Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » žloutnou mi listy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
mar1lyn.man5on
Nový Člen

Karma uživatele mar1lyn.man5on - 0% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 1

muzete mi prosim nekdo poradit co se zlutymi listy??? cely jsem to tady prosel a nikde jsem nevidel ze by mel nekdo stejny problem. pokazde to vypadalo jinak. proste jsem tady nenasel takovy problem ktery by se podobal tomu memu. od spoda mi zloutno listy.ale je to takova ostre zluta. no a velkym zelenym listum usychaji spicky, takze se daji ulomit... muzete mi prosim nekdo poradit??? za kazdou vetu budu vdecny. dik moc.

Old Post 16-04-2002 v 19:48 PM
mar1lyn.man5on je offline   Profil uživatele mar1lyn.man5on   Find more posts by mar1lyn.man5on   Foto galerie člena mar1lyn.man5on   Click here to Send mar1lyn.man5on a Private Message   Add mar1lyn.man5on to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xhtml
Stálý Člen

Karma uživatele xhtml - 23% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 2

Hledej ,hledej, jeste jednou hledej a kdyz nic nenajdes , tak hledej znovu!

Don't cry so high
take a joint and fly

Naposledy upravil xhtml 08-01-2005 v 18:14 PM

Old Post 16-04-2002 v 20:07 PM
xhtml je offline   Profil uživatele xhtml   Find more posts by xhtml   Foto galerie člena xhtml   Click here to Send xhtml a Private Message   Add xhtml to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné To jsou.. Příspěvek č. 3

Kamo svetle zluty listy kytce upadaji z nedostatku svetla nebo kdyz je v kvetu tak v dusledku mobilizace zivin do palic...
Takze esli ti to kvete, dont worry.

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 18-04-2002 v 19:42 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mar1lyn.man5on
Nový Člen

Příspěvek č. 4

no ja nevim. ono mi to vykvotlo, jakbychtotakrekl mimo plan.proste jsem nebyl jeden den doma a nesvitilose. tak mi to vykvetlo,ale to jsou jeste mlade kyticky.jsou stare asi 7 tydnu a jsou docela male.tak nevim.

Old Post 20-04-2002 v 09:00 AM
mar1lyn.man5on je offline   Profil uživatele mar1lyn.man5on   Find more posts by mar1lyn.man5on   Foto galerie člena mar1lyn.man5on   Click here to Send mar1lyn.man5on a Private Message   Add mar1lyn.man5on to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

jeden den si nebyl doma - ono to zhaslo - a pak vykvetlo - KECÁŠ

LEGALIZE IT !!!

Old Post 20-04-2002 v 09:43 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mar1lyn.man5on
Nový Člen

Hydroponie Příspěvek č. 6

pestuju to v hydroponii. nemam u toho bubbler, ale vetsina korenu je neustale v e vzduch jen asi centimetr korenu na dne je v roztoku. a s tim hrebikem tomu nejak nerozumim. on jako zrezavi a tim tomu doda nejake oxidy zeleza???

Old Post 20-04-2002 v 15:32 PM
Dlabi
Stálý Člen

Karma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% Pěstitelská

Hydroponie malo vody Příspěvek č. 7

to mas ty koreny tak kratky nebo tam mas tak malo vody ty koreny musi byt ve vode jinak kytka nema ziviny a zloutne kdybys denne snedl jen jeden krajic chleba taky by si asi po tydnu zmnenil barvu.

LEGALIZE IT!!

Old Post 21-04-2002 v 11:31 AM
Dlabi je offline   Profil uživatele Dlabi   Find more posts by Dlabi   Foto galerie člena Dlabi   Click here to Send Dlabi a Private Message   Add Dlabi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

2 blue_raven: jo, funguje to. Jeste rychlejsi je zajit do lekarny (kam jinam, kdyz jsou kytky nemocne, ze?) a tam poridit zelezite tablety - feronat.
Abych to uvedl na spravnou miru - neni to muj napad - a nemohu si vzpomenout, s kym jsem o tom mluvil. Omlouvam se mu za neuvedeni identifikace.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 24-04-2002 v 08:39 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frantapa
Stálý Člen

Karma uživatele Frantapa - 88% PěstitelskáKarma uživatele Frantapa - 88% Pěstitelská

železo Příspěvek č. 9

to Blue Raven
V prodejnách se zahrádkářskejma potřebama se prodává prostředek proti chloróze (žloutnutí) rostlin způsobený nedostatkem železa. Zřejmě na bázi zelené skalice (síranu železitého). Ten se rozpustí ve vodě a rostliny se ošetřují buď formou zálivky nebo postřiku na list. Máš-li dojem, že kytkám chybí železo, tak raději zvol tento preparát nebo slabý roztok zelené skalice, kde je železo obsaženo v pro rostliny přijatelné formě než experimentovat s rezavěním hřebíku...

Old Post 28-04-2002 v 20:33 PM
Frantapa je offline   Profil uživatele Frantapa   Find more posts by Frantapa   Foto galerie člena Frantapa   Click here to Send Frantapa a Private Message   Add Frantapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dementos
Stálý Člen

Karma uživatele dementos - 46% PěstitelskáKarma uživatele dementos - 46% Pěstitelská

bubliny Příspěvek č. 10

TO SI MEL NAPSAT HNED ZE TO MAS V BUBBLERU ALE BEZ BUBLIN. TY KORENY NAD VODOU ASI SCHNOU. KUP SI NAKEJ MOTOREK, TROCHU JIM ZABUBLEJ A UVIDIS JAK POROSTOU

micro-growbox 3x15w prťavej box 100W/250W-HPS Biobizz

Old Post 28-04-2002 v 20:57 PM
dementos je offline   Profil uživatele dementos   Find more posts by dementos   Foto galerie člena dementos   Click here to Send dementos a Private Message   Add dementos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mar1lyn.man5on
Nový Člen

Příspěvek č. 11

hej ja jsem to presadil do hliny a prestalo to zloutnout. sice sa zastavil rust, ale myslim ze jen proto, ze to haze korany. jinak to haze cim dal vic palic a je to cim dal tim zajimavejsi. kyticka je vysoka tak 40cm vim ze to neni nic moc ale ona vypada jako krasny ker. je proste vyborne rozvetvena.jen nevimjestli mi bude stacit svetlo na to aby to hodilo nejake silne palice.

Old Post 03-05-2002 v 20:39 PM
prenatal
Nový Člen

Karma uživatele prenatal - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Muzu se pripojit s obodobnym problemem?
1.indoor
Box 2m3, Plantastar 400W 18/6, rizena teplota 28/20, drip-system feed 2 waste, truhliky s kokos. rostama, B´Cuzz
celkem 16 rizku (6-8cm).6 dni po presazeni do velkych kostek
Po stabilizaci na vode a 20W 18/6 zapnuto svetlo 400W 110cm nad vrcholkama, vzestupny davkovani korenaku, posleze A+B s korenakem. pH-in 5,9 , EC-in 0,90 max.
(pH-out 3,5 ! , EC-out 1,7 !)
3 kytky umrely do 2-3 dni, dalsim postupne zloutnou listy, cernaji koencky, listy se krouti nahoru, vadnou a kytka umira..
V tuhle chvili to jiz postihlo temer vsechny rostliny.
Dokazete poradit?
Dix

Old Post 23-03-2005 v 18:32 PM
prenatal je offline   Profil uživatele prenatal   Find more posts by prenatal   Foto galerie člena prenatal   Click here to Send prenatal a Private Message   Add prenatal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele prenatal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-07-2006 - žloutnotí listů - 12 odpovědí
21-02-2006 - ¨Krouti se mi listky - 13 odpovědí
17-07-2005 - Osychaj mi listy - 19 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás