Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Hello everybodi - Klikni zde pro originální téma
arim
Zdravim vsecky growery! Sleduju growera uz leta a rad se taky o neco podelim. Napriklad letos mi ukradli 3 kytky ze 4 a verim, ze tady kazdy vi co to je kdyz te okradou o rostlinky... http://mira.volt.cz/kytky.jpg stacilo pet prstu a pul roku prace bylo v tahu...http://mira.volt.cz/dve.jpg o moc vic fotek jsem letos nestihl udelat
Zedy
Ahoj, nejsi jedinej komu tady na growerovi zčořili kytky:( Na slovo čorka je tady každej alergickej a na potkání se takový lidi vraždí :p: Je škoda, že nemůžeš ukázet více fotek, ale i tak ti přeju hodně zdaru se zbylou kytkou!
arim
jeste mam tuhle z mobilu http://mira.volt.cz/holky.jpg a nejake to opadane listi, http://mira.volt.cz/listy.jpg ktere jsem poctive sesbiraval... tu co zbyla jeste vyfotim a rad se podelim, i si poslechnu nazory co myslite (z hromadne fotky je to ta nejvic vlevo)
Zedy
Tak podle fotek ti podle mě zůstala ta nejhezčí kytka ne?;)

Jinak si na letošní sezónu vytvoř v OUT galerce svoje téma a tam můžeš vkládat fotografie;)
outdoorista
Zdravím,
konečně jsem se zaregistroval,a tak chci pozdravit zdejší komunitu.....co bych jen dodal.....hmm.....jsem čistej outdoorář a čorky mě už tento rok taky potkali...:(
Postupem času se budu přidávat do diskuzí,ale nejdřív si to tu musim ještě prohlídnout,zatím se mi to líbí,ted si můžu prohlédnout Galerie,aniž by se mi věčně obrazovka zbarvovala do modra a psala Eror 305....:)
arim
jj. zustala ta nejhezci. bud to nestihli nebo to je nejaky kretensky zvyk udelat takovou "dobrotu" a jednu nechat. Kazdopadne jsem rad za ni. Galerku zalozim, jen co to omrknu a nafotim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma