Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
stává se vám někdy že nemůžete chodit!!!! - Klikni zde pro originální téma
Kosa
Mě jo.Když si zahulim nějakýho domácího skaňoura.Tak sem tak zhulenej že nemůžu chodit.
kastan
no ze bych neumel chodit to zrovna ne,ale nekdy po lepsim modelu se mi stava ze nekdy do neceho drncnu ale jen zritka,a to po kombinaci s pivem,takze se neni cemu divit,ale mam to tak rad!.
_______
kastan
Maggie
Jasně že jo :-) Dokonce jsem po obvzlášť hustejch modelech i parkrát hodila záda a to dost brutálně.
Mr.Mates-CrazyHorse
Zdravim,
že bych nemoh chodit, to ani ne. Ale občas se mi stává, že cejtim úplně gumovou páteř, sedim v předklonu, chci se třeba napít piva, ale příde mi to jako nadlidskej úkol! Začínám dostávat žízeň a panickou hrůzu z toho, že umřu potupně v hospodě na žízeň!
Když po tom pivu konečně šáhnu, tak se musim smát, jak to bylo strašně jednoduchý. No a to potom piju furt, dokud neodpadnu.
Nemilé zážitky!!! Přeju vám, aby ste se mohli napít a projít v klidu.
Graetar
No, tak to se mi ještě nestalo. Většinou se mi ale nechce chodit :smoker:
Haman
Jo zrovna predevcirem jsem nemohl chodit. Po dvou big jointech ve trech {nevim co to bylo, ale bylo to drsny}. Nejen ze jsem se nemohl chodit, ale nemohl jsem se hejbat vubec. A tech veci co jsem videl - fakt super modylek.
oton
jo to se mi stalo, ale jen vyjímečně, ale to už musí bejt fakt hustá kaše většinou kombinace smrahno+pivo! :-)
Muf
Mě se stalo, že mě bolely kyčle a při každým kroku mě v nich píchlo. Bylo to až docela nepříjemný. Řekl bych, že to bylo z nezkoordinovaných pohybů. Prostě jak jsem byl zpožděnej, tak jsem netlumil kroky.
Ale pořád to byla sranda. Chodit vždycky můžu.
borifield
No tak to se mi nestava casto ale jednou tak pred 2 -3 lety se mi to stalo tak huste a tak prisne ze na to asi nikdy nezapomenu.Byli jsme s kamosem a v ty dobe uz jsme byli dost zbehly v ganje , ale ty dve holky co jsme chteli :) :) ty nas uzemnili takovym modelem ze jsme nemohli chodit nic jenom jsme se tlemili , tak z toho nakonec nic nebylo.Ale mozna to bylo vtu chvili lepsi nez sex ;) ;)i kdyz ....:)
Shadowlady
Dalo by se říct, že v současné době jsem takový sváteční kuřák a mám většinou chechtavou, ale takovýho kalibru, že jsem schopna se smát čemukoli a komukoli ( vést se mnou debaty o vážných věcech v té chvíli nemá cenu).
Ale před pár lety, když jsem si dala pár šlůčků v kombinaci s nějakým pitíčkem jsem tak vytuhla, že jsem nemohla chodit. To by nebylo ovšem to nejhorší. Najednou jsem nemohla ani na nic odpovídat a komunikovat, neboť když jsem chtěla na položenou otázku odpovědět, okamžitě jsem zapomněla o čem to bylo. Pamatuji se dost dobře na ten pocit, kdy jsem si myslela, že už to jiný nebude. Brrrrr! Trvalo to asi dvě nebo tři hoďky, trochu jsem se vydadala a následoval dlouholetý půst.
Pro mě jasne plyne : když kouřím, nepiju!
čauky
oton
no s těma kyčlema je to hustý, měl sem vážnou zlomeninu kyčle a když si vzpomenu na tu píchavou bolest, fuj, naštěstí se mi tohle při hulení nikdy nevybavuje! :-)
maestro_007
jo tak zrovna vcera dali jsme nejake ty dvanactky a par fajek...

no a dokazal jsem se prepravovat pomoci nohou, ale jako chuze to pry nevypadalo 8-)
Al-Ban
Tak občas se mi stává, že nemůžu chodit ve spánku nebo když sedím :). A jednou jsem nemohl chodit, když jsem měl náběh na otravu alkoholem (rozlučka s kámošema, když jsem na chvíli rukoval :). Seděli jsme, kalili, všechno v pohodě, kopal jsem tam piváče-exáče, vodku, ruma a whisku rovnou z láhve, pak jsem stal, že jako půjdu dom a nešel, ale padal. Nejdříve na protější stolek, kde jsem tam maníkovi se slečnou rozlil pitivo a pak když mě postavili, tak jsem zalít personálu do kuchyňky. Kluci mě pak odtáhli na tágo a domů, kde jsem ve vchodě ještě vlítnul hlavou do našich novinovejch (a teď hlavně letákovejch) schránek. Nevím, jak se mi to podařilo, ale promáčknul jsem zrovna jenom naší, to teda pěkně nasere :D. Pak jsem se celou noc nedostal z hajzlu, kde jsem se i druhej den probudil.

P.S. Hodilo by se to spíš do nejbrutálnějších zážitků, ale ty jsou za prvé po hulení a za druhé jsem si na to vzpomněl zrovna tady při názvu tohohle threadu, kde to není definováno :).
Piskot
Teda Albanku to ti stalo za to se kvuli tem 14ti dnum na vojne takhle zhovadit.No fuj :D
I kdyz me se to uz taky stalo :rolleyes: .....a ne jednou.
Jednou uplne strasne ze slivovice.V Brne to bylo.Ale bylo to hodne husty.O tech vecech co sem delal radsi ani psat nebudu.
A s tim chozenim po huleni.
No me se to stalo vickrat ale jednou se mi to stalo prave v cofaci kde jsme sedeli s jednim znamym.Pili jsme kafe a jeste predtim jsem odskocil k pultu zakoupit neco dobreho.
No a potom asi po dalsi hodine kecani jsem jedno ubalil a sfoukli jsme ho napul.Nastesti!Chtel jsem totiz puvodne ubalit pro kazdeho jedno.
Ale co se potom delo to bylo hodne tvrdy.Ja totalne ve vesmiru a kamos kterej neni tak zvyklej tak jenom porad opakoval:"Ty vole ja mam halucinace" "Ty vole to snad neni mozny ja mam hrozny halucinace"
No sila.Ostatni domaci osazenstvo z nas melo divadlo.
Z normalnich hostu se stali mimozemstani.
Najednou vsechno ztemnelo a zaroven se rozzarily vsechny barvy kolem.Nadherny haluze a ten pocit smiru byl uzasnej.To se neda popsat.
A kdyz sem se podival k pultu tam na me maval klaun s obrovskym usmevem a barevnou capkou a neco rikal.
Teprve az asi za dve hodiny jsem si v hlave prelozil co rikal.Rikal "uz jste to nekdy kourili kluci?"
Sedeli jsme tam snad vecnost.Myslim,ze myslenka nekam jit nas ani tenkrat nenapadla.
Ten den jsem kouril snad nejlepsi charas v zivote.
A druhy den jsme se krasne odbouchli v jednom parku trochu bokem od ruchu mesta abysme meli klid si to vychutnat.Vyhulili jsme jedno tlusty brko napul.Myslim ze to byla K2 a nic moc.
Tak jsem odpalil to druhy NL a to jsme zvladli jen do pulky.Pak prisla takova smrst ze sem jenom cumel.To sem necekal ani ja natoz muj kamarad.No a zas.On porad jenom opakoval:"Kurva zas ty haluze." "Tos mi nerikal ze sou potom takovy haluze"
A ja jsem byl tak bozsky mimo,ze kdyby do mne nekdo stouchl prstem tak jsem se svalil jak pytel.
Ja nevim jak to ti kluci v Holandsku delaji ale nekolik modelu jsou vazne pecky ale zalezi hodne na tom kde a od koho nakupujete.
Ale z toho koupite model normalne v cofaci a neni to zas tak husty.Tak nevim.
Samozrejme dnes se uz podobny modely bezne pestuji i v Cechach.Diky pestovani indoor a moznosti sehnat spickovy semena.
Takze pestovani antichodicich modelu ZDAR!
nemo
To jsem z toho magor. Nevím kam bych chodil, když jsem pěkně zhulenej!
Havro
ne
nemo
To se mi stalo ani jsem nemusel hulit. Jen jsem se chvíli skláněl v koupelně, a když jsem se zvedl, tak jsem sebou za pár vteřin sekl taky.
Nízký krevní tlak řekl doktor.
Dude
souhlas s greaterem, mně se fakt spíš NECHCE chodit, vyjednávání s kamarádama, kdo pude pro něco k pití se potom mění na nekonečné diplomatické rozhovory jak o míru na středním východě (s podobnými výsledky:))
Srooga
To já někdy chytnu plazivou...prostě chodit nejde a je to třeba, tak se plazim :) Teda, spíž lezu - jako pes, hezky po čtyřech :)
maestro_007
minus22: Jo kamos to taky dela, ale bez plavek. Fuckt to nikomu nepreju videt 8-))
Piskot

:D:D:D:D:D:D:D
Blitz
To já po nějakým dobrým modelu dřepím na zadku a pozoruju všechny ty lidi okolo jak pobíhaj sem a tam a připadá mi že celej jejich život je jen o čase.taky se vám to stává?
system_failure
mě se tohle nestává. já po brku rád chodim (ale nikdo se mnou nechce chodit :( )
kámošovi se stala přesně opačná věc, než o který tady píšete- To takle jdeme zhulený po silnici a on na mě začal uplně panicky volat že nemůže zastavit :mutant:
lordWilliam
Když se zkouřím tak většinou chodit můžu (pokud se doprava mojí biomasy z místa A na místo B dá nazývat chůzí) Jen jednou se mi podařilo zkouřit se tak že jsem nemohl chodit, bylo to loni v Amstru, poslední den a my jsem dokuřovali zbytky (asi 6gramů všeho možnýho, hl White Widow) no a asi ve 2 hodiny ráno dne odjezdu po asi 9 hodinách intenzívního zbavování se trávy jsem se rozhodl že půjdu na záchod, v tu chvíli z vody vylezl asi 2 metry vysokej ježek a začal si to štrádovat právě k záchodům, tak že se na něj půjdu podívat asi po 40 sec chůze jsem zjistil že jsem se nehnul z místa :-°) což mě přesvědčilo k tomu že bych měl jít spát. TO vypadalo asi tak že jsem se za pomoci hlavy, břicha a ěnkolika jiných doposud funkčních částí těla "dohousenkoval" na svoje místo a usnul. :-°)
Mr.Hanka
Obcas kdyz jsem radne vycazenej, tak je docela pochopitelny ze moje chuze je trosku vic opozdena, obcas az trhana, sem tam holotrop. Ale ze bych proste nemohl treba vstat a ujit nekolik metru se mi jeste nestalo..... Spis se me parkrat stalo ze jsem nemohl mluvit....Proste kdyz se me nekdo na neco zeptal, nedokazal jsem mu odpovedet. Parkrat jsem zakoktal nejakej ten nesmysl ale vic nic jsem nedokazal rict


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma