suri |
No s tym miznutim je to zahada.....Ak mas moznost tak to preba nasjt toho cloveka lebo ked uz dosiel tak pride znova a zobere vsetko......A je zaujimave ako si chodi brat po kuskoch....Nie je tam ziadna sanca ze by to mohla byt trebars nejaka zver?--------Alebo to je urcite 2 noha srnKA? |
|
|
Trafo |
Zdravím
2suri: hele podle toho jak je kytka ,,zbavená,, palice to vidím asi na člověka. Moc ale nechápu jak to krade.... jednou dvě šišky jednou jednu asi nějakej mlsal :(
Kdyby alespon byly všechny kytky ve stejný květový fázi, ale takhle je to těžký :(
Dokonce se mi už o tom zdálo :D. Takovej divnej sen. Byly to spíš jen takový útržky z různejch fotek palic :D :teef: třeba nějaká vize jak je budu mít okolo sebe :).....:teef:
Trafo |
|
|
kel |
Zdrawim .) chronicek wypada paradne :) yo, nechces tam dat kolem kytek desky s hrebikama?? nahrubo(welke mezery) nabite at to pekne projede nohou?? 80-100 hrebiky.... .) diwal sem se a u jednoho typka..... to tu wyslo :) mel je we skleniku, a prej to bolelo :D:D nak zamaskowat....
good luck |
|
|
Trafo |
Zdravím
2kel Hi man :)
Hele to asi fakt ne. Čorka je sice čorka, ale jak mám vědět kdo to trhá? Pak si tam na mne počá někdo s hřebíkem v noze a co já pak budu dělat?? Navíc to by podle mne podnítilo toho člověka jen k tomu aby to všechno zničil a to já vážně nechci....
Ale díky za nápad :)
Nemáš ještě nějaký ty semena?? Nějaký bych si klidně ještě vzal :) vážně luxusní cross. Klidně bych se možná pustil i do nějaký tý selekce :)
BzZzum BzZzum Trafo :banana: |
|
|
Trafo |
Zdravím
Shaman ukraden....
Přeji hezký den.....
BzZzzum BzZzum Trafo
P.S. Viděl jsem u nás nějaký zmrdečky, který neznám jak si motaj brčko, ale nenapadlo mne zjištovat co to hulej, protože jsem byl :bong:. Pak mne to mrzelo, ale už byly pryč. Já to ale zjistím a když to budou oni tak je hrozně zbiju :)
Nějaký návrhy co si mám počít ted? :teef: |
|
|
Millanm |
Ahoj ahoj :)
Hele tak si tam na nej proste pockej ! Mozna to bude trvat dlouho ale vysledek urcite bude stat za to... a treba ho i budes znat :D
pěstu zdar kolego |
|
|
Trafo |
Ve skleníčku si stále kvete CHROBÁČEK HASHÁČEK :leaf:
Zálivka: Bcuzz ta bletka a plagron algabloom (desivá konzistence :einstein: ze zbytku láhve :teef: )
Úpravy: Nějaký to žlutý lupení šlo pryč (pokud není úplně na odpis tak nechávám :einstein: )
|
|
|
Trafo |
Už jsem spálil (asi před týdnem) všechno co bylo z DurbanpoissonXearly misty
Smoke report:
Vzhledem k tomu, že byl sklizen tak nedozrálý tak velice příjemně překvapil :)
High veselé najíždějící až po chvilce. Odchází po xxx fakt nevím děsně mastím :teef: bez bolesti hlavy :).
Chut byla i přes hnojku docela v pohodě žádný škrábání.
Paličky lepivé, ale řidčí.
Potěšil mne :winner: |
|
|
Trafo |
A zde je můj milovaný :love: HASH PLANT
Zálivka: Dostal Final solution a to 4 dny před sklizní.
Hashplantík chtěl ještě nějakej ten den nechat na tom FS, ale chtěl jsem abych ho měl doma já a ne nějaká hnusná čorka :david: :rocket:
P.S. Na porovnání už jaksi zhulený osobní bluntík :teef:
Náplň: DpXem
Příchuť: Blueberry burts :drools:
Zmašťoval: Ukrutně :smash: |
|
|
Trafo |
Na mém skromném políčku stále kvetou HASH PLANT PÁNA BOHA CALIFORNIA ORANGE BUD
Jsou zde napsaný 2x COB, protože ta menší kytka nemůže být shaman :pimp:
Zálivka: Bcuzz ta bletka a plagron algabloom (desivá konzistence ze zbytku láhve )
Úpravy: Nějaký to žlutý lupení šlo pryč (pokud není úplně na odpis tak nechávám )
Některý jsou takový podviživený, protože jsem na ně neměl čas, ale po tý dnešní hnojce budou festovně nakrmený :teef: |
|
|
Trafo |
:bravo: Zdravím publikum :bravo:
Takže tady jsou nějaký fotečky ze sklizně Hashplantu :angel: a fotečky moc hezky se zabarvujících řezů :smoker:
Zálivka: Bcuzz ta bletka a plagron algabloom (desivá konzistence ze zbytku láhve )
Úpravy: Nějaký to žlutý lupení šlo pryč (pokud není úplně na odpis tak nechávám )
Foto 1: NLko
Foto 2:Purpura
Foto 3: Hashplant sklizen - kořeny
Foto 4: Hashplant ostříhán visí :beer:
Foto 5: To abych se přes zimu nenudil
:angel:
Díky všem za K+ a přízeň :)
|
|
Trafo |
1. purpura
2 a 3. okousane NLko - zajic :chef: |
|
|
Trafo |
1. zničené EM
2. okousaný COB - srnka 5 palic :(
3. hashplant :love:
4. COB
5. pana boha |
|
|
Trafo |
chronicxbb
(v nasledujicim prispevku uz je skosen) |
|
|
Trafo |
Zdravím
Mám tady pro Vás fotečky Chrobáků....:babovka:
Jeden chrobák dneska skosen, protože se z něj stal pomalu takovej fiaovej degenerovanej/zmutovanej ganesh :teef:
Druhý chrobák zbaven plísně nějakého listí a byl přesunut ven. Kvuli obavám z větru a moc velkej siskam jsem ho zajistil tyckama bambuskama a drátkem.
|
|
Trafo |
HH BYL JSEM OKRADEN
o největší paldy....
VELICE PROTOŽE MNE TO VELICE, ALE VELICE VADILO
tak jsem všechno vyrval a
NARYCHLO OTRIMOVAL
což mi taky velice vadí...
BzZzum BzZzum Trafo :banana:
P.S. Musel jsem se děsně odpálit hashplantem....foto snad později :( |
|
|
papaja |
MRDAT!!!
SAMÁ ČORKA |
|
|
Trafo |
Zdravím papaju
Ano je to tak....tento rok je to samej zloděj!
Jo asi by to chtělo smokereport toho hashplantu co? :teef:
Snad to stačím udělat než to všechno zhulím :teef:
|
|
Trafo |
Takže tady je poslední ChronicXBlueberry
Zálivka: Final solution (2ml na 1,5 L)
Trošku občas někde zahnívá. Do konce výkendu sklízím..... |
|
|
Trafo |
Zdravím publikum :bravo:
Dneska jsem pro Vás konečně nafotil HASH PLANT
Todle je poslední palička tohoto modelu co mám :love: :hanged:
Info: Hashplant mne velice příjemně překvapil. V růstu byl velice týrán a to zaštipováním všech možných větviček. Dá se pěstovat jak pro jednu mega palici tak v bushy. Při jedné palici je jedna velká a pár granatů. Bush zvládá dobře větší množství pěkných palic.
Hustota palic je vzhledem k nedozrálosti víc než dobrá. O krystaly sice trochu chudší, ale i tak obstojně lepí. Vůně je kvůli špatným podmínkám na sušení trošku ošizena, ale i tak voní poměrně dost hezky. Chuť je proměnilvá? Jednou hashová nálož v ústech a jindy jen příjemný kouř bez silnější chuti. Kouř po chvilce rozkašle nejednoho mašťáka, ale jen pokud béro podává dál. Při pálení nekašle nikdo. Zmaštuje příjemným high a zničení je velice příjemné. Bez bolesti hlavy a únavného dojezdu.
V brku: Velice lahodné béro smotám vždy, když přijde chuť. Zmastní krásně a po hodince je chuť na další.
Z bongu: Velice příjemná pecka do škeble. Bez větších potíží funguju.
Závěrem: Hashplant už u mne nesmí nikdy chybět!
P.S. Díky za K+
První foto doporučuji jako tapetu :wink: |
|
|
Trafo |
Zdravím
Včera jsem pokosil ChronicXblueberry
Na Final solution byl jen jeden den a to z jednoho prostého důvodu.
Plíseň :injured:
Napadla jak palice tak stonky takže nebyla jiná možnost, ale podle mne už by víc stejně nenakynul. Pestíky byly skoro všechny hnědý. Proste mi šlo jen o flush, ale bohužel....
Palice pořádně ulepený
:leaf: takže kulička hezká :goldcup:
S hustotou paliček je to horší. Některý jsou hezký foremný, ale některý jsou prostě jak nějaká travka od Tondy z JZD (tím neřikám, že je špatná :teef: ).
Trim byl dost zdlouhavej takže jsem se s tím zase tak neštval.....
Foto před a po.....
|
|
Trafo |
Jináč.....
Z EM jsem vytřískal všechny semena. Vyházel ty malý a nedozrálý. A uložil je do pytlíčku. Takže pokud máte někdo zájem je možná nějaká VÝMĚNA .
Z Hashplantu jsem nějaký semena vydoloval. Opět protřídil. Mám jich sice míň, ale rád se podělím. Takže u modelu Hashplant(F2)XEM(F2) je taky možná VÝMĚNA.
Takže pokdu máte zájem o semena a chcete rošiřovat genetiku jako já tak PM! :einstein:
|
|
Trafo |
Pána boha
Konzistence zajímavá
Vcelku nuggety
Jemný kouř
Jemné hig |
|
|
Trafo |
Shaman
Konzistence docela hustá
Dobrá lepenice
Palice šli pěkně do fialova
Chtěl ještě tak 3 týdny minimálně - aneb mrdat čorky
Smoke později |
|
|
Trafo |
California orange bud - aka lončák
Konzistence fajn
Pryskiřice dost
Chtěl ještě tak 2 týdny minimálně - aneb mrdat čorky
Smoke později |
|
|
Trafo |
Hash plant F2
Docela hustota :)
Super nuggety!
Pěkný chlupy a slzičky
Smoke později
Chtěl ještě tak 1 týden minimálně - aneb mrdat čorky |
|
|
Trafo |
ChronicXblueberry
Prostě král!
Palice řídké se spoustou chlupů a pryskyřice. Za to je jich vážně dost :).
Chuť jako hash. Krásně mastí!
Umělecky to zpracuji někdy jindy :teef:
|
|
|
Trafo |
KONEC?
Zdravím growerstvo :bravo:
Takže dneska jsem se rozhodl, že musím květy zpracovat. Původně jsem je chtěl nechat na půdě, ale vlhko mi z toho květena dělalo seno a plísňový sýr takže tak.....
Všechno putovalo do sklenic a ty zůstanou ještě nějakou dobu otevřené na jednom skladovacím místě :)
K fotkám :(
Je vidět, že stojí za .... za nic :teef:, protože jsem neměl svůj foťák a vybrat asi z 20 modu focení jsem nedokázal :(
Makra naštěstí zvládám dobře :teef:
Kolik toho vlastně je?
No nevím kolik toho je, ale už jsem toho dost zhulil :teef:
Spotřeba se sklizní pekelně roste :teef:
Škoda, že musím najít nové místo pro pěst :(
K výměně semen....
Hodně z Vás se ozvalo na výměnu semen :)
Takže mám tady....
22x COB(F2)xEarly misty(F2)
34x Hashplant(F2)XEarly misty(F2)
XXXx Early misty F3
Nechci žádný noname ať je sebelepší děkuji :)
Takže pokud máte zájem tak PM rovnou s nabídkou kolik čeho za kolik toho :teef:
Jinak fotky mluví sami za sebe....
Skladování...
Bordel z prstů :teef: (je toho kulička pěkná, ale už vám ji fotit nebudu....možná příště)
Moc mi to domácí kouření chutná :teef: zmizí asi rychle...no už vlastně začalo mizet :teef:
Jinak bych rád všem poděkoval za přízeň a trpělivost :teef:
Zase o něco chytřejší :teef:
S přáním klidného podzimu.....
BzZzum BzZzum Váš Trafo :banana:
|
|
|
Trafo |
Zdravím
Tak nějak se to uskladňování nedaří mám vážně problémy s tím kam to uložit aby to netáhlo :( a přitom se to dosušilo.....
Jinak to co je (bylo) v pytlíku na zhul má 4,51 Gé. Prostě vážně veselej lis :teef:
Jinak díky za Ká :)
|
|
Trafo |
Zdravím
Takže pořád tady mám něco na výměnu :)
Jen prosím pokud chcete měnit tak si buďte vážně jistí, že vaše semena jsou hezky zralá.....já se taky snažím :)
|
|
Trafo |
Zdravím
Zjistil jsem, že jsem se nějak moc soustředil jedním směrem a to na skřín ve které jsem skladoval sklenice-----vedle ní je lednice :teef:
Takže jsem všechny sklenice otevřel(až na pána boha, protože materíál je krásně suchý) a dal je do lednice kde už snad dojedou k mojí úplné spokojenosti.
Třeba dneska hodím nějaký makra při zhulování se :teef:
|
|
Trafo |
Smoko report Northen lights:
Měl jsem jedinou šišku. Stavba úžasná, vůně delikátní(oříšková čokoláda) a krystaly moc hezký.
Nejdřív jsem to mastil na jedný kalbě totálně moc. Přišlo mi jakoby to netáhlo. Druhej den jsem pochopil proč mi to tak přišlo a proč jsem už v tý skalenosti nechtěl toho ,,netahajícího,, brka hulit.
Kouř naprosto jemnej. Libově jsem si mohl naložit dle libosti. Kasel se dostavil az kdyz to bylo i na mne moc. Chuť jemnější nevím jak přesně popsat......
Zmašť hlubokáááááá s demencí po ,,návratu do reality,,
Původně jsem si řikal, že ji už nebudu chtít, ale ten kouř a vůně mne tak dostaly, že si tudle genetiku budu muset zase opatřit :)
P.S. A stále to mizí a mizí každý den pro to chodím......a jen hulím |
|
|
Trafo |
Půlnoc se blíží, nohy se pletou, děti zas maminku, uvidí sjetou. Tátovi krví, barví se džíny, prdel mu natrhla petarda z Číny. Stačí už jen krok a je tu nový rok! Chumeli se chumeli, vlocka stiha vlocku, a nas pejsek za plotem suka Vasi kocku. Vesele Vanoce |
|
|
Trafo |
Hmm mám na poslední dva kotlíky......
Semena budou co nevidět k odkoupení.....
snad po víkendu..... |
|
|
|