Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň - Klikni zde pro originální téma
hellfire
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň
Zdravím všechny pěstitele. Jsem tady opět, tentokrát však s novou skříní. PC-CASE už nebyl rozměrově dostačující a když sem narazil na tuhle starou skříňku, nebylo nad čím váhat. Dokoupil jsem pár věcí a zvětšil prostory takže si taky slibuji větší výnos:)ale to ukáže až čas. Tak jdem na to:


Skříň: Šířka 35cm, hloubka 32cm, výška 63cm. Stěny jsou pokryty černo/bílou reflexní folií.


Osvětlení: Sodík 70W SON-T Pro. Stínidlo jsem udělal z vyklepávaného plechu(viz Obrázek).


Ventilace: Ventilace je řešena dvoumi PC větráčky 8*8cm který fungujou jako přítah a zároveň jako ofuk rostlin. Abych zabránil prosvítání světla sestavil jsem z kartonu takový"tunel"jak funguje je vidět na fotce. Dále jeden výkonější pc větráček 8*8cm, který je zavěšen u lampy a žene teplej vzduch směr odtah a zároveň funguje jako ofuk rostlin. Pak tam mám odtahový větrák od Kanluxu EOL100 100m3/h. Ten je ovšem zatím vyplej z důvodu udržení vyšší vlhkosti na růstu a hluku(na regulaci se pracuje).


Substrát: Obyč agro + asi 33% perlitu. Květináče 13*13*13cm.


Hnojiva: Plagron Terra Grow a Bloom, ATA PK13-14, Wuxal Super na postřík.


Vidím to tak, že pojedu normální bush. Teplota se pohybuje kolem 25°C. Vlhkost zatím neměřím. Na květ plánuju udělat menší pachovej filtr, o tom ale až později. To by bylo zatím ke skříni vše.
hellfire
Osazenstvo:
2 rostliny White widow a 2 rostliny orange bud. Vše z řízku od jednoho člena(díky:) ). Mám je asi 6 dní.

Hned nazačátku vykročme levou nohou a podívejme se na problémek co se mi tu objevil. Z fotky je patrné žloutnutí listů. Tápu nad tím jestli to má za vinu nedostatek dusíku nebo nízká vlhkost. Už jsem hnojil ale zatím žádnej efekt. Žloutnutí začíná od spodních listů přičemž žilky zůstavají zelené. Radu uvítám.
kaliguli
Čest,vypadaj prehnojene.Ten wuxal už aplikuješ?
skřinka v poho,líbí se mi system ventilace.
hellfire
kaliguli: Díkec, hnojil jsem včera tím plagronem Grow 5ml/1l wuxalem sem to taky už šplíchl 0.3ml/1l. Ale jestli se nemýlím tak se problémy začaly objevovat už před hnojením. Koncentraci ale asi stejně srazím dolů.
hellfire
Zax: PH hlíny teda neměřím ale zálivky se snažím stále udržovat kolem 6. Po tom testu se podívám, protože ty papírky jsou fakt nic moc. Jinak plagron doporučuje 5ml/l http://www.plagron.com/Downloads/terra_schedule.pdf ale asi to stejně srazím. A co ta vlhkost nebo šok tím by to být nemohlo?
kaliguli
Papirusi na ph sem zahodil,nejsou přesný, používám akvaristický kapicky a je to v poho.K vlhkosti-určitě to chce aspon rosit
hellfire
8. den, 18/6
Dávám sem nový fotky. Zalívám teď jen obyč vodou aby se kytky vzpamatovaly a rosím jako o život. Dal jsem sem aji lepší fotku toho listu aby šel problém lépe vidět. Jak je z ostatních fotek patrné tak se jeden OB docela vzpamatoval a rychle se rozjel. Ostatní by ho měly rychle dohnat jinak mi vyplní polovinu skříně jenom on:). Zítra si jedu pro ty kapky a schválně porovnám ty rozdíly v měření. Díky vám za rady.
hellfire
-Ra-: Ahoj -Ra-, dík za rady a optimismus:). Nepřelívám je, na to si dávám pozor. Zvlhčovačka by byla dobrá, to jo, ale boužel teď na to nemám peníze. Problém je v tom že mi ty listy začly žloutnou už před pohnojením. Proto sem je vlastně hnojil. Protože sem si myslel že nemaj dostatek dusíku a vono ne. Voda u nás má taky PH těsně pod 7 ale to sem do dneška nevěděl(více níže).

Koupil jsem si výše uvedený akvin ph test a nestačil jsem se divit. Voda u které jsem s papírky naměřil ph cca 5.5 má ve skutečnosti 7. Takže místo toho abych ph zvyšoval na 6 jak jsem si původně myslel tak sem ho ve skutečnosti zvyšoval na víc jak 7:(. Tolik zla je ukryto v těch malých žlutých papírkách. Řešení jasný, papírky vyhodit z okna a snažit se vrátit ph opět do normálu. Nebudu teď ještě chvilku hnojit než to ph srazím. Snad to byla hlavní příčina. Pokud máte jinej názor, napište.
wasco123
Podla mna staci ofuk nasmerovat na rastliny nech sa ohybaju az po zem. Tym padom im zosilneju stonky a zväcsi sa privod zivin. Zlty list uz neposluzi, takze ho mozes s rastliny urvat.
hellfire
21. den, 18/6
Jsem tu s novou aktualizací. Jak jsem říkal tak sem nějaký čas zalíval pouze vodou s upraveným PH na cca 6,5. Postupně se kytky vzpamatovávali, jedna po druhé narovnaly pokroucené listy a začli po nějakém čase zase růst. Jedna vdova sice ještě není v nejlepší kondici ale změny k lepšímu jsou vidět každým dnem. Rád bych brzo přepnul na květ chci však ještě před tím vyřešit jeden problém viz níže. Začal jsem taky opět hnojit dal jsem jim zatím polovinu doporučené dávky.
hellfire
K tomu problému.
Některé listy mají nažloutlé okraje, žilnatina zůstává zelená ale na listu se objevují mrtvé fleky a okraje. Postihuje to ale jen některé listy. Ostatní vipadaj zdravě. PH zálivky 6.5, hnojit jsem začal nedávno poloviční dávkou. Půdu nechávám důkladně vyschnout a po nějakým parazitech není ani vidu. Poškozené listy jsem odstranil. Zajímalo by mě čím to může být.
krivkin
4 hellfire: v mojí "opojené hlavě" :cool: se zrodila myšlenka, že to vypadá na nedostatek fosforu viz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499 - ale možná se pletu
hellfire
Pánové souhlasím s váma. Prolízal jsem sekci "Nemoci Rostlin a Problémy". A příklaněl jsem se k nedostatku nějakého mikroprvku. Jsem rád že jste mi to potvrdili. Dnes dostaly 5ml/1l plagronu grow(pročítal jsem si složení a mělo by tam být snad vše potřebné), večer je asi ještě šplíchnu wuxalem(phytamin boužel nemám). Díky.
schurulz
Jakej máš tak výnos na 70W sodík
hellfire
5. den, 12/12
Ano, už je přepnuto. Místa je zatím ještě dost takže nemám strach z toho že by to přerostlo. Naposledy dostaly 2ml/l grow + 3 ml/l bloom. Teď už jim začnu dávat převážně nebo pouze bloom. Teď zrovna testuji ten odtahovej větrák. A vipadá použitelně. Brzo skusím vyrobit něco jako pachovej filtr.

schurulz: Je to můj druhej grow, takže sleduj dále a uvidíš sám:).
hellfire
17. den, 12/12
Sodík svítí, kytky kvetou, co víc si přát:). Od poslední aktualizace kytky vystřelily prakticky až k horní, mezní výšce skříně. Stínidlo je uplně navrchu tak doufám že už neporostou ale nevipadaj, že by se jim ještě chtělo. Dostávaj 5ml/l bloom a u PK jsem teď na 0.9ml/l ale bude víc :).
hellfire
24. den, 12/12
Jsem tu ve 24. den květu a musím říct že to byl dlouhej týden. To čeho sem se obával se stalo. V bytě jsme měli přes léto docela problémy se sviluškamy a už si našli cestu aji do moji skříně. Naštěstí jsem si jich všiml brzo a hned zakročil BioOlem. Protože jsem chtěl zabránit tomu aby se ten olej dostal aji na pálky potíral jsem tím všechny listy !ručně!. Tzn. přes 2 hodiny práce. Účinek ale zatím perfektní, od použití jsem neviděl na kytkách ani jednu svilušku (ťuk, ťuk), snad to tak nadále i zůstane. Boužel se mi opět stalo, co se mi u bioolu stává, že to některé listy prostě nerozchodí a začnou se kroutit a odumírat(je to vidět na fotkách druhého OB). Jako by se ten list tím olejem zadusil nebo nevím. Ale špatné zprávy stranou, kytky pěkně kvetou a to je hlavní:). Na fotkách je vidět celek a první OB. Je to moje nejrozvětvenější kytka.
hellfire
24. den, 12/12
Dávám sem další dvě kytky. První dvě fotky je druhá OB (ta byla nejvíc napadena). Další dvě fotky je jedna WW. Začíná se tam tvořit pěkná vrcholovka.
hellfire
24. den, 12/12
A tady přichází moje nejoblíbenější. Je to poslední WW. Tahle kytka voní kráásně. Nejsilnější a nejpěknější vůně ze všech. Nemůžu se toho nabažit až mi z toho tečou sliny. Mrkejte.
Šafi
Zdravim....máš to docela v poho...sem zvědavej kolik z toho budeš mít nakonec g, přístí rok bych chtěl taky začít se 70w.

Jinak bych řek že by na tuhle skříň bohatě stačili dvě kytí, čtyři se mi zdá fakt hodně, i podle těch fotek...

Hnojivo od plagronu používám na out, a myslim že to s tou koncentrací trochu přeháníš, asi bych jim dával míň, ale s indoor nemám zkušenost, takže možná že jim to prospěje...uvidíme..

jinak to zatím vypadá pěkně...škoda těch svilušek...

a chtěl sem se zeptat jak seš na tom se skunkovým smradem v okolí skříně, filtr eště nemáš, tak bych řek že už to docela cejtíš, ne??

přeju hodně zdarů...K+
hellfire
Šafi: Zdarec ... taky sem zvědavej jestli ve výnosu pokročím.
Jo 70W je dozačátku v poho. Přeju ti ať to rozvítíš brzo. Co se týče toho počtu kytek. Ehm no máš samozdřejmě pravdu. Myslím že aji jedna kytka by stačila, kdybych ji pěkně rozvětvil. Dal jsem jich tam víc spíš pro radost než z praktickýho důvodu:).
K tomu hnojivu, řídím se tím co je na obalu kde uvádí 1:200 do každé zálivky, takže by to mělo být ok. Mrkni sem http://www.plagron.com/Downloads/terra_schedule.pdf . Mám řadu terra a ty máš pravděpodobně alga. To jsou trochu jiný koncentrace.
K tomu smradu musím říct, že když přijdu domů po delší době a místnost se nevětrá tak je tam pěknej odér. Když se ale větrá tak to jde v poho. Jako není to zas šílenej smrad. Přes další dveře už to podle mě ani moc neprochází (i když doma mi tvrdijou něco jinýho). Já sem v tom pořád, tak mi to asi nepřijde. Ale jakmile začnu něco s kytkama dělat, tak je to znát. Do pachovýho filtru se mi stále ještě nechce:)i když poslední dobou mi přijde že to voní víc a víc tak možná budu muset. Ale není to určitě tak hrozný jak sem si nazačátku představoval.
Díkec za K+
Šafi
JJ, myslim že u Alga byli koncentrace u Grow 2ml/l a jen když kytky jeví nedostatek dusíku tak 4ml...takže to s tim hnojeni asi zase tak strašný nebude...
Řek bych že jak ti budou houstnout paličky tak bude vůně okolo intenzivnější a intenzivnější a.....takže filtru se asi nevyhneš...

Jinak přeju ať ti to roste a aktualizuj foto...budu sledovat...Zatim zdarec...
skood
cus, nevis jestli by na 70w sla napichnout jeste jedna vybojka, jako abych tam mel 2????
hellfire
38. den, 12/12
Svilušky už pro mě nejsou jen hmyz ale osobní nepřátále. Zničím je, jejich děti a děti jejich dětí atd. Abych to rozvedl, po zničení první generace svilušek se mi asi po 10. dnech ukázala druhá. Tentokrát však ve větším počtu, ihned sem aplikoval biool a všechny je zabil(já to ale stříkat na pálky prostě nechci, takže sem si zase poseděl u kytek dost dlouho a ručně to nanášel), teď zas po nich není ani stopa, jenže čekám než se zas někde vylíhnou. Tenhle olej a ten hmyz už mi zlikvidoval většinu listů ale co s tím. Škoda je dost velká, protože když sem viděl ty pocukrovaný listy tak už se mi zbýhaly sliny na to co s něma budu dělat ale po užití bioolu je pryskyřice pryč a listy poletí do popelnice:(. Zvláštní je že svilušky pokaždé nejvíce napadly jednu kytku a z ní se pak pomalu roztahovaly po celé pěstírně.Budu teď muset odstranit další listy, který nerozchodily biool (viz fotky, schválně sem tam nějaký nechal aby jste viděli následky). Ale co dál? Jak vy by jste postupovali? Přes všechny ty trable se sviluškama musím ale říct, že se kytky pěkně drží. Snad už bude jen lépe.
Foto:
WW
OB
WW
OB
CELEK



-Ra-: Díky moc za podporu :), nebýt těch svilušek bylo by to opravdu fajn.

Ještě abych nezapoměl došlo na šafiho slova a z mého pokoje se stala zamořená oblast vůní kytek. I když mě osobně to nevadí tak okolí si začlo stěžovat více a více a tak sem dnes vyrobil pachovej filtr. Zrovna se testuje, takže se o něm rozepíšu v příštím příspěvku, až budu vědět jestli funguje :). Zatím se všichni mějte.
Šafi
:D:Djá sem ti to říkal, já sem ti to říkal...:D:D...hej máš to moc pěkné, ty svilušky sou fakt mrchy, minulej rok mě na outu taky pozlobily, ale povedlo se mi jich zbavit...hodně sem rosil, což prý nemají rádi a z chemky sem používal o-mite...
No a k tvému problému...vzheldem k tomu že už je to skoro 40 dní na květu, tak bych se vykašlal na chemii a hodně bych kropil listy hlavně zespodu, to svilušky taky zabijí...vlhkostí se nafouknou až prasknou...ty míň napadený listy bych tam nechal, ať má kytka čím přijímat světlo a zkusil bych to s nima nějak doklepat do konce, to už snad vydrží...eště můžeš kytí vzít pod sprchu a udělat očistu...tak nějak bych asi postupoval

btw, z čeho si vyrobil ten pachovej filtr??
podle posledního fota bych to odhadoval tak na 30 g po usušení, ale nechám se překvapit...:D

good luck...:)
hellfire
Šafi: Jojo měl jsi recht bylo to nevyhnutelný:). Já se jen teď modlím, že se další generace neobjeví dřív než to sklidím. Ke konci květu se mi nechce používat ani ten biool tak bych mohl skusit šáhnout po možnosti krátkodobý vyšší vlhkosti. Jen vědět po jak dlouhý době, v tom, sviluška umírá. Nechci nechat kytky ve vlhku dlouho. 30g by bylo pěkný to bych si nestěžoval:).
K tomu filtru, o víkendu ho vyfotím a poreferuju o něm:).
Dík
hellfire
45. den, 12/12
Dnes je den kdy kytky dostanou naposledy hnojiva. Pak už jen voda s upraveným ph později určo destilka. Svilušky se mi samozdřejmě zase v menším množstvím objevily tak zkusím jak na ně zabírá vyšší vlhkost. Dnešní aktualizace bude trochu rozsáhlejší. Tak ať se líbí a šťastný a veselý atd.

Foto: Jsou vidět všechny po hromadě a pak jedna WW.
hellfire
45. den, 12/12
Foto: Nejprve moje nejrozvětvenější a původně nejvitálnější OB.
Pak moje druhá OB, která mi dělá radost větší a větší.
hellfire
45. den, 12/12
Nakonec moje favoritka Bílá vdova. Je nejvíc pocukrovaná ze všech kytek co mám. A ta vůbě ... hmmm :leaf:.

Celkově za to musím říct, že mi všechny kytky dělaj radost. Silně odolávaj sviluškám a pěkně pokračují v květu, rozvoněly se tak, že když sem je dneska fotil tak sem měl víc jak hodinu zamořenej celej pokoj. Sebemenčí dotek pálky způsobuje nárazovou vůni po které tečou sliny:)
hellfire
Můj filtr
Rozepíšu se trochu podrobněji o pachovým filtru, kterej sem si udělal. Neměl sem dost a peněz a ani větrák kterej by zvládl profouknout běžný filtr, ale zápach už se nedal snést. Vyrobil sem si tedy filtr z pachovejch filtrů do ledniček "Supersorb". Jeden filtr stojí asi 14 kč. Nevýhoda je, že jak za cca 2 měsíce přestane účinkovat, pak se musí udělat nový. Výhoda je ta cena. A myslím že profouknout by šel aji výkonějším PC větráčkem. Můj větrák na odtah to ale zvládne v poho a teplotu mi to zvýšilo asi jen o 2°C. A jestli funguje? No řekněme to tak, že než sem ho použil tak aji ve vedlejších místnostech byly cítit kytky, bylo to cítit fakt hrozně a neměl sem z toho už dobrej pocit. Po nasezení filtru zápach téměř zmizý. Z filtru vycházý jen slabá vůně moc nepřipomínající marihuanu ale spíše něco jiného. Řekněme tedy, že můj konkrétní filtr je schopen zachytit tak 90% zápachu. V praxi to vypadá tak že v nevětrané místnosti se po nějaké době objeví jen slabý odér. Oproti bez filtru je ale rozdíl opravdu obrovský. Příštímu filtru chci udělat dvojité stěny, tak uvidíme jak až bude použitelnej pro naprostý odstranění zápachu. Dobré je i to, že dost tlumý hluk, vycházející ze skříně.
Šafi
Tohle pod 70 W....RESPECT.... no vypadá to náderně...a ta bílá vdova je opravdu nejhezčí, sem rád že ti to s těma sviluškama vyšlo a kytky to dotáhnou do konce...a když to tak vidim tak těm 30 g začínám věřit...:D:D

Hej a za ten filtr ti vrazim káčko až budu moct, z tohohle materiálu by mě to nenapadlo udělat, a jestli to funguje tak je to výborná alternativa k těm svinsky drahej filtrům co prodávaj v growshopech...

Těšim se na další foto a smokereport, i když na ten si eště počkáme...
Pěknýho silvestra přeje Šafi
hellfire
Šafi: díky já tobě taky, jj vdova u mě vede:). Nechci to zakřiknout ale svilušek tam teďkom opravdu moc nemám. Musím potvrdit že mi ta vlhkost taky pomohla. Zvýšil jsem ji asi jen na 2 a půl hoďky a jejich populace klesla na minimum. Ten filtr opravdu pěkně tlumý zápach ale kvalitou ty předražený filtry asi nepřekoná. Ale porovnat to nemůžu. Navíc chci příště zkusit ty dvojitý stěny. Tak se pak uvidí.

Další aktualizace bude určitě minimálně před tím než půjdou do tmy. Chci v ní vdovu nechat aspoň 72 hodin a nejspíš i OB. Destilku už taky mám tak to snad pak na chuti bude znát.

Díky všem za K+
Šafi
Dobře že svilušky odtáhli, akorát dej pozor ať ti to kvůli té vlhkosti nechytne plíseň, to by nebylo veselý, ale když je jen krátkodobá tak by to snad mělo bejt v poho...
Myslim že kdyby si ten filtr vychytal tak, aby si mohl měnit jenom ty filtry a tělo ti zůstalo stejný tak by to bylo v poho...a že se to nevyrovná kupovanejm filtrum, to by mi zas tak neva, hlavně že to aspoň nějak funguje a nestojí to tolik peněz...

jinak přeju tobě i tvejm kytím pěknej novej rok...du taky slavit...zdaáááár
hellfire
55. den, 12/12
Šťastnej novej rok. 55 den květu je ten poslední den kdy kytky uvidí jasné světlo sodíkové výbojky. Dnes jim začíná tma. Nevím přesně jak dlouho je ve tmě nechám, přemýšlím cca 2-4 dny. Sem zvědav na rozdíli před a po tmě. Zvláště pak u vdovy, u které by se to mělo více projevit. Po vytáhnutí ze tmy proběhne další aktualizace ze dne sklizně.

Šafi: Původně sem přemýšlej jen nad rourou, kterou by větrák tlačil vzduch skrz několik filtrů ale nakonec sem udělal tady tohle. Fantazii se meze nekladou:).

Foto:
1 - Celek
Zbytek je OB. Taky se pěkně rozvoněl. Už se nemůžu dočkat jak budu porovnávat výslednej produkt WW a OB. Sem zvědav kdo to u mě vyhraje.

P.S. Nemám zrovna nejlepší foťák tak se některých fotek nezalekněte :)
hellfire
55. den, 12/12
Foto:
1,2 - WW
3,4 - Druhá kytka OB
hellfire
55. den, 12/12
Poslední kytka WW.
Šafi
Zdarec...
tak jak si na tom s kytkama, už je máš ve tmě??? Podle těch posledních fotek to vypadá moc pěkně...řek bych že by si moch překročit i těch 30 g ale nechám se překvapit...
hellfire
59. den, SKLIZEŇ
Po 3 a půl dne tmy jsem kytky vytáhl. A připravil na popravu. Sušení probíhá bez listů rovnou ve skříni při teplotě cca 20°C. Jede odtahovej větrák a přítah. Před přítahem mám záterasu aby nefoukal rovnou na kytky. Sklízel jsem to asi 4 hodiny čistýho času. Kytky vytažený, okno otevřený, říkám si pohoda to není zas tak cítit a pak se staví bratr s tím že už před dveřma bytu je cítit docela dobrej smrádek. Vzhledem k tomu že bydlím v paneláku tak bylo veselo. Snažil sem se udělat pořádnej průvan a zacpat dveře od bytu. Nakonec si nikdo neztěžoval, takže snad ok. Kytky voněly, prsty lepily aji foťák se mi ke konci hrozně blbě kvůly tomu používal. Dojem z kytek zatím velice kladný. Pálky pěkné, voňavé, pevné ale přesněji to zhodnotím až bude usučeno. A kolik toho bude? To se nechám překvapit ale kdybych si měl tipnout tak 31g(to by bylo krásný číslo :)). Snad se fotky budou líbit.

Šafi: Ber to jako odpověď na tvoji otázku :), modlím se ať máš pravdu a já 30g opravdu překonám.


Foto:
Moje nejvitálnější kytka v růstu OB. Dělala mi radost, ať je hlína lehká jejím kořenům.



OB - 15.1g
hellfire
59. den, SKLIZEŇ
Foto:
Druhá OB. Vzpomínám si když jsem jednu dobu na růstu přemýšlel jestli ji nedám pryč, protože měla velký problémy. Ale vzpamatovala se a dokázala mi, že v ní je ještě dost života a nejen to. Díky jí za to.



OB - 9.3g
hellfire
59. den, SKLIZEŇ
Foto:
WW zastrčená v zadním rohu. Moc se jí nechtělo větvit, tak mi to vynahradila jednou velkou pálkou. Už se mi sbíhaj sliny:)



WW - 5.0g
hellfire
59. den, SKLIZEŇ
Foto:
Určitě si pamatujete moji favoritku. Tahle WW mě očarovala už hned na začátku a všechnu moji lásku k ní mi vrátila právě dnešní ráno. Spi sladce kočko.


WW - 7.4g
hellfire
59. den, SKLIZEŇ
Foto:
Pohled do skříně a kytí hlavou dolů.
Spacy
Oh.... :O Mas to primo nadherne.Hod sem potom smoke report.... ;)
hellfire
Spacy: Díky :) ... smoke report určitě bude :)
hellfire
ZVÁŽENO
Už je dosušeno a zváženo. Výsledek mile překvapil a přehoupl se i přes původní tipy. Mám přichystaný i nějaký detailnější fotky paliček, který dohodím se smoke reportem. Takže si pak budete moc prohlídnout jak ten finální produkt vlastně vypadá. Editoval sem předchozí příspěvky ze sklizně pro ty, kdo chcou vědět kolik čeho bylo. Takže:

WW - 5.0g
WW - 7.4g
OB - 9.3g
OB - 15.1g


CELKOVĚ - 36.8g
Šafi
Zdarec...
tak koukám že se ti to podařilo zdárně dotahnout do konce....congratulation...výnos bych řekl že nad očekávání, takže hádám že spokojenost. Těšim se na smokereport a budu držet pěsti pro další grow...měj se
hellfire
čau, díky moc a všem dík za K+, spokojenost určitě, právě usilovně testuju tak to brzo nějak zhodnotím. Ale tak předběžně můžu říct, že jsem velice mile překvapen.
avonex
hej je to ok si myslim otocit cca 4x za rok pod 70W a zobrat 30-40g je slusne na taky maly boxik ak si obmedzeny velkostou
hellfire
mimofuckinrock: Zdarec, to mám radost :) díky. Tvůj dotaz není OT jen nevím co přesně by jsi chtěl vědět. Dveře už na skřínce byly, sice s opačnou orientací, než sem ji postavil, ale to ničemu nevadilo. Já sem je jen vylepšil těsněním. Kdyžtak upřesni co přesně by tě zajímalo, rád odpovím.

avonex: Jj thx, máš recht, sice musíš svítit celej rok ale myslím, že by ten box dokázal pokrýt celou spotřebu "mírnějších" kuřáků.
hellfire
SMOKEREPORT - ORANGE BUD
Zdravím, konečně jsem zde se slíbeným smokereportem. Dnes zhodnotím OB a zítra doplním WW.

Začneme stavbou pálek. Pálka je tak středně tvrdá, na 70W bych řekl docela slušně. Na tvrdosti jí ubírá velký počet oranžových blizen z kterých je pálka tvořena, o to naopak mi víc při každém pohledu připomíná co za odrůdu to je. Co se týče pryskyřice je spíš mírněji obsypaná. Aroma usušených pálek je nasládlé až bylinné, voní příjemně tak akorát, žádnej extrémní smraďoch, spíš příjemná vůně. Kouř je jemný, se zvláštní chutí a v krku neškrábe, pár lidí bylo tou chutí vysloveně unešeno. První účinky přicházejí, dle mě, rychle, už při prvním prásku a poté se ještě stupňují. Stav je to příjemný. Mysl je trochu zmatená a neví co by, tělo neposlouchá tak jak by mělo. Na myšlenku, co má udělat, reaguje s malou prodlevou, je cítit zvláštní pocit v končetinách. I když to tak nemusí vyznít, tak vám orange bud, při tom všem, nechá spoustu energie. Jste v tom stavu v pohodě schopni někam jít a když si zvyknete na to že se pohybujete trochu "jinde" než ostatní tak i něco smysluplně řešit a při tom si užívat takovej stávek. Zakončen určitě není nějakým výtuhem, spíš se jen tak pozvolna vrátíte do reality.
hellfire
SMOKEROPORT - WHITE WIDOW

Začneme opět stavbou pálek. Pálka je na omak tvrdá, daleko tvrdší než OB. Upřímně jsem ani netušil, že může být pálka z pod 70W takhle tvrdá. Celá je posypaná opravdu velkým množstvím pryskyřice (což je vidět na fotkách). Při manipulaci s ní zůstávají prsty ulepené, pokryty pryskyřičným práškem. Smraďoch je to pořádnej. Když venku na čerstvým vzduchu otevřu filmárnu s ní, hned to zavoní na několik kroků. Doma sem si vzal malou paličku a ulomil z ní kousek a hned se po pokoji objevil takovej smrad, že to šlo během pár vteřin cítit i ve vedlejších místností. Chuť má něco jak zemitou ale jakoby obohacenou o nějakou svěžest. Hodně špatně se to popisuje. Účinky jsou opravdu silné. Udávaný stoned/high by seděl. Šílenou zhulenost doprovázý občasné zrakové anomalie a záseky mimo realitu. Člověk se dostává do zvláštních situací s tímhle hulením. Kouřival jsem dřív vdovu, ale venek, a tahle je opravdu někde jinde. Můžu určitě doporučit.
Šafi
Congratulation k uzavření povedeného grow reportu..WW mě opravdu natchla moc pěkné pálky, mňam..hned bych ochutnal...

Hodně úspěchů do dalšího growu přeje Šafi
Dr.Crabakles
Čus, mam prakticky identickou skříň :) Neměl si problém s přehříváním?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma