Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
E-Cigareta: fajčenie bez spalín a karcinogénneho bordelu - Klikni zde pro originální téma
BigStickyBud
az bude e-joint, e-sklo, e-fajfka a e-bong s thc naplni tak do toho jdu :punk:
Slick-ace
:eek:
zizik
BigStickyBud - a co si treba poridit vaporizer...?
BigStickyBud
pozitek s ciste dymky/bongu nebo speka je jedinecny :p:
faqer
Svojim sposobom nenahraditelny, zalezi ale co preferujes, zdravie, alebo tu nenahraditelnost:)
Rhino
Kdyby Vaporizer nebyl pro mě tak drahej, šel bych do něj.. Spíš si vyberu zdraví před požitkem z jointu, kterej sem si tolikrát dopřával :)
prosim k tematu, bavime se o NIKOTINOVE nahrade cigarety.
az na to bude dost kladnych referenci, tak do toho mozna pujdu, protoze ted jsem na krabce.
chOdec
No já jsem vyzkoušel inhalátor jako náhražku za cigaretu a musím říct, že to určitej efekt má. Nejen fyzickej, ale i psychickej.. Sice kouřím dál, ale to je jen moje blbost, každopádně to hodně pomáhá, pokud chceš přestat kouřit. Tvar podobnej cigaretě (taková špička), vdechuješ trochu pálivej vzduch, takže se to podobá i trochu kouři..

A je to mnohem levnější, nepotřebuješ k tomu elektřinu.. :)

http://www.nicorette.cz/index.php?id=inhalatory
loneman :
presne tak je to i u mne.

Moje predstava je, ze si za den dam tak 3normalni ciga, jednu dymku /ta neseka plice a zbytek do te dvacitky bych doplnil tou Ecigaretou.

Navic, ta vodicka mne vyjde na 300 na mesic. pri 20cigarach dene. takhle mne vyjdou ciga na 10x tolik
dostanem od maminy pod stromček :p:
hm...ekologický kouření...co ty lidi nevymyslí :mutant:

každopádně neni nad to narvat skleněnej kotel matrošem, kotel usadit do dýmky naplněný ledovou vodou a potáhnout si... :bong: :bravo:
tomu se žádný e-cigáro nevyrovná... :teef:
Leli
Lidi ja myslim ze by nejlepsi bylo se nikotinu vyvyarovat vubec.... sam o sobe dost skodi, a to nemluvim o e-cigach, ktere sou zalozene na glycerolu a cistem! nikotinu, ktery je o hooodne vic navykovy nez ten z normaal cigarka.....
Osobne mi dalo zabrat prestat kourit po 6letech.... vyslo to, ale nekteri nemaj takove stesti a ty kurvy co slibuji kurakum lepsi zdravi a pri tom hrabou miliony sou jenom sobecky prasata!!!!!!!!!!!!!!
Demokracie..... jojo, a to zazijeme vsichni.... uvidime kdo bude chodit do doktora za poplatky, to si radsi koupim flasku a vypalim si chripku sam :)
....a zase budou ty svine hrabat penize na chudakach, kteri to potrebujou....
Leli >
odkaz mne pls na studii navykovosti cisteho nikotinu, oproti nikotinu michanem s dalsima latkama v cigarete. Treba takovy harmalin ktery je v cigu v malem, ale docela zasadnim mnozstvi znacne mneni mechaniku pusobeni nikotinu.
uz asi tri tydny nekourim po 10ti letech zhruba.Pravda,jsem porad trochu nervozni,zvedla se spotreba konopi a jidla,ale hreje me uspora tech 50ti kc,-/den.Jestli vydrzim cely mesic mam 1500,- v kapse :-)
rocne by to bylo 18 000,-kč :D

hlavne se nesmim hodne opit a podlehnout,porad mam chut
Leli
Praxer :
sorry ale neodkazu te, to proste vim. Na cistem nikotinu vznika vetsi fizycka zavislost nez na cigarkach. V USA e-cigarety neboli bezpecne cigarety prodavali uz davno, tenkrat to byl hit, zdrave kourit, ale lidi co to kourili tak cim dal vic potrebovali vetsi davky atd. Proste zjistili ze synteticky nikotin neni reseni.... Dej si treba 100% piko nebo kox a uvidis kdy to lip fici.... vim blby priklad, ale nic jinyho vic podobnyho me nenapadlo. Jednoduse receno nejde srovnavat rostlinny nikotin ze syntetickym cistym nikotinem.
Leli :
musis srovnaavt vzdy stejne mnozstvi ucine latky
LordFitgerald
Jj ja pockam na e-blunt a e-skunk
400w
zajímavé, ale někteří kuřáci by asi nechtěli kouřit z plastové tyčinky...třeba můj strýc by k tomu nikdy nepřešel, potřebuje asi cejtit jak se mu zanášej plíce bo nwm....:D vykouří pár krabiček denně...podle toho jak na tom je s náladou... jinak jak tu píše dost lidí, taky počkám na e-brka:D
Leli
praxer> njn
Pineapple
cus,ja si prave poridil elektronickou cigaretu a napadlo me jestli by slo pripravit neakej extrakt z konopi a kourit ho v tom ecigu jestli mate nekdo nakej odkaz nebo dokonce zkusenost byl bych moc rad za reakci nikde nemuzu nic najit


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma