Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
First Indoor in da Skrin----600W - Klikni zde pro originální téma
Blackfire
Chtěl bych se s vámi podělit o sve kytičky..Jsou moje prvni a zrovna pod 600W...

Ještě teda zhrnu vše důležité..

Osazenstvo
3x Arja haze,3x The church,5x Big boss

Skřín
2x1,2x0.6m...zevnitr obalena alobalem

Hlina
substrat pro rizkovani...(byl mi doporucen v zahradkarstvi)

Hnojky
růst :Alga grow
phit-amin
květ :Alga bloom(nasazen od prvniho dne prepnuti)
Repro forte(nasadim tak po tydnu kvetu)
Green sensation(nasadim tak 3tydny v kvetu)
Phit-amin(stale pouzivam pro postrik..a budu tak do 5teho tydne kvetu)

Elektronika :600W super HPS N-lite
chlazeni lampy mi zvladaj 2vetracky foukajici primo na lampu a odtah je vyresen nejakym starym ventilatorem.
kyticky zatim ofukuju dalsimy 2mi PC vetracky dokud nesezenu penizky na klipsnovy ventilator
Vlhkost resim rucnikem :D +naspodu skrine mam PET-lahev v ktere je zabudovane topitko do akvarii(nastaveno na casovac spolu s lampou)..Vim je to trochu amaterske ale tak ja sem amater :D..a myslim ze to neni zrovna nejhorsi napar pro nekoho kdo nevi jak zvihnout vlhkost..topitko sem dostal Gratis takze muj problem to vyresilo



Blackfire
Tak tady je mame..Mame tu 4x Big Boss,4x Church a 3x Arga haze..pokud by ste meli s temito modely zkusenosti budu rad kdyz se mi s nimy podelite..hlavne z Big boss protoze o nem sem nenasel nikde nic:(
Blackfire
Tak prvni vas seznamim aspon lehce ze skrini a s tim co sem vse pouzil..Mam to rozjete uz 30dni ale nemel sem driv kredit abych se mohl zaregistrovat tak to ted musim vsechno dohnat:P Ze začátku to pravda nevypadalo moc pekne ale učený z nebe nespadl...

na 1. fotce je pohled z venkuSkrin mam ulozenou v mistnosti kde se netopi tzn ze teplota je temer shodna s venkovni..Takze ani moc nemusim resit chlazeni protoze mi to ochladi vzduch venku...ze zacatku sem mival velke problemy s teplotou kdyz byla tma(8-9 C)ale nastesti se pocasi vzpamatovalo a uz je to ok

na 2. fotce je vrch skrine....lampa 600W,lampu chladím 2výkonýmy PC vetracky a na odtah mam nejaky ventlator..nic moc ale zvlad to..

na 3. fotce uz sem nevedel jak resit tu teplotu pri tme tak sem musel z nouze sahnout po topitku do akvarii..asi o 1stupen to zvedlo teplotu a vlhkost to dava docela dobrou+pouzivam rucnik..nejsou $ tak se musi postupne
Blackfire
Děti:řízečky-4xbig boss,4x church,4xarga haze(dnes o 1 arga haze mene..umrela:(..je to ta na fotce z minuleho prispevku u toho topitka)takze zustavam na 11kytickach..První týden sem nemel moc moznost se ke skrini dostat a tak kytky zustali na zemi a lampa nahore...takze dětičky vypadalo trosku spatne..a taky se to na nich odrazilo jeste asi na 1dalsi tyden..Substrat mam spec. na rizkovani+perlit(3:1),hnojky mam zatim jen Alga grow a phit amin..hnojim podle navodu kazdy 3ti den a 4ml do l..a zkousim taky davat phit amin i do zalivky co sem slysel ze to nekomu pomaha..toho davam do zalivky 2ml/l jinak listy s tim strikam 4ml/l..do budoucna mam v planu kupovat Alga bloom+pk 13,14 a Green sensation..Flushing jeste nejak neresim..bude to zalezet na financich ktere sou zatim mizerne..pri nejhorsim posledni 2tydny budu prolyvat jen vodou


Na fotce mam vsechny rizky po tydnu presazeni..Konecne sem je mohl priblizit k lampe:)..bylo na case..
Blackfire
Nebudeme se zdrzovat spomalenou zacatecni rustovou fazi a presuneme se do 22dne.kytičky se konecne poradne vzpamatovali z toho soku na zacatku a zacinaji nam krasne rust..Kviti nezastrihavam ale ohybam..a kdyz vidim jak se mi to dari tak zastrihavat ani nepotrebuju..

Na fotku sem vybral meho favorita..Big boss..je to momentalne asi nejvyssi kytka a proto sem se rozhodl zacit ohybat prave u ni..nechci aby mi prerostla:)na fotce je jeste ohla neni

Nekdy v teto dobe se mi zacinaji vyskytovat svilusky a proto sem radne zakrocil a jeste ten vecer po zjisteni sem obednal z netu Omitec(znici vse:D )bohuzel rano mi volal typek ze omitec bohuzel neni na sklade at si vyberu neco jinyho..nevydrzel sem cekat a zajel sem si do zahradkarstvi a tam mi borec poradil neco spec. na sviluse jen za pul sta..tak sem nevahal:)..strikal sem ti kyticky zatim 2x a to 1x za tyden a sviluse zmizly..
Blackfire
Kytičky nabírají na obrátkách a začínají konečně pořádně růst a vetvit se:)

1.FOTKA-Pohled z vetracku:)


2.FOTKA-Ve skrini mam 8krasných kytiček se silnym stonkem a a krasnou barvou a 3 ktere z nejakeho neznameho duvodu se nejak sekly:D..ale asi to bude zanedbanim zalivky:(..dal sem je do PET-ek aby se tam pekne parily..vypadaly fakt na odpis ale po 3dnech v parenicku a 3dny na svetle se z nich stavaji konecne rostouci kytky:D..ale fotky tehle krasavic az zitra:)


3.FOTKA-zoom na "The Church"
Blackfire
Den 29.(18/6)

Den ode dne se nestiham divit...kyticky rostou jako z vody:)..Je toho tolik ze ani nevim na co jsem zapomel..jinak pres den tu mam 25 C a pres noc 15 C..vlhkost nemam cim zmerit ale topitko a rucnik to musi jistit:)..podle me nemaji kyticky s vlhkosti problem kdyz se tak krasne barvi:)
Nebudte na me zly,jsem hold student takze financovani je celkem obtiz..ale delam co se da...snad to ty kyticky poznaj:)..Budu moc rad kyz mi s necim poradite..nebo se klidne ptejte protoze urcite sem na neco zapomel..je tezky zhrnout 30dnu asi za hodinu:)..

Takze pripominky,dotazy,kritiku------>perte to do me:D

Fotecky:
1.Fotka-zoom na "The Church" jako v predeslem prispevku,


2.Fotka-Troska prirody:)..foceno po ceste domu..no nemam vlohy?:D



3.Fotka-Zaber do skrine...uplne vlevo jsou ti chudacci..ale Dnes kdyz sem tam byl(tj 31.den)tak uz zacinaji taky frcet:)..zitra dodam vice fotek
:jumper: :jumper:
Blackfire
Den 31.(18/6)

Dnes tu mam jen jednu fotecku..prepadl sem kyticky kdyz spali tak sem si vyfotil jen meho favorita..Big boss(viz. 3ti prispevek)...no urcite vypada lip:).
Jinak dnes sem spozoroval ze ohybanim sem docilil toho ze se kyticky zacinaji vyskove krasne srovnavat..a hustnou....:leaf:
J!mmy
Zdar chlape, na šestičento docela slabota, vyres si poradny odtah... Pak budes big boss :D

peace
leosag
Zdravím
Není všem dnům konec.Určitě bych ještě potunil odtah a ofuk na kyti.Já bych možná u mladých rostlin (řízků) začal méně watovou výbojkou a postupně zvyšoval.
Jestli nemáš vlhkoměr tak alespon často postříkavat at tam je nějaká pořádná vlhkost.(hlavně na mladé kyti)
Na tu teplotu bych se zaměřil at výrazně moc nekolísá jeden stupen celsia je prd co třeba nějak trochu přitopit v místnosti
ps:nevím ale zkus si dát teploměr 10 až 20 cm od výbojky a změř teplotu,protože kyti dorostou a zaplní prostor mohlo by se stát,že budeš mít vysokou teplotu takže se sekne fotosyntéza a paličky tak řádně nenakynou.Předpokládám že ty pc větráčky to neodtáhnou 600w, je to dost.
ps:na parazity používám spruzit a jsem spokojen
neber to jako kritiku ale jako jen můj názor
přeji ti at se ti daří
MEDICINEMAN
Cau, kdyz spej, tak je neprepadavej. Na mesic rustu vypadaj male a nezdrave, rekl bych ze jim nesvedci to 6tikilo v kombinaci s prisernou ventilaci, to tam dej na posledni 3 tydny,jak je vubec ta skrin velka? Ted by tomu slusela spis 250tka, nejlip metla. A sezen si aspon 2 axialni vetraky nebo rovnou TD/UFO a nejakym vetrakem/ky zacni michat i vzduch ve skrini a ovivat kyti. Ventilaci udelej stylem nadech co nejniz a vydech co nejvys.
Blackfire
No nevim jestli jste si nevsimly ale podle me je teplota ve dne 25idealni a vecer kdyz je 15tak nic vic z toho nevytahnu..na vytapeni aby mi to stouplo o 2-3stupne vecer kaslu....ja myslim ze 25/15je dobry..pokud ta teplota v noci nejde pod 10 tak to spatny vliv na kviti nema...Vim ze kyticky na 30.den rustu vypadaj celkem fadne ale to je tmi prvnim tydnem kdy byly vice jak metr od lampy..Jo a ta lampa je uz posunuta na stred..na te prvni fotce je bliz k vetrackum protoze sem netusil jak mi to uchladi..jinak s tim problem nemam...ta teplota mi tam nestoupne na vic jak 25C.takze pritah neresim..odtah taky ne..zvlada mi to a opravdu nemam na to abych koupil UFO..jak sem psal..sem student:D..ae co nejdriv chci koupit aspon klipsnovy vetrak na primy ofuk kyticek...Jak rikam ta skrin je v mistnosti kde se vubec netopi takze s teplotou mam problem jen kdyz je venku odpoledne min jak 10C...a to uz nebyva..
Blackfire
A na fotkach to neni videt ale odtah od lampy mam na konci tej aluflexi(d=20cm)mam domaci ventilator a pasuje mi do toho akorat..a vetracky i ten odtah mi jedou na polovicni vykon.nejni treba to davat na full kdyz teplota neni moc vysoka..
Blackfire
leosag:a teplomer mam asi 30cm od lampy tak jako kviti...jinak kyticky muzu pomalu asi o 1metr postupne posunovat dolu..prilozim fotku..nenapadlo me nic lepsiho nez to podlozit cihlama:D..kdyz se poradne podivas tak to tam uvidis..takze az mi kyticky doroustou tak 20cm od lampy tak zacnu úpostupne po jedne cihle oddelavat a az na zem..tak aby byly vrsky kytek stale tak 20-30cm od lampy..
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Blackfire
l..tak aby byly vrsky kytek stale tak 20-30cm od lampy..


hele jestli mas vrsky kytek od lampy tak jak pises tak je to podle me moc blizko, po 600w bys mel mit svetlo tak 60 cm a vice od vrsku, jinak kytky dostavaj moc velkej heat stres, a nerostou tak jak by mely.
Blackfire
cajovnik:No jo ale nechci nechat prazdny prostor ve skrini...a navic kyticky vypadaj mnohem lip nez kdyz byly uplne na zemi coz je vic jak pres metr a podle toho tvyho nakresu by meli byt vic jak metr kdyz sou maly..no ted je mam asi tak tech 30-35cm..a nechavam je rust..casem zacnu pomalu oddelavat cihle..mozna to zkusim uz i dnes a schvalne co to udela..mozna mas pravdu..sem prece zacatecnik a za kazdou radu sem rad:)
Atif
Pár připomínek máš v PM, celkem dobře rozjeté. ať se ti daří. do příštího grow snad jen na rozjezd by opravdu stačila slabší watáž, ale je to jen ekonomické hledisko.
Blackfire
Po delsi dobe posilam nejake nove fotecky mych kyticek..mame 35ty den rustu..teplote pres den 24 pres noc 15..kyticky sem dal dal od svetla abych mohl vyresit(zapnout PC vetracky ve stredu skrine) aspon lehce ofuk kytek..bohuzel zatim nemam penize na klipsnovy vetrak..a navic si mam jeste vyzvedavat hnojky na kvet v hodnote 1950..objednal sem si Alga bloom,Plagron repro forte(prej se to vyplati),a urcite Green sensation...premyslim ze kytky necham jeste tyden max 10dnu rust aby se ty nejmensi kytky jeste trochu povytahli..Pokud si myslite ze delam neco blbe tak se urcite ozvete:)...

Prikladam nejake fotecky:

Fotka 1.
pohled do skrine(pro orientaci jsem rozdelil podle druhu-
number 1-Arga haze(jsou nejmensi protoze sem je dostal skoro o 2tydny pozdeji)
number 2-The church

number 3-Big boss


Fotka 2.Spec. pohled na Arga haze



Fotka 3. No comment
Blackfire
Den 36
Pridavam fotku toho jak sem ohnul kyticku aby mi neprerustala..:):punk:
Blackfire
Den 40.
Pridavam nejake fotky jeste v rustove fazi..pokud vsechno klapne tak si jdu zitra pro hnojky(Plagron-alga bloom,repro forte,GS)..jinak kyticky se kosati a nazbiranych listku je cim dal vice takze planujeme poradne mleko :D

Fotka 1.obyc :leaf:

Fotka 2 a 3 pokus o Makro :crazy:
Blackfire
Den 42.dnes prepinam na kvet..zacal sem hnojit alga bloomem 4ml/l...S repro forte pockam asi jeste tyden a Green sensation pocka jeste aspon tak 3tydny..tak posilam nejake fotecky...

Fotka 1. pohled na celek



Fotka 2. Makro(The Church)



Fotka 3. Makro(Big boss)
Blackfire
Tak mame tu prvni den po prepnuti...42/1...teplota ve dne 24 Cmax v noci 15 C.

Prikladam nejake fotecky at je aspon na co se koukat.

Fotka 1. Vsechny kyticky


Fotka 2.Makro(The church)


Fotka 3. Mix
Blackfire
42/2..jen pridavam nejake fotecky aby ste se nenudily :)

Fotka 1.Big boss


Fotka 2.V popredi The church vzadu Big boss


Fotka 3. Makro-The church
Blackfire
42/3..I kdyz se skoro nikdo nezapojuje do diskuze tak to tu budu vest aspon jako svou dokumentaci..Sve kviti sem nezastrihaval ale jen ohybal..FIM technika mi moc nejde a tak sem radsi zvolil ohybani..A uspech?100%:)..na kazde z kytek mam alespon 3hlavni vrcholy..nejvic je asi tak 5-6..Pokud ma nekdo podobny zkusenosti tak nech se ozve..

Jinak hnojim 4ml/l Alga bloom+1ml/l Repro forte kazdy 3-ti den...Phit amin pouzivam(jako postrik..uz ne do zalivky) kazde druhe hnojeni tj kazdych 6dnu...

Pridavam nejake fotky:

Fotka 1. POhled skrin--->ve stredu jsou 2Big bossy


Fotka 2. Pohled mimo skrin---->2x The church


Fotka 3. MAKRO-kyticka ktera neni podobna ani jedne z mych 3vzorku takze takovy "???"
Blackfire
Update fotecek...42/6..Kyticky sem videl po 2dnech a ten pohled byl krasny:)..pomalinku zacinaji rasit sisecky ale jen pri peclivam pozorovani


Fotka 1. Celkovy pohled na kráásky



Fotka 2. 3x porost The church



Fotka 3.Makro Big boss
Blackfire
42/7
Hnojim 4.5ml ALga bloom+1ml Repro forte
Teplota ve dne 24 C a vecer 14 C.
Kyticky vypadaji zdrave a kosati se:)..Zacinam premyslet jestli je nedat bliz k lampe a pak postupne snizovat a nechat vrcholky asi 15-25cm u svetla(podle teploty)..ted je mam asi tak kolem 45cm..
Pridavam i nejake fotky+1fotka je z dnesniho zimniho vecera..
Blackfire
Dalsi fotky:)
Blackfire
42/9
Update fotecek..dnes sem zdvihl kyticky asi o 10cm bliz k lampe....takze sem od lampy ted 35cm....ofuk kytek je hodne slaby tak doufam ze budu mit co nejdrive penize na nejaky vetrak do skrine...a ten teplomer je taky takovy jednodussi:D
Tak nejake ty fotky teda:
1. Pohled shora



2.Dnes sem je mel i venku abych je moh dat vys.takze foto mimo skrin..Ve predu je Big boss a v pozadi 2x Church



3.Makro-Big boss(y) se pomalu sisatii...Arja haze a Churchove zatim ee:(
Jpt
Mas to pekny cece....Par much to ma ale i tak to jde....
¨Toho alobalu bych se pristi kolo zbavil ten je naprosto na hovno..
Kytky si mel asi nechat dyl rust pac 600W prosviti peknej srumec....Ventilaci by to taky chtelo posilit....
a hlina neni rozhodne nejvhodnejsi...
Ale chybama se clovek uci.....
Blackfire
No jo ale nebyly finance na nekou spesl folii..Dnes priletel tatik z Kanaru tak lehce nejake finance mam tak akorat jdu obednavat klasika klipsnovy ventilator na ofuk do skrine..a jak rikam kdyz sem zacal sadit byl sem rad ze sem sehnal penize na to nejdulezitejsi,takze na poradnou hlinu taky nezbylo..kviti by bylo hodne vysoky ale po celou dobu rustu sem se je snazil ohybat aby z toho byly pekne keriky..nezastrihaval jsem!
Blackfire
42/11
Kytky vypadaji zdrave jen mozna zacinaji trosku zloutnout vlivem Repro forte..a nebo necim jinym?..pisou na flasce ze vlivem muze dojit ke zloutnuti listu ale ze pri tvorbe THC to nevadi..tak nevim no..pockam jeste asi 2tydny a zacnu hnojit GS
jinak fotim to skoro kazdy den tak neco pridam z dneska..
Blackfire
42/12
Pravidelny update fotek..dneska sem pohnojil 5ml/1l Alga bloomem+1ml repro forte..sem zvedavy o kolik se kytky vytahnou v dobe kvetu...budu doufat ze co nejvic maji jeste asi 80cm rezervu..kdyby nekdo vedel jak na to tak se ozvete:)..
tak nejake ty fotky teda
Foto 1.-celek






Foto 2.-3x The church






Foto 3.-Makro Big boss
Syst3m_t3r0r
zdravíčko, jestli dobře chápu tak si ve 42.dni květu, to už do vyšky určo nepojedou. Jak más vysoko lampu? resp. ji dej tak nizko co te teploty dovoli. at je u vrcholku tak 25°
Blackfire
Heh ve 42dnu kvetu by to vypadalo trochu jinak..to cislovani 42/12znamena ze 42dnu rustu a zatim 12dnu kvetu.....lampa je momentalne asi 35cm od vrcholku a teplota nestoupa nad 25 C.
Blackfire
Vcera sem objednal klipsnovy ventilator na ofuk kytek do skrine..akorat ted premyslim jestli to neni zbytecne kdyz mam ve skrini 2PC vetracky ktere mi nejedou..tak bych mozna je mohl pouzit jako pritah vzduchu na ofuk..takova 500 by se dala vyuzit i jinak nez na ventilator..co myslite?
Blackfire
42dnu rustu 18/6
14dnu kvetu 12/12
Tak ventilator zatim nedosel a ja zacinam uvazovat o tom ze ho ani nevemu..:flick:hodil sem provizorne do skrine na ofuk 2 PC vetracky tak uvidime jestli to bude stacit a nebo jestli je opravdu nutne investovat tech 500.viz foto 1..:jerk:





Foto 2-Makro...Arja haze





Foto 3-Makro...Big boss
Blackfire
42/15
Tak sem tu zase z nejakyma fotkama..vyskyt se mi mensi problem s listky u Big bossa..hodil sem to do threadu do nemoci rostlin a z rad lidi co mi napsali sem dnes snizil kviti asi na vysku 40cm od lampy(jestli kytky nejsou nahodou lehce spalene) a v sobotu vysadim 1zalivku hnojky a proleju hlinu vodou+peroxidem(presolnene).30% H2O2=10kapek do litru..
Fotos...
Blackfire
42/16
Tak sem nakonec dnes byl pro ventilator.uz je namontovany tak posilam nejake fotky..doufam ze se to kytickam bude libyt..je to klasika klipsnovy ventilator z growshopu..mam ho zaply na 2hy stupen:)jinak tedka vynechavam asi 1-2zalivky hnojek a prolejvam jen obyc vodou..destilkou..pri vcerejsi konzultaci mi to poradil jeden nejmenovany clen..thx

nejake fotky s ventialtorem:)
Blackfire
42/16
Tak sem nakonec dnes byl pro ventilator.uz je namontovany tak posilam nejake fotky..doufam ze se to kytickam bude libyt..je to klasika klipsnovy ventilator z growshopu..mam ho zaply na 2hy stupen:)jinak tedka vynechavam asi 1-2zalivky hnojek a prolejvam jen obyc vodou..destilkou..pri vcerejsi konzultaci mi to poradil jeden nejmenovany clen..thx:rasta:

nejake fotky...s ventilatorem a makro:)
krasty1985
hoj vypada to zajimave .drzim palce .moje kviti jede pod 400w. jsou cca 37den na kvetu .hledam inspiraci pro muj druhy indoor tentokrat to chci do skrine
Blackfire
j i me to prijde zajimave:D..ae tak na to ze je to prvni grow si nemuzu stezovat..zatim se to obchazi bez vetsich komplikaci..a nebo sem asi nenarocnej:)
Blackfire
42/18
Update fotecek:)
Blackfire
dalsi fota a makro..
Fotka 1 a 2...3x The church
Fotka 3 makro Big boss
Blackfire
a jeste 1:-)
Blackfire
19den kvetu..krasne se nam to sisati a salamuje..:leaf: tim myslim hlavne Big bossy...Zatim porad prolejvam destilkou..dnes sem holky postrikal phit aminem (5ml/1l)...jeste tak 5-6dni budu prolejvat destilkou a pak zase nasadim hnojky(alga bloom,repro forte) a pridam k tomu i Green sensation.:shots:

Foto 1-Big boss


Foto 2 a 3-zase jiny Big boss a jeho makro
Blackfire
Tak sem tu zase s nejaky fotkama...21den kveteme a uz se zaciname pomalu cukrovat:)Holky vypadaj zdrave a snad jim ani nic nechyby..za 2dny zase zacinam hnojit..konecne:)
Photos:Dnes to budou spis jen makra:)..
1. fotka celek





2. fotka pohled na zadni Big bossy





3. fotka Makro Big boss
Blackfire
A dalsi fotky..jsou to Makra Big bossu...ty jsou zatim nejvic rozkvetly..jinak fotky Arja hazu a Churchu pridam nejspis pozitri:)
Blackfire
23 den kvetu:)
Dnes sem prisel do mistnosti a cekalo me chvilku neprijemne prekvapeni..byla totiz tma..tak sem utikal k casovaci..a hned me napadlo ze se posouval cas:Dkytky sem dnes po dloouhe dobe zase zacal hnojit..davam jim 5.5ml Alga bloomu a 1ml Repro forte..od dalsi zalivky bych chtel pridat uz i Green sensation..:shots:zitra beru do skoly na rozbor vodu a vodu+vsechny hnojky na zjisteni presneho pH a EC..abych popripade moh zkouset kolik kyseliny pridat abych ph snizil..no reknu tridni ze to je mamcina zalivka na kviti:)JInak pridavam nejake fotky..sisky u Big bossu zacinaji krasne bobtnat a ostatni vzorky se zacinaji teprv poradne sisatet...:leaf:
Fotka c.1-celek..to uplne vpravo je slavny Arja haze mutant:D





Fotka c.2 a 3 je pohled z vrchu na pravou a levou polovinu:)
Blackfire
a jeste nejake dalsi fotky....
1. celek





2.salamek Big Bossu:D






3.Makro Big boss
Blackfire
Tak dneska sem si ve skole zmeril pH zalivky i s GS..pH mi vyslo 6.7 a EC 2.01..Tak sem si na snizeni pH navazil 200g kys stavelove a smichal z 2litry vody na 20%roztok..a zrovna sem si zkousel na 50ml zalivky kolik kapek(ml) aby mi kleslo pH aspon tak na 6..dal sem tam 1ml a kleslo mi to na 3.7:D..takze je to 0.2 na 50ml zalivky..a tj 2ml na 1litr zalivky...radsi budu davat 1.5ml abych to nahodou nepresral..

btw:kdyby mel nahodou nekdo zajem o par dcl tak mam toho doma asi 2litry..:guitarist
Blackfire
28.den kvetu.
Tak po delsi odmlce pridam nejake fotky protoze to tady zacina umirat:Dke kytkam nemam slov moc se mi liby:)..big boss kraasne voni nejakym fruitikem..:leaf: jinak dnes sem poprve pohnojil kompletni zalivkou(6ml Alga bloom,1ml repro forte,1ml Green sensation a to vse na 1l vody)
Fotky.jedna se hlavne o Makra a to predevsim Big bossa a Arja haze








Foto 2. Arja haze:leaf:








Foto 3. Big boss
Blackfire
jeste 2 fotecky


Foto 1. Arja haze







Foto 2. Big boss
Blackfire
Tak sem tu zas z nejakyma foteckama ze 30.dne kvetu...po pohnojeni s GS se mi zda ze to clkem pohoplo ale tak nevim..mozna se mi to jen zda..kazdopadne to vypada krasne..hnojim kazdy 5ty den a mezitim 1x zaliju vodou aby to stihlo proschnout..a 1den pred zalivkou s hnojkama strikam ve tme kyticky phit aminem:)
nejake fotky a Makra
Blackfire
a ted Makro na 2sisky Big bossu..pokazde trosku jinak
Blackfire
32.den kvetu
Sem tu z updatem fotecek..dnes sem fotil za tmy kdyz sem je strikal phit aminem(6ml/1l)..jinak teplota den/noc 25C/18C
Blackfire
tak po 3dnech sem tu zase z updatem fotecek..no nemam ani snad co dodat sem spokojenej..:jumper:je videt ze Green sensation kytickam pomohl:)jinak bych je chtel nechat aspon jeste mesic kvest..dnes je 35.den kvetu..


Fotka 1. - MAKRO -Arja haze:leaf:








Foto 2.-Big boss:girldevil






Foto 3. -vsechno
Zdarec mas to fak pekny. Akorat bylo tu napsany teplota u palicek do 25°C ja si myslim, ze by slo klidne i 30°C a pak bys moh dat lampu este niz at vyuzijes jeji skutecnej potencial :) jinak fakt krasnej grow K+ budu sledovat
Blackfire
Zdarec..dix potesi:)jj ale zase kdyz si vemes ze mam kytky ve 2radach a kdyz bych ji dal este o celkem dost niz tak mi svetlo nebude skoro vubec sviti na tu kytku uplne vpravo ktera ostatni prevysuje asi o 15cm..ale zkusim ji dat aspon o neco jeste niz..:einstein:

Jinak prikladam o5 nejake fotecky...39den kvetu:whip:

Tahle sada jen big bossy:girldevil
Blackfire
a jeste nejake fotecky:)

1. 3x The church








2. Zaber na Arja haze..(jinak ty mam holky asi misto 3 , 4..protoze borec se asi o 1rizek spletl..ae nevadi mi):whisperer








3. moje krabicka na vetsi objem...+bluntik:whisperer


Čussssssssssssssssssssssssssss

Určitě K+ máš luxus pěstírnu a ty paličatý slečny no prostě paráda...................................:D:D:D

Picccccccccccccccccccccccccccccccccc
Blackfire
cuss...Diky..tak pestirna mohla byt o dost lepsi ale nebyly $..:(..napr misto alobalu poradna folie,solidni zvlhcovacka,vlhkomer..na nic z toho nezbylo:(..ale i presto tam neco roste a neco z toho bude takze urcite spokojenost..:bravo: jen sem hrozne zvedavy na vynos..asi toho nebude moc...a jinak to asi vypada ze jako prvni budu sklizet Big bosse protoze pestiky uz zacinaj hnednout..narozdil od Arje a churchu kde jsou bile jako snih..

Kdyby to mel nekdo v oku tak se kdyztak ozvete at vim kolik cekat..protoze ja mam v hlave hranici asi tak od 200-400G:frog:..kdyby bylo vic zlobit se nebudu
Blackfire
a jeste teda pridam 1fotecku snehove bile Arja haze..to vypada jeste tak na 3-4tydny
Hooligan
Zdar, na to jakou mas pestirnu jeho to az ohromujici co jsi z toho vypestoval, hold kvalitni genetika + vyrobci hnojek dokazi mnoho.Tim ale neshazuju tvoji snahu a gratuluji Ti ke sklizni.Jenom nevsiml jsem si, jestli tam mas coltube, ten je na 600W uz dulezity.A taky poradnej odtah UFO, ale ten uz neco bohuzel stoji..Hlavne se vyplati investovat do hliny, to pak ty kytky narostou s poradne silnejma stonkama (pokud tam mas i vetrak na ofuk) a velkejma palicema. Jeste bych ti poradil na hnojeni po prvnim tydnu rustu pouzivej Fish max, hodne to tem kytkam v zacatku da. A hod sem pak informace o vynosu tipuju 350 g. :-)
Blackfire
Hooligan : je to 600super HPS N-lite a kdesi sem cet ze hrejou o docela hafo min...na odtah mam pouzit nejaky starsi ventilator co vyhrabal kamos doma hold nebyly penizky na UFO..teplota ze zacatku byla v noci hodne nizka i 12 C..ale uz je to ok a pres den tam nemam vic jak 26 stupnu..no do hnojek sem investoval asi nejvic(kdyz nepocitam lampu)..a nezbyly penizky na poradnou hlinu a dalsi jiny veci..misto zvlhcovacky sem mel topitko do akvarka v petce plne vody +rucnik:D..a ofuk rostlin mam myslim akoratni po tom co jsem dokoupil ten klipsnak:)
Blackfire
Kvet 41 / rust 42
Tak sem tu zase s nejakyma fotkama:)..holky rostou a rostou..Vypada to ze jako prvni budu sklizet Big bosse protoze asi z 40%jsou hnede pestiky(tzn. 4kytky)..pocitam jeste tak 10dnu az 14 a mohl bych je sklidit..no uvidime jak to poroste ale rek sem ze kdyz je uz budu sklizet a jako prvni ze uz je nebudu hnojit..Takze Big bossy uz jen kazde 2dny prolyvat a vodou a jeste ho asi 1x postrikam phit aminem..pokud by to vypadalo ze bude moct kvest jeste dyl nez 2tydny tak ho jeste 1x pohnojim..

Fotky:

1. Celek







2a3 Knedla a palicka z Big bossu
Ono
Ahoj!

S tým postrekom phytaminom riskuješ pleseň. Výrobca ani väčšina growerov neodporúča postrek v tak pokročilom štádiu kvitnutia. Keď už, tak do zálievky. Inak to máš pekné.;)
Blackfire
Ono: Diiky:)Myslis ze i kdyz mam vlhkost minimalni ze by se tam mohli objevit plisne?no mozna uz to teda riskovat nebudu
Ono
Zrovna dnes som uvažoval, do kedy budem postrekovať Phytaminom. Vychádzam z informácií a skúseností z tohto príspevku. Výrobca na kartičke hnojenia tiež odporúča použitie Phytaminu iba prvé týždne kvetu. Pri postreku mi stúpne vlhkosť o cca 5 - 10 %, čo síce nie je veľa, ale už by som to neriskoval pri takto rozvinutých šiškách. Jedine teda to zálievky, ak by si chcel. Alebo sa snažiť postrekovať iba listy a šiškám sa vyhýbať, ale to by bola asi docela otravná záležitosť.:)
Blackfire
Tak ja si myslim ze me tam vlhkost nepresahuje 20-30%..fakt netusim enmam to jak zmerit..mozna to jeste jednou postrikat zkusim..no jeste se rozhodnu...Chtel bych aby mi holky porostly jeste co nejvice:)
Ono
Veď vyskúšaj, aspoň budeme vedieť, či to chytí pleseň. Teda nie že by som ti to prial, ale tiež ma to zaujíma. Osobne by som to neriskoval, keďže pleseň už nechcem v živote vidieť, maximálne by som im naordinoval zálievku.

No rastlinky ti už veľmi nepovyrastú, väčšinou rastú tak prvé 2 týždne po prepnutí na kvet. Ak však myslíš naboptnanie šišiek, skôr ako Phytamin by som použil kvetový stimulátor - ale ten predsa máš - Green Sensation.:leaf:
Blackfire
jj myslel sem salamovani a boptnani sisek:banana:
Blackfire
Tak po 3dnech sem tu z updetem fotecek:)...no nemam ke kytkam co dodat..proste Kraasa...u Big bossu jsou pestiky uz asi ze 60%hnede takze uz je asi prestanu hnojit a zacnu prolejvat vodou a za 10-14dni by mohli jit pod nuz
Fotky:
1.Celek







2.Spicka 1ho z Big bossu








3. 2nejvyssi palicky z 1kytky Arja haze
st.Jan
Vypadaj pěkně,ale pořád bych pod 6kilem čekal něco jinyho:-) Snad jěště pěkně naberou....
Blackfire
st.Jan ..tak kviti ti nedela jen ta lampa..ale i okolni podminky a jak sem tu uz nekolikrat psal nebyly proste ty nejlepsi...a nevim ejstli vubec prumerne..ja sem rad ze z toho je aspon neco:)
Blackfire
Churche a arja haze tam chci nechat jeste aspon 3-4tydny tak uvidime
Ono
Blackfire:

Pekne sa nafukujú, môžeš sem hodiť detailnejší záber na Big Bossa? Ako si sa rozhodol s postrekom Phytaminom? Aplikoval si?:)
Blackfire
Tak zkusim ti splnit prani a poslat nejake vetsi detaily ale rek si mi to az po foceni takze az se k tomu priste dostanu tak se s tema fotkama pohraju a zkusim do co nej detailu..jinak na ten phit amin sem se nakonec vykaslal takze plisen nebude:)..

Zde ty fotecky:

první 2 Big boss



3ti Arja haze






btw:ta knedla z prvni fotky je dnesni zastipek k prakt. maturite:heart:
Blackfire
Po delsi dobe s nejakymy foteckami:)...Sisky bobtnaji i kdyz by mohli treba vic..zitra bude asi posledni hnojeni pro Churche a Arja hazy..(btw: big bosse uz jen prolivam i kdyz to vypada ze jeste 1tyden tam urcite vydrzi)..Zalivka klasicky 4.5ml Alga bloom,1.5ml repro forte a 1ml GS...Fotky jsou ze vcerejska takze dnes vypadaj urcite lip

1. Big boss










2,3 Arja Haze


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma