Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kde je chyba? - Klikni zde pro originální téma
hippie
Zdárek všichni! Jedu skříň na SHC400W, mám tam 3 vetráky a pořád je tam okolo 35°C. Nechápu proč. Jeden mám v díře v boční stěně, druhej v díře ve stropu a třetí fouká ze spodu na kytky. I gdyž je tam 35°C, tak rostou pěkně, ale jak dosáhnout těch vysněnějch 28°C ? * díky a hlavneě to hulte i gdyž se to v poslední době těm nahoře nelíbí... !!!!!!! :-)
xhtml
Ten vetrak ze stropu ti tam fouka a nebo odsava teplej vzduch od lampy . Jestli ti tam fouka tak to bude ten problem
Ant
Souhlasim s xhtml ale bejt tebou tak si skusim udělat ještě odtah od lampy a třeba skusit využít skla pod víbojku......
danielf
hele, jakej mas teplomer?Ja sem si ted koupil novej digitalni a s tim starym se to neda porovnat.Ten starej mi ukazoval 30,5 stupnu s otevrenym oknem v pokoji a ten novej mi ukazuje 24,3 se zavrenym oknem.No a je to.Tak to taky zkus zmerit jinym a uvidis.
hippie
Jasne, že mě tam voba ty větráky vodsávaj. For ant: Jak to myslíš s tím vodtahem od lampy? Ten co je ve stropu, tak je vod lampy tak 15 - 20 cm , ale stejně se mi zdá že ven ze skříně nejde až tak teplej vzduch, spíš takovej vlažnej.
hippie
Jo, to není zas tak vod věci, ale stejně myslím , že v teploměru by chyba bejt neměla, i když je to normalni pokojovej rtuťovej.
sativa
no, nenapsal si taky rozměry skříně, to je docela důležité, když máš 400W
taky napiš, kde máš teploměr, jestli u vrcholů kytek, nebo někde hned pod lampou.....ale to snad bude v pořádku, na to by si asi přišel


Takže podle mě to bude trochu v tom, že jak píšeš ti oba dva větráky odsávají vzduch a třetí fouká zespoda na kytky a ty doufáš, že se ti tam výrazně ochladí===== to je přece podle mě úplná blbost a to z jednoho prostého důvodu- vždyť ti tam vůbec nefouká žádný ochlazený vzduch, musíš mít jeden pro odtah a druhej pro sání studeného vzduchu z místnosti........když ti tam nejde studený vzduch, nic se neochladí !!!


..... nebo máš prostě málo výkonný větráky
hippie
O.K Já to nějak zkusím s těma větrákama udělat. Vono to bude na pohodu.
Jinak ta teplota je tak na úrovni kytek (cca 50 - 60cm) od výbojky. Skříň asi 1,5m x 75cm x 2m na výšku.
hippie
Jasně, v místnosti je celkem teplo, tak 25°C , jenže tam stejně nemám šanci vzduch nějak vochladit, není tam ani jeden radiátor. Možná gdybych nechal votevřenou ledničku.... :-)
Jinak včera sem votočil větrák v boční stěně tak, že fouká z venku dovnitř a stáhlo mi to teplotu na 32°C (takže vo 3stupňě). To bych řek, že už je celkem solidka.
Al-Ban
to Slik
Vždyť ti stačí úplně obyčejnej rozprašovač vody za pár korun. Párkrát za den do pokropíš a máš po problému.
Def
to slik: A nebo spínací hodiny,trafíčko 220/12, usměrnovač, vobyčejný čerpadýlko ze škůdky a rozprašovač. Párkrát za den to pokropí a máš po problému :sun:.
Měj se


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma