Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nevi nekdo jak vyresit odsavani v panelaku? - Klikni zde pro originální téma
hydrantek
Bydlim v 1+1 v prizemi v baraku s duchodcema udavacskejma a nefunguje odtah na digestor. Co mam delat?!!!!!!!
Sido
Tak za 1. Jestli jsi to chtel odsavat do digestore, tak se ti klidne mohlo stat ze by jsi to posilal primo tomu duchodci do jeho bytu, teda vlastne vsem co bydlej nad tebou....... takze to bych ani nezkousel.

Ovsem ja jsem ubytovan take v prizemi a proste vetram a to docela casto.Kdyz prijdu treba po dvou dnech domu tak je to tam trosku citit ale neni to tak hrozne a to i v dobe kdy kytky kvetou, nebo je susim.Nemej zase az tak velkej strach, pokud nebudes mit skrin v blizkosti vstupnich dveri do bytu neni se treba niceho obavat.
hydrantek
To Saluh:
Napad s vyriznutim diry do okna je fajn, ale nevim jak bych to vysvetlil majiteli bytu. Asi by byl moc rad. :-)
Jinak moje predstava je skrin tak 4-5 kyticek. 250W Son t (lepsi jsem v praci "nenasel"). Myslite si, ze to jako muzu poustet se skrine rovnou do luftu v pokoji?
Nemam s tim moc (zadne) zkusenosi.
drevonos
Este sem nepozorval, ze by to vydavalo nejaky neprijemny smrady a to si to poustim primo do pokoje. Jo, ale vzdycky kdyz pouziju novou hlinu, tak to tak den smrdi jako v hrobe.
olik
2 hydrantek:

Mam podbnou pestirnu (panelak, 250W), ktera je navic v mistnosti bez oken viz. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2757 . Vetram dvemi vetraky z PC primo do vedlejsi mistnosti, a tech 8 kytek po prvnim mesici kvetu "provoni" cely byt ... dost silne :) Mne to nevadi , ale prvni otazka kazde navstevy je jasna :rolleyes:

Jedine reseni , ktere vidim je vice mene "hermeticky" uzavrit pestirnu (izolovat ji) a vetrak s odtahem od lampy napojt na filtr s aktivnim uhlim ... a pak rourou ven z mistnosti. Nechal jsem si z http://www.hydroponie.cz poslat kalkulaci a je to doossst :)

Filtr uhl. 160/m3 1900,-
ventilátor RVK 100(220m3/h) 2790,-
Redukce 100/125 mm 220,-
Spojka 100mm 66,-
Spojka 125mm 77,-
Potrubí 100mm 64,-/1m
Potrubí 125mm 84,-/1m

... urcite se to da postavit i za min penez, ale od nich je to komplet a do tydne. Takze setrim.
hydrantek
To olik:
Nebylo by jednodussi (levnejsi) to hnat primo z okna. Otazkou zustava jestli by to nebylo citit neprimerene venku. Prvni patro je holt prvni patro:(
borifield
taky resim takovej problem,jak na odtah .bydlim sice ve druhem patre ,ale to neni taky nic moc a navic mam skrin u vchodovych dveri :( tak to udelam bud s uhl. filtrem (oliku , ten ventilator je dost drahej nemyslis ze by stacil normalni trochu vykonnejsi?) nebo natahnu rouru k oknu (ventilacce),ted ji muzu mit otevrenou porad ,uz neni takova zima a budu to foukat ven (i kdyz se to mozna bude vracet ;( no uvidime , jak to funguje poreferuju .
Dlabi
No ja bydlim v cihlovem dome ale to na podstate veci nic nemeni protoze je to normalni bytový dům na kazdem patre 2 byty a jsem ve tretim. mam to ve spajzi a zenu to z okna ven mam bohuzel slaby vetrak 110m za hodku
a 400w a teplota se mi drzi na tech 30 to je moc.

Ale co se tyce zapachu tak je vse v pohode.
zaklad je mit to dobre utesnene aby vzduch odchazel jen tou rourou a ne pod dverma nebo skulinkama ve skrini do bytu. pak ti jede jen tou rourou ven z okna nebo pres filtr si fucis ze skrine do pokoje. a je to v pohode ale pokud ti ta skrin nebo mistnost netesni tak ti ty pachy samordrejme vychazi a de to citit.

Ja to mam fakt dobre utesnene takze me se to nema do bytu jak dostat proste jsou tam dvere a tesneni a do bytu to nema jak jit fuci to jen rourou ven :)

tak si to vychytej a budes v pohode.
hydrantek
Diky fsem za rady vono bude nejlepsi nechat to vysumet:)
oton
jo nějaký průduchy v panelálu jsou ale myslim, že dost malý :-(
High_Land
400W, 160m3 uhl. filtr, 250 odtah a jeden vetrak ve skrini jako vitr. Bydlim v cihl. dome (ale to je jedno), 1.patro a problemy s pachem zadne, s teplotou minimalni (max. 27 stupnu). Prostor 90x105x205, 10xbio. (BB, Mazar, Power Plant) Veskere zarizeni od HydroponiePlus.

to dlabi: Tak s tema mezerama bych si dovolil polemizovat - protoze odtahovym vetrakem se vytvari podtlak, musi byt nejak vyrovnavan. Vetsina groweru to podle me resi vyvrtanim der do skrine (pasivne) nebo vyvrtani par der a 1 vetsi a do ni vetrak na pritah vzduchu (aktivne). Ja teda mam pouze pasivni pristupy a staci dobre. Ale k tem mezeram - mam skrin delanou na miru, utesnenou prumerne, resp. perfektne az na dvere. Tam jsou prave male mezery - kdyz vlezu dovnitr a rozsvitim veknu, vnika dovnitr trosku svetla. A prave vzhledem k odtahu se ten vzduch nasava i temito mezerami, cili nemuze unikat ven a smrdet.... Kdyz vezmu v uvahu, ze odtah bezi prakticky nepretrzite.... Osobne s tim nemam nejmensi problemy.

- mimochodem, u Dutch Passion pisou, ze nejlepsi teplota pro pestovani je pokojova, mezi 21-23st. Pri nizsi teplote tvori kytky vice pryskyrice, proto je obecne doporucovano - v noci chladneji. Ze zkusenosti je lepsi drzet zpocatku o neco vyssi teplotu (27-28 pres den) a v kvetu ji snizovat az na tech 21-23, pres noc mirne nizsi - 19. A navodit kytce trochu podzim, kdy bude mit potrebu se rychle oplodnit >>> zvysit produkci THC, resp. pryskyrice. Ale krasne kyticky se daji sklidit i pri 32......
ZS-Man
Taky zacinam stavet skrin v panelaku, a to vetrani me taky dost trapi. Myslite, ze odvetravani do digestore( asi nefungujici) by mohlo stacit? Budu tam muset nacpat nejakej filtr? Nastesti bydlim v poslednim patre(4), bude to takova mini-skrinka tak na 1-2 kytky. Pruser je v tom , ze o 2 patra niz bydlí uplne spatna policajtka...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma