Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Popište svý tahanice se soudama a proč Vás chytili - Klikni zde pro originální téma
mott
Vzhledem k tomu, že asi lehce přituhuje, bylo by vhodný, když už by někdo měl zkušenosti se soudy ohledně pěstování/kouření, aby se podělil s ostatníma, jak
1/ došlo k tomu, že ho čapli
2/ jak to probíhalo (policajti, soud)
3/ co z toho bylo
4/ jaký má doporučení pro ostatní

Budiž to ponaučením pro nás ostatní, kteří zatím měli více štěstí, nebo někdy i rozumu, jak se tomu vyhnout.
xhtml
Mne se nastesi zatim nic takovyho nestalo, ale tady uz o tom nekdo psal : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2002
mott
tak se lidi snažte... nebo už útok na growery pominul?
bmj
Mě se takové malé příhodičky stali dvě. Tak zaprvé jeli jsme s kámošem z Holandu a on bohužel zapoměl schovat ganju a tak při přechodu německo-českých hranic nás čapli a že prý prohlídka (oba chvíli nemytí a dlouhé vlasy - něco pro celníky. Tak u nás bohužel našli ganju a nějaký haš. Já byl v pohodě, mě našli asi jen 0,5 g (protože dalších 5g jsem měl ve vlasech a zalepené uvnitř boty a kámoš to odsral našli u něj asi dohromady 12 g trávy a hašiše - ale v klidu "jen" 200 DM pokuty.

Druhá příhoda byla horší. Poslal jsem dopisem trávu (byly to 3 dopisy na 3 různé jména a bohužel to na letišti vyčmuchal nějaký služební pes Ben, jak jsem se dozvěděl. Bohužel jsem to poslal mladé a kámošům ( bylo to pro ně) ale aby moje milá neměla problémy tak jsem to vzal na sebe s tím, že je to pro mne a že oni s tím nemají nic společného. Tak mi dali výrobu ale chytil jsem v pohodě typoše (policajt, který údajně taky občas zahulí - bylo mu asi 40 let) tak mi poradil co a jak a nakonec jsem vyvázl s pokutou 1.500,-- což zaplatili stejně kámoši.
Ale pokaždé člověk štěstí mít nemusí tak už si dávám pozor. Lucky days.

Sun in your minds. Rastafari
mott
prima, a co další? podle toho co je pořád v novinách by to tu mělo být plné... :(
oton
myslim, že vzhledem k množství lidí kteří hulej a pěstujou je v novinách strašný minimum, tak že tady asi toho moc nebude,,,
Minulý rok jsem měl na svý zahrádce daleko od civilizace pěkný foliovníček a v něm asi 25 rostlinek skera MEXIKA, když jsem se odhodlal ke sklizni, jediná možnost byla převézt to všechno do mého domova, vzdáleného si 50km. V noci z neděle na pondělí jsem to zkosil, narval do papírových pytlů (2 fakt velké), a strčil do kufru. Byla tma a já si nevšiml, že na kapotě nějaká ta tráva zústala. Asi 3 km od baráku jsem zahlédl fízly. Jen tak ze srandy, asi z nudy se vydali pomalu za mnou. Jedu v klidečku, říkám si, že auto mám v klidu, papíry mám a tak.. No ale policajti mě zastavili, chtěli vidět řidičák a tak. Vše v pořádku, ale jako poslední chtěli vidět rezervu. A to byl můj konec, řekl jsem že rezervu nemám, kdybych jim otevřel kufr, rezervu bych našel pod těma dvěma pytlema... Jenomže byli neodbytní a chtěli otevřít kufr. Co jsem měl dělat, jdu zpocený jak chuj ke kufru a všiml jsem si, že kufr je od listů, a hned mi bylo jasné proč mě zastavili. Neukecal jsem je ani za piču, zyvolali krimoše, seděl jsem den na vazbě, pak soudy atak, ale zázrakem jsem dostal pomínku na 1 rok a kurátorku, pěknou krávu, na 1,5 roku. Při obhajobě samo že pro svou potřebu, a hlavní důvod nízkého trestu bylo, že jsem stále tvrdil, že to přece není mariuhana, ale stále čerstvé konopí. Dostal jsem paragraf za pokus výrobu, a držení. Ještě pár měsíců a jsem bez podmínky. Moje rada: Vždy se přesvěčte, že zelí není na autě....... Přeju všem, kterým se něco podobného stane, aby z toho vyvázli jako já....
Al-Ban
Tak to už sú klidné, když ti za dva pytle nacpaný "skoroganjou" dali podmínku, tak mě za těch pár kytek udělí popřípadě ještě pochvalu :wink:.
Ant
To : *.*

Tribet měl fack jediný štěstí že to ještě nebylo usušený protože kdyby bylo tak si myslim že si tady s náma teď tahle nekecá.

Někde sem četl že do dvanácti kytek je legitimní trest snad 200 ,- za kytku....... myslim že je to na stránkách konopnýho ombucmana jestly se teda nepletu.
viridis
Za kytky, ktere si pestujes pro vlastni potrebu/poteseni, neni legitimni (=opravneny) jakykoli trest! To, ze byl zkonstruovan zakon, event. interni predpis, ktery se dodrzuje/nedodrzuje a vyklada tolerantne/netolerantne je zvule mocichtivych uredniku a politiku, kteri tim, ze maji zakonnou normu, ktera je a bude porusovana, maji v pripade potreby na leckoho v zaloze neco, cim se da ovlivnit (=vydirat). Neni to jedina zakonna norma, u ktere vlastne presne nikdo nevi, jak se bude postupovat v tom kterem pripade. Zcela to zavisi na tom, jak se byrokrat vyspal a jake s Tebou ma umysly. A jsi naprosto bezmocny - rozhodoval prece podle zakona (ktery se da vylozit, kterak jen libo).
Jsem zvedav, kdy vyjde zakonne omezeni drzeni bucku, byt jen pro vlastni potrebu, na max. 100g nebo kilo (dle uvahy urednika), s tim, ze bucek taky skodi a najdou se lidi, co se s nim nechutne preziraji a pak maji zdravotni problemy !
Fujtajxl !

P.S. Skoda, ze bmj nenapsal, co a jak...

[Edited by viridis on 16-07-2002 at 07:31 AM]
hh-top
S tím bůčkem to přeháníš jen trošku, Viride, čtu, že v USA již tlouštíci žalují fast food řetězce za návykovost hamburgrů. A co se trávy týče: zákony, které ji regulují jsou typicky české, to jest ne zcela jasné, snadno vykladatelné podle nálady a přesvědčení orgánů činných v trestním řízení a tudíž vhodné jako hůl na ty, na které máme vztek, ale žádné další argumenty. Píší a schvalují je námi zvolení zástupci lidu a tak jsme si tím na vině hlavně sami. Byť i je po volbách, možná právě proto, napadá mě již po sté: kdy budeme mít vlastní stranu, jediný schůdný vehikl, který nám umožní formulovat a navrhnout vlastní řešení této problamatiky.
MR.GRASS
Taky by mě zajímalo, co si ti ten polda poradil, myslim, že by to pomohlo aspoň pár lidem, třeba!!!
borifield
tak ja taky prispeju troskou do mlyna.asi pred 3 rokama nam s kamosema prisli JZDaci a fizlove na policko v kukurici.No bylo to na prelomu cervenec/srpen a my si v ty dobe lebedili nekde na druhy strane republiky.
No,zavolali TV Nova a ta to davala v TN.Druhej den volam domu a matka na me hned ,ze jestli nevim neco o tom policku ,no co vam mam povidat.:smoker:Lidi z okoli si tam chodili trhat a kdyz jsme za 14 prijeli z vyletu ,tak tam byly jenom stonky.v HN psali ,ze nam hrozilo kolem 3 let vezeni.
JENOMZE ty fizlove jsou takoveee lempli ,ze na to kaslou ,ze o par desitek metru dal jsme o par mesicu dyl sklidili na 3 polickach tolik ganjy ,ze to stacilo pro par lidi na vic nez rok.
The Happy End :D
wilda
nedávno jsem se seznámila s chlapíkem, kterej seděl ve vězení, protože u něj policajti našli hulení asi na 50 špeků (normální noname outdoor). dostal za to 2 roky natvrdo ale po roce a něco ho podmínečně propustili ale to hlavní je, že mi říkal, že když tě chytnou POPRVÉ tak všem dávají podmínku, platí to třeba i u pilulí nebo pika (pokud máš samozřejmě rozumný množství a ne kila) a pokud tě chytnou PODRUHÝ tak už si jdeš pěkně natvrdo sednout mě to přijde docela možný protože u všech těch případů, který prošly tývkou nebo novinama a končily vězením bylo, že ten dotyčný je už v podmínce(a to ani nemusela bejt kvůli hulení)-teda aspoň u těch, který si pamatuju:-)) a taky když u nás asi před rokem pochytali bandičku chlapíků co smažili a pak začali mezi svejma kamarádama prodávat, tak všichni vyfasovali podmínky a dostali upozornění že příště už to tak jednoduchý nebude


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma