Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Cheese + Pakistan Valley 2*18 W + 1*250W - Klikni zde pro originální téma
Po pár více čiméně uspěšných pokusech o OUT jsem si říkal co by ne a pustil se do INDOORU.

Bydlím v RD tak jsem místo skříně zvolil, kotelnu. Stěny jsou polepené izolační reflexivní folií (všechno je dokumentované na fotkách ;)), odtah je pasivní tři otvory cca 25 cm do komína (jede to jak blbé). Odtah je asi 1,5 metru od samotného pěstebního prostoru.

OUTy jsem jel z řízku, tak jsem chtěl zkusit něco nového a v UK jsem koupil Feminized cheese http://www.cannabis-seeds.co.uk/pro...sed-cheese.html a Feminized Pakistan valley http://www.cannabis-seeds.co.uk/pro...feminised.html. Naklíčit jsem je nechal 3 dny v z vlhčeného toaleťáku na topení - vyklíčily všechny. Semínka jsou zasazene v sadbovacích květináčcích z nějakého kartonu nebo co to je, takže je posleze hodím přímo do větších květináčů. Sazel jsem je do mikrovlnkou sterilovaného substrátu od Agro CS - substrát na výsev a množení, na květ použiju roalty mix od plagronu. Klíčky už měly ,tak šup pěkně spodkem do substratu zvlhčit a jedem :).

Osvětlení je pro fázi růstu 2 x LT 18 W Oceanic colour (viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...arva+%2BOceanic) ve stínitku indymade výroby v paticích BRILUX F-118A. Zavěšené na řetězech ,které jsou na moždinách ve stropu.
Světlo je asi 5-8 cm nad květináči. uvidíme co vyroste a co ne, nicméně z toho co bude pěkné vyselektím matky a zbytek hodím pod 250 W SON-T - HPS, která je ve stínitku bez cooltuby (díkec jaaty). Zatím pochopitelně nehnojím, ale po předchozích zkušenostech pojedu na fázi růstu krystalon start v kombinaci s hnojkou na kaktusy od agra a na květu plagron květ. Po celou dobu postřik Vermesfluidem - muškát.

Na zvhlčení se chystám koupit SPS 808 nebo SPS 818, má někdo zkušenosti?

Dále by mě zajímalo co kdo používá za teploměr s vlhkoměrem?

Díky za zájem a přečtení ;)
indian83: Většina lidí, co sem tu tak viděl, používá ten samý, co mám na fotkách. Mám jej přišroubovaný zboku skříně a dovnitř mám jen zavedenou sondu, někteří ho mají celý vevnitř (i samotná "krabička" má v sobě jeden teploměr). Jedu s ním první kolo, zatím bez problémů. Je od firmy SOLID, dá se sehnat ve většině obchodech s elektronikou a cenově se pohybuje okolo 300 Kč :)

EDIT: Ten první obrázek sem nezpracovával já, takže tu vlCHkost budete muset přehlédnout :D
space.pussy
citace:
Původní příspěvek od indian83
Na zvhlčení se chystám koupit SPS 808 nebo SPS 818, má někdo zkušenosti


SPS 808 a SPS 818 je to samý akorát ta 818 má elegantnější design. Moje rada: vem tu, která bude levnější.

citace:
Dále by mě zajímalo co kdo používá za teploměr s vlhkoměrem?
Jakýkoliv analogový nebo lépe digitální vlhkoměr bude v klidu. Baumax to jistí.

Jinak máš to pěkný, až na ten kristalon, jel jsem z toho jeden out a nic moc. Na tvém místě bych raději zvolil něco jiného, třeba Plagron Alga Grow, což není zas tak finančně drahá záležitost. Z vlastních zkušeností (opět out) můžu vřele doporučit.

Tak ať to roste :rasta:
děkuju za konzultačku, oba dva zvlhčovače stojí stejně, tak pořídím ten co vypadá hezčeji takže tu 18tku a ten měřák taky nějak pořeším.

až budou první zelené lístečky tak postnu nějaké fotky. lets grow
Přináším fotky z 10.dne od zapnutí zářivek a došel jsem k zajímavému závěru - na menším tácku jsou kytičky, které byly zasazené do nesterilizované hlíny, stejně jako malý červený květináček ve větším truhlíku. A tyto rostlinky rostou jsou vitální a moc se mi líbí. Ostatních deset květináču bylo s hlínou, kterou jsem sterilizoval v mikrovlnce a jak je patrné z obrázků, tak vyrašily jenom dva semínka. Ještě to tam nechám z týden a když se nic nebude dít, tak květináče které ´nežijou´ umřu do popelnice :). Na první fotce rostou 4 Cheese a 2Pakistan Valley a na druhé 1 Pakistán klíčí 1 Chesee už raší ze semínka za světlem...ale oba dva jsou moc malé a málo vitální (sterilizovaná hlína). A červený květináček s Pakistan Valley se má pěkně k životu. Zalívám pravidelně odstátou vodou s přídavkem Vermesfluidu.
tak přináším fotky z 56 dne od zasazení, hnojím kristalonem start a hnojivem na kaktusy, kvítí jsou v 3 litrových květináčích. postřik je vermesfluid s vodou. kvítí roste krásně, ale semínka ,která byla ve sterilizované půdě vubec nevyklíčila....takže 10 kvítek v prdeli :(. příští týden se bude přesazovat do větších květináčů, vyselektím dvě matky zbytek pujde na květ.

let´s grow

1 foto - Pakistan valley
2 a 3 foto - Cheese


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma