Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Mandala 08 - Klikni zde pro originální téma
NerveZZ
8 x Hashberry
8 x Kalichakra
3 x Early skunk
10 x Komatouz
? x No name
3x Nosorozec
3x Bila rus
NerveZZ
19.4. 2008
NerveZZ
to datum na predchozich fotkach je tak o 3 tydny driv takze ted dnesni foto
Pepiik
NerveZZ: dej ty kytky co jsou v zemy dál od sebe, nebo se propletou a budou di navzájem brát světlo a prostor. P.
._.
očekávej mega bush:)
FaLda
To rozsad. kytky je nejlepsi mit od sebe 40-60cm. to staci, todle je moc malo. Jinak pekny macikove, akorat zastipnuty!
NerveZZ
tak vcera sem byl vysazet dalsi kytky a posefit nejaky mista a vypada to asi takhle...
NerveZZ
tak vcera sem byl vysazet dalsi kytky a posefit nejaky mista a vypada to asi takhle...prvni 3 fotky sou Hashberry , Kali a Early Skunk.
Tech 6 kytek ve skleniku tam bohuzel nezustane ale pekne se predpecou nez pudou ven.
NerveZZ
Predosledni 2 fotky sou domaci bonsai a posledni 2 sou kunky ve skleniku.
StrycekFido
czuuus, hele ty klacky kolem těch kytek máš napíchaný kvůli zvěři?? já jen, že asi nějakou mlsnou srnku to asi moc neodradí nebo to má jnej důvod?? díík :-)
Slick-ace
Zdravim na tý první fotce z poslední várky se mi zdají pořád moc blízko u sebe(kolik maj mezi sebou cm?), z tý prostřední určitě nebudeš mít takovej výnos.. podle mě škoda, když jsi kupoval orig. genetiku.
NerveZZ
Strycku,jasne ze kvuli zveri,ponevac nejaky prase nebo srnka ma usetrenou praci s drnenim a takovy policko je idealni na zryti, takze kdyz tam dam klacky tak to zvire nende na brka ani na pole ale normalne se tomu vyhne...delam to tak uz roky a z 90% to zabira.
Jinak kytky sou od sebe tak asi 30 cisel a s mistem problem nebude...pokud budou secky samice tak se bocni 2 ohnou na bok a je po starostech.
._.
:D jako to chceš tvrdit, že 3 klacky kolem kytek odradí zvířata??? A přesazovat kytku, když už je vzrostlá taky není ideální přetrháš jí malé kořínky, což ji na dost dlouhou dobu zbrzdí...
NerveZZ
no,tak tech klacku tam je samozrejme vic a 3 tam byly proto abych to mohl vyfotit pac to je foceny na telefon a kdybych to fotil po uplnym dokonceni tak by nebylo videt nic...a ktomu presezazovani:)...vzhledem ktomu zu delam v zahradnictvi tak te poucim...tomu presazovani se spravne rika hrnkovani a pro priklad vsecky kytky co sou na fotkach byly hrnkovany 3 x pokazde logicky do vetsiho kvetinacku...a ted pointa toho vseho...dela se to proto aby se rozroslt korenovej system te rostliny at uz to je cokoliv, protoze z korenu kytka bere silu.A stim pretrhanim korinku a naslednym zbrzdenim ses taky vedle protoze pri kazdym presazeni se koreny maj zespod orvat cimz kytka dostane naopak silu a novej impuls ke startu....takze beze strachu:)
._.
Tak to promiň, pokud je to v květináčoch, tak to bude ok..ale pokud to máš prásklé v hlíně, tak při přesazování bude určitě problém...Podle fotek jsem soudil, že to přímo v hlíně je, takže proto sem tak reagoval..taky jsem jednou skoušel dát kolem kytek klacky..zhruba tak 1,5m vysokou zeď z palic a věcí, metr širokou a stejně se tam srnky dostaly:(
NerveZZ
vpohode:),to co je v hline uz presazovat nebudu,pac to by jak rikas urcite nebylo idealni...jinak stema klackama to 100% samozrejme nezabere ale kdyz sazim venku tak davat nejaky pletivo je moc napadny tak proste udelam prirodni barieru kera je urco lepsai nez nic...taky sem mel kdysi policko kam sem dal nejlepsi sazenice,udelal sem tam nepropustnou barieru a beztak to nejakej preborenej divocak proboural a cely pole zryl:)))
NerveZZ
30.4.
Foceny porad na telefon tak kvalita nic moc.
Kytky ve skleniku krasne jedou tak jim dam este tak tyden a vemu je na vylet na chatu:)...V sobotu jedu do widne tak vaham jestli mam este dokoupit nejaky semena nebo uz je pozde...na ceste sou taky dva rizky...bila vdova a bilej nosorozec:):punk:
NerveZZ
tady este jedna nakvetla
NerveZZ
Hashberry:jumper:
pajloo
Zdarek NerveZZ tak urcite pozde nie je ak mas koruny a chces si spestrit zahradu o nejaky ten model naviac tak ho urcite kup v pohode to dorastie
ja som uz nerraz sadil neskorsie a tie mi vysli najsamlepsie pokial dlho nedozrievaju(aspon u nas) :)
NerveZZ
Vcera a dnes sem byl obehnout pole a vysazet zbytek rostlin.Pod tihou substratu kerej sem tahl nejdal do kopce sem se malem slozil tak doufam ze sem se nedrel nadarmo:)...tech mist je vic takze vzdycky pole 1,pole 2 atd...+ bonsaika doma ktere se taky dari.
NerveZZ
Bonsaika doma...rozhodl sem se ze ju ven nedam a zustane dekoraci v byte:)
NerveZZ
Pole 1.
NerveZZ
Kytky ze skleniku den pred vysadbou
NerveZZ
Pole 2...jedna uz nakvetla...celkem takhle zblbly 3 kytky ze vsech
posledni fotka je HB:guitarist
NerveZZ
Pole 3.
NerveZZ
Pole 4.
NerveZZ
Pole 5. z leva je Kali a HashBerry
NerveZZ
Pole 6.
NerveZZ
Pole 7...z vrchu jedou Early Skunk.Kali a Hashberry
NerveZZ
pole 8...na to se obzvlaste tesim:)
NerveZZ
pole 9
NerveZZ
Zdravas,cas pokrocil atak tu mam nejaky fotky ale uz to nebudu rozepisovat po polich a proste to bude jak mi to pride pod ruku:). Kouknete a at rostou:)
NerveZZ
Jinak nejakej blizsi komentar co je co atd. udelam asi nejak pred sklizni a pak po sklizni tak snad bud co fotit,kourit a komentovat:)...mejte se!
NerveZZ
Cau, nastalo to dlouho ocekavane obdobi sklizne,tak se du taky pochlubit:).Musim zaklepat ze zatim zadna corka a vpodstate vetsina venkuu uspesne sklizena.Neco je este v zemi ale v sobotu pujdou taky na pudu.Horsi je ze seminka od Mandaly potrebujou tak 20 dni minimalne tak se obavam ze nedozrajou,ale pokud nebude moc prset tak by mohly skoro dojet...Az bude vsecho sklizeny tak dodam fotky.
Cao!
NerveZZ
Cau, nastalo to dlouho ocekavane obdobi sklizne,tak se du taky pochlubit:).Musim zaklepat ze zatim zadna corka a vpodstate vsecky venky sklizeny...Az bude i skunk pokud dozraje dodam kompletni dokumentaci i s popisem.
Cao
NerveZZ
Tak tohle je rostlina u potoka...paradni misto.Ta postavicka je moje nejdrazsi polovicka:love:
NerveZZ
No a tohle je zatim asi favorit.Krasna rostlina,musel sem ji ohnout jak byla vysoka ale itak skunk:)
NerveZZ
No a tohle je zatim asi favorit.Krasna rostlina,musel sem ji ohnout jak byla vysoka ale itak skunk:)...Makra zvetsit,kurinec:)))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma