Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » stává se vám někdy že nemůžete chodit!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 1

Mě jo.Když si zahulim nějakýho domácího skaňoura.Tak sem tak zhulenej že nemůžu chodit.

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 12-04-2002 v 10:57 AM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kastan
Stálý Člen

Karma uživatele kastan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no ze bych neumel chodit to zrovna ne,ale nekdy po lepsim modelu se mi stava ze nekdy do neceho drncnu ale jen zritka,a to po kombinaci s pivem,takze se neni cemu divit,ale mam to tak rad!.
_______
kastan

Old Post 12-04-2002 v 11:13 AM
kastan je offline   Profil uživatele kastan   Find more posts by kastan   Foto galerie člena kastan   Click here to Send kastan a Private Message   Add kastan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jasně že jo :-) Dokonce jsem po obvzlášť hustejch modelech i parkrát hodila záda a to dost brutálně.

Old Post 12-04-2002 v 11:25 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Mates-CrazyHorse
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Mates-CrazyHorse - 63% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 4

Zdravim,
že bych nemoh chodit, to ani ne. Ale občas se mi stává, že cejtim úplně gumovou páteř, sedim v předklonu, chci se třeba napít piva, ale příde mi to jako nadlidskej úkol! Začínám dostávat žízeň a panickou hrůzu z toho, že umřu potupně v hospodě na žízeň!
Když po tom pivu konečně šáhnu, tak se musim smát, jak to bylo strašně jednoduchý. No a to potom piju furt, dokud neodpadnu.
Nemilé zážitky!!! Přeju vám, aby ste se mohli napít a projít v klidu.

Matesák
až dolížu nanuka, tak vylížu Annu K.

Old Post 12-04-2002 v 11:32 AM
Mr.Mates-CrazyHorse je offline   Profil uživatele Mr.Mates-CrazyHorse   Find more posts by Mr.Mates-CrazyHorse   Foto galerie člena Mr.Mates-CrazyHorse   Click here to Send Mr.Mates-CrazyHorse a Private Message   Add Mr.Mates-CrazyHorse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No, tak to se mi ještě nestalo. Většinou se mi ale nechce chodit

Milujte se a množte se!

Old Post 12-04-2002 v 14:02 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jo zrovna predevcirem jsem nemohl chodit. Po dvou big jointech ve trech {nevim co to bylo, ale bylo to drsny}. Nejen ze jsem se nemohl chodit, ale nemohl jsem se hejbat vubec. A tech veci co jsem videl - fakt super modylek.

Haman - Flying smokers

Old Post 12-04-2002 v 16:20 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

jo to se mi stalo, ale jen vyjímečně, ale to už musí bejt fakt hustá kaše většinou kombinace smrahno+pivo! :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 12-04-2002 v 18:03 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Mě se stalo, že mě bolely kyčle a při každým kroku mě v nich píchlo. Bylo to až docela nepříjemný. Řekl bych, že to bylo z nezkoordinovaných pohybů. Prostě jak jsem byl zpožděnej, tak jsem netlumil kroky.
Ale pořád to byla sranda. Chodit vždycky můžu.

Old Post 12-04-2002 v 20:09 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

No tak to se mi nestava casto ale jednou tak pred 2 -3 lety se mi to stalo tak huste a tak prisne ze na to asi nikdy nezapomenu.Byli jsme s kamosem a v ty dobe uz jsme byli dost zbehly v ganje , ale ty dve holky co jsme chteli ty nas uzemnili takovym modelem ze jsme nemohli chodit nic jenom jsme se tlemili , tak z toho nakonec nic nebylo.Ale mozna to bylo vtu chvili lepsi nez sex i kdyz ....

Old Post 12-04-2002 v 21:27 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Dalo by se říct, že v současné době jsem takový sváteční kuřák a mám většinou chechtavou, ale takovýho kalibru, že jsem schopna se smát čemukoli a komukoli ( vést se mnou debaty o vážných věcech v té chvíli nemá cenu).
Ale před pár lety, když jsem si dala pár šlůčků v kombinaci s nějakým pitíčkem jsem tak vytuhla, že jsem nemohla chodit. To by nebylo ovšem to nejhorší. Najednou jsem nemohla ani na nic odpovídat a komunikovat, neboť když jsem chtěla na položenou otázku odpovědět, okamžitě jsem zapomněla o čem to bylo. Pamatuji se dost dobře na ten pocit, kdy jsem si myslela, že už to jiný nebude. Brrrrr! Trvalo to asi dvě nebo tři hoďky, trochu jsem se vydadala a následoval dlouholetý půst.
Pro mě jasne plyne : když kouřím, nepiju!
čauky

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 12-04-2002 v 22:26 PM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

no s těma kyčlema je to hustý, měl sem vážnou zlomeninu kyčle a když si vzpomenu na tu píchavou bolest, fuj, naštěstí se mi tohle při hulení nikdy nevybavuje! :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 13-04-2002 v 10:52 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

jo tak zrovna vcera dali jsme nejake ty dvanactky a par fajek...

no a dokazal jsem se prepravovat pomoci nohou, ale jako chuze to pry nevypadalo 8-)

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 13-04-2002 v 12:26 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Tak občas se mi stává, že nemůžu chodit ve spánku nebo když sedím . A jednou jsem nemohl chodit, když jsem měl náběh na otravu alkoholem (rozlučka s kámošema, když jsem na chvíli rukoval . Seděli jsme, kalili, všechno v pohodě, kopal jsem tam piváče-exáče, vodku, ruma a whisku rovnou z láhve, pak jsem stal, že jako půjdu dom a nešel, ale padal. Nejdříve na protější stolek, kde jsem tam maníkovi se slečnou rozlil pitivo a pak když mě postavili, tak jsem zalít personálu do kuchyňky. Kluci mě pak odtáhli na tágo a domů, kde jsem ve vchodě ještě vlítnul hlavou do našich novinovejch (a teď hlavně letákovejch) schránek. Nevím, jak se mi to podařilo, ale promáčknul jsem zrovna jenom naší, to teda pěkně nasere . Pak jsem se celou noc nedostal z hajzlu, kde jsem se i druhej den probudil.

P.S. Hodilo by se to spíš do nejbrutálnějších zážitků, ale ty jsou za prvé po hulení a za druhé jsem si na to vzpomněl zrovna tady při názvu tohohle threadu, kde to není definováno .

Old Post 13-04-2002 v 16:53 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Teda Albanku to ti stalo za to se kvuli tem 14ti dnum na vojne takhle zhovadit.No fuj
I kdyz me se to uz taky stalo .....a ne jednou.
Jednou uplne strasne ze slivovice.V Brne to bylo.Ale bylo to hodne husty.O tech vecech co sem delal radsi ani psat nebudu.
A s tim chozenim po huleni.
No me se to stalo vickrat ale jednou se mi to stalo prave v cofaci kde jsme sedeli s jednim znamym.Pili jsme kafe a jeste predtim jsem odskocil k pultu zakoupit neco dobreho.
No a potom asi po dalsi hodine kecani jsem jedno ubalil a sfoukli jsme ho napul.Nastesti!Chtel jsem totiz puvodne ubalit pro kazdeho jedno.
Ale co se potom delo to bylo hodne tvrdy.Ja totalne ve vesmiru a kamos kterej neni tak zvyklej tak jenom porad opakoval:"Ty vole ja mam halucinace" "Ty vole to snad neni mozny ja mam hrozny halucinace"
No sila.Ostatni domaci osazenstvo z nas melo divadlo.
Z normalnich hostu se stali mimozemstani.
Najednou vsechno ztemnelo a zaroven se rozzarily vsechny barvy kolem.Nadherny haluze a ten pocit smiru byl uzasnej.To se neda popsat.
A kdyz sem se podival k pultu tam na me maval klaun s obrovskym usmevem a barevnou capkou a neco rikal.
Teprve az asi za dve hodiny jsem si v hlave prelozil co rikal.Rikal "uz jste to nekdy kourili kluci?"
Sedeli jsme tam snad vecnost.Myslim,ze myslenka nekam jit nas ani tenkrat nenapadla.
Ten den jsem kouril snad nejlepsi charas v zivote.
A druhy den jsme se krasne odbouchli v jednom parku trochu bokem od ruchu mesta abysme meli klid si to vychutnat.Vyhulili jsme jedno tlusty brko napul.Myslim ze to byla K2 a nic moc.
Tak jsem odpalil to druhy NL a to jsme zvladli jen do pulky.Pak prisla takova smrst ze sem jenom cumel.To sem necekal ani ja natoz muj kamarad.No a zas.On porad jenom opakoval:"Kurva zas ty haluze." "Tos mi nerikal ze sou potom takovy haluze"
A ja jsem byl tak bozsky mimo,ze kdyby do mne nekdo stouchl prstem tak jsem se svalil jak pytel.
Ja nevim jak to ti kluci v Holandsku delaji ale nekolik modelu jsou vazne pecky ale zalezi hodne na tom kde a od koho nakupujete.
Ale z toho koupite model normalne v cofaci a neni to zas tak husty.Tak nevim.
Samozrejme dnes se uz podobny modely bezne pestuji i v Cechach.Diky pestovani indoor a moznosti sehnat spickovy semena.
Takze pestovani antichodicich modelu ZDAR!

Piškot @ like @ high

Old Post 13-04-2002 v 18:07 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

To jsem z toho magor. Nevím kam bych chodil, když jsem pěkně zhulenej!

nemo

Old Post 14-04-2002 v 22:00 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Havro
Stálý Člen

Karma uživatele Havro - 81% PěstitelskáKarma uživatele Havro - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

ne

VYHULENKOVI
400W WW
400W AFGHAN,ZARE,INDIA

Old Post 17-04-2002 v 11:12 AM
Havro je offline   Profil uživatele Havro   Find more posts by Havro   Foto galerie člena Havro   Click here to Send Havro a Private Message   Add Havro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás