Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Legalizace 2008 !!! - Klikni zde pro originální téma
r-man
Ahoj vsichni groweri !!!

Letos, jako ostatne kazdy rok, se bude konat Demonstrace za lelalizaci konopi. Probehne dalsi pochod Prahou, ale krome toho pro vas bude pripraven program se spoustou zajimavych proslovu a informaci, budeme samozrejme demonstrovat, doufam ze v hojnem poctu. No a nakonec bude mejdan se zajimavyma kapelkama a Djs.

Postupne sem budu davat vic a vic informaci, podle toho jak se vse vyvrbi :-)

Hned na zacatek bych vsechny rad pozadal o pomoc a spolupraci, hlavne pri roznaseni letaku a vylepovani plakatu, ale i o pomoc pri uklidu po akci, coz, jak jsme se uz mnohokrat presvedcili, je nemene dulezite.

Jeste bych rad podotknul, ze letosni MMM (Million Marihuana March) se bude z velke casti zamerovat na zmenu zakona ve prospech pestovani pro vedecke a lekarske ucely, protoze, jak jiste vite, chysta se zmena zakona, ktery by tohle mel umoznit. Od veci neni ani pestovani urciteho maleho mnozstvi pro osobni potrebu, za to je potreba urputne bojovat.

Checkujte tenhle thread, checkujte http://www.legalizace.cz/ (novej web), checkujte http://www.konopijelek.cz/ a hlavne rozsirte kolem sebe informaci o tom, ze letos se zase sejdeme !!! Predbezne datum bylo stanoveno na 10. kvetna (protoze o tyden driv jsou Carodejnice).

Konopi zdar !!!


EDIT: - nove udaje v mem prispevku zde !!!
mydena
Pro takovouto záležitost bychom měli samozřejmě udelat maximum.To se ví.Známým se to řekne,avšak jak získáme přístup k těm propagačním letáčkům,je nejaky způsob kde tento tisk opatřit?
strihorukyeduar
půjdu jako každý rok. Akorát bych tímto chtěl poprosim pořadatele,jestli by šla zařídit hip hop stage...Reggae je fajn,ale né vždy tam hrajou to,co mám rád a minulej rok se u všech ostatních podií jelo pogo což vážně není můj styl.
farda
pridu podporit :punk:
a pro eduarda: si navymyslis, sis moh zajit k ty sqveli dodavce co tam hrala, doufam ze letos dorazi taky nebo kdyz jich dorazi jeste vic nebudu se zlobit:D uz se tesim
Dorazim jako minule, co kapely? Budou nějaký hrát? Pochod půjde jako minule?

Už se těšim...


btw: Prosím pořadatele, aby hiphopovou stejdž nezřizovali:D
guerilla
Prosím pořadatele, aby zřídili stage s Popem (Madona:punk: ) a Dancem, díky! :frog::D

A zároveň bych poprosil o info o těch propagačních materiálech:guitarist
Díky.
Soul Rebel
Kdy budou letaky k dickspozici?
r-man
Vsem se vcas ozvu asi PMkem, piste dal kdo chcete pomoct.

2guerilla: Slava, nekdo pochopil, ze to neni o tom mejdanu na konci, ale o tom vsem predtim...

ad hudba: nechte se prekvapit, ne?
outdoorista
já se stavim......tolik huličů pohromadě se nevidí denně a rád poznám nový lidi,navíc je to podle mě pro dobrou věc a Reggae si moc rád poslechnu;):)
r-man : určo se ozvi pmk,rád přídu :)
kubanecjam
Ještě jsem tam nikdy nebyl, ale letos se velmi rád stavím, a rád bych ty letáčky..tak díky

a jináč bych rád evu a vaška :)
GeorgeJung
2r-man: A jak ti teda můžeme pomoct s těma letákama?
Homer Jay
Prosil bych taky nějaký letáčky,rozdam po škole a po známejch, no a
vylepim že?
Expiry
Urcite rad pomuzu rozhodit po okoli naky letaky(Praha :D)....Evy a Vaska plna taska??....Kdyz tu vidim tu debatu o hudbe->guerilla mi mluvi z duse :D,zatimco hiphop odradi minimalne pulku ucastniku skurovacky,tak naproti tomu reggae je takovy,ze si ho kazdej poslechne aniz by ho nejakym zpusobem iritovalo :frog:
Marihouba
Jako urcite prijdu, pruvod tez. Jen neni nejaky info, kde se to bude letos odehravat, preci jen nevim zda budem legalizovat na letny v rozestavenym tunelu :-D
r-man
Ahoj vsichni, mam moc prijemnou novinku !

Jak asi vite, Letna je totalne rozkopana a akce tam nepripada v uvahu. Tak jsme nasli neco lepsiho.

PARK PARUKÁŘKA

S nejvetsi pravdepodobnosti bude sraz primo na Vaclavaku pod konem v 13:00, pochod smer Parukarka pres Vinohradskou, namesti Jiriho z Podebrad, kousek po Zizkove...

Akce se take prejmenovava na GMM, neboli Global Marihuana March, to podle celosvetove akce .


Dalsi informace o programu postnu behem nekolika dni, zacina to vypadat velmi zajimave.

Vsichni kdo chcete pomoct, budete vcas (cca do 14 dnu) obeslani a domluvime se na predani/poslani plakatu a letaku. Zaroven prosim jeste o dalsi vec..kdo mate moznost dat na nejakej web banner nebo aspon button a linkovat s webem www.legalizace.cz , prosim ozvete se mi PMkem s nadpisem "Linkovani webu", diky moc!
Real-Shit
Taky bych se rád příhlásil o pár letáků abych mohl rozšířit informace i tady v hk:) thx r-man
r-man
Ahoj vsichni groweri a growerky,

tak to vypada, ze mame finalni informace o miste konani a obsazeni. Podivejte se na plakat, rozeslete to vsem znamym mailem a hlave: PRIJEDTE nebo PRIJDTE !!!
r-man
Ahoj vsichni dobri lide :-)

Je nejvyssi cas se domluvit na vylepu plakatu a roznosu letaku. Diky moc vsem, co jste se mi ozvali, je to dulezita vypomoc.

Prosim napiste mi k textu nize VSECHNY udaje, ktere potrebuju abych to nejak sehral, aby se nam nestalo ze na jednom miste bude vylepovat 5 lidi a nekde nebude nikdo. Plakaty i letaky budou k dispozici behem nasledujiciho tydne a rad bych je rozeslal najednou. S nekterymi z vas se muzu setkat v Praze osobne, nemam smysl to posilat postou.

Ke kolonkam pocet plakatu a pocet letaku..:napiste si tam realna cisla, je nesmysl posilat 1000 plakatu kdyz jich pak vylepite 10 na carodkach...


Jmeno
Prijmeni
Nick
Soundsystem (nepovinne, pokud v zadnem nejste)
Mobil
e-mail
Adresa pro poslani
Mista vylepu plakatu
Mista roznosu letaku
Pocet plakatu
Pocet letaku

Odpovidejte ZASADNE na r-man@seznam.cz , nikam jinam!!!

Diky moc vam vsem!
R-Man
www.legalizace.cz
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34429
Protiva
Už teď se začínám posílat pozitivní vibrace za slunečný počasí :p:
Real-Shit
Mail odeslan:)
Ski
Minule vim ze mi do toho neco vlezlo...ted nebudu otalet doma a prijedu podporit...doufam ze se najdou dobri lide...:D...se kterejma budu moci okostovat..Mno uvidi se...:)...
A kdyby byl nekde grower sraz tak se ozvete! ;)
r-man
Ahoj,

tak mam jednu dobrou a jednu spatnou zpravu...Bohuzel, Posmrtne zkusenosti nam odrekly hrani, vydavaji totiz nove album a najednou si rekli prilis mnoho penez za vystoupeni (ostatni vsichni hrajou zadarmo, pro dobrou vec). Ale zas mame hotovej spot na radio, muzete si ho stahnout tady a rozeslat vsem znamym mailem :-) Pokud se vam ho nekomu podari uverejnit v nejakych radiich na netu, budu jedine rad!
r-man
Ahoj vsichni,

vcera mi z tiskarny prisly plakaty a letaky, pres vikend se pokusim to vsechno zabalit a nachystat a v pondeli to snad stihnu na postu.

Zdar!
sancha
nechci prodit takhle v pátek večer, ale cotoe, legalizace nebo dekriminalizace?? docela rozdíl ;) legalizace sux..
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od sancha
nechci prodit takhle v pátek večer, ale cotoe, legalizace nebo dekriminalizace?? docela rozdíl ;) legalizace sux..


Těší mě, že nejsem sám zastáncem tohoto názoru...
jude
hehe, tak aj ja s kamaratom prideme urcite :D
Homer Jay
Jediný důvod proč je legalizace špatná? Žeby dealeři přestali týt z čeného trhu? Já bych teda radši zašel do kavárničky na špek než volat svýho dealera...
r-man
K tematu legalizace vs dekriminalizace se jiste da vest velmi obsahla a urcite i plodna debata. Jedno je ale jasne. Kvuli legislative EU, ktera je nam jaksi nadrizena, NELZE LEGALIZOVAT. Takze jedina cesta je dekriminalizace, hlavne jde o vedecke a lekarske vyuziti, no a v neposledni rade jde o pestovani a zpracovavani marihuany pro osobni potrebu. Ono by to vlastne mozna i stacilo, kdyby si kazdy mohl vypestovat doma sam beaztrestne, ne?
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od r-man
...Kvuli legislative EU, ktera je nam jaksi nadrizena


Tohle zní přímo hrozivě!

A na pochod bych rád, akorát si nedokážu představit se pět hodin drkocat busem tam, pět zpátky jenom kvůli pochodu. Snad si vychytím nějakého řidiče.
Homer Jay
Teď už chápu...:(
sancha
citace:
Původní příspěvek od Homer Jay
Jediný důvod proč je legalizace špatná? Žeby dealeři přestali týt z čeného trhu? Já bych teda radši zašel do kavárničky na špek než volat svýho dealera...


taky si zajdu radši do kavárničky na špek :) - se svym. platit z toho daně? ježej se mi vlasy. k tomu mam pocit, že víc turistů praha /asi nejen praha/ nepobere. samozřejmě tohle je sporný - víc turistů, víc peněz, ..zatim si ale myslim stačí, že sem jezdí lidi za levnejma děvkama a levnym chlastem. neni potřeba, aby se sem jezdili ještě vyhulovat. další věc mě napadá, že naše legislativa neni schopná ani převzít, natož vytvořit dobrej novej zákon. neni tu ani dekriminalizace, a už by se legalizovalo? jak by ten zákon vypadal? kam by šly prachy z toho? bral by si z toho stát taky polovinu jak v holandsku? kdo by to kontroloval, komorous? jan tleskač?

edit .. ale diskuse o tom je jinde tak kdyžtak můžem pokračovat tam, takže vlastně sorry za ot, na GMM se určitě taky podívam :)
andree
GMM2008 sraz Vsetínsko:
Všichni kdo jste ze Vsetínska (Zlínska) : http://gmm2008.hu.cz
r-man
Andree diky moc, takhle to ma vypadat!!!

Vyzyvam vsechny Growery a Growerky - DEJTE DOHROMADY PARTICKY A PRIJEDTE SPOLECNE !!!!!!!!

Mapka na www.legalizace.cz .

A jeste jedna velmi dulezita vyzva:
Vytvorte si transparenty!!!

andree
je dekuji za chvalu jen moc lidi jsem zatim neuchvatil ale tento tyden budu resit plakaty tak doufam ze se chytne co nejvice zelenych dusi :D
JakuPIC
Určitě legalizaci podpořim.Pozvěsim v mém okolí pár letáků.To si piště:winner:
berrea
tak plakaty sem roznes po tabakarnach v okoli a ve vetsine rikali, ze to povesi... akorat ve skole, kdyz sem to dal na nastenku, tak do dalsi prestavky to bylo pryc :D tak sem tam hodil novej ;)
r-man
Nova zprava na www.legalizace.cz - Holandska policie prohlasila, ze by bylo lepsi legalizovat! Zajimavy na tom je, ze CannaBusiness se v Holandsku odhaduje na 16MLD Kc, to je hodne slusnej obrat :-)

Decka uz se nam to blizi, vyrabejte transparenty, davejte dohromady particky lidi, sledujte www.legalizace.cz a hlavne vsichni dorazte!!!
r-man
Ahoj vsichni, mam dalsi dobrou zpravu.

Afterparty po GMM2008 bude v Crossclubu, na GMM budou nekde na nejakym infostanku letaky Crossu s razitkama na volnej vstup!!!

Tam pak budou hrat:
Carlos De Nicaragua Y Familia (FR/SP/NCA), Maradona Jazz, Son Caliente (KUB/CZ), Coltcharam, Yukimura, Baltazar, Mucho …
Vice info na webu Crossu .
Flí
zdravim
bude na parukarce i naka rychta??
flí :budes tam mit skacka a bubny :)

r-mane cros club rychtoz !---->a nedele lucerna bar!!!:D:D
Hyde
Tak, přátelé. Plakáty i letáčky jsou všechny tam kde být měly (support a poděkování R-manovi za slušnou práci), mlíčko dovařeno, nádobí se ještě myje...
...takže pokud zejtra potkáte chlápka s šedou brašnou přes rameno a oslovíte ho heslem:
"Čau, neznáme se z Kolína?" ...a von vám odpoví:
"To asi ne, ale přijel jsem z toho směru..." klidně se ho zeptejte:
"To je ale náhoda! Nezapijem to?"
...bude tam. V té brašně. Se skořicí, vanilkou a rumem. Vařilo se od oběda...

A i pokud nepotkáte hned toho správného, máte zaručeno že navážete dost jiných zajímavých vztahů...hehe...:D:D:D pokud se teda nezmrskáte hned u prvního bufiku s náhodným Kolíňákem:D:D:D:D:D
Ski
tohle byla akce za DEKRIMINIZACI...avsak televize nova...samozrejme pouzila nazev legalizace...stejne jako jedna slecna...nechapu...spis oni nechapou proc tam vlastne jsou...:-\...
skoda ze jsem opet nebyl...jsem na tom fyzicky spatne....
r-man
Tohle je zatim vsechno co jsem nasel - postujte dalsi linky na zpravy, diky..

http://www.novinky.cz/clanek/139546...-marihuany.html
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=1...INY&238v=136406
GeorgeJung
http://www.iprima.cz/index.php/plai...view/full/24782 video nejde rozclenit na jednotlivy reportaze (aspon ja sem na to neprisel:D), ale Nase repotaz zacina 9:30 min.
r-man
Lidicky prosim kouknete na tuhle fotku. Jestli tu slecnu nekdo znate, shanim na ni kontakt. Mela by byt z Pisku a studovat v Praze, jmenuje se asi Terezka, ale vic nevim (ja blbec jsem si nerekl o cislo).

Predem diky za pomoc na r-man (at) seznam.cz
Reeve
nevíte co to bylo za sqadru jak hrála před koncem na Dj stage? měli by to bejt Netdave & Technical - kdyby měl někdo linky na mp3 byl bych rád. díky:)
Protiva
Hele já bych chtěl tohle cestou požádat o názvy songů co hráli v průvodu. Byli to fakt vypalovačky. A jestli to somebody někam upne bude mít můj respekt :D
Hyde
Hu!...sice mám krátkodobou paměť dlouhodobě v háji, ale ..."pár stovek účastníků...?"
Moje záběry mluví o docela jiných počtech. A to jsem tím mlíčkem decentně šetřil...:D:D:D
Takže - tipovací soutěž?

Jinak - hódně dobrej nápad s tím sběrem a následnou likvidací použitých kelímků. Občas jsem měl dojem, že ani nestihne dopadnout do odpadkového koše...:D
kubanecjam
jj. dalo se na tom slušně vyvařit pár pívek.. :)

a tu muziku z průvodu bych taky rád...slušný nářezy

mój tip = 2 000 průvod
= 3 000 žižkov
r-man
2 Reeve:
Jo, byli to Netdave a Technical a snima si tam vlezl Mc Spina. Vybornej narez, vsichni skakali metr do vzduchu, vsichni nasi cesky "radoby hvezdny" DnB Djs at se jdou proti temhle dvema zahrabat!!!

2 Protiva:
Songy ti mozna sezenu, teda ty nazvy, pak uz je to na tobe (myzuka.ru , torrent?)

2 everybody:
Nejakej pitomec napsal zpravu do CTK, kterou vsichni ostatni prevzali. Ten kreten kdyby se mi dostal do rukou, tak ho naucim pocitat, ze pofrci jak kalkulacka. Nekolik stovek to sice bylo, ale nekolik DOST. Policie odhadovala (subjektivne, ti typci delaji pochody casto a uz maji odhad) pocet lidi na pruvodu pres 3500 a na Parukarce rozhodne pres 8000 !!! Na tohle novinarske faux pas budeme reagovat tiskovou zpravou na www.legalizace.cz

A mimochodem, fotky z akce ode me najdete na www-r-man.cz a pozdeji budou vsechny na www.legalizace.cz . Timto bych taky vsechny kdo chteji zverejnit svoje fotky rad pozadal, aby mi na mail r-man (at) seznam.cz poslali kolik tech fotek maji a jakou maji velikost zazipovane. Pak se dohodnem jak si je prevezmu. Diky!!!


A jeste jednou diky vsem co pomohli a vsem co se stavili a podporili dobrou vec, zustante s nami, budeme do toho busit celej rok!!!
Slick-ace
další fotogelerie http://festivaly.techno.cz/party/re...8/0510mmm_kviki

jinak díky moc organizátorům, díky všem za tu atmosféru, po každym MMM (letos GMM) si říkám: doufám že se u nás do roka pohnou ledy.. uvidíme. ;)
v praze bylo dobře :)
paradni pochod paradni after v crossu :)
legalize it!!!
r-man
To jsem rad, ze aspo nekomu ty letaky na Cross, co jsem rozdaval, udelaly peknej vecer :-D
citace:
Původní příspěvek od r-man
To jsem rad, ze aspo nekomu ty letaky na Cross, co jsem rozdaval, udelaly peknej vecer :-D


karlos de nikarague la familia rozsekal upe nejvic kroutil jsem se tam v rytmu krasnych beatu !!
Hyde
GMM Detroit, Denver:
http://www.stonerforums.com/lounge/...tartid=0&title=
r-man
Tak uz nehledejte, uz jsem ji nasel
http://grower.cz/forum/showthread.p...4857#post684857

Jupiiii!!!
Hyde
checht,:D ... a už sis řek Terezce vo číslo?:D:D:D
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od r-man
Tak uz nehledejte, uz jsem ji nasel
http://grower.cz/forum/showthread....4857#post684857

Jupiiii!!!

Doufam, ze nebudeme usetreni pokracovani tohohle romantickyho pribehu:)
Pokracovat muzes kdyztak v ,,Tipech na originalni rande'':love:
R-MAN :) HEH DOBŘE TY
ke fotaz...
VEGAN
neviete o nejakej takej akcií na SLOVENSKU ? bo u nas stale nic ...
Libi
citace:
Původní příspěvek od VEGAN
neviete o nejakej takej akcií na SLOVENSKU ? bo u nas stale nic ...

To se nejdřív musí někdo rozhoupat a takovou akci zorganizovat :rejp:
Ale na slovensku by to asi skončilo fiaskem, rozehnali by vás vodníma dělama nebo něčím takovým, podle toho jak tady čtu poměry ohledně trávy na Slovensku...
angelo97
nechapem ten rozdiel medzi slovenskom a ceskom...vy to tam mate uplne ineee...ze pochod za legalizaciu??neverim ze v blizkej buducnosti sa take nieco u nas udeje...but never say never:):)ale tu maju ludia na travu aj trocha iny nazor....slovensko je viacej na etanol ako thc:D
r-man
Aha, ono tu porad visi tohle stare tema...tak tedka:

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41135


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma