Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidicky,
nevim jestli se toto tema hodi do kurarny a vubec do celeho Groweru, ale kdyz uz tady resite i Einsteina, tak ja bych tady pro Vas mel taky jeden namet na debatu...
Otazka zni:
videl jste nekdo film od Davida Lynche " Mulholland drive" ?
Film jsem videl celkem dvakrat z toho poprve strizlivy a nechapal jsem vubec nic. Tak jsem to zkousel zhuleny a vysledek byl o neco lepsi, nejake ty stripky jsem dal dohromady, ale z globalniho hlediska tomu vubec nerozumim.
Byl bych rad, kdyby jste mi v reseni tohoto problemu nekdo pomohl. Vim, ze tento film se neda vysvetlit tremi vetami, ale diskuse by mozna byla na miste.
Dik Ch.
No, chtít vysvětlit Lynche je jako chtít vysvětlit teorii relativity a navíc bez matiky...:-)) Je to suprovej filmeček, ale jak jsem se tak bavila s kámošema - co člověk, to jiný vysvětlení a tak jsme se shodili akorát na tom, že je to nářez. Jinak od pondělka dávaj zase Twin Peaks, KONEČNĚ! :-)
Ne ne, Mulholland Drive je jeho novej film, kterej se konečně teď dostal i do našich kin. Jinak Mazací hlava spolu s Babičkou jsou jeho prvotiny a ty tu (snad až na takový ty akce pro fajnšmekry) v kinech vůbec neběžely...
Mazací hlavu teď občas dávaj i v kině Praha na Václaváku, možná i v dalších klubových kinech týhle sítě (teď nevím, jestli je to Broadway). V lednu jsem ji po třech letech znovu viděl a musím zodpovědně prohlásit, že David Lynch je divnej brouk!
Maggie: Poprvé jsem viděl Mazací hlavu před několika lety v olomouckým Metropolu (největším kině ve městě). Sice to bylo v rámci Projektu 100, ale bylo tam dost lidí a promítalo se na hodně velkým plátně.
BTW: V sobotu je v Aeru docela vražedný promítání: 18:00 - Monty Python a Svatý grál, 20:30 - Smysl života a ve 23:00 - Život Briana. Už si na to s kámošema brousíme zuby, teď jenom doufat, že to rozdejchá bránice
Musím říct, že jsem docela frajer. Eraserheada jsem teď viděl asi popátý a první polovinu filmu už se docela chytám Pak mu nacpou hlavu do tužkostroje, zazpívají "In Heaven everything is right", ze stropu začnou padat ty fujtajbly a... jsem tam kde jsem byl...
Nemá to člověk v tom dnešním světě vůbec lehký...
hm, samí lahůdky, na Twin Peaks seriál už se dost těšim, protože když běžel poprvý, tak jsem z toho ještě neměl rozum a filmeček se mi dost líbil...
Teď jsem si vzpoměl na jeden taky výbornej filmeček od Stanley Kubricka - Mechanickej pomeranč - hodně velká drsňárna, teď je na videu v původnim znění
Mulholland drive je fat moooc dobrej film.
Film, kterej když zkouknete tak pak nemůžete usnout...
Takovejch je málo a Lynch je naštěstí dělá.
A ještě k tomu dobře...
Jinak eXistenz jsem viděl a neříkám tak, ani tak...
Dobrej nápad se cení.