Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
400w nlite +125w úsporka - Klikni zde pro originální téma
Budwais
Zdarec chtěl jsem se zeptat pokud máte někdo zkušenost s nlite super hps 400w na růst ??Kamarád sní teď svítil a šlo mu to brutálně do květu již od sazeniček myslíte pomohla by 125w modrá úsporka válí se mi tu doma děkuji za odpovědi...
virgill
Krupieer asi ses.... kdyz nevis tak radsi neodpovidej.
Budwais a jak to ten tvuj kamos mel nastaveny? dulezita je perioda.
Budwais
nastavený to měl dobře normálně 18 ale myslí že dělal spousta jiných chyb ale chtěl jsem se zeptat hlavně kuli pánovy z Growshopíku (který mi zhanil jak mou 400planstárku tak tuhle nlite o ní mi tvrdil jak to prostě nejde jak je dělaná extra na ten květ atd... a že to hned pokvete tak jsem dal dvě plus dvě dohromady a jdu se zeptat: jelikoš kamarád je no... DEB(nezkušený) typu sázet do mrtvé vrány a pod..., a pán z G mi přijde že chce spíše prodat jelikož mi nabýzel MH za 1800 a já mám zkušenost pouze s Planstarem od Osramu a tam je příměs MH ale s čistým sodíkem na růst zatím né kord když má upravené spektrum jak říkal pán z G:o)
Hy3nA
No pokud to neni stresem periodou ani odrůdou, tak to je blbost, aby kytka kvetla kvuli spektru či co, jak by potom mohly kytky kvést pod čistym MH?viz někdo to tu zkoušel..
Budwais
ee klony byly super dobrý byly ode mě a on tvrdil že byly na píču!!!Video klonů up zde: http://leteckaposta.cz/636199804 je to free a pass: Kapr ------ jinak měl problém s časovačem poprvé jsem mu ho nastavil já po čase mu to nějak kleklo a nastavil si ho sám tak kdo ví jak dlouho svítil zeptám se ho :o)
mr.vomacka
Na sto pro to bylo spatny nacasovanim hodin, sodik na to nema zadny vliv. Kytky pod nim dobre kvetou, ale kdyz jim budes svitit 18-6 tak nikdy nevykvetou, mam to odzkouseny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma