Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To rozsad. kytky je nejlepsi mit od sebe 40-60cm. to staci, todle je moc malo. Jinak pekny macikove, akorat zastipnuty!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
tak vcera sem byl vysazet dalsi kytky a posefit nejaky mista a vypada to asi takhle...prvni 3 fotky sou Hashberry , Kali a Early Skunk.
Tech 6 kytek ve skleniku tam bohuzel nezustane ale pekne se predpecou nez pudou ven.
czuuus, hele ty klacky kolem těch kytek máš napíchaný kvůli zvěři?? já jen, že asi nějakou mlsnou srnku to asi moc neodradí nebo to má jnej důvod?? díík :-)
Zdravim na tý první fotce z poslední várky se mi zdají pořád moc blízko u sebe(kolik maj mezi sebou cm?), z tý prostřední určitě nebudeš mít takovej výnos.. podle mě škoda, když jsi kupoval orig. genetiku.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Strycku,jasne ze kvuli zveri,ponevac nejaky prase nebo srnka ma usetrenou praci s drnenim a takovy policko je idealni na zryti, takze kdyz tam dam klacky tak to zvire nende na brka ani na pole ale normalne se tomu vyhne...delam to tak uz roky a z 90% to zabira.
Jinak kytky sou od sebe tak asi 30 cisel a s mistem problem nebude...pokud budou secky samice tak se bocni 2 ohnou na bok a je po starostech.
jako to chceš tvrdit, že 3 klacky kolem kytek odradí zvířata??? A přesazovat kytku, když už je vzrostlá taky není ideální přetrháš jí malé kořínky, což ji na dost dlouhou dobu zbrzdí...
no,tak tech klacku tam je samozrejme vic a 3 tam byly proto abych to mohl vyfotit pac to je foceny na telefon a kdybych to fotil po uplnym dokonceni tak by nebylo videt nic...a ktomu presezazovani...vzhledem ktomu zu delam v zahradnictvi tak te poucim...tomu presazovani se spravne rika hrnkovani a pro priklad vsecky kytky co sou na fotkach byly hrnkovany 3 x pokazde logicky do vetsiho kvetinacku...a ted pointa toho vseho...dela se to proto aby se rozroslt korenovej system te rostliny at uz to je cokoliv, protoze z korenu kytka bere silu.A stim pretrhanim korinku a naslednym zbrzdenim ses taky vedle protoze pri kazdym presazeni se koreny maj zespod orvat cimz kytka dostane naopak silu a novej impuls ke startu....takze beze strachu
Tak to promiň, pokud je to v květináčoch, tak to bude ok..ale pokud to máš prásklé v hlíně, tak při přesazování bude určitě problém...Podle fotek jsem soudil, že to přímo v hlíně je, takže proto sem tak reagoval..taky jsem jednou skoušel dát kolem kytek klacky..zhruba tak 1,5m vysokou zeď z palic a věcí, metr širokou a stejně se tam srnky dostaly
vpohode,to co je v hline uz presazovat nebudu,pac to by jak rikas urcite nebylo idealni...jinak stema klackama to 100% samozrejme nezabere ale kdyz sazim venku tak davat nejaky pletivo je moc napadny tak proste udelam prirodni barieru kera je urco lepsai nez nic...taky sem mel kdysi policko kam sem dal nejlepsi sazenice,udelal sem tam nepropustnou barieru a beztak to nejakej preborenej divocak proboural a cely pole zryl))