem odpůrcem jeho nákupu z jiného než léčebného důvodu. (tuto pohodlnost zkrátka nechápu).
Účel pěstování člena clynelish mi jaksi znám není, tudíž nemám zapotřebí jakýchkoli soudů (já jsem řekl "soudů"? no, potěš...) a zatím má můj obdiv a support. Pokud se o tenhle link bude dobře starat, myslím, že se máme všichni na co těšit.
clyn.: Větnamci jezdívaj na 30kilo velmi dočasně...:D a je jich jako zrnek rýže. Ty jsi ale jeden. Chci říct, že se zvyšující se wattáží se, jak už to bývá, zkracuje dočasnost pěstování...opatruj se.
T.F. Nech žije! souhlas, tak nějak to vidím.
Checht,... při představě amerického pacienta, který do sebe tlačí 50g cannabisu denně, si dovolím úvahu: trpěl Pepek námořník artritidou III.stupně?, měl Disney tak krutého cenzora či podlehl drsnému špenátovému lobbingu? :D:D:D
Tak vetraky ktere jsem zakoupil jsou OEM TNT-A9238V2HBT.

Jinak mistnost na grow ma 20m2 a vlhkost je tam kolem 80%. Nepouzivam zadej privod ani odvod vzduchu.

Mistnost bloom 1 ma 30m2 zatim vyuzivam jen jednoho vetraku na odtah ze dvou a vlhkost pri 112 kytek je 47%.

Druha mistnost na bloom ma 35m2 ale jeste jsem ji nezaridil. Planuju, ze ji udelam hydro a misto rockwoolu pouziju zreciklovany (tz.natrhany) geotextilie na vlakna.

Dale zrizuji druhou mistnost na matky a na zakorenujicise rizky. Tez o velikosti 20m2.

Jinak jen pro zajimavost,
Napad to rozjet trosku ve vetsim me vzdy inspiroval, protoze se ridim pravidlem kdyz uz tak uz. Mym hlavnim problemem byly vzdy finance, a tak jsem se nastval a rek si ze se nebudu preci furt jen vymlouvat.
Zasel jsem do BAWAG bank a zaridil si pujcku na 280 000 na 6 let.



S pozdravem
Add ventilace, jsi naivni jestli si myslis ze ti ty pc vetracky bo co to je za mrdky udrzi teplotu a vlhkost na prijatelne mire. Byt tebou tak koupim nejaky poradny ulitky a mas klidek do kazde kvetove mistnosti ulitku kolem 2500m3 + regulator a mas klid. Jak rikas: Kdyz uz tak uz. Mej se
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od clynelish
....Nepouzivam zadej privod ani odvod vzduchu...

Používáš nějaký kahan na spalování kyslíku a vytváření oxidu uhličitého? Nebo prostě na téma výměna dýchacích plynů a efektivní fotosyntéza sereš? Je sice hezký, že máš kilowaty ve světlech, ale je docela mrzuté přijít na důležitost ventilace při prvním growu, který je tak velký a hlavně nákladný. Jak psal Disaster- pořádný odtah, na druhé straně místnosti třeba i pasivní přítah, když bude odtah dost silný, několik cirkulačních ventilátorů a pak ty výsledky budou o něčem jiném.
Hyde
clynelish: tvá upřímnost je až bych řek fascinující. s nečím podobným jsem se setkal i zde: http://xeznam.cz/uzivejsi/ , ovšem ten link se od svého počátku nijak nezměnil...

K tématu - s tou ventilací to skutečně dořešené nemáš (OEM TNT-A9238V2HBT jsou pořád PC větráky, byť vysokorychlostní) a myslím si že těch 15-20 tisíc na ulity bys z té "půjčky" ještě vytlačit měl. (pozdější zjištění, že je to tak, může být velmi nepříjemné - grow v háji, stejně jako předchozí investice do stávajícího balastu). Každopádně foto, foto, foto. Jsi v galerii.
Téma s chutí objednávám, protože (skutečně- nic ve zlým) jsem zvědav, jak dlouho lze tolik lidí a jiných institucí vč. bankovních manažerů tahat za nohu :angel: (i když v případě bank bych vsadil flek na hru, že když je zcela upřímně seznámím se svým "podnikatelským záměrem" tak při vidině zaručené návratnosti+zisku mi půjčej dvakrát tolik i bez potvrzení o příjmu, bez ručitele a jako bonus ještě zadara obdržím plán budoucích investic vč. osobního asistenta...)
Jak říkám - opatruj se.
H.

edit: koukám, jsou tu rychlejší...
Tady zverejnujeme i bez tak dost zavazny veci a ta pujcka je malickost v porovnani s...

Dalsi fotos jsou z bloom room1 - 23ti den
Dale vam zasilam fotky novych rezu a grow roomu

Tu vzducho techniku si beru k srdci a jdu to prostudovat. p.s. nejsou to pc vetraky ale vetraky do digestori..
donsalvatore
budes nejak resit pachovy filtr nebo konopny zapach nevadi?
V mim pripade to neni nutnosti uvidime az ted v druhe fazi kvetu..
saiklon
citace:
Původní příspěvek od clynelish
V mim pripade to neni nutnosti uvidime az ted v druhe fazi kvetu..


jeche neni nutnosti :)

pockej az se ti tam bude houpat 10 kilo konopi, prides ke dverim u baraku nebo kde to mash /snad ne v byte/ otevres a dostanes takovou facku ze druhou chytis o ty dvere cos otevrel.. VENTILACE VENTILACE VENTILACE samozrejme s pachovym filtrem - v tomhle formatu ;)

smaznu ;)
saiklon
clyne:

MNELO BY SE TI TO TU DOST PROMAZNOUT - RANEC OT! hele jestli chces mit v roomu fesaky tak vazne pust aspon tech 15 - 20k do vent. mrkni treba na www.klecka.cz nebo pestovani.cz a vem si aspon do kazdyho roomu aspon 1000m3/h - spis vic.

az to zacne fackovat uz to "musi" bejt vychytany ;)

co se tyce smradku, pockej na sklizen :D
Hyde
clyn.: no to ho ze mne vyndej!...von to snad myslí vážně...:D
Zdá se mi trochu neefektivní využití světel, nebo jsi jen upravoval kompozici pro foto? Odrazovou folií na podlaze (místo toho igelitu) by kyti jistě nepohrdly, stejně jako všema bílýma květníkama. Co se týče těch žlutých, tak ty jsou dle mých zkušeností total shit, jelikož přitahujou kdejakou hmyzí mrdku. Teda ona žlutá barva hmyz sama o sobě nepřitahuje, ale vony ty potvůrky žlutou nevidí a mají pocit že v její nepřítomnosti jsou sami neviditelní.
Jinak to vypadá velice pěkně a zdravě. Přiklonil bych se k prosbě o foto, příp schéma el. zapojení. Dovedu si představit tvůj rozvaděč jako kubistické dílo.
No fota ohledne tech el zapojenin dodam az za taden.. ale jinak mohu rict, ze je to dost jednoduchy... Pouzivam vzdy jeden casovac na jednu mistnost. Ten casovac spina stikace, ktere v danych casech propoustej proud do mistnosti.
Jinak pouzivam tlumivky ktere jsou na dve faze (400v) a maji 20Amper, Jinak starter ma kapacitu 2500w. Mam tam i odpovidajici kondensatory a ochranu napeti, aby popripadne nevybouchly zarivky a to z toho duvodu, ze tyto trafa zasobuji veskere zarivky. tyto tlumivky mam dve a vzdy zasoby 4x600w zarivky. Takze jen rozvody z trafa prez mustky se mohou zdat slozitejsi. Tim to spusobem se mi to zjednodusilo..
Dale mam jeste 10 kompletu 400w, 3 koplety 1kw a 5 kompletu 600w na doplnovani a do budoucna.
Jinak toto zapojoval muj znamej elektrikar.. takze doufam ze ok. Zatim to jede 23 dni a je to v poho..

Jinak bych dodal ze ty reflekcni folie jsou dost darhy 200kc za 1,2x1m coz na vyhotoveni celych mistnosti se dost prodrazi a ja mam limitovanej rozpocet.. To co je videt na fotkach jsou antidetekcni folie na IR a jsou jen na nekterych mistech protoze IR zkrs tu 40cm zed neprojde...

Jinak dal planuju zustat na tomto fleku jeste 4 mesice a pak ..? No uvidi jestli vubec neco poradnyho vyroste, ponevadz uz jsem 2x bojoval se sviluskama celkem jsem uz pouzil roztok s Omnite 8L, roztok s Nissuron tez 8l, a bio proti temto skudcum 10l postriku. Mel jsem je ve tretim tydnu Grow a ted pred 2vouma dny (30 dni grow a ted 23dni bloom, stari celkem 53deny ) se zas obevili..

Ps: Please groweri, potreboval bych feedback ohledne meho napadu s 2hou mistnosti na bloom Aero. Nemam zadne skusenosti a tak muze byt moje predstava zcestna. Viz foto
Nevidím tam kudy ti bude zálivka odtékat nebo jí tam chceš nechávat ??

edit jo už sem ten odtok našel pěkně schovaný

spíš to připomína drip

mrkni se na AERO vysokotlaké

klasické aero tzv. nizkotlaké stavěl Kwjetoň jen to nemůžu najít když tak dodám až to najdu
Tak vzducho techniku si beru k srdcia a jedu pro vetraky se 1700m2/h - 2ks a pachove filtry 2 x a 1800m2/h..

Susarnu tez budu muset zaridit a myslim ze by tam vetrak 1000m2/h a odpovidajici filtr mohl stacit ne?
Ono
Ahoj! Podľa tohto si môžeš vypočítať, aké silné odvetranie potrebuješ.:)
Thorr
Clynelish - ty svilušky se ti tam vracej protože tyhle postřiky řešej jenom živý potvory, až na bioolej, ten jedinej co mam ozkoušený funguje trochu i na vajíčka a navíc dokud jsou kytky ještě mastný svilušky na ně nejdou, ale problém je v tom že v takovýmhle měřítku jestli to máš, /jakože podle toho co jsem viděl na fotkách to tak máš/ jen tak v místnosti nějak zatěsněný a cíleně větraný, je tam spousta místa kde se nějaká ta mrcha sviluška schová a hlavně tam přežijou vajíčka a ty se líhnou jednou za 21 dní tuším, takže to chce prostě opakovaně mítit a příště to celý nejdřív pořádně ukliď, vystříkej savem, pokryj agrofólií a pak tam nanos umytý věci, jinak se těch škůdců prostě nezbavíš, mám teď stejnej problém, ale je to díky tomu že jsem se rozhodl využít volnej zdroj energie a brát si půčku na takovýhle investice fakt nebudu...
tak hodně štěstí, ty svilušky nejsou zase takový zlo, když je nenecháš moc množit, sem tam to projdi celý a potříkej listy zespoda čistou vodou a jednou za ty tři tejdny bioolejem a bude to ok, i když se ti asi vždycky někde zase objeví... a jinak za odvahu tohle zveřejňovat K+ ja ji nemam :-)

a btw fandim ti, at si to vychytáš a nikdo ti na to nepříde, až ti pojede pořádně vzduchotechnika tak tyhle prostory maj potenciál na hodně velkej výnost, mě fakt poslední dobou štve, že vzhledem ke stále rostoucí spotřebě hulení hodně roste jeho cena a tak tu platime za nekvalitni marihuanu v přepočtu 300-400kč protože co si lidi dovolej prodávat zdaleka nemývá gram... před nedávnem jsem jednomu "podnikateli" likvidoval pěstírnu s wattáží přes 8kW a podle tvejch fotek jsem fakt zvědavej jestli nebudeš tím výnosem zklamanej, on měl všechno předimenzovaný, watáž, vzduch, počet kytek a za jeden rok provozu mu to hodilo necelych 11kg, mno ale ty směřuješ dobrým směrem jen, jestli od tak malejch kytiček nečekáš až moc... 4 měsíce je krátká doba... to si myslím že si můžeš snad dovolit zůstat tam i dýl, hlavně jestli vychytáš ten pach a odběr, ten se dá vždycky nějak zdůvodnit... ale samozřejmě předem ;)

Other wise i would like to thank you for the advice with PURE SOG, althou I have no idea what is it about, I only know about the SOG and SCROG.. Anyhow will have a look. Thanks again and do not get offended.
Tutti Frutti

A kamo - mat takyto grow, nieco si nastudujem - mohol by si vediet co je sog - ked uz nic ine, v Magazine Grower su vseho vsudy 3 clanky, jeden je bublak, druhy o matkach a treti je sog a scrog tak si to prebehni, je to dobra technika. Myslim ale, ze pure sog bude v tvojich podmienkach tazko aplikovatelny, nemas na to ani techniku (medium/system prisposobeny na 20-25-30 rovnakych, rovnorodych rastlin pod 1 lampu, s minimalnym casom na veget (<5 dni). Okrem toho si tato technika vyzaduje niekolko specialnych postupov (obstrihavanie bokov, silna ventilacia, jednorazovo okolo 100-150 rovnakych, kvalitnych klonov...) ktore v 1. a asi ani 2. growe dostatocne dobre nezvladnes.
Jen jsem napsal ze znam sog a scrog ale nebyl jsem si jist ohledne PURE SOG, jestli to nahodou neni neco jeste jineho...

Jinak bychjen dodal ze na matku svitim 400w a dava zhruba 100rizku tydne... Jinak uz se my vyvyjej dalsi matky, zatim jsou jen 2mesicni a davaj 15-20 rizku tydne... Na ten SOG se muj norhten lights nehodi, neni dost homogeni.. Vlastne si myslim, ze mozna ani ty WW a Crystal se na SOG moc nehodi, nemam ale s temito odrudy zadne skusenosti a tak uvidim. Asi dokoupim v budoucnu nejaky homogenejsi odrudy. Duvod proc zatim nejdu do SOG je ten, ze se zatim zaucuji s nejjednodusi metodou a to do hliny a ted chci jeste vyzkouset ten Aero..
space.pussy
Na grow takovýchto rozměrů se vždy rád kouknu. Mám ovšem pár připomínek:
  • Nepodceňuj ventilaci. Při tvé vstupní investici už se jeden nebo 2 (2000+m3/h) šneci stratí. Nakonec budeš rád, žes je koupil.
  • Podle mě sis to měl nejdřív vychytat pořádně pod menší watáží (klidně třeba 2x600W, pořád je to míň než 9kW).
  • Sežeň si kvalitní heavy-yielding genetiku (třeba Skunk#1, K2, AK-47). Matka, co máš na fotce v příspěvku č. 3, moc vitálně nevypadá (tyhle klony ostatně taky ne). Kvalitní genetika je základ.
  • Komerčně v takovýchto rozměrech a jedeš v hlíně? Pokud chceš setup s explozivním růstem, mrkni na TAG. Pokud ti jde spíš o nízkoúdržbovej systém, Ebb & Flow v hydrotonu na zaplavovacích stolech. Hydroton po sklizni omiješ (propláchneš savem ať to rozloží zbytky organických materiálů, důkladně propláchneš vodou) a můžeš používat pořád dokola. Co uděláš s použitou hlínou po každém kole a kolik substrátu pak spotřebuješ??
  • SOG nebo Pure SOG je jedna z nejjednoduších technik. Pokud chceš trošku větší SOG nebo něco mezi SOG a BUSH, můžeš je nechat růst pod zářivkami třeba 14 dní.
  • Ebb & Flow stoly mají tu výhodu, že se při rostilnách nemusíš tolik krčit a pokud je budeš mít jěště v květníkách vyplněných hydrotonem, můžeš s nima manipulovat i vrámci stolu / stolů.
  • Další alternativou jsou recirkulační bubláky s rezervoárem a kontrolním gbelíkem. Taky poměrně nízkoúdržbové řešení s hodně rychlým růstem. Není to ovšem úplně ideální pro SOG, navíc je s tím poněkud obtížná manipulace.
  • Na zem bych udělal podlahu z podkladové fólie pro zahradní jezírka, když se něco vylije, vysaješ to hadrem nebo vysavačem a nemáš vytopenou půlku baráku.
  • Poohlédni se po reflexní fólii a lightrailech. Při dobrém rozmístění a použití lightrailů bys klidně mohl watáž snížit o 30 - 40%, možná i víc.
  • Můžeš sem, prosím tě, napsat něco k tomu dieslovému agregátu, co je to zač, jak velkou má nádrž, kolik maximální / doporučovaný výkon a kolik má při těchto hodnotách spotřebu?
Tento thread se enorme promazal tak jestli to nekde zmizelo..

Nyni jsem dokoupil dva sneky o protuku 1700m3, a dva pachove filtry o pruchodu 1800m3. Toto na dve mistnosti kvetu. Dale uvazuji o koupe 1000m3 vetrak a filter na susirnu...

Dale uvazuji o koupe 100 semen skywalkeru (dutch passion) a tim padem necham matku odkvest.. ikdyz je to skoda..

Nyni se jedna o kvalitni genetiku co se high tyce, ale dale nevim, matku jsem koupil z Rakouska.., Rozky na foto jsou druhy den po sesmiknuti.. Jinak na tu matku ani primo nesvitim a proto ma male listy vyrabi totiz az moc rezu.

Na podlahach mam pokladove folie pruhledne o sirce o,o9mm

Light traily bude tema pro mne az za chvily a to z financnich duvodu... Take jsem si s tim lamal hlavu.

Jinak k tomu generatoru.. Baby uz dorazil .. jeto generator od firmy cummins o vykonu 22kw. Az budu testovat podam report..

Jinak dodavam fota matek WW a Crystal v 2hym mesici..
Wyllyy
cau rychlo rychlo lebo to niekdo smaze!!!!!!!!ale vazne urcite si uz cital niekde ze z metra stvorcoveho sa da urobit asi od300g do600g takze keby si mal dve miestnosti na kvet s 4x600W s tienidlami a wing(to hanyz:nerypaj sa do tienidla je to vyzkusane) to mas 4x2.3m2.To je skoro 10m2.Dajme tomu ze nie si najlepsi pestovatel na svete takze berme 250g z metra stvorcoveho to mas cez 2 kila co je minimum ked sa o to staras z jednej miestnosti.Miestnost na rast tiez tak ale tam stacia aj 400W MH vybojky.To mas hned ovela menej elektriny(pretoze viac ako polovicu ti utiahne genrator) menej rezov,roboty atd.
space.pussy
citace:
Původní příspěvek od clynelish
Nyni jsem dokoupil dva sneky o protuku 1700m3, a dva pachove filtry o pruchodu 1800m3. Toto na dve mistnosti kvetu. Dale uvazuji o koupe 1000m3 vetrak a filter na susirnu...

Nějak jsem to přehlédl.

citace:
Původní příspěvek od clynelish
Dale uvazuji o koupe 100 semen skywalkeru (dutch passion) a tim padem necham matku odkvest.. ikdyz je to skoda..

Co tě k tomu vede? Jelikož DP dělá Skywalkera jen feminizovaného, selekci na matku asi provádět nebudeš. To chceš jít komerčně kytky ze semen? Řekl bych, že je s tím spjato příliš mnoho nevýhod. Delší růst, malá až žádná uniformita rostlin, vyšší náklady... Pořiď si spíš nefeminizovaná semínka nějaké heavy-yielding odrůdy (t. j. odrůdy, která je známá vysokou kvantitou výnosu -- kvalita taky nebývá špatná). Semínka dej všechny vyklíčit, pečlivě si je označ a cca po 2 měsících růstu jim odeber řezy a také je pečlivě označ. Řezy nech týden - dva v matkárně a pak přepni na květ -- zjistíš pohlaví. Samce buď odstraníš úplně, nebo si je můžeš nechat kvůli kontrolovanému opylení. Zbytek řezů dopěstuj až do konečné fáze. Podle označení budeš zhruba vědět, ze které matky budeš mít nejvitálnější řezy. Dle prostoru si nech 2 - 3 nejlepší matky, ostatní dej vykvést. Optimálně by selekce měla být dělaná na více generací, ale řekl bych, že pro tvoje potřeby v klidu stačí i tohle.

Taky ti ještě jednou dávám do pozornosti hydroponické pěstování. Kolik času denně asi strávíš jen ručním zaléváním? Kolik mineš na substrát? Kolik je bordelu z přesazování? Aeroponické pěstování by možná bylo na začátku trochu moc, obzvláště proto, že si ze začátku nemůžeš dovolit poškození úrody, což by se ti při aeroponickém pěstování bez jakýchkoliv zkušeností pravděpodobně stalo. Hydroponie je ale poměrně jednoduchá, subjektivně bych řekl, že jednodušší než hlína.

citace:
Původní příspěvek od clynelish
Nyni se jedna o kvalitni genetiku co se high tyce, ale dale nevim, matku jsem koupil z Rakouska.., Rozky na foto jsou druhy den po sesmiknuti.. Jinak na tu matku ani primo nesvitim a proto ma male listy vyrabi totiz az moc rezu.

Na matku určitě přímo sviť! Je to základ tvé pěstírny! Při takové watáži si v klidu můžeš dovolit dalších 400 - 600w na matky.

citace:
Původní příspěvek od clynelish
Light traily bude tema pro mne az za chvily a to z financnich duvodu... Take jsem si s tim lamal hlavu.

To se ti celkem divím, žes to nepořešil dřív, pač návratnost takové investice by byla blesková.
citace:
Původní příspěvek od clynelish
Jinak k tomu generatoru.. Baby uz dorazil .. jeto generator od firmy cummins o vykonu 22kw. Az budu testovat podam report..

Můžeš napsat ještě doplňující informace jako pořizovací cena a optimální výkon (22kW je max., optimum pravděpodobně bude tak 60 - 80%).
WAMParjan
zdar tak co už ses posral v kině ?? :D nebo tě sebrali přímo ??chtěl bych ještě vidět nějakej edyt :( bude ještě nwjakej :) ...
eso1111
jj taky sem stale zvědav co s toho vyleze 8),
Určitě se poradil s mnohem zkušenějším pěstitelem,než jsme všichni členové dohromady a ten mu řek NE,nedávej to na grower,budeš strašně bohatej a oni by tě policisti našli podle ip...panebože smažte to někdo celé...

Omlouvám se za OT...pm a smažu
pestouniii
hele chlape ty se toho moc nebojis vid?:D me spis prijde ze te jeden den napadlo pestovat a druhy jsi do toho sel. muzu se zeptat jak dlouho pestujes nebo jaky mas zkusenosti?? pac podle toho jak vypada tvuj ..growhouse..:) si myslim ze teprve zacinas. mozna by to nejdriv chtelo vic naplanovat nez se pustit do neceho tak velkeho a rozhodne to nedavat na grower:D:D jinak fandim tak ukaz kolik kilo z toho dostanes.....:)
Mr.Johnny
no vzhledem k tomu že poslední příspěvek Clynelish-e tu je z května a je červenec tak to asi nepadne na úrodnou půdu ;-)
Vzhledem k tomu, ze jsem zapocal tento clanek, tak vas vsechny jeste zdravim a dodam par slov k zaveru...
Prvni uroda byla 1100g, druha 1700g, treti 1650g, ctvrta 2600g
Pote jsem se rozhodnul ze to vse zastavim a ze se mi to nevyplati... mel jsem nejakeho cloveka, co se o to cele staral ale zacal fetovat a uz se nemel kdo o kytky starat. Tak jsem vse jiz pred 3 mes zabalil. Jinak hobby je to dobre a doporucuji.. :):):)
Veni Vidi Vici
levap20
Škoda, vypadalo to fakt zajímavě:(
zizik
clynelish - mohl bys sem hodit nejaky fotky? myslim ze nejsem jediny koho by to zajimalo.. dik
Alienek
moc tomu nerozumim posledni prispevek mel Clynelish-e v kvetnu 08 a vzari
08 napise ze ma sebou 4 sklizne.
Zahradník
jenom dotyčnému přeji aby ho nezavřeli...:D
Artonoror
Uf dobře, že to zabalil. Já pěstovat něco takovýho, tak to neřeknu živý duši a už vůbec to nepostuju někde na netu. Sklízet přez dvě kila? No tu už by asi nikdo na vlastní potřebu nevěřil
hele promin jko jasny je to SUPER nejvic proste TAKOVE MEGA secko .......ae si dobry mental pac to davas na NET si veris ze na tebe nemaj bo nejsi v USA nb co si myslels ae mels HOLD stesti...... kazdopadne ti preju at se este do budoucna nic nepodela ..............mej se
shiimii
tady uz asi moc prispevku nebude co?
Calzone
Ne nebude, autor s tím už dávno seknul...
:D

...hlavně že pořádně


JELITO v zapomění času
Hlava
Uzavřeno :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma