Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rok se s rokem sešel a je opět čas strčit nějaký to semeno do hlíny.
Takže co tu letos máme??
Semena:
4x Super Skunk (F2 - od smazaného člena)
6x Hash plant (F2 - od Milana )
1x G13xMatanuskthunderfuck (F2 - od smazaného člena)
5x Shama hybrid limited edition (F2 - Scotty Cameron)
5x Early misty (F2 - Scotty Cameron)
5x COBxNonamesativa ( thx Pexeso)
10x ChronicXblueberry ( thx Kel)
11x COB ( ze sklizně)
15x Pána Boha (taková indicoidní odrůda )
1x Umyvadlo (semínko které jsem našel u rodičů v umyvadle )
------------------------------------------------------------------------------------
celkem nějakých 63 semen
Pěstební lokality:
Starý dobrý plac
Skleník
A asi ješte jeden plácek kam půjdu dneska na průzkum
Hlínička:
Letos to bude mixík domácího rázu. Vidím to na perlit, domácí kompost, nějaká ta kupovaná hlína a asi ani na ty žížalí lejna nezapomenu
Když to nějak tak vyjde tak do toho přimíchám ještě hlínu od GUANAKOLU a Plagronu.
Hnojky:
Plagron Alga Grow
Plagron Alga Bloom
Phytamin
Final solution
Snad bude: Start-up a cropmax
Tady je fotečka Masterkushu a EMxDP, který jsou u mne dočasně v péči než bude jejich majitel ready
Jinak já jsem dneska zasadil ChronicXBlueBerry a Hashplant.
Původně jsem myslel, že metoda klíčení bude rockwoolová kostka, ale nakonec šli rovnou do hlíny.
P.S. Příspěvky, že je to vytáhlý jak svině si strčte třeba za klobouk. Co nevidět půjdou kytí vegetit do skleníčku a tam už budou lepší podmínky
Dneska se pokusím zasadit zbytek semen a přesadit vše co bude možné do jednotlivých kelímků.
substrát: pro výsev a množení
zálivka: Odstátá voda a jednou došlo dokonce na crystalon start který byl sice velice slabý, ale na rostlinkách se to projevilo pozitivně i negativně (bylo to nechtěné jsem šáhnul po špatné konvičce )
Foto 1 - ChronicXbb a hash planty - 15.4. vykoukli prvni rostlinky z hlíny
Foto 2 a 3 - EmXdb a Masterkushe - asi si to 3 rostlinky nedaj --- ted přesně nevím jaké.
Zálivka: dešťovka
Úpravy: vyplel jsem květináčky, otrhal mateční lístečky a zaštípal což jsem vůbec nechtěl, ale rostliny moc jedou a nemůžu si dovolit aby byla až nějak extra ,,ganjoidní,, (možná dojde i na ohýbání)
Foto 1. - celek DpXem
Foto 2. - nejveší rostilna (porovnáno s párátkem - není to, ale model pána boha , ale asi DpXem)
Jinak semena v rockwoolech už vypouštějí klíčky. Doufám, že úspěšnost klíčení bude vyskoá
To dělá ten sleník . A láska samozrejme . Jinak s FIMem nejak bojuj. Rezu asi moc. Ale to preci nevadi! U mne to roste tak rychle, ze bude za par dni cas na dalsi .
Zálivka: destovka ofc
Úpravy: Takze dneska jsem opet zastipal jiz zastipane kytky. Konecne uz zvladam FIM . Plus jsem ostipnul nejaky ty spodni lupeny aby neprekazely vyhonkum.
Foto: celek
Jinak dneska jsem zjistil pohlavi u dvou rostlinek.
1 samec (koule uz lezou)
1 samice (chapadylko jsem zahlidnul)
Jak se mají semena?? Stav je takový, že neco jede pěkně něco jede hur. Nastvalo mne, ze ta G13xMat vyrazila kicek, ale zbytek si nedala. Jinak nejaky ztraty budou asi i u SS a Shamana. COBcka a EMka to zvladaj bez vetsich problemu. Model Pána boha a jeho pocty v uspesnosti nejak neresim.
Trafo
For milan: Kužla skunk vypadá jako nejaka massivni sativa
P.S. Meli bejt rezy Jack herrer X belladona , ale nejak SE TO NEPOVEDLO takze resim dal. Vim , ze to dopadne dobre . S kymkoliv.....
Dneska jsem konečně uspokojil sovji touhu po klonech .
Thx to Guirela
pořídil jsem tyto klony: Northen lights - indica pheno(seedsman) a
Purpurea Ticinesi
Dal jsem je vegetiti do skleníku.
Jinak dnes si Milan odvezl své rostlinky takže stav ve skelníku je následující: 2x HP, 1x DpXem, 2x ChXbb, 1x NL, 1x Purpure a pak ješte sazenice, ktere se chytsam zítra přesadit do malých květníků.
Než milanovi kytky odjeli dostali zálivku phytaminem.
Dneska bylo vy skelníku ukrutné vedro tak trosku seschly, ale jsem si jist, že to daj.
Dneska jsem se těšil jak se podívám jak se kloníkum ve skleníku libilo.
A ono ne.......
Klony byly uplně spálené - NL je na tom lépe a myslím, že to dá u Purpure je to horší...(babi asi nevykropila sklenik tak se tam trosku zvýšila teplota no...).., ale my to nevzdáme!
Foto 1: Kloník Purpure
Foto 2: Kloník NL
Foto 3: Nejaky ChxBB, DpXem a Hp co u mne zustaly....
Foto 4: semena jedou.....
Zálivka: Plagron start-up (3 ml na 1,5L )
Postřik: Plagorn Phytamin (5ml na 1L ?)
Úpravy: Klony jsem přesadil do děr z minulého roku a okolo dal klacíky aby to alespon trochu odradilo prasata od rytí.
Žádné guerilla rulezz! Hold maj slečny chuť žít, tak bojují Mimochodem pro příště, nejdříve je přesaď do substrátu, nějaký ten den aklimatizuj a poté teprv dávej do skleníku - nebo na místo, platí to všeobecně. Tím se vyhneš těmto komplikacím.
Ať to roste.
Měj se,
g.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Ja jsem je dal do substrátu. Kazdej klonik mel svuj kelimek se svim vsudy(dirky vespod, kermazit, vzdusenj substrat). A ve skleniku meli bejt jeste nejaken ten cas a ja myslel, ze teplo a vlhko je to co pro rust potrebujou...... ale vlhko doslo