Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První indoor 400W - Klikni zde pro originální téma
Torm
Hoj vsem tak jsem se konecne dokopal to sem dat....tak snad uz to bude ok.....
Torm
tak takle vypada ta moje skrinka:) jeji rozmery jsou V 180 Š 108 H 56....
Torm
mno a tady je jaxem postupoval s pripravama...:)
Torm
:)
Torm
ted letim do worku behem dneska bo zitra to jsem dam vse...mejte se..
Calzone
Docela dost se mi líbí tvoje skříň, z jakého je materiálu, tlouška stěn a cena? Vypadá fakt hustě.

PS: možná bylo ještě lepší, kdyby jsi zkusil zeditovat název topiku pokud to ještě jde a pojmenovat to nějak osobitěji, třeba Thormův první indoor 400W.
Torm
Heh diky....ja mam tudle skrin uz asi 6 let je to vlastne takowej komplet....cenu fakt ubec newim....je to dubove drevo prej a tlsouska je 1,9cm...dneska jsem to komplet polepil....uz mam na poste konecne zbytek veci....a snad v patek se zapoji veskera elekt.
Torm
Hnojiva na ktera pojedu....doporucil mi je Epiry....bez jeho pomoci newim newim jak bych to zvladl....diky ti....

Rust:
AH->
Root stimulator
Enzim+
Grow/bloom excelerator
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO) cena za 1l+1l je 280Kc.Davky se daji prekracovat az na 7ml/l

Kvet:
AH->
Enzim+
Grow/bloom excelerator
Final solution
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO)
Torm
hojj lidi tak tady je moje skrin po konecne uprave...resim ted probllem s vlhkosti....teplota je super...jak prez den tak i wecer...
Torm
ubec to nejde poradne vydet....musim to vyfotit az tam nebude zapla zarivka...nak to pak dela cary prez to....
Torm
Cuzz all tak jsem se konecne dokopal nafotit....
Na 1 a 2 fotce je pohled na skrin...
3 foto jak jsem vyresil odtah...sono mam namireno primo na vetracku takze skoro vsechno jde ven a v misnosti je porad cerstwej vzduch
4 fotka..preradnik dal jsem pod to 2 kachličky a je vyrešeno.....
5.6,7 fotka...natazeni hadice mezi kytky....
Torm
8 foto zawlazovacka a vetrak....:)
Torm
Cuzz all tak tady jsou moje kytky....je to po 7 dnech rustu....
Torm
:)
Torm
Cuzz Expiry tak tady jsou....thx
Expiry
Je to jednoduchy....:D

Na uplnym konci vetve se zacina tvorit novy patro.Po par dnech se z takovy "ruzicky"(chumacku malejch listku) oddeli spodni dva a utvori pod touhle ruzickou takovy Vecko.U klasickyho zastrihavani ustrihnes celou ruzicku mimo Vecka(listku tohohle patra).U FIMu ustrihnes tyhle ruzicky nad Veckem asi 2/3.Nejni to zadna veda,staci se toho nebat a nejak to vokudlat :punk:

Obrazek:Jako od Picasa co :D?Jsme zmastenej a malovani na kompu se zdaleka vyhejbam,takze to vypada tak jak to vypada,ale snad to z toho nejak pochopis.
Torm
Ja jsem to takle okudlal..odstrihl jsem ty listy(v jakym miste se zastriavaj??).a vystrihal jsem ty zarodky dalsich pater...a na ten vrsek mam takle nak fiknout...ja jsem z neho jen vystrihl ty zarodky nahore....
Expiry
Sakra chlape,co te to v ty skole ucili :).....

Kytka:
Zacina korenama,ty se spojujou ve stonek(tlustej klacek).Ze stonku na nekterych mistech vyrustaji listy(strapatej zelenej hajzl ve tveru dlane :D,kterej je na stonek napojenej dlouhym rapikem),stonek se muze rozdelovat na vic casti.Kdyz budes od spoda kytky postupovat az nahoru po stonku,popripade dalsich vetvich co z neho vyrustaji,tak se dostanes na vrchol kytky.Na vrchlku v dobe kvetu rostou palice,pri rustove fazi je na vrchlku jiz zminovana "ruzicka"(viz minuly obrazek).

Pro lepsi pochopeni se koukni na:
http://grower.cz/forum/showthread.p...2&highlight=FIM
misto toho abys jak je psano v navodu odstrihla 2/3,tak to odstrihnes cely

http://grower.cz/forum/showthread.p...0&highlight=FIM
Koukni na prvni obrazek,znazornenyho rezu si nevsimej,je nakreslenej blbe.To by ti mohlo pomoct pochopit,kde se vlastne nachazi vrcholek rostliny ze ktereho mas vystrihnout zarodky dalsiho patra.
Torm
vyfotil jsem kde jsem to zastrihl....:(...ted vlastne je okolo zastrihleho stonku vyrusta to vecko a tam se delaj dasli listky a ty ruziicky....
Expiry
tZkus vyfotit znova :)...Pekny foto misky,ale priste by to chtelo zaostrit na tu kytku :D....Oskubal jsi to o neco vic,nez by bylo zdravo,ale nic hroznyho se nedeje.
Zombaj
podle me si to ustrih moc ... kdys ty zarodky ustrihnes uplne tak ti rostou jen vjetve a neroste dal nahoru ale kdys ustrihnes ty zárodky tak v 1/3 výšky tak roste i nahoru a na hlavnim stonku je palyce nejvedsi
bossfic
kytka se bude akorat delší dobu vzpamatovat ale uškodit ji to neuškodi... čím krutější řezy tím delší doba vzpamatování...
Expiry
Pokud ja vim,tek zadnou metodou zastrihavani neni mozne zachovat hlavni stonek(ten co rote porad rovne nahoru).V pripade klasickeho zastrihavani na 2vetve(vystrizeni celeho zarodku dalsich pater),ziskas dva stejne silne vrchlky,ktere spolu s puvodnim stonkem tvori pismeno "Y",kdyz odstruhnes jednu z vetvi,rostlina se ponejake dobe narovna a budes mit zase rovnej stonek.U FIMU,ziskas vetsinou 4 a vice vetvi(vystrizeni 2/3 zarodku),ktere jsou ale dost odlisne,vetsinou je par hezkejch a silnejch,ale zbytek je slabej a za moc nestoji.Obvykle se ale ani u FIM nestava to,ze by se zachoval primarni stonek.V pripade odrezani vsech vetvi,krome jedne,lze dosahnout znovu jednoho rovneho stonku.Abych pravdu rekl,jeste jsem nevidel kytku,ktera by po zastrihu vytvorila to,o cem mluvis.

Jedina moznost(o ktere vim),jak dosahnout toho,ze budes mit "hlavni" stonek a z nej budou vyrustat dalsi vetve je:
Pockat az kytka trochu povyroste a kdyz se v miste kde rapik(to co drzi list u kytky) naseda na stonek zacnou vytvaret male vetvicky,tak list odlomis,to vetsinou odstartuje rust nove vetve,nekdy vetev vyroste sama,nekdy je lepsi list odstranit.To je asi jediny zpusob zastrihavani jakym dosahnes stavby kytky ala vanocni stromecek.Zalezi taky dost na genetice,kdyz jsou dobry seminka/matka,tak ani nemusis zastrihavat a kytka se krasbe vetvi sama a zustane ti hlavni vrcholek(napriklad od GreenHouseSeeds White Shark,to je peknej smrk a kdyz ho nezastrihnes,tak ta hlavni palice stoji opravdu za to).

Jestli vis o nejaky metode jak zastrihavat a zachovat hlavni stonek,plz hod link a nebo nejkou fotku,docela by me to zajimalo,ale rekl bych,ze to neni mozne.
Zombaj
ja zaštipuju 2/3 listu a u všech mám hlavní stonek i větve ted fotak u sebe nemam ale vyfotim a dodám sem .....ale melo by to bejt nejak takhle na konci toho ohybu kterej je tesne nad koncem vršku kytky se to střihne ale nesmý se přerušit pod tim hlavní stonek jinak nepujde kytky dal nahoru ... tekhle tejden udelam fota kytek který jsem tak zastřih hlavní stonek maj všechny a větve taky . akorad maj v jednom patře zaštiplý lysty ale kytka je skoro nahradí
Calzone
Zombaj:
možná ustříháváš jenom špičky listů, proto to roste dál jakoby nic, také se mi to stalo.
Expiry
To co popisujes je FIM a u toho se me a myslim ze ani nikomu jinemu nepovedlo to,ze by zustal hlavni stinek...Souhlasim s Calzonem.

Vyrostou ti vsechny vrcholky najednou po zastruhnuti a nebo nejdriv ten primarni a postupem casu ty postranni??
Zombaj
nejdřív primární pak ty ostatní
Torm
Hoj tady jsou naky foto kytek dneska jsem je fotil.......
prvnich 5 kytek Kill Bill 6tá Sage.....
Expiry
Pekne,uz se ti to kosati...Na par fotkach je uz videt,jak ti nahore vyrustaji dlasi vrcholky,bylo tam i par vetvicek postranach....Podle srovnani se zapalovacem budeou ty kytky asi dost maly,takze kdyz mas pestirnu 180c,tak bych je nechal vyrust tak na 130,ale chce to je hodne roztahovat,aby mely spodni vetve dost svetla.

P.S.:Sry za i/y,ted vipadam jako kokot :D.....Jsem spalenej na prach :frog::frog:
Torm
:)...no takle ta skrin kde to roste ma va výsku tak 150cm a pak je nad tim ten foch kterej ma tak tech 30cm a tam je preradnik a bude jeste pachac:) takze je mam nechat vyrust tak na 100cm???....v poho ja stejne Y/I nevnimam proto pisu vsude W a pak je fuk co za to das:D:D
Torm
jo ci se optat mam to nakejch 20cm na kytkama ten cooltube...mam to tak nechat??nebo to dat vejs at se trochu vytahnou...jinak ty kytky ted merej nakejch 28cm cca od stonku...
Expiry
Cim bliz,tim lip,ale neml bys to spali=teplota u vrcholku by nemela jit prez 30°C...Kdyz to prepnes na 100cm,tak to bude f pohode.

Nepamatuju si,jestli mas zvlhcovacku??Na tech fotkach to nejni moc videt,ale ty kytky by mohli nedostatekm vlhka,v dusledku vysoky teploty od lampy,osychyat(je to videt na spickach listu,jsou takovy oschly a lehce povadly).
Torm
ty kytky se merej od kvetinace dole bo od zacatku stonku co leze z hliny????no prawe ja zvlhcovaku mam ale ta vlhkost tam je kolem 40 za 50% vlhkosti...coz je malo...tak to alespon strikam wodou..bawil jsem se o tom s Calzone a rikal ze by to mohlo bekt tim ze mam silnej odtah...ze to vsechno vycucava vetrak...a asi na tom neco bude...ale ted neni cash abych koupil nakej ten reg.otacek......newis jak jinak to resit???
Calzone
Tu na fóru jsem četl, že se to dá snížit i sériovým zapojením spolu s žárovkou. Ale žádné zkušenosti s tím nemám a nevím jak na to.
Torm
heh...todle asi ja nazvladnu ale skusim se optat jenoho elektrykare....jsem spis ale premejslel o ty regulaci otacek.....
Expiry
Kup si stavebnici triakoveho regulatoru(stmivac) za 150 a nech si to od nekoho spajet a nebo kup stmivac v nejakym OBI(to vyjde uz o neco draz)....Ta zorovka se taky da,ale je to nic moc,jenom nez najdes spravnou wattaz zarovky :D:(
Torm
pockat takze ten stmivac mam dat na ventilator???
Expiry
Ten stmivac je regulovatelny odpor,takze ho zapojis do obvodu k ventilatoru a pak muzes plynule regulovat vykon ventilatoru.Ja mam doma stavebnici z GME a nemuzu si stezovat(150Kc)...Myslim si,ze by se mel dat v nejakym elektru nebo OBI,Hornbachu atp. dat sehnat uz hotovej,pripravenej k instalaci za cca 300Kc.Jinak kdyz bys kupoval regulator na ventilatory,tak te vyjde minimalne na 800Kc a to bude jeste jo dobra koupe,pritom je to vetsinou uplne to samy co ten stmivac za par supu akorat nekdy pridaj vypinac :satan:
Torm
jj uz sem na ne koukal na netu a vyjde kolem 250 slucnej...thx....:)
Zombaj
jo a ty vetvyčky co ti tam vyrostly tak je rostahuj třeba provázkem čim vyc to chytí světla tim lépe .
Torm
cuzz all tak ma za sebou první tyden kwetu...tady je par fotecek...kytkam se zatim dari....teplota prez den je kolem 26 a wecer 16 stupnu...vlhkost se snazim udrzovat kolem 40%....
hnojky ktery ted pouzivam:
AH->
Enzim+
Grow/bloom excelerator
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO)
PK 13-14,Bio Algenn....
Torm
cuzz all tak ma za sebou první tyden kwetu...tady je par fotecek...kytkam se zatim dari....teplota prez den je kolem 26 a wecer 16 stupnu...vlhkost se snazim udrzovat kolem 40%....merej kolem 42cm....
hnojky ktery ted pouzivam:
AH->
Enzim+
Grow/bloom excelerator
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO)
PK 13-14,Bio Algenn....
Torm
hnojky foto...
Calzone
Hezky ti to roste. :) Nemůžeš sem hodit i fotku kytek přímo v pěstírně?
Zombaj
jestly maj už přez 40 cm tak bych je možná už přepnul na květ sice nevim jak máš tu skříň vysokou ale aktivní zóna lampy je tak 40 cm k vrčkum a ty kymtky ti v květu ješťe porostou . kdyš potom budeš mýt palice hned u lampy tak ti je bude vysoušet = menší gramáž
Torm
ja už jsem je přepl...mely tech 40cm cca...ted uz maj kolem 48 a porad rostou:)
Torm
tak jedu 14 den květu..tady jsou naky fotecky....
Zombaj
možná bych je trochu prostřihal aby šlo světlo ke spodku a mel si až tam paličky jinak vypadaj dobře .-) ať se daří
Torm
tak zacinam dalsi tyden kvetu:),,uz 22 den.....zacinam mit problémy se zloutnutim listu a palicek...jedu 2 modely Sage a Kill Bill.. a jak jsem se dozwedel od Expiryho..tak KB je vic nachylnejsi va vykyvy teplot...ten S je uplne v poho...dam sem naky foto...dnes kdyz jsem si pripravoval hnojky mne napadlo jesly jsem to treba neprehnojil...ale dawam si na to dafkovani velkej pozor tak snad to nebude tim...resil jste uz nekdo tento problem???
1foto pohled do skrine
2foto Sage
3foto žloutnutí listu
Torm
:)
Zombaj
to bych vydel na zmeny teploty nebo špatnou cirkulaci ale nemelo by to nejak vazne poskodit kytku
Torm
:)
Torm
zdrawim :)
tam sem davam fotky kyticek a jeste neco ze skrine(pripade jako inspirace zacinajicim pestitelum....

1Sage
2Sage
3,4,5Kill Bill
7,8Kyticky pohromade:)


:leaf: peace

edit:Kyktky jedou 29.den květu..vlkost prez den mam kolem 35%..prez noc 35 az 45%max.....teplota prez den kolem 23 vecer kolem 17....jinak hnojky mam popsany o kousek vejs...a to PH tam mam kolem 5,6...

:smoker:
Torm
1pohled do skrine
2přeřadnik,pachac,kachlicka oprena o pachac kwuli teplote ta sama pod preradnikem...funguje to sqele...
3vetrak na odtah.dalsi growe bude RW..kwuli lepsimu odhlucneni....
Calzone
Nádherné kytky a díky za ty fotky celé skříně. K+

Mimochodem ten pacháč budu mít taky asi takhle blízko předřadníku, takže s tou dlaždičkou mezi tim je to docela dobrý tip, díky. Chybý ti tam ale asi ochrana proti přehřátí lampy, nechci strašit, ale zkus si na chvilku vypnout TD a představit si že se rozbilo a změřit teploty... Mě začla totálně smrdět skříň po plastu, možná kabely, nebo ventilátor, který je do 40 stupňů pouze. Každopádně tam zkus dát tepelnou pojistku, ale i u ní se bojím, že selže, ideální je podle mě tam dát ještě jeden ventilátor do série...

edit:
reakce na Warl0cka > a já bych poprosil i teplotu, vlhkost a PH. :)
Torm
Diky za nazory...ok behem dneska udelam edit:)...a dam tam vse....
Torm
Tak zasilam naky foto je to dnes focceny a jedu 38 den.:)
Torm
35 den kvetu:) vlhkost prez den 35% vlkosti...teplota prez den 23 vecer 17 stupnu.:)

Hnojky:
AH->
Enzim+ 1ml/l
Grow/bloom excelerator 1ml/l
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO) 4ml/l (postupne jsem zwisoval)
PK 13-14 1,25ml/l
Bio Algenn 1ml/l


Mikiroker
Chtel bych se dotazat dase pestovat pot horskym slunkem napiste mi PM????
Torm
Cuzz all tak pridavam naky foto z 39dne květu...
Torm
a jeste jeden Bonus...wíte cotoje??jsem fotilc vcera asi ve 2 rano:)
Torm
1.Kill Bill
2.Sage
3.Sage
4.Kill Bill

:heart:
Torm
Cuz All..tak dneska jedu 48 den kvetu...davam jsem naky foto(jsou 4 dny stary...ted vypadaj mnohem lip a trochen jsem je prostrihal od listu)...kytkam se dari zatim dobre..tak jsem moc rad...musim rict ze pachac funguje naprosto sqele...v byte nejde ubec nic citiit..ale jak v lezu do srine tak me to pekne prasti prez nos...jeste 11 dni a musim je seknout....tak se snad o moc neokradu...majitelka bytu tady ce delat new linku:(....takze to musim sklidit...
Teplota prez den 23 a vecer 17 stupnu )
Vlhkost 30 prez den vecer 35
Od zitrka bych chtel zacit zalejvat Finall Solution a Rippen...
:starwars:
Expiry
Vypada to pekne....Koukam ty se s tim nemazes,davat 5ml/l Stumulatoru od AH,to jsem jeste newidel,ale ocividne to holkam neublizilo->vyzkousim taky :D...Cos to tam fotil za haluz??:frog:
Torm
Ted jsem mel brutal schízu:D...te zklamu..ja jsem se preklep:(...ja si ty hnojky totiz priprawuju do 5L kanystru...takze tak ma bejt 1ml\l :) takze se vsem moc omlouvamv ktery jsem zmátl....uz jsem to oprawil...jinak to jsem fotil modrou diodu co podswicuje Volume u dvd...mam tech fotek asi 20 a nektery jsou fakt husty....
Saaho
cao!!
hej co si to vyfotil v ty dvě ráno??????vubec nechápu co to je:D
Torme mas to moc krasne KPlus
saaho,faqer ctěte a zjistite co fotil :)
Torm
diky moc za K+....zitra jsem dam aktualni foto....
Torm
tak jsem se k tomu dokopal...naky foto kytek nez jsem je sekl.. a pak kdyz to maj chuderky za sebou:)
Torm
tak ted uz susim...vlhkost mam kolem 35% a teplota 17stupnu..zatim to schne pekne...po new roce pojedu 2.growe...tak snad budou moje vysledky lepsi...vsem moc dekuju za rady,nazory a Kacka:)...
peace:)
Calzone
Kurva to jsou hezký paldy, moc ti to přeju. :) A co pojedeš další grow, zkusíš ten scrog?
Torm
Diky moc...jj pojedu scrog...uz to mam na to pripraveny....zacnu na novej rok...musim dat trochu oddechnout skrini...:)
Torm
Pěkný swatky přeju všem:)
DUPI
Moc pěkné, jednoznačně K+ :)

Víš kolik toho bylo nakonec ve váze ? ( v gčkách ? ) :)
Torm
Diky:)....no prawe ze newim...nemam vahu takze jsem to nemel jak zwazit....na pristi growe si ji uz poridim:)
Calzone
To je škoda, že jsi to nenapsal dřív, někde tady na groweru je návod jak vážit pomocí jednoduché vlastnoručně vyrobené váhy a listů papíru.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma