Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Poprvé vevnitř ... - Klikni zde pro originální téma
Čus lidi,

Setup:
Skříň: Na zakázku vyrobená, rozměry jsou 100cm (šířka), 60cm (hloubka) a 160cm (výška)

Sluníčko: Sodík 250W HPS, koupil jsem jej ve vídeňském growshopu Bushplanet v sadě s předřadníkem a stínítkem

Přítah/odtah: Přítah je pasivní - 4 mřížky ( 2 mřížky se síťovinou, další 2 se záklopnými žaluziemi ), odtah zajišťuje ventilátor typu UFO od Systemairu - RWK 125 s regulátorem výkonu

Elektrika: Elektrický obvod mě ve skříni dělal známý. Jeden drát přivádí šťávu do plastové krabice, ve které je předřadník a ještě rozvod do 4 zásuvek, po stěnách plastové krabice. Též mě i zapojoval UFO s regulátorem.

Hnojky, zemina: Prodavač v Bushlanetu mě doporučil TERRA VEGA (růst) A TERRA FLORES (květ) od firmy Canna, pak jsem ještě dokoupil Phyt-Amin od Plagronu. Kytičky porostou v Royalty mixu od Plagronu.

Kytky: Zítra si pro ně jedu a tímto bych chtěl poděkovat členovi Duffy_Duck ( K+ už dostal )

Další věci, jako jsou různé šroubky, vruty, apod. zde vypisovat nebudu.


Pracovní postup:
1) Nejprve jsem přímočarou elektrickou pilkou vyřezal díry do stran skříně, drobnosti jsem dodělal klasickou lupínkovou pilkou. Pak jsem zasadil mřížky.

2) Přímočarou pilkou jsem vyřezal do horního rohu pravé strany skříně díru o průměru 125 mm, do které jsem zasadil UFO. Je přišroubované na venkovní straně skříně, pomocí plechu dodaného s ufem.

3) Pak jsem přišrouboval háky do stropu skříně, připravil si řetězy a na ně zavěsil stínítko. Objímku jsem měl už zapojenou, akorát jsem ji přišrouboval ke stínítku.

Zítra ještě musím během dopoledne vylepil na stěny bílou pěstitelskou folii (první věc, kterou mám v plánu vyměnit - za diamantovou) a zkontrolovat, kde vázne světlo. Když jej zapnu, rozjede se předřadník, ve světle občas proběhne výboj, ale nerozsívítí se - NEVÍ NĚKDO, KDE BY MOHL BÝT PROBLÉM ??? V průběhu týdne mám ještě v plánu dokoupit klipsnový ventilátor a zvlhčovačku vzduchu.

Ještě přihodím nějaký fotky a to by bylo zatím vše, o průběhu pěstění budu pravidelně informovat. Navíc mám konečně k dispozici foťák, takže vše pěkně uvidíte. :)

Pěstování zdar ;-)
Nějaký fota:


1) Skříňka

2) Zátiší se "světlometem" :D

3) Unidentified flying object ... prostě UFO :D a regulátor výkonu
4) Ostatní blbinky :)

5) První krok postupu

6) Rozvod šťávy
7) UFO připevněné na straně skříně

8) Detail objímky

9) Teploměr a vlhkoměr v jednom, na straně skříně
10) Zátiší s hnojkama :)

11, 12) Pohledy do skříně
Infiniti
pěkné :guitarist
Čuss,

takže jsem tu znova ... Jak že to vypadá? :)

Dnes jsem v průběhu dopoledne rozchodil výbojku - kde byl problém se mě nepodařilo zjistit, ale když jsem přeměřil hodnoty celého obvodu a překontroloval všechny části, tak se to rozsvítilo. Asi mě má Bůh rád :D Teď se pokouším ustálit teploty ve skříni a ještě to budu muset konečně vylepit tou folií.

Také jsem si dneska dovezl osazenstvo skříně - 7x Super Skunk, 3x Durga Mata a 3x skunk, který se "řízkaři" nějak pomíchal, čili se neví, oč jde (musím upozornit, že sem je dostal darem, dokonce i ty dvě DM). DUFFY, patří ti mé velké DÍKY ;) Teď ale řeším dilema, které kousky dám "na palubu", protože pro všechny se tam místo nenajde ... Jak by jste to vyřešili Vy?

Přidávám fotky mých "mazlíčků" a zároveň se omlouvám za kvalitu fotek, moc se mi nepovedly.

Zatím :rasta:

1) Strýček Super Skunk
2) A tady i s tetičkou Durgou :D
Mr.MEN
Mno tak přesadil bych tam ty nejhezčí a ten zbytek bych zatím nechal v těch kelímkách. Ale jinak jakou máš tu folii ?
Mr.MEN: Folii mám klasickou bílou, koupenou na nějakým e-growshopu (tuším, že to byl Klečka, ale nechci kecat) .... dám to tam na první grow a uvidím, jak to bude fungovat. Kdyžtak bych v druhým kole přezbrojil na tu diamantovou :)
Mr.MEN
Mno hele jak chceš černobílou folii do bílí skříně neni to zbytečné? No kdyš uš jí máš koupenou tak asi ne:D. Ale jestli si chceš ulehčit práci tak to tam nedávej a na příště kup tu diamantovou. Jestli se to od tý černobílí bude odrážet o par % víc na tom uš nesejde. Aspoň se můžeš zaobírat něčím jiným.
ahoj....
doufám že si to dylema vyřešil.... stejně bych je přesadil všechny alespoň do o něco větších kelímků ať se jim nebrzdí růst...a potom je dal do finálních truhlíků...
přeji hodně zdaru :sun: jinaj to máš fakt vymazlený :-)
a budu sledovat.....
Zdrawím,

jsem po delší době opět zde. Poslední dobou nemám moc času, takže to tu trochu "chcípalo", ale slibuju, že se napravím :)

Kytkám se vcelku daří, rostou jako z vody. Hnojím klasicky podle dávkování, pH vody udržuju mezi 6,2-6,4 ( nemám elektronický pH metr, měřím pomocí papírků ) a dvakrát týdně na ně stříkám phyt-amin. Teplotu přes den udržuju na 27-29 stupních a vlhkost 52-54%, v noci je ve skříňce +- 18 stupňů a vlhkost 40%. Kytky jsou už zastřižený a také sem je přesadil do květináčů, ve kterých už nejspíš zůstanou ( objednával sem zhruba před měsícem u Klečky 5L květináče, ale někde se nejspíš stala chyba - dodnes nedošly :( ). Vidím to ještě tak na týden - dva týdny než přepnu na květ :)

Zatím čus :rasta:


Přidávám ještě fotky:
1) Superskunk při přesazování
2) Kořenový systém SS
Další fotky:
3) Úspěšně přesazen :)
4) Superskunk víc zblízka
5) A z boku
A ještě jedna :D

6) Pohled do skříně - už s folií ( narozdíl od předešlých fotek ) a v rožku jde vidět zvlhčovačka ( je to hrozná kráva a půjde ze skříňky pryč, místo ní mám vyhlídnutou tuhle: http://www.datart.cz/katalog/Zvlhco...rs-SPS-808.html ).
zdravím tě
vidím že si to dylema vyřešil.... :D
holky vypadají velmi pěkně a musím říct že to zastřihnutí se ti vydařilo protože je máš pěkně košaté...
ohledně té zvlhčovačky je to dobrá volba koupil jsem si tu samou a naprostá spokojenost... vydrží jet 24 hodin takže nemusíš mít strach když nejsi doma že holky nemají vlhkost. na minimální režim i 2 dny.
akorát nevidím nikde nějaký ofuk??? alespoň nějaký větrák ať jim uděláš trochu toho větru....
jinak to máš móóóc pěkné :sun:
ať se daří
Duffy duck: Taky tě zdrawím a děkuju za pochvalu :) Ofuk už mám vyřešený - koupil jsem kytičkám klipsňák, tak doufám, že jim to tam pořádně rozfouká.Byl jsem se dívat po zvlhčovačkách tady u nás a nenašel jsem žádnou vhodnou, takže zvolím tu, na kterou jsem dával dříve odkaz. Kytičky zatím vypadají vcelku zdravě a spokojeně :rasta:

Přidávám nějaký fotky:
1) Posila do skříně
2) V akci :D
3) Kytičky
cvako: Ahoj, děkuju moc :) Na kolik mě to přesně vyšlo ti asi neřeknu, protože většinu věcí, co mám ve skříňce, jsem poshaněl po známých a s nějakou slevou ... Je tu sice X threadů, jak a zakolik jde postavit skříň, ale stejně to spočítám, protože samotného by mě to zajímalo. Ceny nejsou přesné ani nejnižší, ale orientační anebo ty,co jsem jako první našel na netu:D

Takže tu to máš:

- skříň - 2500
-UFO s regulátorem - 4000
- osvětlení (předřadník + objímka+výbojka+stínítko) - 90 Euro = +- 2200
= 8700 Kč, ale musíš vzít v potaz, že tohle je jen "holá stavba". Potřebuješ různý časovače, hnojiva, květináče, pěstební médium, folii atd., což není zrovna nejlevnější. Ve skříni by také neměla chybět zvlhčovačka (investice okolo 1000 Kč) a nějakej ofuk (ceny fakt netuším, ale podle mě se do 200 vlezeš).
Náklady ale můžeš minimalizovat tím, že si seženeš nějakou starší skříň (třeba když se někdo stěhuje) nebo když prolezeš "Zahradnický bazaar" tady na groweru. Pokud máš v plánu pěstovat pod NLite-kou nebo nějakou slabší wattáží sodíku, tak pravděpodobně taky hodně ušetříš na ventilaci (na 200w ti stačí pc větráček).
Stačí hledat a číst :wink:
Zdar,

přicházím s novou várkou fotek, aby to tu tak nehnilo :D

Roste to pěkně, kytky vypadají, že jim nic nechybí a tak žádný velký změny nejsou ... Vše při starým :)

Foto:
1) Začíná se to víc a víc zaplňovat ( Ufff, měl bych začít řešit ten zvlhčovač :( )
2) Fotomodelka :)
hopin
Cus mas to nice...
pekne rozvetvene kytis a dobre zahusteny prostor.
preji hodne stesti do pokracovani...
mala otazecka jaky ze to jen den na rustu ci uz kvetu??
Blackfire
denyg:Zda se mi to a nebo to kviti (na te druhe fotce)mas proschly..hlina by nemela uplne proschnout..ale zas ne aby byla porad mokra..jen tak lehce proschnout a pak zase zalejvat..jinak taky by me zajimal den
lamater
Vypadá to rozhodně úžasně, nádherný košatý rostlinky, pěkná skříň, tohle si k+ rozhodně zaslouží :-)
Jinak se ti to zacina prostorove plnit, kdy chces prepnout na kvet?

Blackfire: to mohl fotit pred zalivkou a obcas je dobry nechat hlinu proschnout .. ne však úplně na trout
hopin: Čáu, děkuju za pochvalu :) Na růstu je to už asi 25. (???) den, nechám jim ještě tak týden a pak to přepnu. Ty kytičky, co jsou na levé straně byly přesazeny to velkých květináčů asi o 4 dny později než ostatní, takže sem je dal trochu do ústraní, ať se táhnout víc za "sluníčkem" ... a zatím to funguje. Myslím, že za ten týden to bude ideální :rasta:

Blackfire: Kytky ještě nebyly zalitý, ale nemyslím si, že by měly málo vody - dvakrát až třikrát denně je postřikuju a jednou denně je zalívám, každý kyti přibližně 200ml. Někdy, když se seknu u skříně, tak jim taky dám trochu vody, ale nechci to zase přehánět ... :)


lamater: Díky moc, pochvala potěší :) S tím prostorem to až tak černě nevidím - zvhčovačka půjde pryč, takže místa tam bude dost (vlezla by se tam ještě jedna dvojice květináčů, ale radši dopřeju kytičkám pořádný místo). Kdy mám v plánu přepnout na květ najdeš o pár řádků výš.

Zatím a pro dnešek dobrou noc
Čus :)

Přináším nějaký fotky a informace z posledního dne růstu. Od zítřka mám v plánu přepnout kytičkám světelenou periodu na 12/12, aby mě začly nakvétat. Ph držím pořád okolo hodnoty 6, hnojku na růst jsem vyměnil hnojkou na květ, ale dávám jí jen čtvrtinu doporučené dávky výrobcem. Hnojku v "plné palbě" začnu dávat až tak za týden (max. 14 dnů ). Phyt-aminem je stříkám jedenkrát za tři až čtyři dny. Zvlhčovačku ze skříně vyndám a nechám ji vedle skříně (takže většina vlhkosti se dostane i dovnitř).

Přidávám nějaký fotky ...

Zatím :wink:

1,2,3) Vevntiř :)
Ještě detaily jedný kytičky:

1,2) Detaily rozvětvení
3) Shora

Pro dnešek zatím vše .... :rasta:
strejdaa
Cuss,
mas to velice pekny, chtel bych se zeptat cim si docilil takoveho rozvětvení v 1 místě, to se uděla z řízku samo nebo si to nějak zaštipoval.
Mas to fakt pekny, rozvetveny, skrin pekna vse :)
At se ti to povede. 8-)
strejdaa: Zdar, ty kytky jsou dvakrát zastřižené. Tyto řízky měly obrovskou tendenci větvit se - nad každým patrem kromě lístků vyrůstala nová větvička. Ze začátku jsem nechal ty kytičky trochu porůst a když měly tři patra, tak jsem je střihnul. V důsledku tohoto se z nových rostoucích větviček staly "centrální větve", ze kterých rostou další větvičky ..... Snad to jde nějak pochopit :D
strejdaa
Jo jasny díkes moc to pochopi snad kazdej i ja :D
flash.grow
Nááááádherné větvení!
Velmi pěkný grow..
K+
flash.grow: Díky moc chlape .... Karma těší :)
Tááák a dneska jsem tu zase s nějakým oživením :)

Od února jsem si pro své vlastní potěšení pěstoval za oknem dvě noname outdoor kytičky - jednu jsem nechal růst do centrální pálky a druhou jsem zastřihoval. Kytičky mě před týdnem začly nakvétat a tak sem dostal nápad - místo dvou kytek ze skříně, který chci o víkendu přesadit do skleníku (tudíž nechci, aby kvetly s ostatníma ve skříňce) dám právě ty "okenice", který si tam budou vesele dokvétat.

Ty květinky, co šli ze skříně pryč, budou do víkendu přes den za oknem a k večeru jim budu přisvěcovat 27W úsporkou s bílým světlem a jěště nějakou zářivkou pro želvy. Jen doufám, že kytičky ve skleníku neumrznou, i když dneska jsem byl u kamaráda, který má ve skleníku kytky už asi měsíc a sice pomalu, ale rostou mu ... Co si o tom myslíte vy, není to jěště přece jenom moc brzo ???

Mám také dotaz k těm kytkám, co šli dovnitř, konkrétněji k té zastřihované. Myslíte si, že se ty paličky ještě trochu popotáhnou nebo by to muselo být jěště nějakou dobu na růstu? Teď to vypadá tak, že ty paličky budou tak na sklo, což mě přijde docela škoda (ale zase co čekat, rostlo to za oknem). :(

Přidávám opět nějaký fotky ...

Zatím

1,2) Klasický fotky :) (v pravém rohu jdou vidět ty nonamy)
Další:

1, 2) Dneska se kytičky podívaly ven ze skříně, když jsem ji čistil :rasta:
3) Kytičky, co jdou ze skříně za okno ... Vlevo Durga Mata a vpravo Superskunk
A ještě kytičky "okenice" :D (dnes jsem je přesazoval,takže jsou takové "unavené")

1) Spolu :)
2) Zastřihovaná kyti ...
3) Jsem se pokoušel vyfotit tu "centrýlní pálku" u druhé kytky ... Nepovedlo se :(

Pro dnešek to je vše
Zdravím :)

Jsem tu opět, tentokrát dávám "info" po prvním týdnu květu.

Kytičky vypadají stále vcelku spokojeně, starám se o ně co to jde. Včera jsem tu jungli trochu prostříhal - oholil jsem spodní listy a větvičky, které tam spíše zavazely. Dneska jsem udělal další várku zálivky (dělám ji po 10 litrech, abych nemusel každej den změkčovat pH), hnojky jsem tam dal poloviční dávku, než doporučuje výrobce. Na kytičkách začíná jít krásně vidět, jak kvetou :rasta: Největší radost mě teďka dělá ta menší "okenice", který se začínají krásně natahovat pálky. Větší "okenici" asi hodím pryč, protože zabírá zbytečné místo a stejně je už mimo "efektivní dosah" lampy, a tak skoro vůbec nenabírá :(

Zatím ...

Přidávám ještě nějaký foto, jako obvykle :)

1) Kytky po prostřihu
2) Doufám, že z toho bude pěkná palička
3, 4) Z jinýho úhlu
5) Budoucí pálky ( teda doufám)
A jěště ta "okenice", co mě teďka dělá nesmírnou radost :)
Martas3
zdarvim tě, musim pochválit hezky jsi to postavil.
Jeden dotaz bych měl, jak jsi spokojenej s tou zvlhčovačkou? uvažuju o ní taktéž...
Martas3: Čau kolego, děkuji za pochvalu :) Nejsem si jistý, ale myslím, že se ta zvlhčovačka už nevyrábí, mám ji už přece jenom nějakej ten rok ( aspoň 8 :D ). Sice má obří zásobník na vodu a v plným provozu ti vydrží i tři dny, ale zase je to hrozná kráva (myslím velikostně) a až tak výkonná taky není. Rozhodně jsou na trhu lepší zvlhčovačky ;)
Zdar,

jdu to sem opět aktualizovat. V úterý to bude přesně měsíc, co moje květinky paličatí :)

Co je nového od minulé aktualizace? Asi nic nového, snad jen že kytičky začaly dostávat enzymes+, growth/Bloom axelerator (nebo jak se to píše) a PK13-14. Přikoupil jsem i rippen na konečnou fázi květu. Phyt-aminem také stále dávám, ale ke kořenům - nepostřikuji. Kytka "okenice", která je ve skříni se Super Skunkem, dneska dostala poslední hnojky, od zítra jí budu dávat jen upravenou vodu s enzymama a ripenem, ale poslední týden bych chtěl flushovat čistou vodou ...

Super Skunk začal pěkně nakvétat, už tvoří menší, ale znatelné paličky. Celkem se i divím tomu, jak se mu začly obsypávat krystalkama okvětní lístky - vypadá to celkem chutně :rasta: Teď jsem právě po "koštu" - měl jsem mikropaličky ze spodním větviček, které jsem prostříhal. Chutově to i přes velmi rychlé sušení (par šištiček sem si dal usušit pod stolní lampičku) nebylo nejhorší, přesto dobrota taky ne ... Ale účinky to už má :) Doufám, že se bude vše vyvíjet podle plánu :D

Jěště pošlu pár záběrů, jak se tomu daří.

Zatím

1) "Okenice" ... Už se jí to pomalu, ale jistě krátí :death:
2) "Vzdušné" kořeny
Jak se sluní holky moje :)
Jěště přihodím nějaký detaily a dneska už nebudu otravovat
čau
máš to prostě a jednoduše dobrý. dycky se dá něco zlepšit, ale nedostatky nejsou...jen tak dál do konce .)
Rain
simpaticky grow k+
Rain: Díky ... Musím se opakovat, ale zase potěšila :)
MIRIS: Tobě také děkuji. Zatím celý grow probíhal bez větších komplikací (žádní skůdci ani nemoci) a doufám, že tomu bude tak i nadále. Jinak,musím ti dát za pravdu, že vždycky se dá něco zlepšit - jěště jsem ani poprvý nedokvetl a už hledám, kde co vylepšit .....
RedBull
denyg:Jedeš si celkem pěkně,jen pár otázek jak jseš dlouho na květu,jak se větvil ten super skunk a jak je to ufo hlučný když je takle venku?

Ať se daří.
RedBull: Zdar, kvetu měsíc a nějaký drobný (4-5 dnů), SuperSkunk se větvil jako kráva - nad každým patrem listů jedna větvička. Musel jsem to brutálně prostříhávat, protože to byla neskutečná jungle. A k tomu hluku - záleží na tom, na jaký výkon jede. Na plný výkon je to hukot, na nižší už míň, ale přesto to jde slyšet
Nikdo nic??? :)

Aspoň přihodím pár fotek "okenice", která už se pomalu, ale jistě chystá na reinkarnaci do stavu sušeného, později zhuleného :D
(doporučuji si zvětšit první fotku)
Moc ohlasů to nemá, tak přidám nějaký fotky ze skříně :) :rasta:
Nějaký fotky ze skříně ....

Vyměnil jsem ventilátor ve skříni za silnější - typ z hlavy nevím, ale jak půjdu zítra krmit kyti, tak to zjistím :wink:
A ještě nějakej detail ... Ale není moc povedený, "špička" paličky tam není zaostřená
Zdar,

přináším Vám nějaké fotky ze sklizně "okenice", která proběhla ?před?minulý týden :) Byla to kytka z noname venkovního semínka, zasadil jsem ji v lednu a dva měsíce rostla za oknem, než začla nakvétat. Pak jsem ji šoupnul do skříně za ostaníma holkama, kde kvetla necelé dva měsíce. Dostávala stejné hnojky, postřiky i flushing jako ostatní kytky (s tím rozdílem, že ty flushuji až teprve teď). Byla to malá kytička, cca. 20cm a urodila něco přes 5g šišek, na kterých byl sice poznat "neznámý původ" semínek (řidší pálky), ale zkuřuje i voní to dobře. Chuť je vcelku výrazná, trochu ovocná - teda aspoň tak to zhodnotili moji "spoludegustátoři" :D Je to model vhodný tak po ránku, kdy se nechci úplně odpálit a zůstat aspoń trochu fit. Sušil jsem to v kotelně, kde je teplota cca. 24 stupňů, po týdnu to vyschlo do stavu, kdy se to dá kouřit. Fotky sušiny bohužel nemám:( (byla to kytka "na chuť", takže než jsem to stačil vyfotit, bylo to v nás)
RedBull
denyg:luxus foto z příspěvku 49 to je náře.no jo pěst na kvalitu.
RedBull: Dík za K+ i za kladné hodnocení mojeho prvního pěstu .... :) Budu se snažit i nadále :rasta:
Zdar,
posílám fotky mých kytek z minulého a tohoto týdne. Do kosy jim zbývá týden a jde to na nich řádně znát - polovina pestíků už je hnědá.
Minulý týden skončily s hnojkama, dostávaly pouze enzymy, ze začátku týdne jsem dal naposledy PK13-14 a koncem týdne jsem začal s ripenem, který jim dávám jednou za dva dny. Enzymy dávám v poloviční dávce, rippen v "plné palbě", ale plánuji posledních 5 dnů prolévat pouze vodou. Pak den tmy a ..... SKLIZEŇ :rasta:
Jinak, z pár paliček jsem ostříhal okvětní lístky, které byly solidně orosené a pořádně lepivé, narychlo usušil a zakouřil s dvěma kamarády. Jedno brčko a jeden bong nás pořádně rozkopaly na cca. hodinu a půl, možná dvě. Rozhodně si nestěžuji, jen doufám, že paličky budou jěště lepší. Malou paličků ze spodků, co jsem uštípnul před třema dnama, jsem nafotil a večer ji zkouřím - smokereport určitě dodám :)

Nejprve fotky z minulého týdne ...
A jěště z tohoto týdne :smoker:

Zatím
Zdarec....pjeknej grow....
Jenom by me zajimalo, kolik si toho nakonec seknul hele....
wrboss: Čus, v úterý sklízím a původně jsem to neměl v plánu vážit (nějak mě to nezajímá, zájímá mě spíše "kvalita", jestli se o tom tak vůbec dá při prvním indoor growu mluvit), ale kdyby se tu našlo víc zájemců, tak bych někde sehnal váhu a zvážil to. Tipuju, že výnos bude podprůměr, ale uvidíme .... Udělal jsem blbost, že jsem nechal růst boční větvičky a hlavních větví sem měl málo (asi dva zástřihy), což se podepíše na výnosu, protože na těch centrálních větví jsou daleko větší pálky než na těch bočních. Takže příští kolo budu od začátku odstřihovat boční větve a hlavní dvakrát zastřihnu technikou FIM, chtěl bych zkusit i SCROG :) To je jěště ve hvězdách :D

SMOKEREPORT z první paličky, co jsem uštípnul na chuť- kouř je jemný, chuť spíše zemitější než ovocná, neškrábe, nekope (jen když sem si dal velkého prda z bonga, tak mě pořádně nakopával), účinky najíždějí do desíti minut, stav intenzivní, není to až takový vymašťovák .... Jsem zvědavý, jak to bude vonět, až to uschne a jak to bude tvrdý :)

Nashulenou :smoker:
Tramtadadááááááááááááááááááááááááááááááááá, a už je to tady :rasta: SKLIZEŇ :rasta:

Ano, koněčně jsem se i já dočkal času sklizně mého prvního indooru. Se spolužákem jsme po skončení včerejšího školního dne jeli k nám, kde jsme sklízeli. Práci jsme měli pěkně systematicky rozdělenou - já jsem fotil kytky a stříhal větve, kámoš z paliček ostříhával vetší listy, kterých jsem na kytce pár nechal. I přes to, že se pak stavil pomoct jěště jeden kamarád, tak to bylo časově i fyzicky náročné (neříkám, že ty bonga na to neměly vliv:D).

Takže kytičky se už houpou a mě nezbývá nic jiného, než čekat, až budou optimálně suché. Doufám, že si na tom já i všichni mí kamarádi pořádně "pošmákneme".
Posílám nějaký fotky ze sklizně, další fotky budou už jen sušina :)

Zatím
A pár detailů ... Rád bych nafotil nějaký pořádný makra, ale buďto to neumím nebo na to nemám přístroj :)
Přínáším nějaké fotky sušiny:) Bohužel, fotky nejsou moc povedený - důvod najdete v některém z předešlých příspěvků ;)

Dneska jsem zkoušel převážit pouze vrchní pálky a digitální kuchyňská váha ukazovala 115g. Je to ale hodně zkreslený údaj, protože něco se zkouřilo jěště před sklizní a v hmotnosti nejsou zahrnuty spodky, kterých bylo vcelku dost (tipuju 10-15g, přesně nevím, hned se to zkouřilo/rozdalo). Navíc, ta váha není nejpřesnější, má přece jenom odchylku 5g.
Účinky, chuť, atd. se nelíší od smokereportu, který už tu taky někde je :)
M Power
Máš to moc pěkný, jen tak dál.
Přeju příjemný pokouřeníčko.
M Power: Děkuju za přání :D Když jsem to teď po týdnu kouřil, tak sem měl jedinečnou možnost vyzkoušet tu pravou chuť a účinky (když hulím delší dobu v kuse, tak nedokážu až tak vychutnávat jak po pauze). Chuťově mi to docela sedí - má jemnější ovocnější chuť, což mám rád. Stav žádnej uspávač, spíš taková "nakopávačka". Superskunk můžu doporučit, pokud nejsi na typický "vymašťováky";) Na první grow jsem měl cca. půl gramu na wat, takže mě rozhodně nezklamal.
Fruity
K+ kamo. :)
Fruity: Díky, jsem rád, že chutnalo :)
Velmi povedene K+
Dr. Green
Máš to fakt moc pěkný :) něco takového si v brzké době představuju...K+ tě nemine :) peace
jonhyy
jestli můžu přihodit dotaz, enchci zakládat nové. Jedu evevnitř za 5 dní mi vyrašily kyticky o osm centimetru, kdyz je necham treba dva tri tejdny celkem na rustu a kdyz vyjedou treba na 20 cm a pak je prepnu na jkvet tak jestli dojedou do nejakych svych 50-60 cm jakou prej maji mit vysku, je to White ice odrůda, diky za odpovedi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma