Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Novacek zdravi grower komunu :-) - Klikni zde pro originální téma
saiklon
Ahoj Lidicky :-)

protoze uz tohle forum nejaky tyden navsevuju taxem si dneska vsimnul blikajiciho vzkazu ze by to chtelo nakou predstavovacku...
a proto vyuziju zalozene diskuze od autopilota s jeho "originalnim" predstavenim:-/

OUTDOOR pestuju cca 4-5 let, a nejlepsi sklizoska probehla minulej rok co sme meli pole s kamosem u me na zahrade a uspech byl obdivuhodnej, pro me poteseni nejvetsi kytku co sem do te dobby videl, byla jak jinak.-) u me na zahrade :-), ne delam si prdel, ale byla masita. no a ted cca 20dni back mi nakej malej zmrdik vydrap mejch pet slabejch (ale peknejch) kyticek ze skleniku!! Coz me nejdriv patricne rozhodilo a pak teprva pekne nasralo! kurvy zlodejsky!! Tak sem se zarek ze uz je taky nacasu jako dlouhodobejsimu kurakovi postavit si neakej menci indúrek.

Začal jsem na půdě, kterou v tuhle chvíli mám zateplenou, a na ktery chci udělat skřín. Určitě to bude horší přez léto, ale to zatim neni :-) a v plánu mám:

Skříň: cca 1,7m šířka
2,0m dýlka
cca 1,8 - 2,20 vejška

světlo: vidim to na 750, či 600 lepčí výbojku + Awings nevim zatim jestli medium /to v pripade 600/ anebo ten velkej.

ventilačku ještě řešim, chci se vyhnout kupování něčeho napálenýho z gshopu, ale asi 500m3 odtah. asi 2 menčí vjetračky do skříně.

Zlhčovačka se mi líbila z toho ELC, kolem 7kil - litru. - Zkušenosti? případné rady velice uvítám.

Hned na úvod bych měl jeden dotázek, ohledně teploty - pod lampou bude dost teplo? protože tam nemám aktivní topení a nechci tam dávat nakej přitop co bude zrat treba 2kW.. proto to zatepluu.

teplota by tam mela byt cca 15C normalne, prave proto mi de o teplo pri zaplim sviceni.

Skrinku se chystam postavet hned pristi tyden co bych mel mit komplet zateplenou i strechu.

Jinak se mi tohle forum moc libi, super souteze a receptar je take k nezaplaceni, s tim ze galerie indoor je take pecka.

Diky vsem a na dalsi debaty se tesim S.
Tayem de Tox
Týjo já bych ti tak rád nějak poradil, ale vlastně ani moc nechápu, na co se ptáš :teef: Teplotu v roomu musíš držet mezi 20°-30°C ale to asi víš..
no tak já nic, jenom tě tu vítám :bravo:

PS: stav se někdy na minichatu, tam se můžeš doptat na cokoli (ale taky bacha, všeobecně je tu vítána vlastní vyhledávací aktivita ;)
saiklon
diky za odpoved :-)
s teplotou je mi to jasny a predem nez sem vubec napsal tenhle uvodni blabol tak uz to tu mam celkem slusne prozkoumany .-)

De o to ze tam je celkem klada - na ty pude, a nevim jestli tam nebudu muset kopnout naky topidlo.. tak proto se ptam jak moc bude to 6kilo topit, jestli i behem periody dne budu muset mit pusteny topeni. Vecer tam bude neco kolem tech 15-18C. Je mi jasny ze s cooltubou by asi moc teplo nebylo, protoze ma i odtah od vybojky..

ale na A-WINGS???
ONko
ja myslim že ti to 600 vytopí jako prase,jak tam dáš ofuk světla tak to topí fest!eště gdyž to jede přez den.jinak držim palce a budu sledovat ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma