Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
žáby... - Klikni zde pro originální téma
Vietcong-player
Při prohlížení svých oblíbených novin (lidove noviny) jsem narazil na článek: NOVÁ A LEVNÁ DROGA... stačí jen olíznou žábu...ja už jsem o tom slyšel ale myslel jsem že to je jen pár žabyček někde v pralese ale neni tomu tak... olizovat muzeme od ropuch až po mloky...dokonce se dají pěstovat :-)

a ted se ptam kdo odskoušel? a samozřejmě jaké byli stavy!!!;)
BigStickyBud
tady máte info ;)
http://erowid.org/animals/toads/
http://www.erowid.org/chemicals/buf...bufotenin.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Bufotenin
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bufotenin
konopnak
Nedávno o tom mluvili myslim na Nově. Říkali tomu nová droga nebo tak nějak...Nejpodstatnější z toho pro mě bylo že člověk musí mít dobrou žábu (která se prej v ČR blbě shání) a teď sou žáby zazipovaný. :starwars:
-osobní skušenost nemam :D
virgill
imho pekna blbost. neodhadnutelna davka netkere toxiny sou dost nebezpecne. a ze je to nova droga to me fakt rozesmalo zaby se uzivaji od stredoveku (a tam taky to zivani spise patri) a zaby samotny sou tady jeste krapet dyl :)
Calzone
jj nova z toho udělala zase senzaci :D

Už ve starých čarodějných mastích (některých) byla použita kůže z ropuchy, kvůlu jejim halucinogenim účinkům. Ale byla tam jako přísada, samotné olizování ropuchy ti nic neudělá.

V jedné teraristické knížce jsem taky četl o velké ropuše, nebo skokanovi co u nás nežijí, že produkují látku jejiž účinky jsou podobné LSD. U nás v zoo jí myslim mají a nemusel by být zas takový problém jí sehnat, ale pokud ta její kůže bude obsahovat skutečně hodně té halucinogení látky, tak se bude fakt blbě dávkovat.

Neřešil bych to, radši si kup třeba muškátový oříšky, hul hulení nebo sbírej lisny. ;)
Vietcong-player
Tento jed se může užívat kouřením usušené žabí kůže nebo olizováním živých žab. Několik uživatelů jedu se již otrávilo, když místo ropuchy coloradské olizovali ropuchu velkou (Bufo marinus). Výměšky tohoto druhu však kromě bufoteninu obsahují i silné srdeční steroidy, které mohou způsobit infarkt.

upozornuji lidove noviny!!! zadna nova, tam sem to nezaznamenal
Vietcong-player
U nás se vyskytuji ropuchy obecné a zelené, ktere látku bufotenin také mají!!!
podle zoologa Ondřeje Srba(odborník na žáby, sam je i chova a asi i olizuje :-) ) se stejných učinku dá dosáhnout i s mlokem!!!
lorenc
No kdysi hodne davno,na nejakym panku sem ze sazky a recese ,napity,nahuleny s kamosel oblizli parkrat ropuchu..no dopadlo to asi tak.polil me studenej pot, spatne se mi dychalo,nejak jsem nemohl mluvit chodit a nakonec nejaky to zvraceni.kamo dopadnul podobne..spouta vina a brk nam ktomu asi dopomohla ale ta ropucha nejvic...nedoporucuju
Vietcong-player
:-) díky...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma