Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
žloutnou mi listy - Klikni zde pro originální téma
mar1lyn.man5on
muzete mi prosim nekdo poradit co se zlutymi listy??? cely jsem to tady prosel a nikde jsem nevidel ze by mel nekdo stejny problem. pokazde to vypadalo jinak. proste jsem tady nenasel takovy problem ktery by se podobal tomu memu. od spoda mi zloutno listy.ale je to takova ostre zluta. no a velkym zelenym listum usychaji spicky, takze se daji ulomit... muzete mi prosim nekdo poradit??? za kazdou vetu budu vdecny. dik moc.
xhtml
Hledej ,hledej, jeste jednou hledej a kdyz nic nenajdes , tak hledej znovu!
TommyBoy
Kamo svetle zluty listy kytce upadaji z nedostatku svetla nebo kdyz je v kvetu tak v dusledku mobilizace zivin do palic...
Takze esli ti to kvete, dont worry.
mar1lyn.man5on
no ja nevim. ono mi to vykvotlo, jakbychtotakrekl mimo plan.proste jsem nebyl jeden den doma a nesvitilose. tak mi to vykvetlo,ale to jsou jeste mlade kyticky.jsou stare asi 7 tydnu a jsou docela male.tak nevim.
mephisto
jeden den si nebyl doma - ono to zhaslo - a pak vykvetlo - KECÁŠ
mar1lyn.man5on
pestuju to v hydroponii. nemam u toho bubbler, ale vetsina korenu je neustale v e vzduch jen asi centimetr korenu na dne je v roztoku. a s tim hrebikem tomu nejak nerozumim. on jako zrezavi a tim tomu doda nejake oxidy zeleza???
Dlabi
to mas ty koreny tak kratky nebo tam mas tak malo vody ty koreny musi byt ve vode jinak kytka nema ziviny a zloutne kdybys denne snedl jen jeden krajic chleba taky by si asi po tydnu zmnenil barvu.
viridis
2 blue_raven: jo, funguje to. Jeste rychlejsi je zajit do lekarny (kam jinam, kdyz jsou kytky nemocne, ze?) a tam poridit zelezite tablety - feronat.
Abych to uvedl na spravnou miru - neni to muj napad - a nemohu si vzpomenout, s kym jsem o tom mluvil. :( Omlouvam se mu za neuvedeni identifikace.
Frantapa
to Blue Raven
V prodejnách se zahrádkářskejma potřebama se prodává prostředek proti chloróze (žloutnutí) rostlin způsobený nedostatkem železa. Zřejmě na bázi zelené skalice (síranu železitého). Ten se rozpustí ve vodě a rostliny se ošetřují buď formou zálivky nebo postřiku na list. Máš-li dojem, že kytkám chybí železo, tak raději zvol tento preparát nebo slabý roztok zelené skalice, kde je železo obsaženo v pro rostliny přijatelné formě než experimentovat s rezavěním hřebíku...
dementos
TO SI MEL NAPSAT HNED ZE TO MAS V BUBBLERU ALE BEZ BUBLIN. TY KORENY NAD VODOU ASI SCHNOU. KUP SI NAKEJ MOTOREK, TROCHU JIM ZABUBLEJ A UVIDIS JAK POROSTOU :satan:
mar1lyn.man5on
hej ja jsem to presadil do hliny a prestalo to zloutnout. sice sa zastavil rust, ale myslim ze jen proto, ze to haze korany. jinak to haze cim dal vic palic a je to cim dal tim zajimavejsi. kyticka je vysoka tak 40cm vim ze to neni nic moc ale ona vypada jako krasny ker. je proste vyborne rozvetvena.jen nevimjestli mi bude stacit svetlo na to aby to hodilo nejake silne palice.
prenatal
Muzu se pripojit s obodobnym problemem?
1.indoor
Box 2m3, Plantastar 400W 18/6, rizena teplota 28/20, drip-system feed 2 waste, truhliky s kokos. rostama, B´Cuzz
celkem 16 rizku (6-8cm).6 dni po presazeni do velkych kostek
Po stabilizaci na vode a 20W 18/6 zapnuto svetlo 400W 110cm nad vrcholkama, vzestupny davkovani korenaku, posleze A+B s korenakem. pH-in 5,9 , EC-in 0,90 max.
(pH-out 3,5 ! , EC-out 1,7 !)
3 kytky umrely do 2-3 dni, dalsim postupne zloutnou listy, cernaji koencky, listy se krouti nahoru, vadnou a kytka umira..
V tuhle chvili to jiz postihlo temer vsechny rostliny.
Dokazete poradit?
Dix


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma