Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
filmecek - Klikni zde pro originální téma
Charles
Ahoj lidicky,
nevim jestli se toto tema hodi do kurarny a vubec do celeho Groweru, ale kdyz uz tady resite i Einsteina, tak ja bych tady pro Vas mel taky jeden namet na debatu...
Otazka zni:
videl jste nekdo film od Davida Lynche " Mulholland drive" ?
Film jsem videl celkem dvakrat z toho poprve strizlivy a nechapal jsem vubec nic. Tak jsem to zkousel zhuleny a vysledek byl o neco lepsi, nejake ty stripky jsem dal dohromady, ale z globalniho hlediska tomu vubec nerozumim.
Byl bych rad, kdyby jste mi v reseni tohoto problemu nekdo pomohl. Vim, ze tento film se neda vysvetlit tremi vetami, ale diskuse by mozna byla na miste.
Dik Ch.
Maggie
No, chtít vysvětlit Lynche je jako chtít vysvětlit teorii relativity a navíc bez matiky...:-)) Je to suprovej filmeček, ale jak jsem se tak bavila s kámošema - co člověk, to jiný vysvětlení a tak jsme se shodili akorát na tom, že je to nářez. Jinak od pondělka dávaj zase Twin Peaks, KONEČNĚ! :-)
Maggie
Ne ne, Mulholland Drive je jeho novej film, kterej se konečně teď dostal i do našich kin. Jinak Mazací hlava spolu s Babičkou jsou jeho prvotiny a ty tu (snad až na takový ty akce pro fajnšmekry) v kinech vůbec neběžely...
kjegel
Mazaci hlava je v originalu Erasehead, z roku 1977. Tezko ji nekde davaj. Mozna jedine v Aeru.
kjegel
chybicka... je to Eraserhead
kjegel
nahodicka, koukal jsem na program Aera :
patek 12.dubna 23:15 Mazaci hlava
Graetar
Mazací hlavu teď občas dávaj i v kině Praha na Václaváku, možná i v dalších klubových kinech týhle sítě (teď nevím, jestli je to Broadway). V lednu jsem ji po třech letech znovu viděl a musím zodpovědně prohlásit, že David Lynch je divnej brouk! :slizoun:

Maggie: Poprvé jsem viděl Mazací hlavu před několika lety v olomouckým Metropolu (největším kině ve městě). Sice to bylo v rámci Projektu 100, ale bylo tam dost lidí a promítalo se na hodně velkým plátně.

BTW: V sobotu je v Aeru docela vražedný promítání: 18:00 - Monty Python a Svatý grál, 20:30 - Smysl života a ve 23:00 - Život Briana. Už si na to s kámošema brousíme zuby, teď jenom doufat, že to rozdejchá bránice :D

Maggie
Greatar: no vždyť jsem psala..."krom akcí pro fajnšmekry".... :-)))
Maggie
Na ČT2 a to v pondělí 15.4.02 od 21.30 a v úterý 16.4.02 od 21.30 tamtéž a pak každé úterý...
Graetar
Musím říct, že jsem docela frajer. Eraserheada jsem teď viděl asi popátý a první polovinu filmu už se docela chytám :sun: Pak mu nacpou hlavu do tužkostroje, zazpívají "In Heaven everything is right", ze stropu začnou padat ty fujtajbly a... jsem tam kde jsem byl... :rolleyes: :)
Nemá to člověk v tom dnešním světě vůbec lehký... :D
Graetar
Maggie: Pravda, v multiplexu to ještě asi dlouho nepoběží :)
A propos - Cronenberg je další blázen. Viděl jste teď někdo eXistenZ? Je to docela vostrý...
Maggie
Viděla jsem, ale přišlo mi to jako shit....
Graetar
Mně se to docela páčilo - hlavně scéna s místní fujtajblovou specialitkou, ze které se dala poskládat docela obskurní pistole...
Dude
hm, samí lahůdky:), na Twin Peaks seriál už se dost těšim, protože když běžel poprvý, tak jsem z toho ještě neměl rozum:) a filmeček se mi dost líbil...

Teď jsem si vzpoměl na jeden taky výbornej filmeček od Stanley Kubricka - Mechanickej pomeranč - hodně velká drsňárna, teď je na videu v původnim znění:D
Srooga
Mulholland drive je fat moooc dobrej film.
Film, kterej když zkouknete tak pak nemůžete usnout...
Takovejch je málo a Lynch je naštěstí dělá.
A ještě k tomu dobře...

Jinak eXistenz jsem viděl a neříkám tak, ani tak...
Dobrej nápad se cení.

Ať žije Lynch!!!
Šebík
( v tom nejlepším slova smyslu )

Mam rád jeho filmy. Ostatně jsem si u maturity povidal s Japem o Lost Highway, že jo.

ale Kámoš měl u Mulhollandu dobrej postřeh, že ty ženský, jak se tam střídaj, nejsou čtyry, ale jen tři....

... a ten modrej klíč v tý kabelce je navíc. Tam maj bejt jen ty prachy. A celý to řídí ten vostrej chlápek za rohem. Tak čus....schízaři :eek:
Al-Ban
Včera jsem shlídnul tenhle snímek od Christophera Nolena a musím říct, že na mě udělal dost dobrej dojem. Je to o maníkovi, který od jisté nehody trpí téměř okamžitou ztrátou paměti stávajících událostí, takže si vytvoří určitej systém zaznamenávání informací a na tom staví svojí další existenci. Sílu mu dodává myšlenka na pomstu smrti své ženy. Je to hodně spletený a z výbornym "rozuzlením" (jinak by na mě asi ten celkovej dojem neudělal :)). Podívám se na něj určitě ještě jednou a až budu mít hulení tak zas, abych mohl udělat závěrečnej soud :D.
Graetar
Mechanickej pomeranč je luxus. Pro silnější nátury ;)
dadanek
Mechanický pomeranč je naprostá lahůdka, byl jsem na něm v atlase vypálenej a nezavřel jsem čelist od první scény s bezdomovcem až k titulkům. Možná trochu silný kafe, ale když to necháte trochu uležet a přemýšlíte o čem že to vlastně bylo zjistíte věci. Doporučuji knihu.
dadanek
Lynch je skutečně řízek. Drive mam doma na cedesu a nemůžu se zbavit dojmu, že ženský nejsou 4 ani 3 ale jenom dvě. Proč se v půlce filmu prohoděj (jasná scéna když si černovláska upravuje paruku před zrcadlem, aby měla ofinu stejně jako blondka) je záhadou. Modrej klíč, bych řekl, znamenal klíč k hollywoodu (krychle která pohlcuje mladý a nadějný herečky a vyplivuje blekotající důchodce) a taky samozdřejmě znamenal smrt černovlásky. Napadlo mě, že by to mohla bejt jen jedna postava, protože na posteli leží mrtvá blondka (mimochodem si na ní lehá na začátku) ,a že by do sebe byli jen zamíchaný dva její příběhy z různýho času (scéna s parukou).
Má někdo nějaký další postřehy? Pište! Ten film mě krutě dostal!!!!

PS Víte, že když Lynch začal točit Twin Peaks, tak ještě vůbec netušil, kdo že tu Lauru Palmerovou vlastně zabil?
borifield
no ja si takhle obcas jezdim na ty seminare a festacky (Letni Filmova Skola - Uherske Hradiste;jinak nejezdite tam nekdo taky?) filmu a tak jsem toho od lynche videl vic a super je jeho modrej samet ,ten kdyz jsem videl poprvy na projekci od pulnoci ,podporeno nejakym speqem ,tak sem si ho pekne uzil.jinak cronenberg je taky good (moucha) :) ten lynch je v praze kazdou chvili (sakrazejasemvplzni) ;( ;(
dadanek
Taky sem byl na divokým promítání BlairWitch, seděli jsme uprostřed lesa na šutrákách, byla hrozná zima, foukal vítr. Promítalo se na prostěradlo, co povlávalo ve větru. Trochu sme zašpekovali a musím říct že sem se MOC bál.
Mios
Ja som od neho videl Lost Highway a tiez som to vôbec nepochopil. Ale bol som stohe desne v prdeli, tak depresivny film som dost dlho nevidel ešte že som predtźm nepofajčil. Vedla názvu tohoto filmu by vždy mali nakresliť velký prečiarknutý joint.
dadanek
Přeškrtnutej joint - tak to je přesný. K+
nemo
No já si nemyslím, že by se filmy od Lynche měly pochopit. Nebo snad jo?
Graetar
Viděl někdo z vás Brazil od T. Gilliama?
Mr.Mates-CrazyHorse
Už se moc moc těšim na dnešní Twin Peaks! To bude mazec!
Mechanickej pomeranč je těžký súro (jako surovost)! Pro odpočinek doporučuju novej film od Disneye a sice Příšerky s.r.o. Je to geniálně vymyšlený a strašně roztomilý.
Kvalitní byla Magnolia a úplně miluju filmy od Pythonů. Třeba svatej grál, nebo Život Briana je super.
Zdravim
Graetar
V sobotu jsme byli v Aeru na Pythonech (Svatý grál a Smysl života) a bylo to solidní. Před námi seděl nějakej páreček středního věku a dotyčná dáma některý hlášky docela nepobírala ("Every sperm is sacred", "Liver Donors Inc.", nebo zápas profesorů a žáků v ragby) ;)

Nás zhulence docela dostala upoutávka na festival Jeden svět. Běžel dokumentární film o Cyklonu B a plynovejch komorách, kterej opakovali i před Smyslem života, takže jsme ho viděli dvakrát. Dost hustý, lidi byli jako opařený. Pak nastoupili Pythoni a bylo vystaráno :frog:
majklovec
Bohužel rejžu si nepamatuju, ale rozhodně stojí za shlédnutí.

(není to od Johna :)
Dude
majklovče já tě doplnim - ten film natočil Christopher Nolan, od kterýho jinak asi nic neznam, ale film je fakt dost schizofrenní ,
trošku mi to připomělo další výbornej českej filmeček s Menšíkem v hlavní roli - ten film běží po zpátku, ale je vyprávěnej souvisle:) - začíná mešíkovo popravou a pokračuje až k jeho narození, no dyž jsem to viděl poprvý vůbec jsem nechápal, fakt geniální... Jo a ten filmík se myslim menuje Happy End:confused: (???)
majklovec
Hodně zajímavá je ztráta krátkodobé paměti hlavního hrdiny (nepřipomíná vám to nějaký stav?).

Díky za dpolnění.
kjegel
no po tom speku, co sme si dali na konci filmu sem zjistil, ze moje kratkodoba pamet je taky v hajzlu. Spanelska chripka je fakt neuveritelnej nater.
Ale filmecek byl mimoradnej, jeste na nej urcite kouknem, co rikas Majklovce ?
frexam
memento na me udelalo fakt dojem docela hustej film a rozhodne ho clovek muze videt vickrat, zvlast kdyz jste si pred filmem zapalili proste hukot.
Jo a dost jsem se zasmal u Shreka je to delany na kompu ale je to takovej jednoduchej film pro odpocinek a zasmani.

Videl nekdo z vas "klepani na nebeskou branu" je videt, ze nemci umel delat vic nez nejaky akcni serial (ala usa).

Jo a doufam ze zas budou davat Cervenyho trpaslika :devil: , to byl dobrej televizni relax.
Tim
Me se tyhle nadherne dila velice libi a videl jsem jich uz spousty...
je to jako se divat na rozprskly inkoust..
...nekdo rekne

...no kanka...a co? a ten dalsi.......to je zajic? nebo pometule s parnivalcem?

jde jen o uhled pohledu

{ jinak snad Eraserhead ma byt snad o tezkem poceti nebo potratu jeho manzelky}

Ja jsem si vzdy myslel ze on se snazi navodit jen pocit co citil v urcitem momentu jeho zivota
THeCed
No to je paráda jaký je tady vkus.

Na Mulholland Drivu sme byli s kamošem ve Scale v Brně hneď na premiéře a teda mazec. Do toho zlomu ve dvou třetinách nebo kdy - otočení klíčkem - jsem si říkal, no fajn pořád jsem jakš takš v obraze a najednou bác. Ric Křust, Groar, Thud. A s kamošem sme jenom hleděli. Ale výborný - ta záměna - to mi došlo, ale jeno tak na okraj.
Teprve za nějakej den jsem viděl reklamu na film mysimže v Cinemě nebo v Premiéře a je tam 10 rad přímo od Lynche aneb 10 klíčů k pochopení filmu.
Bylo tam přímo psáno čeho si máte všimnout - např. "sledujte stínítko lampy" apod.
Mulholland Drive se ale nedá úplně pochopit, to Lynch určitě nechtěl, prostě temné stránky duše. To je prostě .... Lynch. Žádné happyendy a podobný americký sračky.
...a Eraserhead - to je šílené psycho.

A jinak Monty Python - bez konkurence. Nedávno sem v rámci projektu 100 zhlédl Meaning of life.

A ptám se (už poněkolikáté) : Viděli jste někdo (někdo z growru myslim už psal že jo) The Magic Christian - Kouzelný Kristián s Peterem Sellersem a Ringo Starrem ? Jestli to někdo máte možnost vidět, všiměte si jak v tom vlaku bude mluvit o firmě, představí Youngmana Granda (Ringo) a potom je všecky vyhodí, všimněte si co má za sebou napsaný za svoje oblasti působení.
Ten film je prostě absurdní výsměch penězům.

Taky jsem moc rád že dávají Twin Peaks - tady mám ještě mezeru (a že jich mám hodně).

Mějte se fajn a dobrým filmům zdar!
Dude
THCede,jo Magic Christiana mam snad i na videu, výborná věc, výsměch konzumní společnosti, je tam vidět to dědictví šedesátejch let...

Monthy Pythons is numero uno, ty lidi jsou pro mě zárukou kvality i v pozdějších projektech (viz filmy Terryho G.), BTW: Svýho času jsem byl docela překvapen jejich provázaností s tehdejší hudební scénou - myslim, že zrovna Svatej grál spolufinancovali Zepelíni a floydi:smoker:
Mr.Mates-CrazyHorse
2 TheCed:
Magic Christian dávali v televizi, že jo? Viděl sem to a je to prostě skvělý! Když se tam lidi topili pro prachy v ňákejch těch sračkách...Prostě nádhera:D

2 frexam:
Klepání na nebeskou bránu je jeden z mejch nejoblíbenějších filmů a můžu na to čučet furt dokolečka :bounce:
"Už sem po operaci?"
"Jo, umřels a teď seš v nebi! Já sem Bůh a to je Svatej Petr!"
"Sallam Alejkum.":frog:
kjegel
Když sme u těch Pythonů, tak viděli jste někdo Strach a hnus v Las Vegas od T. Gilliama ? Výborná parodie na téma drogy. Smál sem se celej film, až sem se za břicho popadal. I když film je někdy hnusnej a dost násilnickej. Ty "vyjetý" stavy sou tam neuvěřitelně vtipně zpracovaný a popsaný. Vynikající jsou i herecký výkony dvou hlavních "hrdinů". Johny Depp a
ňákej Benicio Del Toro.
iNVADER
........... "sbal prachy a vypadni"...to je taky ukrutnej M A Z E C!!! :-)) Zvlaste koukat na to zkourenej je fakt ulet...kdo jeste nevidel D O P O R U C U J U :-))
borifield
Jo strach a hnus je good a ty scenky na tripku :) :) jinak nekdy zkouknete od Romana Polanskiho - HNUS , to je filmecek , spis realisticky pohled na zhorsujici se schizofrenii Catharine Deneuove (nebo jak se to sakra pise????) ;D fakt ty halusky a celkovy dopad na divaka , uzasnej jedinecnej film,vrele doporucuju!
Jirka1802
Muzu jen souhlasit - Strach a hnus je sice hustey, ale dost jsem se u toho pobavil - uz jen v uvodu ta scena s netopeyrama, nebo ten chudak stopar...
Ted minuly tyden jsem byl na docela zajimavym filmecku - mexicky, jmenuje se to Amores perros (Laska je kurva) - docela husty, docela ujety...
kjegel
Amores perros sem taky videl a dostalo me to natolik, ze sem na to musel jit podruhy. Za posledni rok nejlepsi film, co sem videl. Vloni byl dokonce nominovanej na Oskara (spolu s Musime si pomahat, Tygr a drak). Nechapu proc nevyhral. Jeste jedna poznamka, film tady prekladaj jako Laska je kurva a pritom je to Laska je pes. U nas proste filmovy tituly prekladaj tak, aby uz nazev vzbudil zajem.... videl sem ale daleko horsi preklady.
Jirka1802
Amores perros - byl v tomhle filmu vůbec někdo normální? Asi jen to malý děcko... I když - těžko někdy říct co to znamená normální...
kjegel
jasně - co to je normalíi ? Ale krásně tam byly vykresleny charaktery těch postav právě skrzeva jejich lásku. Ta v nich probouzela ty "nenormální" věci. Třeba ta modelka a její psík.... mě se hlavně líbilo, jak to bylo zasazený v těch kontrastech.
Hicks
Moc sem to tu nepročítal, ale vzpoměl někdo z vás na Ženatýho se závazkama??? (občas taky dost dobrý hlody..)
A taky v pohodě sou filmy od Tarantina (Pokoje a samosřejmě Pulp fiction, atd)
Graetar
Ha, tak toho Ženatýho... jsem teď nedávno viděl, když jsem přišel domů s konopnýho dýchánku. Výborný. Ani jsem se nemusel doma přetvařovat a chechtal jsem se na celý kolo :D (byl to díl, kde Peggy vysypala z Alova barbeque-grilu kultovní a jedinej správnej, uleželej popel a děcka ho pak nahradily popelem Marcyiny tetičky). Korunu tomu následně nasadil seriál Jistě, pane premiére. Těm, kdo ještě nemají politiky plný zuby, vřele doporučuji :D
frexam
Jo zenaty se zavasky je dobry, ale ted jak to davaj po druhy tak uz me to tolik nenatchlo jako pred lety - vubec nevim cim to je ale je to tak.
Jinak ted jak davali v bedne Starwars tak sem si vzpomel na jednu dobrou parodii - Space balls nebo tak nejak Nevic si pamatuju ja sou na ty pousti a von rekne procesejte to tady, a pak jen zaber na ty velky hrebeny, nebo zaradte absurdni rychlost. - No asi to budu muset nekde sehnat.
Jinak co si myslite o filmu HRA - taky docela peknej filmecek, ne?
THeCed
Chlape, máš pravdu,
jaks citoval to ode mě o těch happyendech - tyjo jak jsem si to přečetl, úplně mě polil mráz po zádech ! Jak sem mohl napsat takovou blbost. Exemplární příklad Modrý samet a drozdi...:) Formuloval jsem to fakt hodně blbě, aniž bych si to uvědomil.
Já sem to myslel spíš na ten Mulholland Dr., viděl jsem to sice jenom jednou, ale nějak se nerozpomínám na jeho happyend (bylo to spíš takové pššš - SILENCIO).
Ale rozhodně K+4U za to, že sem si díky tobě uvědomil, že musím zhlédnout ještě hodně Lynche (abych mohl rozumovat).

Jo a na 3. díl Twin Peaks se už žhavím... :flamer:

p.s. Byli ste někdo na nějakém bloku filmů v rámci akce :bounce: Jeden svět ? :bounce:
Včera sem byl v Brně v ARTu na dokumentech o holocaustu a 100% White - o náccích.
Dneska jsem chtěl jít v 21.00 na blok Globalizace s r. o., leč už včera bylo vyprodáno :( . Nechápu proč to třeba nedají do více kin. Přece v Brně je moc lidí, kteří by na to rádi šli :mad: . Jestli se někomu poštěstí(lo), tak napiště jaký to bylo.


[Edited by THeCed on 23-04-2002 at 07:25 PM]
Srooga
A co takhle Horizont Události?
Tak trochu bez východiska...
Sice je to staršího ražení, ale mě se líbil. Moc!
Al-Ban
Tak tenhle snímek mě dost chytil, byl jsem na něm v kině dvakrát, protože poprvý jsem tam pronesl nějakou banální srandu a pak jsme se s kámošem tlemili tak dlouho až si on musel odsednout pryč (kino bylo naštěstí skoro prázdný :)). A to jsme nebyli zhulený. Podruhý už jsem si to mohl pořádně vychutnat a šel bych na to klidně ještě víckrát, kdyby to dávali (v kině), protože se bojím, že ten zážitek v TV nebude takovej. Kvalitu filmu nijak nesnižuje ani fakt, že získal Oskara :D.
crap
citace:
Původní příspěvek od Homolka
1. ŽSZ mě z USA sitkomů baví asi úplně nejvíc.


Nevim jestli všechno teď dávaj na ňáký televizi, ale doporučuju:
ŽSZ; Jistě, pane ministře/premiére; Naprosto dokonalé; Sex ve městě...
Al-Ban
Tak Sedm samurajů si nějak nevybavuju, bude to asi jedna z mnoha mezer, které si budu muset doplnit. Dík za tip :).
A ještě k Tygrovi-možná jsem tím filmem až příliš zaslepen, ale mě se nezdál nějak přehnaně akční, podle mě tam ty klidné dialogové scény byly s bojovými sladěny tak akorát. A Li Mu Bai u mě splňoval veškeré požadavky na legendárního bojovníka :). Byl na vrcholu nejen svým bojovým uměním, ale i svým duševním stavem. Z každého jeho gesta a slova čišela naprostá vyrovnanost. Myslím, že docela dobře vystihly rozdíl mezi ním a tou mladou holkou (jméno si nepamatuju), kdy ona, ač vynikající bojovnice (ta scéna v hospodě byla taky výborná, jak tam veršovala), byla proti němu jen na začátku cesty.
A jestli se z toho filmu stane legenda ukáže až čas ;).
crap
citace:
[B4]. Naprosto dokonalé - to neznám, wocogou? [/B]

To je takovej sitkom o takovejch strašně zhulenejch, ožralejch a zfetlejch babách. Blbě se to dá popsat(resp.nedá). Kdysi to dávaly na tv3, ale ta teď nevysílá.

Ale teď si uvědomuju, že je to BBC, takže taky GB.
Jo a z britskejch jsem ještě zapoměl na červenýho trpaslíka. Ten je tušim taky BBC. Nevim jestli je ňákej BBC sitkom kerej se mi nelíbí.
frexam
Ja bych vam jeste doporucil ACID HOUSE, uzasne natoceny - a ta moucha, fakt husty co?

ja proste neustale musim obdivovat brity protoze maj opravdu vynikajici filmy ,serialy(BBC), komedie i dokumenty (BBC)

Ted sem si vzpomel na jeden peknej film myslim ze to byl kanadskej film. Celej film se odehrana ve vlaku (odkud kam jel si nepamatuju) a bylo to dost o lidech
nevite nekdo jak se to jmenovalo?? (doufam ze neni moc filmu co se odehrava jen ve vlaku :-) )
borifield
no jeden film lepsi nez druhej :D ted davaj na dvojce Viscontiho - klasika , jinak filmace (tv nebo kino) je povinnost ,nehodlam sledovat porad dokola komercni sracky - s prominutim !! to primo ubiji a kvalita je je z 95% neoddiskutovatelna.tech filmu je takovy hafo (korida lasky -husta moc ,passolini,greenaway... :) ;) :)
frexam
No mozna je to trochu offtopic ale ted jsem videl v bedne strady dobry starwars a fakt sem byl rad ze jsem je po dlouhy videl. Je to proste vymakany - to ty novy episody nesahaj tem starejm ani po kotniky.
A zvlast kdyz si jeste zapalite - dobrej ulet.
lokijokinnen
negdo tu zminil BRAZIL - to je jiny kafe

T.Gilliam je ten nejlepsi z Pythonu, nemusite se mnou souhlasit, ale je to tak

at uz vyborne animace skrz weskere dily letajiciho cirkusu

tak az k jeho samostatnym filmum

celkowi prostredi a atmosfera je nadherna (12monkeys)
nebo (BRAZIL !) nebo (Strach a Hnus !)

doplneno geniem napadu (opet predevsim BRAZIL- genialni kancly !) gde se vyradil (strach a Hnus - a scena z MOTOzawodu !)

no a ke vsemu jeste HUDBA a HLAWNI zenska ROLE (telo)

NADHERA
to bych si nechal odoperowat lewe warle :-o




KROM jineho NA LFS v Uher. Hradisti se tesim doufam nejenom JA

- treba na serii - SMrtelne ZLO, Armada temnot, ..., Bad Taste !!!!!

gdo newidel pochybyl


Utworte fronty pred wideo pujcownami a dozadujte se kwalitniho TITULU

ZDAR YAMAN
Graetar
Lars von Trier - mňam, mňam... :)

Znám Evropu, hlavně však Prolomit vlny - bomba! U tohohle filmečku jsem měl poprvý docela na krajíčku (a nebyl jsem sám; chlapi sobě jsou halt citlivý duše :))

A co takhle Wim Wenders, především Nebe nad Berlínem a Na konci světa? Nebe nad Berlínem jsem teď viděl v P100 - pár jedinců mělo problémy udýchat černobílou část filmu zachycující myšlenky aktérů, ale kdo si počká... Nadějeplná, barevná katarze na závěr rozhodně pohladila na duši a vnesla do ní světlo a optimismus :) Na konci světa se moc (spíš skoro vůbec) nepromítá, ale stojí to zato. Těžko se to popisuje, ale je to zvláštní záležitost točící se okolo očekávané třetí světové (nukleární, jak jinak...), vynálezu navracejícího slepým zrak a cestování. Ne každému, kdo jej viděl, se film líbil, osobně se však domnívám, že přinejmenším za zmínku stojí.
Zoltan
16.5.2002 je premiera STAR WARS EPIZODE 2 : ATACK OF THE CLONES!!! dalsi pokracovani serie hvezdnejch valek bude urcite mnohem lepsi nes epizoda 1 a bude se vice podobat dilu Imperium vraci uder, takze lehce temnejsi a ...no proste to bude narez!!!!
nemo
Chtěl jsem se zeptat. Nezdá se vám, že Mulholand drive je takové pěkné pokoukání se záhadou a komediálními prvky? Například ta scéna, kdy ten nájemný vrah má zabít jednoho člověka a nakonec zabije čtyři a průser v jeho hlavě znamená teprve to, že trefí nějaké elektrické zařízení, které začne hořet je boží. Nebo story toho režiséra, to je úplná bomba.


A taky jsme se chtěl zeptat, jestli vám nepřipadala Americká krása jako reklama na užívání marihuany? Jediní dva lidi co v tom filmu žijou dobrej život kouří trávu. Myslíte, že to taky zakážou?
lokijokinnen
to je skwelej film

... spis taktrochu reklama na pohodowej ziwot :-)

no ale cinky bych zkourenej asi tezko zwedal



btw: FIGHT CLUB RULEZ

teksun
a co třeba TRAFFIC?hodně vymakanej filmeček rozhodně lepší než zatracení nebo perníková věž-co se týče drog tag tendle film byl hodně propracovanej.Potom je good Šeptej ale to už jsou starší filmy jo a viděli jste film Život je krásnej?
Dude
jo traffic byl sice trochu rozvláčnej, ale docela dobře ukázal tu nečernobílost "War on Drugs"
alarich
Pro vsechny co jim vrta v hlave Mulholland drive:
jasne, ze je to proste "jenom" Lynch, ale kdo ho chce pochopit vic ma moznost bud si dlouho lamat hlavu nebo kliknout na odkaz http://www.salon.com/ent/movies/fea...is/index.html?x
predpokladem je jenom prumerna znalost anglictiny. Je to vyklad, ktery alespon me osobne pripada (samozrejme jen castecne:) uspokojivy.
Doporucuji.
kjegel
Pred dvouma hodlama sem dokoukal Jackie Brown, vyborna, ale chytlo me to az v druhy puli,, :))taky potom co sme si daly Shivu:):):) tarantinovsky dialogy sou fakt vtipny. k lko,.. nejvic nas dostala hlaska
"Na co si to to hrajes - proc busis do dveri - chces dostat kulku do hlavy ? " v podani zabijakcyho cerncha (Samuel L. Jackson) ha ha ha ha , doporucuju shlidnou t po konzumaci :):)
lokijokinnen
SLJACKSON ... je kwaziborec

w jackie hraje opet to co mu kurna sedi nejlip

na JAckie je skvele rozjeta posloupnost a zmatenost jednotlivejch scen filmu ... no ale to LYNCH predwadi jeste lepe

btw: konecne si w HO-WOODU wsimli nejhezci zenskz naplace - Halle BErry

ta me dostala uz w DALASTBOYSCOUT - s BRUCEM WILLIZEM - aka ozralym bodyguardem

2sceny sou SUPA

zaa - kdyz nachzta partaka u sebe doma

.... jo jasne sels jentak vokolo, uklouzlo ti to a wrails ptaka do mi zeny, prominte pani ...

zab - kdyz je bitka v baru - tak ten rasta DJ - to je supawopicka


teksun
a co třeba filmeček Ti druzí báli ste se??:))
Dude
jsem přišel okolo půlnoci docela slušně vypálenej a asi na ČTčk běžel nějakej íránskej(?) filmeček o nějym kmenu, takovej dokumentární styl hodně, ale fakt naprosto vynikající... Neví někdo jméno????
extrax
jo tak to ja byl o vikendu s kamosema fpraze a tak sme si rekli ze pred kalbou zajdem do multikina (multikino u nas v kralupech neni,jen takovy maly sragory:)),jenze problem byl ten ze sme byli jiz totalne vypaleny a tak sme se s vyberem moc nesrali a sli sme na priserky s.r.o a muzu rict kdyz ste vypaleny desna prdel!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma